INBOUWKAST OP MAAT

Bereik tot 218 meubelmakers rond Wellen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor het maken van uw inbouwkast op maat?

  U wilt een inbouwkast op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor dit kasten maatwerk? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare meubelmaker die actief is rond Wellen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele meubelmakers uit de regio rond Wellen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele meubelmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2762
meubelmakers
11
Opdrachten
per maand
11
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor kasten op maat rond Wellen

Soort maatwerk: Ander meubel op maat

Start werken: Ander materiaal

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Het is om een buitenmuur onder een afdak, af te werken met massief houten planken omdat de muur beetje krom loopt , zodat het niet opvalt.
Offerteaanvraag uit Tongeren

Soort maatwerk: Kast op maat

Start werken: MDF

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Wij zouden graag een kastenwand willen maken in onze logeerkamer
Offerteaanvraag uit Veldwezelt

Vind een geschikte meubelmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval meubelmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het maatwerk van uw inbouwkast op maat wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw inbouwkast garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele meubelmakers uit uw regio rond Wellen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Inbouwkasten: Uw inbouwkast op maat laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw inbouwkast op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde meubelmakers rond Wellen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw inbouwkast maatwerk snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele meubelmakers rond Wellen... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele meubelmakers rond Wellen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor een inbouwkast op maat, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele meubelmakers die gelegen zijn in de regio Wellen en de juiste kwalificaties hebben voor uw inbouwkast.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde meubelmakers rond Wellen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw inbouwkast op maat en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel meubelmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de werken voor uw inbouwkast zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De meubelmakers rond Wellen die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de meubelmakers uit Wellen. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van uw inbouwkast op maat ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom zou u kiezen voor een inbouwkast op maat?

De meest bekende inbouwkast op maat is waarschijnlijk de dressing die reeds bij vele woningen een verlengstuk vormt van de slaapkamer of badkamer. Maar een inbouwkast op maat is meer dan dat. Met een inbouwkast kunt je de beschikbare opbergruimte optimaal benutten. Denk maar aan de mogelijkheden van een kast in de verloren ruimte onder je trappen of schuine wanden. Of aan kasten die de volledig beschikbare ruimte van een wand in je kamer innemen zonder verlies in hoogte of breedte. Inbouwkasten op maat zijn uiterst praktisch en functioneel en ze kunnen ook zeer decoratief en met kwaliteit worden toegevoegd aan jouw verschillende vertrekken en kamers. Bij het ontwerpen van je kast op maat zal jouw meubelmaker al je hoeken en schuine wanden tot op de millimeter zeer creatief invullen. Hierdoor ontstaat er extra beschikbare ruimte achter jouw volledig afgewerkte ingebouwde kast. Voor een inbouwkast op maat zal jouw meubelmaker dan ook eerst gedetailleerd je voorziene ruimte komen opmeten, ontwerpen en uittekenen. Hierbij wordt tevens overlegd of jouw kast op maat vooral functioneel moet zijn als opbergkast, of dat de kast eerder een decoratieve functie krijgt. Een inbouwkast op maat met vooral opbergruimte zal eerder werken met gesloten compartimenten, terwijl een decoratieve kast op maat, zoals onze dressing op maat, eerder gebruik zal maken van open compartimenten. De prijzen kunnen hierbij dan ook verschillen omdat niet alle inbouwkasten op maat het duurste hout vereisen. Zo kan de prijs van een kast op maat bij een zolder een stuk goedkoper gemaakt worden dan bijvoorbeeld een design inbouwkast op maat in een slaapkamer of kantoorruimte. Hoe hoger de kwaliteit van het ontwerp, het materiaal en de afwerking van jouw maatkasten, hoe hoger de prijs zal zijn. Voor alle mogelijke uitvoeringen, toepassingen en prijzen voor inbouwkasten op maat, kun je vrijblijvend enkele offertes aanvragen bij onze erkende regionale meubelmakers rond Wellen.

OPEN MAATKASTEN

Bij een open inbouwkast is het decoratief aspect zeer aanwezig in het interieur van de kamer of ruimte. Een open boekenkast, een open dressing of een open TV kast vragen een eigen ontwerp waarna ze naar jouw wensen verder kunnen ingevuld worden. Vaak past een open kast op maat zeer goed in een modern interieur en zal men gebruik maken van een zinvolle en praktische indeling van jou kast ontwerp. Daarbij kunnen open maatkasten ook gedeeltelijk werken met gesloten vakken zoals men dat vaak ziet bij een dressing of een TV kast. Zo heb je bij je dressing een zeer duidelijk overzicht over al je kleding, maar heb je toch delen van je kast die je kunt afsluiten met draaideuren of schuifdeuren. Het voordeel van een open maatkasten is dat je de beschikbare ruimte ook volledig kunt benutten wanneer er geen draaideuren moeten geopend worden. Ook voor het materiaal en het ontwerpen van de kasten, zijn er minder kosten dan bij gesloten kasten. Heb je graag wat meer advies, tips of vragen over open inbouwkasten, of wil je enkele offertes? Neem dan contact op met onze ervaren meubelmakers uit jouw regio rond Wellen. Ze zullen je graag verder helpen.

