GYPROC PROFIELEN PLAATSEN

Bereik tot 321 gyproc plaatsers rond Brugge.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je gyprocwerken?

  Je wilt gyproc plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor het monteren van een gyproc wand of plafond? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Brugge, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gyproc plaatsers rond Brugge verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gyproc plaatsers die geïnteresseerd zijn in jouw project zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

3233
GYPROC PLAATSERS
19
Opdrachten
per maand
52
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gyprocwerken rond Brugge

Soort gyprocwerken: Afwerken bestaande Gyprocwerken

aantal m²: 60m²

Projectbeschrijving:

Plafond 50 m² plamuren + 1 muur met venster enkel vertikale naden 6 x 2.6 m
Arrow
Offerteaanvraag uit Beernem

Soort gyprocwerken: Plaatsen Gyproc tegen hellend dak

aantal m²: 30m²

Projectbeschrijving:

Zolderkamer verder afwerken in gyproc.
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Brugge

Vind een geschikte gyproc plaatser in de buurt van Brugge

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval gyproc plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je de installatie van jouw gyproc wand of plafond wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo te komen tot de offerte die jou de beste prijs/kwaliteit voor je gyprocwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit de omgeving van Brugge. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van jouw project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gyproc profielen plaatsen: laat je gyproc plaatsen door een professional!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor jouw gyproc muur of plafond éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit de omgeving van Brugge jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van je gyproc profielen snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele gyprocwerkers rond Brugge... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmannen in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor het plaatsen van gyproc profielen, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Brugge en de juiste kwalificaties hebben voor de door jou beschreven gyprocwerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers rond Brugge. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van je gewenste gyproc wand of plafond en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel gyproc plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk je gyprocwerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Brugge die interesse hebben in jouw project betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die jouw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit de omgeving van Brugge. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de klus ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gyproc plaatser in Brugge door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom je gyproc profielen laten plaatsen door een vakman?

Iedereen die een klein beetje vertrouwd is met de bouwwereld heeft zeker al gyproc gebruikt of tegengekomen. De veelzijdige gyproc platen, met de bijhorende gyproc profielstukken, zijn dan ook enorm populair. Zo worden de gyproc platen onder meer gebruikt bij scheidingswanden, voorzetwanden, plafonds, schuine daken en zolders. De gipsplaten zijn flexibel, licht en makkelijk hanteerbaar en dankzij de vernuftige metalen profielstukken kunnen er zowel eenvoudige als complexe constructies uitgevoerd worden. De keuze aan metal profielen is dan ook zeer divers en ruim. Naast de klassieke randprofielen en plaatdragende profielstukken, zijn er nog de soundblockprofielen, de hoekprofielen, de PlaGyp profielen, de veerregels of de versterkte metal profielen. Daarnaast bestaan er ook nog vele gyproc onderdelen ter ondersteuning van al deze metal stud varianten. Op die manier kan elke klus vakkundig aangepakt worden en kun je je gyproc platen overal zonder problemen integreren. Dankzij het grote aanbod aan vaste en verstelbare gyproc profielen, kunnen alle hoeken, kantjes, randen en voegen naadloos weggewerkt worden. Maar het is niet aan iedereen gegeven om de juiste gyproc profielstukken te gebruiken bij de gyprocwerken waarvoor ze bedoeld zijn. De kunst bestaat erin om je gyproc platen zodanig te monteren en af te werken, dat je het verschil met gladde bepleisterde wanden of plafonds niet kunt zien. Een perfecte afwerking van gyproc muur of plafond vraagt dus wel wat ervaring en vakkennis en soms is het raadzaam om een professionele gyproc plaatser onder de arm te nemen. Niet alleen op esthetisch vlak, maar ook op het vlak van duurzaamheid, maakt een professionele afwerking het verschil. Een ervaren gyproc plaatser weet welke gyproc stukken hij moet gebruiken om bijvoorbeeld soundblock of stootvaste gyproc platen te monteren. Ook bij het plaatsen van valse plafonds zal hij je gyproc plafond snel en efficiënt monteren door middel van de gyproc plagyp profielen. Een professionele gyproc plaatser laat niets aan het toeval over en hij geeft je topkwaliteit voor je geld. Via offertesonline.be kun je gratis contact opnemen met enkele regionale gyproc plaatsers uit de omgeving van Brugge voor vrijblijvende vergelijkende offertes!

