buitenmuur bezetten

Bereik tot 1164 stukadoors in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw pleisterwerken

  U wilt uw buitenmuur laten bezetten, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw pleisterwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare stukadoor die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele stukadoors uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele stukadoors die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

1164
stukadoors
57
Opdrachten
per maand
53
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor pleisterwerken in Vlaanderen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

uitbreiding (28m² grondoppervlakte) woning, binnenmuren te pleisteren + uitpleisteren ramen.
Offerteaanvraag uit Destelbergen

Soort werken: Pleisteren op nieuwe of oude muren

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zou er graag een nieuwe muur van omgeveer 6,4m² bepleisteren. En nog twee stukjes van een andere muur met gyproc afwerken. (0,31x2,53m en 1,20x2.53m).
Alvast bedankt,
Offerteaanvraag uit Brussel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele stukadoors in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het bezetten van uw buitenmuur, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele stukadoors die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven pleisterwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde stukadoors uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het bezetten van uw buitenmuur en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel stukadoors interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw pleisterwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de stukadoors uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de pleisterwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke stukadoor?

Vind een geschikte stukadoor in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval stukadoor, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het bezetten van uw buitenmuren wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw pleisterwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele stukadoors uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Buitenmuur bezetten: uw buitenmuren laten bezetten door een professionele stukadoor!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het bezetten van uw buitenmuur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde stukadoors uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw buitenmuren snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele stukadoors uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte stukadoor uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom uw buitenmuur bezetten?

Een buitenmuur bezetten is van alle tijden. Vroeger werden buitenmuren bezet met leem, klei, gips en kalk maar de tijd heeft niet stilgestaan en buitenmuur bepleisteringen zijn door de jaren heen sterk geëvolueerd. De huidige minerale en synthetische buitenmuur pleisters zijn niet alleen isolerend en waterafstotend maar ze ogen ook zeer stijlvol en elegant. Het feit dat het bezetten van een buitenmuur zich niet beperkt tot woningrenovaties maar dat er ook bij moderne nieuwbouwwoningen gevels worden bepleisterd, bewijst dat een buitenmuur bezetten weer hip is. Zo kunt u bij een nieuwbouw kiezen voor een egale gladde muurbezetting, voor een decoratieve muurbepleistering met een korrelstructuur of kunt u uw uw buitenmuur bezetten met een moderne industriële of metalen look. Vaak wordt er ook, zoals bij een pastorij woning, slechts een deel van de buitenmuur bezet waarbij het contrast tussen de beide gevelstructuren wordt benadrukt. Natuurlijk worden de meeste bezettingswerken nog altijd toegepast bij gevelrenovaties. Indien uw buitenmuren nog in een redelijke staat zijn, zonder al te grote barsten of een te grote vochtverzadiging dan kunt u met een buitenmuur bepleistering het uitzicht van uw woning compleet vernieuwen. Bovendien werkt u alle kleine oneffenheden, beschadigingen of scheurtjes in uw gevel vakkundig weg. Dankzij de ingewerkte coating in uw pleister houdt u het vocht buiten en wordt uw gevel bijkomend geïsoleerd. Het feit dat men in winterse landen, zoals Polen en Oostenrijk, de buitenmuren bezet met een sierpleister, bewijst dat deze gepleisterde gevels hun zeer goede vochtwerende en isolerende kwaliteiten reeds bewezen hebben. De meest gekende gevelrenovaties zijn deze waarbij uw buitenmuren bezet worden met crepi. Een crepi buitenmuur bestaat uit een minerale of synthetische sierpleister die door de stukadoor wordt aangebracht op uw gevel. De hoofdkleur van crepi is wit maar er zijn talrijke andere kleuren voorhanden. Een crepi buitenmuur bepleistering wordt aangebracht in verschillende korreldiktes waardoor de pleisters passen bij elke woningstijl of die nu rustiek of modern is. Een buitenmuur bezetten met crepi is niet zo duur maar u kunt uw gevel nog goedkoper renoveren door uw buitenmuren te laten cementeren of te laten kaleien. Zo kunt u uw muur bezetten met een beschermende en dampdoorlatende cementlaag waarmee u de verkleuringen of de beschadigingen van uw gevel kunt wegwerken. Het witkalken of het kaleien wordt dan weer vaak toegepast bij landelijke of rustieke woningen maar soms worden ook moderne woningen voorzien met een ecologische kaleilaag. De keuze om uw buitenmuren te bezetten is dus ruim en divers en een goede stukadoor kan u vrijblijvend gidsen doorheen de mogelijkheden van de verschillende buitenmuur pleisters. Via offertesonline.be kunt u contact opnemen met de regionale stukadoors uit uw buurt voor enkele gratis adviezen, inlichtingen en/of prijsoffertes!

