tadelakt stucwerk

Bereik tot 1164 stukadoors in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw pleisterwerken

  U wilt uw muur laten bepleisteren met Tadelakt, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw pleisterwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare stukadoor die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele stukadoors uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele stukadoors die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

1164
stukadoors
57
Opdrachten
per maand
53
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor pleisterwerken in Vlaanderen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

uitbreiding (28m² grondoppervlakte) woning, binnenmuren te pleisteren + uitpleisteren ramen.
Offerteaanvraag uit Destelbergen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zou er graag een nieuwe muur van omgeveer 6,4m² bepleisteren. En nog twee stukjes van een andere muur met gyproc afwerken. (0,31x2,53m en 1,20x2.53m).
Alvast bedankt,
Offerteaanvraag uit Brussel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele stukadoors in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw Tadelakt, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele stukadoors die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven pleisterwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde stukadoors uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het bepleisteren met Tadelakt en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel stukadoors interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw pleisterwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de stukadoors uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de pleisterwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke stukadoor?

Vind een geschikte stukadoor in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval stukadoor, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw Tadelakt wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw pleisterwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele stukadoors uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Tadelakt: uw muur laten bepleisteren met Tadelakt door een professionele stukadoor!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw Tadelakt éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde stukadoors uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de bepleistering van uw muur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele stukadoors uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte stukadoor uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor Tadelakt?

Geen enkel stucwerk is zo uniek als Tadelakt. Deze Marokkaanse pleister is samengesteld uit een origineel mengsel van hydraatkalk en marmerpoeder dat alleen maar voorkomt in de regio van Marrakesh. Het woord Tadelakt is het Berberse woord voor inwrijven. De geheime techniek voor het maken en het polijsten van Tadelakt werd eeuwenlang door de Berbers uit de Sahara bewaard maar is sinds enkele jaren weer opgerakeld. De unieke samenstelling van de kalksteen wordt hiervoor nog steeds op een ambachtelijke manier bewerkt en alleen wanneer de kalksteen is samengesteld uit de materialen van Marrakesh, mag hij de naam van Tadelakt krijgen. De geologische basisingrediënten zijn niet te kopiëren waardoor deze unieke kalksteen zeer gegeerd is in heel de wereld. De eeuwenlange traditie voor het vervaardigen van Tadelakt wordt vandaag nog steeds in ere gehouden. De kalksteen wordt daarbij bewerkt met de hand en dagenlang gebrand totdat de kalk klaar is om te dienen als basis voor de Tadelakt. Daarna wordt de kalk vermengd tot een kalkmortel en wordt de Tadelakt pleister aangebracht. De pleister wordt verzadigd met olijfzeep en daarna gepolijst met een halfedelsteen . Door het aanbrengen van de zeep en het polijsten, wordt de steen waterdicht en krijgt hij een diep gewokt effect mee. Het pleisteren met Tadelakt vereist een zeer speciale kennis en niet iedere stukadoor is hiervoor bekwaam. Het aanbrengen is tevens zeer arbeidsintensief waardoor het prijskaartje van Tadelakt stevig doorrekent. Maar dit kan ook niet anders wanneer u de exclusiviteit en de handenarbeid in rekening brengt. Tadelakt heeft een levendig en authentiek oppervlak. Het is waterdicht, hydrofoob en antiseptisch waardoor er geen schimmels of bacteriën kunnen groeien. De gladde en halfglanzende tot glanzende natuurlijke pleister biedt dan ook een ongeëvenaarde schoonheid aan. Tadelakt zuivert daarbij de omgeving en het absorbeert de koolstof uit de atmosfeer van uw ruimte. Het is de perfecte coating voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Tadelakt wordt in de Arabische wereld veel gebruikt in Turkse baden (Hamams), riads, paleizen en moskeeën. Maar Tadelakt wordt ook toegepast op wanden, vloeren en ornamenten. Door de waterdichte eigenschappen wordt deze minerale pleister vooral gebruikt in badkamers, keukens, toiletten, kelders, schoonheidsinstituten en wellnesscentra. Tadelakt is een honderd procent natuurlijk product zonder chemische toevoegingen en het heeft een lage ecologische voetafdruk. Met Tadelakt kiest u voor een gezonde, duurzame en unieke bepleistering met een fantastische schoonheid maar voor die uitzonderlijke kwaliteiten zult u iets dieper in uw geldbuidel moeten tasten. Ontdek de mooie Tadelakt realisaties bij de professionele Tadelakt stukadoors uit uw regio en vraag hen vrijblijvend naar enkele offertes!