Gyproc profielen: de verschillende soorten elementen

Als we spreken over de gekende gyproc elementen dan hebben we het over de metal stud profielen. Dit zijn de voorgevormde verticale profielen en horizontale profielen, plus de bijhorende profielstukken van thermisch verzinkt staal die toegepast worden in allerhande draag- en steunconstructies bij gyprocwerken. Al deze gyproc elementen zijn snel monteerbaar en ze hebben zeer sterke en stabiele eigenschappen. Tegenwoordig heeft men de gekende metal stud profielen een nieuwe naam gegeven en spreken we over het GypFrame systeem of over GypFrame stukken. Een logische naamsverandering want in feite worden alle gyprocwerken uitgevoerd via een frame tenzij men de gyproc platen rechtstreeks laat verlijmen op de muren. Toch zal het nog een hele tijd duren voor we de metal stud benaming mogen afschrijven. Iets wat goed ingeburgerd is, valt soms moeilijk te veranderen.

gyproc U-profiel @city

Gyproc profiel: metal stud MSH

Het GypFrame U-profiel, gekend als het MSH profiel, wordt zowel gebruikt voor muren als voor plafonds. Het U-profiel bestaat uit 3D thermisch verzinkt staal en het heeft een dikte van 0,6 mm. Dit gyproc profiel wordt gemonteerd bij gyproc voorzetwanden en scheidingswanden als horizontaal profiel op de vloer en het plafond als verankering voor de tussenliggende verticale profielen. Bij plafonds wordt het GypFrame U-profiel ook gebruikt als horizontaal profiel voor de rand van de vrijdragende stud plafonds. De MSH horizontale profielen vormen zo het kader waarin de GypFrame C-profielen of de metal MSV verticale profielen worden bevestigd. Zo vormen ze het frame waarop de gipsplaten dan zullen bevestigd worden. Bij scheidingswanden kan dit gaan over een enkel frame of over een dubbel Gypframe. De GypFrame U-stukken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen gaande van de GypFrame U45 tot de GypFrame U150. De lengte van deze gyproc profielen zijn standaard vier meter en de verschillen zitten dan ook in de vaste aangeboden breedtes.

gyproc C-profiel @city

Gyproc profiel: metal stud MSV

Het metal stud MSV profiel, onder de nieuwe benaming het GypFrame C-profiel, is een gyproc profiel dat net als het MSH profiel vervaardigd is uit 3D thermisch verzinkt staal met een dikte van 0,6 mm. Het C-vormig gyproc profiel wordt bij scheidingswanden en voorzetwanden gebruikt als verticaal profiel waarop de gyproc platen worden bevestigd. Bij vrijdragende stud plafonds zal het verticaal profiel dienen als plaatdragend profiel waarbij eerst de uiterste verticale profielen worden bevestigd in de U horizontale profielen. Net zoals de MSH profielen zijn de MSV profielstukken verkrijgbaar in verschillende standaardbreedtes van 45 tot 150 mm, maar zijn er meerdere lengtematen te verkrijgen. Naargelang de gewenste ondersteuning van je gipsplaten, kun je meerdere C-profielen monteren. Vaak worden de tussenliggende verticale profielen klem gezet volgens de breedte van de plaat of de isolatie. Bij openbare gebouwen, burelen, scholen of sportclubs worden stootvaste gipsplaten gecombineerd met een verstevigd metal stud frame omdat de muren hier meer te lijden hebben dan in particuliere woningen. Men zal de tussenliggende verticale profielen hiervoor korter tegen elkaar monteren.

acoustud gyproc profiel @city

Gyproc profiel: AcouStud

Voor een goede isolatie van je wanden gebruik je best de AcouStud gyproc profielen of metal stud MS dB profielen. Deze thermisch verzinkte AcouStud ijzers worden ook wel sigma profielen genoemd. De AcouStud profielen worden gebruikt in combinatie met de MSH profielen en met de speciale blauwe geluidswerende gyproc soundblock platen. Daardoor wordt deze afgestemde combinatie ook een soundblock wandsysteem genoemd. Door het H-vormig profiel dat tevens handig is voor de doorvoer van je kabels en leidingen, wordt het geluid niet rechtstreeks overgedragen en wordt het geluid tevens gereduceerd. Daarnaast lenen de soundblock profielen zich ook uitstekend voor het monteren van andere geluidswerende isolatie zoals glaswol of rockwool. Voor de hoeken bestaan er speciale inwendige en uitwendige AcouStud hoekprofielen. Met de dB Int hoekprofielen kun je zeer gemakkelijk een perfecte binnenhoek van 90° creëren. Voor buitenhoeken kun je op dezelfde manier gebruik maken van de metal stud dB Ext profielstukken.

