mortex stucwerk

Bereik tot 1164 stukadoors in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw pleisterwerken

  U wilt uw muur laten bepleisteren met Mortex, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw pleisterwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare stukadoor die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele stukadoors uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele stukadoors die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

1164
stukadoors
57
Opdrachten
per maand
53
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor pleisterwerken in Vlaanderen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

uitbreiding (28m² grondoppervlakte) woning, binnenmuren te pleisteren + uitpleisteren ramen.
Offerteaanvraag uit Destelbergen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zou er graag een nieuwe muur van omgeveer 6,4m² bepleisteren. En nog twee stukjes van een andere muur met gyproc afwerken. (0,31x2,53m en 1,20x2.53m).
Alvast bedankt,
Offerteaanvraag uit Brussel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele stukadoors in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw Mortex, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele stukadoors die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven pleisterwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde stukadoors uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het bepleisteren met Mortex en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel stukadoors interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw pleisterwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de stukadoors uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de pleisterwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke stukadoor?

Vind een geschikte stukadoor in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval stukadoor, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw Mortex wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw pleisterwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele stukadoors uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Mortex: uw muur laten bepleisteren met Mortex door een professionele stukadoor!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw Mortex  éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde stukadoors uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de bepleistering van uw muur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele stukadoors uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte stukadoor uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor Mortex?

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve unieke en decoratieve bepleistering dan moet u zeker de minerale micromortel Mortex in overweging nemen. Mortex is een innovatieve mortelsamenstelling die ontwikkeld werd door de Naamse firma Beal uit Fernelmont. De micromortel kan als decoratieve afwerkingslaag aangebracht worden op zowat alle ondergronden en de multifunctionele pleister kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Maar Mortex wordt niet alleen maar gebruikt bij decoratieve wanden, ook uw vloeren, trappen, plafonds, spatwanden van keukens en uw meubilair kunnen met Mortex gecoat worden. De micromortel hecht zich op allerhande minerale materialen zoals cement, bakstenen, hout, metaal, tegels en MDF. Door de geringe dikte kunt u de Mortex pleister aanbrengen op uw bestaande materialen zonder dat u deze hoeft af te breken. Qua uitzicht doet Mortex een beetje denken aan betonstuc of Tadelact. Mortex is stootbestendig en uiterst krasvrij. De sterke, flexibele coating is zeer waterbestendig en bijzonder goed te gebruiken in badkamers en keukens. Omwille van deze sterke troeven hebben verschillende wellnesscentra al gekozen voor een Mortex bekleding van hun schoonheids- en verzorgingsinstituten. De hoge ondoordringbaarheid van Mortex maakt dat het vocht er zo vanaf loopt en bijkomend is deze coating ook bestand tegen grote hittes. Dankzij de zeer grote slijtageweerstand biedt Mortex een zeer lange levensverwachting aan. Naast deze sterke kwalitatieve troeven staat Mortex ook voor authenticiteit en elegantie. De strakke en moderne coating biedt meerdere kleurvarianten aan en op het gebied van de afwerking zijn er verschillende structuren mogelijk. Op die manier verkrijgt elke Mortex afwerking een unieke en hoogst decoratieve afwerking. Mortex aanbrengen vraagt wel enige vakkennis zeker als u overal dezelfde structuur wenst te bekomen. De professionele stukadoors die een Mortex bepleistering aanbieden, hebben gelukkig een zeer grote ervaring en ze zullen uw vertrouwen niet beschamen. Via offertesonline.be kunt u de lokale Mortex stukadoors uit uw regio contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