waarom buitenmuur bezetten

Soorten gevelpleisters om uw buitenmuur te bezetten

buitenmuur bezetten met cement

Uw buitenmuur bezetten met cement

De meest budgetvriendelijke gevelrenovatie is om uw buitenmuur te bezetten met een cementlaag. Enerzijds kunt u uw gevel laten cementeren met een dunne cementlaag waarbij het uitzicht van de stenen en de voegen wordt behouden of anderzijds kunt u uw buitenmuur bezetten met een dikkere cementlaag waarbij u uw gevel mooi egaal glad of gekorreld laat cementeren. Door uw buitenmuur te bezetten met cement zorgt u er voor dat al uw verkleuringen, oneffenheden, barstjes of materiaal verschillen netjes worden weggewerkt zodat uw gevel er weer als nieuw uit ziet. Een gecementeerde muur is waterbestendig en dampdoorlatend zodat het vocht steeds wordt geweerd uit uw woning. Daarna kunt u nog een beschermende coating aanbrengen over uw gevelbepleistering waardoor uw gevel beschermd wordt tegen alle mogelijke weersinvloeden. De coating is tevens vuilwerend en het voorkomt de vorming van mossen en algen. Door een kleur aan te brengen in het cement kunt u uw buitenmuur bezetten met een decoratieve gladde of gekorrelde afwerking. Een andere optie is om uw gecementeerde muur te laten schilderen met een kwalitatieve en beschermende buitengevel acrylaatverf. Deze elastische verf houdt het vocht en het vuil buiten en ze vormt een bijkomende bescherming voor uw buitenmuur. Hou er rekening mee dat grote scheuren, losse stenen en voegen of verzadigde gevelstenen eerst vervangen of hersteld moeten worden voor elke bepleistering. Wilt u uw gevel goedkoop en toch esthetisch renoveren, laat dan uw buitenmuren bezetten met een cementlaag. Een ervaren stukadoor uit uw regio zal uw gevel snel en vakkundig renoveren zodat u weer kunt genieten van een stralende gevel voor uw woning!

buitenmuur bezetten met minerale pleister

Uw buitenmuur bezetten met een minerale pleister

U kunt uw buitenmuur bezetten met een minerale pleister die alleen maar bestaat uit natuurlijke materialen zoals zand, cement en kalk. Meestal wordt een minerale pleister door de stukadoor in één laag van zo’n twaalf tot vijftien millimeter aangebracht op uw buitenmuur. Doordat een minerale pleister volledig bestaat uit natuurlijke materialen is de pleister dampopen en kan uw buitenmuur na de behandeling goed blijven ademen. De pleister is waterwerend en verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij de granulaten en de kleurpigmenten rechtstreeks gemengd worden in de muurbezetting. Een minerale pleister kan glad of gestructureerd aangebracht worden op uw gevel. Door met een krasbord, schuurbord of nagelpalet over de gepleisterde buitenmuren te krabben, brengt de stukadoor een mooie en stijlvolle structuur aan in uw gevel. Een minerale pleister is hard, duurzaam en kleurvast en de muurbezetting gebruikt alleen maar milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Een ervaren stukadoor zal uw buitenmuur bezetten met de nodige vakkundigheid waarbij hij ook de nodige buffers voor het grondwater en de afwatering zal voorzien. Indien nodig zullen raam- en deurdorpels evenals de onderkant van uw gevel verbeterd worden zodat er geen rechtstreeks vochtinsijpeling mogelijk is. Voor meer informatie om uw buitenmuur te bezetten met een natuurlijke minerale pleister, verwijzen we u graag door naar de professionele stukadoors uit uw regio of buurt voor enkele vrijblijvende adviezen en/of offertes!

