Demyttenaere Dries

Professionele klinkerlegger uit Izegem

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Klinkerlegger: Demyttenaere Dries

Demyttenaere Dries is een professionele klinkerlegger uit Izegem waar u terecht kan voor al uw klinkerwerken.
Adres
Hulstsestraat 1,
8870 Izegem
Telefoon
051 32 05 91
E-mail
dehulst@telenet.be
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Demyttenaere Dries

Ontwerp - tuinplan maken
Aanleg - nieuwe tuin
Aanleg - bestaande tuin
Aanleg - beregeningsinstallatie
Aanleg - boomschors
Aanleg - drainage
Aanleg - grasmatten
Aanleg - klinkerwerken
Aanleg - kunstgras
Aanleg - nieuwe aanplantingen
Aanleg - terras
Aanleg - tuinafsluiting
Aanleg - tuinverlichting
Aanleg - vijver
Onderhoud - algemeen
Onderhoud - bestrijding ongedierte
Onderhoud - bestrijding ziektes
Onderhoud - boomverzorging
Onderhoud - bomen vellen
Onderhoud - gras bemesten
Onderhoud - gras maaien
Onderhoud - gras ontmossen
Onderhoud - gras verticuteren
Onderhoud - hagen scheren
Onderhoud - onkruid wieden
Onderhoud - oprit/terras reinigen
Onderhoud - snoeiwerken
Onderhoud - vijver
Andere tuinwerken
Aanleg oprit
Aanleg wandelpad(en)
Aanleg terras
Aanleg parking
Heraanleg bestaande verharding
Andere klinkerwerken
Alle 35 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw Klinkerwerken?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle klinkerleggers in de regio rond Izegem. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van klinkerleggers uit de regio Izegem en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor klinkerwerken regio Izegem

Soort werken: Aanleg terras , Heraanleg bestaande verharding

Aantal m²: 55m²

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Bestaand terras is aan vervanging toe.
Eventueel uitbreken bestaand terras + plaatsen nieuw terras.
Offerteaanvraag uit Moen

Soort werken: Aanleg terras

Aantal m²: 21m²

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Graag terras in tegels (Egyptische kalksteen of beige/lichtgrijze natuursteen) in grote tegels.
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit Roeselare

Zoekt u een andere klinkerlegger in de regio rond Izegem?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw klinkerwerken

  U wilt klinkers leggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw klinkerwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare klinkerlegger die actief is in de regio rond Izegem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele klinkerleggers uit de regio rond Izegem verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele klinkerleggers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Izegem. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Izegem en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Izegem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Izegem.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Izegem. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte klinkerlegger in de buurt van Izegem

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval klinkerlegger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw klinkerwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw klinkerwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele klinkerleggers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Klinkerwerken Izegem

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw klinkerwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde klinkerleggers uit de omgeving van Izegem u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw klinkerwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele klinkerleggers uit de omgeving van Izegem... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte klinkerlegger uit Izegem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
283 klinkerleggers rond Izegem!

Vergelijk offertes voor uw Klinkerwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...