kiezen voor Mortex

Voor- en nadelen van Mortex

Mortex is een micromortel die is samengesteld uit een mengsel van cement, kalk en toeslagstoffen. Het poeder wordt met een speciale vloeistof vermengd en het is direct waterdicht zonder de toevoeging van epoxy of polyurethaan. Mortex is dus volledig mineraal en zoals elke natuursteen vraagt dit product af en toe enig onderhoud. Bijtende producten zoals chloor, soda of chemische schoonmaakmiddelen zijn niet aan te raden. Daarom wordt de micromortel vaak nog extra beschermd met een afwerkingsvernis. Daartegenover biedt Mortex ook vele voordelen. Mortex heeft een flexibele en sterke samenstelling waardoor het bijna onverslijtbaar is. Het product is uiterst krasbestendig en het kan ook tegen een stootje. De hoge densiteit van het materiaal zorgt ervoor dat Mortex volledig waterdicht is en dat het dus kan gebruikt worden in keukens, badkamers, wellnesscentra alsook voor de bekuiping van zwembaden. De moderne beton ciré of Tadelact look geven Mortex een elegante en eigentijdse uitstraling mee en in tegenstelling tot het beton zijn er talrijke decoratieve kleuren voorhanden gaande van pastel roze tot graniet zwart. Bij het aanbrengen van de micromortel worden er unieke en authentieke structuren gecreëerd waarbij u kunt kiezen voor een gladde of ruwere structuurweergave. Door de strakke moderne vormgeving wordt er tevens een gevoel van openheid en ruimte opgewekt. Mortex is zeer elastisch en sterk en het wordt in een dikte van één tot drie millimeter aangebracht door de stukadoor. Daardoor kan Mortex gemakkelijk over uw bestaande materialen worden aangebracht waarbij vooral de veelzijdigheid van de coating opvalt. Zo kunt u met Mortex bijna alles pleisteren: wanden, plafonds, badkamers, douches, tegels, aanrechten, gevels, zwembaden, ja zelfs uw trappen en meubels. Mortex is hittebestendig waardoor het ook kan gebruikt worden als spatwand in uw keuken of voor de bepleistering van haarden. Door de hoge slijtvastheid wordt Mortex ook gebruikt als vloerbedekking waarbij een vloerverwarming geen enkel obstakel vormt. Kortom, Mortex heeft vele kwalitatieve en decoratieve voordelen en zowel bij nieuwbouw als bij renovaties biedt deze micromortel unieke en mooie moderne invullingen voor uw interieur of woningstijl. Het aanbrengen van Mortex vereist wel enige ervaring en omdat het vrij arbeidsintensief is, laat u het pleisteren of coaten best over aan een professionele stukadoor. Via deze pagina kunt u de ervaren Mortex stukadoors uit uw regio contacteren voor enkele vrijblijvende offertes of adviezen!

voor en nadelen Mortex
Op zoek naar een professionele stukadoor uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw Mortex?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gebruik Mortex

mortex wanden en plafond

Mortex wanden en plafonds

Alhoewel een minerale Mortex pleister op eender welke wand of plafond kan aangebracht worden, vinden we de meeste toepassingen terug in de vertrekken die vaak in aanraking komen met vocht zoals badkamers, keukens, garages of kelders. Nochtans kunt u een decoratieve Mortex structuurwand in een living, eetkamer, slaapkamer of hobbykamer perfect combineren met uw geschilderde of behangen pleisterwanden. Ook voor de sanitaire ruimtes, zoals bijvoorbeeld het toilet, kunt u met een Mortex bepleistering verbluffende resultaten boeken waarmee u uw gasten aangenaam zult verrassen. Mortex is door de slijtvaste en waterbestendige eigenschappen ook uiterst geschikt voor de plafonds van badkamers, zwembaden of wellnessruimtes. Dankzij de unieke samenstelling van de minerale micropleister wordt uw plafond beschermd tegen schimmel- en spoorvorming en wordt uw plafond niet aangetast door de aanwezige dampen en nevels. De weergave van uw muren en plafonds kunt u ook zelf bepalen. Het Mortex aanbod aan kleuren en verwerkte structuurkorrels is zeer groot en verscheiden en toepasbaar op elk interieur type. Met het aanbrengen van de technische onderlaag wordt de structuur van uw Mortex pleister bepaald waarna de stukadoor de pleister verder zal vervolledigen met de decoratieve afwerkingslaag. Ook voor buitenbepleisteringen is deze micromortel ideaal als vochtwerende en beschermende pleister. Mortex heeft een betonlook of Tadelactlook maar dankzij de verschillende korreldiktes en kleurvariaties zijn de decoratieve mogelijkheden veel groter dan bij een betonstuc. Met een Mortex wand of plafond kiest u voor een eigentijdse, authentieke en duurzame pleister waaraan u nog veel plezier zult beleven. Ontdek de mogelijkheden van Mortex bij de professionele stukadoors uit uw regio en vraag vrijblijvend naar enkele vergelijkende offertes!