buitenmuur bezetten met synthetische pleister

Uw buitenmuur bezetten met een synthetische pleister

Een synthetische pleister of siliconenpleister is een pleister die is samengesteld op basis van kunsthars. Synthetische pleisters zijn zeer licht en elastisch waardoor ze een uitstekende bescherming bieden tegen slagregens en gure weersomstandigheden. De siliconenpleisters zijn ook mos- en algwerend en door de elasticiteit ook goed bestand tegen scheurvorming. Daarnaast is een synthetische pleister ook kras- en stootvast en zeer gemakkelijk te reinigen. Een synthetische pleister kan met of zonder isolatie worden aangebracht op uw nieuwe of bestaande gevel. In dit geval worden er eerst isolatieplaten aangebracht op uw buitenmuren die vervolgens naadloos worden afgewerkt. Daarna zal de stukadoor de hechtende onderlaag aanbrengen en deze verstevigen met een wapeningsnet en ondersteunende hoekprofielen. Tenslotte wordt de siliconenpleister aangebracht volgens de gekozen korreldikte waardoor de afwerking eerder een fijnere of een ruwere uitstraling krijgt. Een synthetisch pleister met isolatie zult u onmiddellijk voelen in uw energiefactuur en het biedt uw gevel waterdichte garanties. Maar u kunt uw buitenmuur ook bezetten met een synthetische pleister zonder bijkomende isolatieplaten. De stukadoor zal dan eerst uw buitenmuur bezetten met een basislaag van cement of kalk waarop hij dan vervolgens een hechtlaag zal aanbrengen. Eventueel kan er ook hier een wapeningsnet voorzien worden voor een betere versteviging van de pleister. Tenslotte wordt dan de synthetische pleister aangebracht volgens de gekozen kleur en het gekozen structuurmotief. Een synthetische pleister kan zowel manueel als machinaal uitgevoerd worden. Ontdek de ruime mogelijkheden om uw buitenmuur te bezetten met een synthetische pleister en contacteer de ervaren stukadoors uit uw regio voor enkele vrijblijvende offertes!

buitenmuur bezetten met crepi pleister

Uw buitenmuur bezetten met een crepi pleister

Crepi is de meest gekende sierpleister waarmee u een buitenmuur kunt bezetten en dikwijls gebruikt men deze naam voor een gevelpleistering met een korrelstructuur. Maar een crepi sierpleister is eigenlijk een verzamelnaam voor alle decoratieve gevelpleisters. Zo kunt u uw buitenmuur bezetten met een minerale crepi van natuurlijke materialen of u kunt uw buitenmuur bezetten met een synthetische crepi op basis van kunsthars. Een crepi pleister wordt zowel gebruikt bij nieuwbouwwoningen als bij gevelrenovaties en alhoewel een crepi bepleistering vaak wordt uitgevoerd in de witte standaardkleur, zijn er vele andere kleurvariaties mogelijk. Zo kunt u uw woning opfleuren of romantiseren door gebruik te maken van zachte pasteltinten. Kiest u eerder voor een moderne uitstraling dan kunt u uw buitenmuur bezetten met een strakke witte of grijze crepi pleister. Of voor hoogwaardige crepi pleisters op basis van carbon of kwartskorrels maar die kosten wel meer dan de gewone crepi pleisters. Welke optie u ook kiest, eerst moeten uw buitenmuren voorbereid worden en voor een gevelrenovatie moeten eerst alle scheuren, barsten of losse voegen weggewerkt worden. Daarna kan de stukadoor beginnen met het aanbrengen van de gewapende onderlaag op uw gevel of op uw gevelisolatie. Via een hechtende primer zal de stukadoor dan de crepi pleister vakkundig aanbrengen en afwerken. Vooral bij gevelrenovaties waarbij de buitenmuren beschadigd, verkleurd of poreus zijn, vormen crepi pleisterwerken een ideale en goedkope oplossing voor het bezetten van uw buitenmuren. Contacteer hier de professionele stukadoors uit uw regio en vraag hen naar enkele vrijblijvende offertes!