GESLOTEN MAATKASTEN

Indien je voldoende beschikbare ruimte hebt, dan draagt een gesloten  kast op maat misschien jouw voorkeur weg. Zeker als je zou opteren voor draaideuren want die nemen toch een bepaalde plaats in van je kamer. Bij een gesloten dressing zal men vaak opteren voor schuifdeuren in plaats van draaideuren zodat de kamer een ruimer beeld geeft. Je kunt ook gebruik maken van een gesloten kast op maat onder een schuine wand van een zolder of andere kamer, om gelegenheidsmateriaal of minder gebruikt materiaal in op te bergen. Zo blijft je interieur volledig netjes op orde en zit alles verborgen achter je ingemaakte kasten. Maar een ingebouwde kast kan ook op een andere manier verrassen. Zo kun je bij gesloten slaapkamer kasten gaan voor een design ontwerp met een ingebouwde TV die verborgen zit in de kast. Met een druk van de afstandsbediening kun je dan het paneel openschuiven en komt je TV toestel tevoorschijn. Kortom, alle mogelijke kasten kunnen aangepast worden aan je wensen zodat je een eigen invulling kunt geven aan jouw interieur. Vraag advies of enkele offertes aan bij de gediplomeerde meubelmakers uit Wellen.

Mogelijke soorten materialen voor uw inbouwkast op maat

INBOUWKAST IN MDF

De goedkoopste materiaalsoort voor op maat gemaakte kasten is MDF. MDF bestaat uit gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in alle mogelijke vormen kan gefreesd en gemaakt worden. MDF heeft een grote stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Inbouwkasten worden met MDF panelen op maat gemaakt en ze zijn zeer gemakkelijk te schilderen in het wit of in een kleur. Vooral de MDF panelen met een lak draagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. Het nadeel van MDF is dat de planken van je inbouwkast onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, zeker bij kasten met brede schappen. In de hoogte of diepte is er minder een probleem voor het gewicht. Soms kun je MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over jouw inbouwkast in MDF kun je hier vinden bij onze regionale meubelmakers uit de omgeving van Wellen.

INBOUWKAST IN LAMINAAT

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren waarbij een laminaat vloer als vaak als goedkoper alternatief wordt gebruikt voor een parket vloer. Maar ook voor een op maat gemaakte inbouwkast wordt laminaat gebruikt. Zo bestaat er een hele collectie van gelamineerd hout, met verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks die perfect passen bij jouw design kast voor je woning. Laminaat is een soort kunststof waarvan de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Zo wordt jouw kast goed beschermd tegen vuil en stof. Soms wordt laminaat daardoor ook bij buitenconstructies toegepast. Een kast van laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en de kast heeft ook goede constructie draageigenschappen. Laminaat is verkrijgbaar in meerdere stijlen en kleuren en je inbouwkast kan een perfecte nabootsing zijn van een massieve houten kast. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van laminaat is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige oplossing voor alle maatwerk voor je kasten. Laat je overtuigen over de mogelijkheden van laminaat kasten en vraag hier online een paar offertes aan bij jouw regionale meubelmakers rond Wellen!

INBOUWKAST IN MELAMINE

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt voor melamine hars of melamine coatings. Bij een inbouwkast kan melamine gebruikt worden voor zowel de deuren, de legplanken als voor de wandafwerking van je kast. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat, maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Naast inbouwkasten, wordt melamine veel gebruikt bij keukenkasten of wandkasten die op maat gemaakt worden, vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van kleur, design, gladheid en hoogglans. Kasten van melamine zijn zeer onderhoudsvriendelijk en ze bieden een zeer moderne design look aan jouw interieur. Bij een beperkt budget is de combinatie van een inbouwkast van MDF voor de binnenruimte en melamine voor de buitenafwerking de beste oplossing. Je kunt hier enkele van de meubelmakers rond Wellen contacteren voor meer informatie over melamine inbouwkasten.

INBOUWKAST IN MASSIEF HOUT

Met massief hout kies je voor de duurste oplossing, maar tevens voor de meest tijdloze en duurzame oplossing voor elke inbouwkast van je woning. De meest gebruikte houtsoort bij massieve kasten op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden voor het vervaardigen van inbouwkasten met diverse afmetingen. Massief hout kan, naargelang je eigen wensen of inspiratie, geolied gebeitst of geborsteld worden om een meer specifiek en mooi effect of kleur weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat je niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat je ook allerhande reliëfmotieven kunt verwerken in jouw inbouwkast. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele meubelmakers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust een vraag naar meer informatie of vul online een offerteaanvraag in voor een inbouwkast van kwaliteit, gemaakt bij de lokale meubelmakers uit jouw regio rond Wellen!