mortex badkamer

Mortex voor uw badkamer

Voor een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie kunt u met Mortex alle kanten op. Door uw wanden en plafonds te laten bezetten met Mortex, decoreert u niet alleen uw badkamer met een moderne eigentijdse uitstraling maar maakt u uw badkamer tevens slijtvast en waterbestendig. Niets voor niets wordt Mortex vaak gebruikt bij sanitaire installaties, bij zwembaden en bij wellnesscentra. De flexibele minerale micropleister voorkomt schimmels en mosvorming en geeft de bacteriën geen kans om zich te nestelen in de pleister. Daarom dat u Mortex ook kunt gebruiken in uw inloopdouche of als badwand. Het grote aanbod van kleuren en structuren maken dat u uw badkamer naar eigen smaak en inzicht kunt laten bepleisteren. Een romantische look of eerder een moderne industriële look? Het kan allemaal en een ervaren stukadoor kan u een breed gamma aan voorbeelden voorleggen. Maar Mortex is ook uiterst geschikt om badkamers te renoveren. Zo kunt u Mortex aanbrengen op elke minerale ondergrond en kunt u bijvoorbeeld de tegels van uw douche of badkamer bezetten zonder dat u ze hoeft af te breken. Met een dunne laag van zo’n twee à drie millimeter kunt u elke minerale ondergrond met een Mortex pleister bekleden. Ontdek enkele decoratieve badkamer voorbeelden bij de lokale Mortex stukadoors uit uw regio en en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de prijzen van Mortex!

mortex keuken

Mortex in uw keuken

Naast de bezetting van uw wanden en plafonds, kunt u Mortex ook in de keuken gebruiken voor de meer gevoelige zones. Vooral rond de kookzones komt er veel hitte en vocht vrij van de kookdampen en ook andere vloeistoffen, zoals kokend water, condensvocht, olie en vetten, kunnen inwerken op de materialen van uw keuken. Met Mortex beschermt u op een decoratieve en kwalitatieve manier uw keuken. Door de hoge slijtvastheid en krasbestendigheid van Mortex kunt u deze micromortel pleister gebruiken voor al uw kwetsbare zones. Omdat Mortex water- en hittebestendig is, kan het perfect gebruikt worden voor uw spatwand en keukenblad. De moderne en strakke structuur van Mortex is gemakkelijk te combineren met elk interieur en het zal uw keuken een stijlvolle uitstraling geven. Heeft u reeds een bestaande spatwand of een keukenblad dat wat van zijn glans verloren heeft? Met het aanbrengen van een dunne laag Mortex kunt u elke minerale ondergrond zoals tegels, cement, hout of MDF weer vakkundig en decoratief laten bezetten. Ook uw keukenvloer kunt u voorzien van een beschermende Mortex vloerbedekking. Met een egale en homogene Mortex vloer hoeft u zich geen zorgen te maken over het vuil en de verkleuring van uw tegelvoegen. Laat u inspireren en bekijk de vele fantastische realisaties van de professionele stukadoors uit uw regio. U kunt hen vrijblijvend contacteren voor enkele adviezen en/of offertes!