buitenmuur bezetten met spuitkurk

Uw buitenmuur bezetten met spuitkurk

Naast de minerale en synthetische pleisters kunt u uw buitenmuren ook bezetten met een spuitkurk. Spuitkurk of gespoten kurk is een samenstelling van kurkkorrels, oliën en acrylaatharsen die bijkomend kunnen verrijkt worden met verschillende kleurpigmenten. Door deze samenstelling is een spuitkurk zeer elastisch en heeft het een hoge isolatiewaarde. Een spuitkurk kan rechtstreeks op bijna elke ondergrond worden aangebracht en u kunt er zowel uw binnenmuren als uw buitenmuren mee bezetten. De spuitkurk kan in verschillende korrelgroottes gespoten worden op uw gevel en de dikte bedraagt doorgaans zo’n drie à vijf millimeter. Naast de goede isolatiewaarden biedt spuitkurk nog vele andere voordelen. Zo is een spuitkurk kras- en slijtvast en is het bestand tegen algvorming en muurzouten. Ook Uv-stralen tasten de kleur van uw spuitkurk niet aan en door de hoge elasticiteit worden scheuren en beschadigingen voorkomen. Daardoor is spuitkurk een duurzame muurbepleistering die lange tijd meegaat. Indien uw buitenmuren nog in goede staat zijn, kan de spuitkurk onmiddellijk door de stukadoor worden aangebracht. Bij beschadigde of vochtige buitenmuren moet u eerst deze problemen verhelpen om de spuitkurk optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms worden de buitenmuren daarom eerst gecementeerd om de oneffenheden of kleine beschadigingen weg te werken. Bij reeds geïsoleerde muren of bij muren met een spouw vormt een gevel bepleistering met spuitkurk een grote toegevoegde isolerende en beschermende waarde voor uw buitenmuren. Met een decoratieve en ecologische spuitkurk straalt uw gevel weer elegantie en klasse uit. Wilt u uw buitenmuur bezetten met spuitkurk? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de prijzen van spuitkurk en contacteer enkele ervaren stukadoors uit uw regio voor enkele gratis offertes!

Op zoek naar een stukadoor om een vrijblijvende offerte te maken voor het bezetten van uw buitenmuur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe gaat een stukadoor te werk?

planning buitenmuur bezetten

Planning en bestek

Wanneer u uw buitenmuren wilt laten bezetten, neemt u best eerst contact op met één of meerdere erkende stukadoors om te kijken wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor uw bezettingswerken. Een ervaren stukadoor zal met u een afspraak maken om te overleggen welke buitenmuur bepleistering u het best laat uitvoeren. Hiervoor moet de stukadoor eerst de staat van uw buitenmuren bekijken. Zo zal hij kijken of er al dan niet te herstellen beschadigingen of scheuren zijn, zal hij kijken of de gevel voldoende geïsoleerd is en ook controleren of er geen vochtproblemen zijn. Een professionele stukadoor doet dit niet om u op kosten te jagen maar juist om uw investering te vrijwaren van eventueel latere onaangename verrassingen. Daarna beslist u samen welke werken er dienen uitgevoerd te worden en aan de hand van deze afspraken zal de stukadoor een bestek opmaken. Natuurlijk zal de prijs onderhevig zijn aan de grootte van de oppervlakte, het soort materiaal, de moeilijkheidsgraad van het soort pleisterwerk en de werkuren die nodig zullen zijn voor het karwei. Voldoet het bestek aan uw wensen en aan uw budget dan kan de overeenkomst bezegeld worden. Het is in ieders belang dat er op voorhand goede afspraken worden gemaakt met wederzijds respect. De overeenkomst bevat ook de startdatum en de duurtijd van de werken.

voorbereiding buitenmuur bezetten

Voorbereidende werken

Afhankelijk van de staat van uw gevel zal de stukadoor eerst uw buitenmuren voorbereiden voor het bepleisteren. Zo zal hij kleine scheurtjes of barstjes in uw buitenmuren herstellen en ook de losse voegen en stenen opvullen of vervangen. Natuurlijk kunt u deze werken al voorafgaandelijk uitvoeren als u dit gecoördineerd heeft met uw stukadoor. Daarna zal de stukadoor de ramen en deuren afschermen en de omgeving afbakenen zodat er in een veilige zone kan gewerkt worden. Bij sommige buitenmuur bepleisteringen is het aangeraden om de vensterbladen aan te passen en deze te voorzien van verhoogde randen. Hierdoor wordt het water afgeleid naar het midden van uw vensterblad en kan het niet in contact komen met uw muur. Om te vermijden dat het pleisterwerk in contact komt met de grond, wordt er ook best gewerkt met een plint aan de onderzijde van uw buitenmuur. Dit kan een blauwe steen zijn, een gevelrand in beton of een donkere gevelsteen zijn. Afzuigkappen en ventilatieroosters dienen soms ook aangepast te worden in functie van de dikte van uw bepleistering.