Op zoek naar een professionele meubelmaker rond Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw inbouwkast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Welke factoren bepalen de prijs van een inbouwkast op maat?

AFMETINGEN

Los van de materiaalkeuze voor massief hout, MDF, laminaat of melamine, zal de grootte van je gewenste inbouwkast voor een belangrijke prijsfactor zorgen. Hoe groter de ruimte, hoogte, breedte of diepte van jouw kasten, hoe duurder het prijskaartje. Ook de indeling, de vormgeving en het aantal compartimenten en lades van je ingebouwde kast zorgen ervoor dat de prijs kan oplopen. Rechte gelijkvormige vakken zijn nu eenmaal gemakkelijker te vervaardigen en te plaatsen, dan bij een design inbouwkast met ongelijke, in- of uitspringende of meer gedetailleerde vakken die tot op de millimeter juist moeten vervaardigd worden. Gesloten kasten zijn doorgaans ook iets duurder. De prijs zal dus vooral afhangen van de hoeveel materiaal er nodig is om jouw inbouwkast te maken. Maar met de juiste afmetingen van je kast op maat zet je wel de eerste stap voor een juiste prijsberekening door de meubelmaker, waarna je de andere invullingen of de offertes met elkaar kunt vergelijken.

MATERIAALKEUZE

Ook de materiaalkeuze zal zeker meespelen bij de prijsberekening van jouw inbouwkast als die op maat gemaakt wordt. Alhoewel sommige materiaalprijzen vergelijkbaar zijn voor inbouwkasten, zullen MDF en melamine, of een combinatie hiervan, goedkoper zijn dan bijvoorbeeld laminaat of massief hout. Bij massief hout heb je dan weer het soort hout dat doorslaggevend zal zijn voor de prijs. Een kast perfect op maat gemaakt van massief grenen zal aanzienlijk goedkoper zijn dan een design kast in Franse eik. Ook de afwerking van het materiaal zal de prijs van jouw inbouwkast mee bepalen. Vooral bij meer decoratieve design kasten, en waar er meer gesloten deuren zijn, moet er meer maatwerk geleverd worden, en kunnen de bijkomende materialen zoals glas, metaal, inox of spiegels de prijs opdrijven. Indien je kiest voor perfect en mooi kwalitatief maatwerk, en een grote duurzaamheid, dan zal dit zich ook weerspiegelen in de prijs. De prijzen van de verschillende materialen voor je inbouwkast kun je hier online aanvragen bij een erkende meubelmaker uit Wellen of omgeving.

INDELING EN RUIMTE

Niet alleen de afmetingen en de materiaalkeuze van je kast zijn prijsbepalend, maar ook de indeling en de ruimte van je inbouwkast. Het spreekt voor zich dat een recht op recht maatmeubel, zoals bijvoorbeeld voor een dressing met een aantal gelijke deelvakken en/of lades voor je kleding, schoenen, sjaals of mutsen, veel minder werk, materiaal en millimeter precisie vraagt, dan een inbouwkast die je volledig op maat laat maken, en waarbij er talloze gedetailleerde opbergruimtes, legplanken, lades of andere speciale voorzieningen aanwezig moeten zijn. Hoe meer afwijkend of origineler jouw indeling zal zijn, hoe hoger de kostprijs van je kast zal zijn. Het komt er dus op aan om je indeling van de inbouwkast van je woning zo functioneel en prijsbewust mogelijk te plannen. Goede planningen zorgen ervoor dat jouw inbouwkast past bij het de mogelijkheden van de ruimte en je interieur, maar ook praktisch tegemoet komt aan jouw wensen. De meeste erkende meubelmakers kunnen je met een eigen digitaal tekenprogramma of een 3D weergave, een perfecte simulatie geven van de prijs, en waar je de indeling van jouw inbouwkast op vele punten nog kunt aanpassen. Wil je een inbouwkast op maat laten maken? Ga niet te overhaast te werk en gebruik het advies en de tips van je lokale meubelmaker uit Wellen.

Op zoek naar een professionele meubelmaker uit de regio rond Wellen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw inbouwkast op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kasten op maat?

KASTEN OP MAAT

Soort maatkast
Gemiddelde prijs
Badkamermeubel
€ 400 - € 4500
Wandkast
€ 1500 - € 6000
Boekenkast
€ 1500 - € 8000
Inbouwkast
€ 1500 - € 4000
Halkast
€ 400 - € 3000
Buffetkast
€ 800 - € 4500
TV kast
€ 350 - € 3000
Dressing
€ 700 - € 6000
Kleerkast
€ 500 - € 4500
Schuifdeurkast
€ 1000 - € 4500
Dressoir
€ 200 - € 3000
Vind een geschikte meubelmaker rond Wellen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke meubelmaker in de regio Wellen?

218 meubelmakers rond Wellen!

Vergelijk offertes voor uw Kasten op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...