kiezen voor Tadelakt

Gebruik van Tadelakt

Tadelakt in badkamers

Tadelakt in badkamers

Wenst u luxueuze en originele badkamer dan is een Tadelakt pleister mogelijk iets voor u. Met deze unieke minerale pleister kiest u niet alleen voor een authentieke en natuurlijke elegante bepleistering maar kiest u ook voor een fascinerende afwerking die niet tijdgebonden is. Tadelakt is een minerale pleister die is samengesteld uit exclusief hydraatkalk en marmerpoeder dat u alleen vindt in de regio van Marrakesh. Door de pleister in te zepen met olijfzeep en hem tijdens het drogen te polijsten met een halfedelsteen, verkrijgt Tadelakt een waterdichte en unieke structuur. Tadelakt is ademend en zelfreinigend en het biedt een zeer goede bescherming tegen bacteriën en schimmels. De glanzende en zacht aanvoelende pleister kunt u in uw badkamer gebruiken voor alle doeleinden. Zowel uw wand, vloer, bad, douche, wastafel of linnenkast kunnen met Tadelakt gedeeltelijk of volledig bepleisterd worden. Het milieuvriendelijke Tadelakt is bovendien ook goed voor uw gezondheid doordat het de aanwezige koolstof in uw lucht zuivert. Tadelakt biedt verschillende aardse kleuren aan die worden toegevoegd aan de kalkmengeling. De specifieke behandeling van een Tadelakt pleister geeft elke badkamer een exclusieve en fascinerende uitstraling. Met een Tadelakt badkamer creëert u een luxueuze, tijdloze en feeërieke omgeving waar u zeker tot rust zult komen. Geen betere plaats waar u even kan wegdromen. Laat u inspireren door de vele mooie Tadelakt badkamer realisaties van de lokale Tadelakt stukadoors uit uw regio en vraag naar enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

Tadelakt in welnesscentra

Tadelakt in wellnesscentra

De meeste hammams worden van oudsher bekleed met Tadelakt. De reden daarvoor is eigenlijk vrij simpel; reeds eeuwen terug ontdekte men dat deze natuurlijke en decoratieve gladde pleister heilzaam werkte en ideaal gedijde in vochtige ruimtes. Tadelakt is een minerale waterdichte pleister die bestaat uit hydraatkalk en marmer uit de regio van Marrakech. De pleister heeft zelfreinigende eigenschappen en het zuivert de koolstof uit de atmosfeer weer tot zuivere lucht. Tadelakt heeft ook een natuurlijke weerstand tegen schimmels en bacteriën zodat deze geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Dankzij deze zuivere eigenschappen geneest Tadelakt de omgeving en is het ideaal voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën. Vele huidige schoonheidsinstituten, kuuroorden en wellnesscentra gebruiken Tadelakt in hun ontspanningsruimtes, stoombaden, zwembaden en/of massageruimtes. Door de toevoeging van marmerpoeder aan de kalkmengeling, straalt Tadelakt de grandeur uit van marmer maar heeft het toch een warme en natuurlijke uitstraling. De artistieke en authentieke weergave van Tadelakt is zeer geliefd en deze hoogwaardige pleister heeft ook buiten de wellnesscentra en hammams vele bewonderaars. Zo vindt men Tadelakt vaak terug bij Arabische paleizen, gerenommeerde hotels, statische landhuizen of musea. Tegenwoordig heeft deze excentrieke natuurpleister zijn weg ook gevonden naar de particuliere woningen en treft men Tadelakt ook steeds vaker aan in de badkamers of doucheruimtes. Voor meer informatie over de voordelen van Tadelakt in sanitaire installaties, verwijzen we u graag door naar de erkende Tadelakt stukadoors uit uw regio!

Tadelakt in woonruimtes

Tadelakt in woonruimtes

Alhoewel men Tadelakt voornamelijk aantreft in badkamers, doucheruimtes en wellnesscentra, kan deze veelzijdige artistieke pleister ook gebruikt worden voor uw andere vertrekken. Door de waterdichte eigenschappen kunt u deze minerale en decoratieve pleister ook gebruiken voor uw keuken, toiletten en kelders. Maar de unieke Tadelakt pleister kan met zijn exclusieve en luxueuze look ook uw inkomhal, woonkamer, living, gang of slaapkamer veredelen. Het tijdloze uitzicht van Tadelakt verheft het interieur van nagenoeg elke ruimte en het is zowel in een moderne of klassieke woning perfect integreerbaar. Tadelakt kan in verschillende natuurlijke kleuren verkregen worden zonder de toevoeging van chemische componenten. De milieuvriendelijke pleister wordt door de gespecialiseerde stukadoor met de hand aangebracht en gepolijst door middel van een halfedelsteen en een olijfzeep. Hierdoor wordt de kalksteen waterdicht gemaakt en verkrijgt hij zijn unieke uitstraling. Met een Tadelakt bepleistering kiest u voor een tijdbestendig, luxueus en intrigerend interieur. Bovendien is deze minerale pleister ook nog een zegen voor mensen die te kampen hebben met astma, allergieën of stof. Vanwege de originele Marokkaanse basisingrediënten, de handmatige verwerking en de gespecialiseerde en arbeidsintensieve pleisterwerken, is Tadelakt niet bepaald goedkoop maar de exclusieve uitstraling kunt u met geen enkele andere pleister evenaren. Laat u inspireren door de talloze Tadelakt voorbeelden van de regionale Tadelakt stukadoors uit uw omgeving en vraag naar enkele gratis offertes!  

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor Tadelakt?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR Tadelakt BEPAALD?

Wanneer u pleisterwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor de bepleistering met Tadelakt, en anderzijds is er de arbeidskost van de stukadoor(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele stukadoors uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen Tadelakt

Soort pleister
Gemiddelde prijs
Betonstuc
€ 20 - € 80 m²
Prijs Mortex inclusief stukadoor
€ 55 - € 110 m²
Prijs Tadelakt inclusief stukadoor
€ 110 - € 140 m²
Op zoek naar een stukadoor uit uw regio om de prijs voor uw Tadelakt te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1164 stukadoors in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Pleisterwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...