onderlaag bezetting buitenmuur

Isolatie, onderlaag en hechting

Indien u uw buitenmuren laat bezetten met een bijkomende isolatie dan zal de stukadoor eerst de isolatieplaten verlijmen op uw gevel en daarbij de voegen van de platen dichtsmeren. Indien u uw buitenmuren laat bezetten zonder isolatie maar met een synthetische pleister of een crepi pleister dan zal uw stukadoor beginnen met de onderlaag van uw pleister. Dit kan een basispleister zijn of een cementlaag. Ook zal de stukadoor een wapeningsnet en hoekprofielen plaatsen ter versteviging van uw pleister. Het plaatsen van de hoekprofielen moet zeer nauwkeurig worden uitgevoerd zodat er later zeker geen vocht kan onder komen. Bij een muurbepleistering met isolatie wordt het wapeningsnet en de hoekprofielen rechtstreeks op de isolatie aangebracht. Nadat de basislaag is geplaatst, zal de stukadoor een primer aanbrengen die zal dienen als hechtende onderlaag voor uw uiteindelijke synthetische pleister. Bij een synthetische pleister bestaat het bezetten van uw buitenmuren dus uit drie lagen. Wenst u meer informatie over de samenstelling van de verschillende gevelpleisters dan kunt u hier vrijblijvend enkele professionele stukadoors uit uw regio contacteren!

afwerking buitenmuur bezetten

Afwerking

Eenmaal de isolatie, de basislaag, het wapeningsnet en de hechtingslaag zijn aangebracht, kan uw stukadoor uw buitenmuur bezetten met de uiteindelijke pleisterlaag. Dit gebeurt met de synthetische sierpleister of crepi pleister met de door u gekozen korreldikte en kleur. De ervaren stukadoor kan uw pleister zowel manueel of machinaal aanbrengen op uw buitenmuur. In tegenstelling tot een synthetische pleister wordt een minerale pleister in één laag aangebracht op uw gevel, zonder basislaag. Een minerale crepi pleister heeft daarom een dikkere afwerkingslaag van zo’n tien tot vijftien millimeter. Vaak wordt een minerale pleister of een gecementeerde muur nog behandeld met een beschermende en waterafstotende coating waarbij de dampopen structuur van de minerale pleister of de cementlaag niet wordt belemmerd. Bij de meeste synthetische pleisters is deze coating niet nodig omdat de elastische pleister op zich al waterbestendig is. Welke buitenmuur bepleistering u ook kiest, uw professionele stukadoor zal met veel zorg uw buitenmuur bezetten en afwerken. Ontdek de vele mooie afgewerkte gevelpleisteringen bij de regionale stukadoors uit uw buurt en overtuig uzelf van hun elegante en stijlvolle realisaties!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het bezetten van een buitenmuur?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR de bezetting van een buitenmuur BEPAALD?

Wanneer u pleisterwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor het bepleisteren van uw buitenmuren, en anderzijds is er de arbeidskost van de stukadoor(s) zelf.


Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele stukadoors uit uw regio. 


Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen buitenmuur bezetten

Soort bezetting
Gemiddelde prijs
Cementeren
€ 30 - € 70 m²
Minerale gevelpleister
€ 50 - € 90 m²
Minerale gevelpleister met isolatie
€ 80 - € 130 m²
Synthetische gevelpleister
€ 60 - € 100 m²
Synthetische gevelpleister met isolatie
€ 90 - € 140 m²
Crepi gevelpleister
€ 60 - € 100 m²
Spuitkurk
€ 60 - € 90 m²
Op zoek naar een stukadoor uit uw regio om de prijs voor het bezetten van uw buitenmuren te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
1164 stukadoors in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Pleisterwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...