mortex vloer

Mortex vloer

Met een Mortex vloer kiest u voor een kwalitatieve vloer met een betonlook. Een Mortex vloer kan op zowat elke stabiele, droge en draagkrachtige ondergrond worden aangelegd. Zelfs uw bestaande tegelvloer kunt u met een Mortex vloer laten bezetten. De mortelspecie heeft slechts een paar millimeter nodig om een perfecte verharde en waterdichte dekking te geven aan uw vloer met quasi dezelfde eigenschappen en uitstraling als een natuurstenen vloer. Een Mortex vloer is zowel in klassieke als in moderne kleuren verkrijgbaar. Het uiteindelijke uitzicht van de vloer wordt mee bepaald door de korreldikte van de Mortex, de structuur van het uitvlakken, het polijsten van de vloer en door de beschermende afwerkingscoating. Mortex vloeren worden vaak gebruikt in badkamers waarbij ze naadloos aansluiten bij de Mortex wanden maar ook voor andere ruimtes zoals keukens en livings bieden de Mortex vloeren een unieke en decoratieve meerwaarde. En ook de weerbestendige en waterdichte Mortex buitenvloeren voor uw terrassen, zwembaden of vijvers bieden u vele stijlvolle mogelijkheden. Wenst u meer informatie over Mortex vloeren? Contacteer hier enkele ervaren stukadoors uit uw regio voor vrijblijvende prijsoffertes en adviezen!

mortex trap

Mortex trap

De veelzijdigheid van Mortex leent zich ook voor diverse toepassingen op nieuwe en bestaande trappen. Gezien de uitstekende hecht kwaliteiten van deze multifunctionele micromortel pleister kan hij gebruikt worden op zowat elke ondergrond. Bij een nieuwbouw kan de Mortex rechtstreeks aangebracht worden op de betonnen trap of op de zwevende treden. Het contrast tussen de gepleisterde muren en de Mortex trap kan daarbij zeer decoratief en inventief in het oog springen. Zeker in moderne woningen met een industriële interieurstijl kan uw trap een echte eyecatcher zijn. Maar een Mortex trap misstaat zeker ook niet in een klassiek interieur en u kunt uw bestaande trap van hout, beton of tegels ook perfect laten bekleden met een rustieke Mortex variant. Een Mortex trap is zeer slijtvast en waterbestendig en hij kan ook nog bijkomend voorzien worden van een beschermende coating. De prijzen van een Mortex trapbekleding zijn vergelijkbaar met die van een houten trap, een metalen trap of een trap met overzettredes. Voor meer informatie over een Mortex trap verwijzen we u graag door naar onze erkende Mortex stukadoors uit uw regio!

mortex meubel

Mortex meubelen

Sommige oude meubels kunt u een tweede leven meegeven door hen te laten renoveren met Mortex. Dankzij de zeer flexibele en hechtende eigenschappen, kunt u uw meubels voorzien van een unieke en decoratieve laag waardoor uw meubels een moderne uitstraling krijgen. Mortex is stoot- en krasbestendig en door de waterbestendige coating kunnen uw meubels zowel binnen als buiten gebruikt worden. Omwille van het dagelijks gebruik is het wel aangeraden om uw meubels nog een beschermende laag te geven van vernis, wax of olie. Mortex is immers een mineraal product dat u het best kunt vergelijken met natuursteen. Door de micropleister te beschermen, voorkomt u dat vetvlekken of chemische stoffen de pleister kunnen aantasten. Alhoewel de betonlook van Mortex goed tot zijn recht komt bij strakke meubels, kan een antiek aangebrachte Mortex structuur ook frivole of klassieke meubelen opfrissen met een authentieke make-over. Om u een beeld te kunnen vormen over de Mortex mogelijkheden voor meubels bekijkt u best eens de realisaties van de lokale Mortex stukadoors uit uw regio. Deze ervaren vaklieden zullen u met plezier ontvangen!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor Mortex?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR Mortex BEPAALD?

Wanneer u pleisterwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor de bepleistering met Mortex, en anderzijds is er de arbeidskost van de stukadoor(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele stukadoors uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen Mortex

Soort Mortex
Gemiddelde prijs
Technische Mortex 2N
€ 10 - € 20 m²
Decoratieve Mortex F2, F3, F4
€ 20 - € 35 m²
Prijs Mortex inlusief stukadoor
€ 55 - € 110 m²
Op zoek naar een stukadoor uit uw regio om de prijs voor uw Mortex te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1164 stukadoors in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Pleisterwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...