Pleisterwerken met stucanet

Bereik tot 1164 stukadoors in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw pleisterwerken

  U wilt pleisterwerken met stucanet laten uitvoeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze werken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare stukadoor die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele stukadoors uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele stukadoors die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

1164
stukadoors
57
Opdrachten
per maand
53
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor pleisterwerken in Vlaanderen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

uitbreiding (28m² grondoppervlakte) woning, binnenmuren te pleisteren + uitpleisteren ramen.
Offerteaanvraag uit Destelbergen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zou er graag een nieuwe muur van omgeveer 6,4m² bepleisteren. En nog twee stukjes van een andere muur met gyproc afwerken. (0,31x2,53m en 1,20x2.53m).
Alvast bedankt,
Offerteaanvraag uit Brussel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele stukadoors in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw stucanet, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele stukadoors die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven pleisterwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde stukadoors uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw stucanet en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel stukadoors interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw pleisterwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de stukadoors uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de pleisterwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke stukadoor?

Vind een geschikte stukadoor in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval stukadoor, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw pleisterwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw pleisterwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele stukadoors uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Stucanet: uw pleisterwerken met stucanet professioneel laten uitvoeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw pleisterwerken met stucanet éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde stukadoors uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw pleisterwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele stukadoors uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte stukadoor uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat is een stucanet?

Een stucanet is een speciaal wapeningsgaas dat wordt gebruikt voor allerhande soorten pleisterwerken. Het stucanet is gemaakt van een roestvast of verzinkt vlechtwerk waartussen vochtabsorberende en geperforeerde kartonnen platen zitten. Hierdoor zorgt het stucanet voor een stevige verankering van uw pleisterwerken. Doordat de aangebrachte mortel van gips, kalk of cement zich via de perforaties vastzet op de gegalvaniseerde draden kan de mortel zich beter hechten. Een stucanet kan als een verstevigende drager gebruikt worden voor bijna alle binnen- en buitenpleisters. Het stucanet kan daarbij rechtstreeks geplaatst worden op uw muur of plafond via een frame of het kan bevestigd worden op een basis bezettingslaag waarbij het stucanet een stabiele ondergrond vormt voor uw eigenlijke afwerkingspleister. Dankzij het stucanet zal uw crepi pleister, sierpleister, sausklare pleister of behangklare pleister stevig verankerd worden waardoor het een goede bescherming biedt tegen scheuren en barsten. Een stucanet wordt door de stukadoor zonder voegen geplaatst en het is plooibaar. Door de grote buigbaarheid wordt een stucanet ook zeer vaak gebruikt bij het bezetten van bogen, nissen of andere gebogen oppervlakken. De bekendste stucanet materialen worden voornamelijk geproduceerd door de marktleiders Knauf en Bekaert. Voor meer informatie over het gebruik van een stucanet bij uw bepleisteringen kunt u hier de professionele stukadoors uit uw regio vrijblijvende contacteren!

wat is een stucanet

Wat zijn de voor- en nadelen van een stucanet?

Een stucanet biedt talrijke voordelen wanneer u gaat bepleisteren. Zo zijn de zeer lichte en sterke stucanet platen gemakkelijk zonder naden te plaatsen en door hun flexibiliteit kunt u er elke gewenste vorm mee creëren en bekleden. Vlak, gebogen, hol of rond met een stucanet kunt u elke pilaar, boog, nis of gewelf verstevigen en voorbereiden voor uw uit te voeren pleisterwerken. Het gebruik van een stucanet biedt dan ook ongebreidelde mogelijkheden op het vlak van architecturale vrijheden. Het geperforeerd stucanet bezit ook een grote hechtingskracht en het heeft zeer duurzame eigenschappen. Omwille van de veelzijdige toepassingen kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden voor uw pleisterwerken. Door het homogeen oppervlak wordt de kans op scheuren of barsten sterk verminderd en het herstellen van een bepleisterd stucanet is ook veel eenvoudiger dan het herstellen van beschadigde Gyproc platen. Zo wordt een stucanet vaak gebruikt voor het creëren van een vals plafond dat het uitzicht heeft van een vast gepleisterd plafond. De ingewerkte draadstructuur maakt dat de bepleistering ook veel minder onderhevig is aan temperatuurschommelingen. Vooral bij een gevelbepleistering is dit een groot voordeel. Een stucanet voor een buitenbepleistering maakt ook gebruik van waterdicht bitumenpapier waardoor een vochtpenetratie vermeden wordt. Verder is een stucanet is niet alleen zeer buigzaam maar het is ook zeer gemakkelijk te bewerken en op maat te knippen met een knabbelschaar of een draadtang. Het nadeel van een stucanet is dat het duurder is dan Gyproc. Wenst u meer te weten over de voor- en nadelen van een stucanet? Neem vrijblijvend contact op met de regionale stukadoors uit uw regio voor adviezen of offertes!

voordelen van een stucanet

Hoe wordt een stucanet geplaatst?

Een stucanet is een buigzaam draadpaneel van gelaste verzinkte staaldraden die verweven zijn met geperforeerd vochtabsorberend karton of met waterdicht bitumenpapier. Omwille van de soepele en plooibare eigenschappen kunt u een stucanet op alle vormen toepassen en gebruiken voor al uw buiten- en binnenpleisteringen. Een stucanet heeft wel behoefte aan een onderstructuur of een frame. Dit kan een houten, metalen of aluminium draagstructuur zijn. Door middel van de bevestigingsdraden worden de stucanet panelen dwars op de draagstructuur aangebracht in halfsteensverband. De stucanet panelen overlappen elkaar voor minstens acht centimeter en ze worden daarbij nog geankerd door ringnieten. Bij het plaatsen van de stucanet panelen moet u er op letten dat de overlappingen nooit tegen een deur- of raamkozijn geplaatst worden. Bij de hoeken, zowel de binnenhoeken als de buitenhoeken, mogen er geen naden geplaatst worden en dienen de hoeken mee bekleed te worden. Zo vermijdt u een eventuele scheurvorming. Indien u gebruik maakt van een buitenisolatie dan kunnen de stucanet panelen rechtstreeks bevestigd worden op de isolatieplaten. Nadat het voorbereidende werk is afgewerkt en alle stucanet panelen zijn geplaatst, kan de stukadoor beginnen met het pleisteren van de netten. Voor meer inlichtingen over het plaatsen van een stucanet, verwijzen we u graag door naar onze professionele stukadoors uit uw regio of omgeving!

stucanet plaatsen

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een stucanet?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR een stucanet BEPAALD?

Wanneer u pleisterwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor het plaatsen van het stucanet, en anderzijds is er de arbeidskost van de stukadoor(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele stukadoors uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen stucanet

Soort
Gemiddelde prijs
Stucanet
€ 5 - € 15 m²
Stucanet bepleisterd
€ 25 - € 45 m²
Op zoek naar een stukadoor uit uw regio om de prijs voor uw pleisterwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1164 stukadoors in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Pleisterwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...