plagyp @city

Gyproc PlaGyp

PlaGyp profielen zijn speciale gyproc profielen die ontworpen zijn voor plafonds met een rechtstreekse verankering die je kunt aansluiten op een bestaand plafond. Dit kan een houten, metalen of betonnen plafond zijn. Het gyproc plafond wordt hierbij, door middel van verstelbare plafondhangers, geregeld op je bestaand plafond zodat het volledig waterpas staat. Het PlaGyp systeem bestaat uit verschillende dragende en ondersteunende gyproc profielen van verzinkt staal. De plaatdragende U-profielen steunen op een waterpas geregeld kader van de L-vormige randprofielen, maar ze dragen de plafondstructuur niet. Aan de hand van de randprofielen worden de plaatdragende profielen allemaal waterpas geregeld door de verstelbare plafondhangers. De twee belangrijkste verstelbare plafondhangers zijn de veerklemplafondhangers, die met staaldraad stangen worden geregeld, of de universele plooibeugel plafondhangers. Naast deze verstelbare gyproc profielen zijn er ook nog niet regelbare plafond verbindingsprofielen en plafondhangers voor houten boven structuren. Het grote voordeel van het PlaGyp systeem is dat er grote ruimtes kunnen overspannen worden en dat het gewicht van je gipsplaten rust op het bestaande plafond. Interesse in een PlaGyp plafond? Neem hier contact op met de professionele gyproc plaatsers uit Brugge voor vrijblijvende offertes.

cable stud @city

Gyproc profiel: cable stud

In moderne woningen of bij innovatieve verbeteringen waarbij een goede bereikbaarheid aan de elektrische installaties achter een wand een must is, gebruikt men steeds vaker de cable stud profielen. Deze gyproc profielen bevinden zich achter een flexibele kabelgoot zodanig dat ze steeds bereikbaar zijn. Via een demonteerbare plint onder of tussen je gyproc plaat, kun je steeds uw bijkomende domotica of elektrische verbeteringen aanbrengen of aansluiten zonder dat je hiervoor telkens je plaat dient te verwijderen. De cable stud profielen zijn compatibel met de GypFrame U- en C-profielen en ze hebben een speciale dubbele kabeluitsparing. Zo kun je de bekabeling indien gewenst nog compartimenteren. De afneembare plinten kunnen verkregen worden in een kunststof, houten of natuursteen look. De gyproc profielen kunnen dienen voor alle kabelverkeer in je wanden met betrekking tot je stopcontacten, schakelaars, dataverkeer, thermostaat, luidsprekers of je domotica netwerk. Vele E-installaties bij bedrijven, kantoren of overheden zijn reeds uitgerust met deze moderne kabelgoten die perfect geïntegreerd zijn in de nieuwe of bestaande gyproc wanden. Maar tegenwoordig treffen we deze moderne gyproc profielen ook vaak aan in nieuwe particuliere woningen. Neem contact op met je regionale Gyproc plaatsers rond Brugge voor meer informatie!

corner bead @city

Gyproc profiel: Corner bead

Wanneer je bepaalde hoeken en randen wilt verstevigen, kun je best de gyproc corner beads gebruiken. Deze gyproc hoekprofielen verstevigen je buitenhoeken en ze hebben een gewafelde structuur van thermisch verzinkt staal. De gyproc corner beads hebben een strakke afwerking, ze zijn voorgevormd en ze zijn stootvast. Hierdoor bieden ze een goede bescherming en versteviging aan de gipsplaten van je muur, wand of scheidingswand. De gewafelde flenzen zijn goed verwerkbaar en makkelijk te plaatsen op elke gyproc plaat. De gyproc profielen zijn verkrijgbaar is een vaste lengte van drie meter en ze kunnen op maat versneden worden. Gyproc corner beads worden het vaakst toegepast bij deur- en raamkozijnen om het eventuele contact bij de opening op te vangen. Er bestaan ook zelfklevende geperforeerde Aqua beads die ook kunnen gebruikt worden in vochtige ruimtes. Het volstaat om deze gyproc hoekprofielen te bevochtigen met water waarna je elk profiel vast op je hoeken en randen kunt bevestigen en aanduwen. Deze corner beads zijn gebruiksvriendelijk en ze bieden een nog betere bescherming aan dan de klassieke corner beads. Voor meer info: contacteer een professionele gyproc plaatser uit jouw regio rond Brugge!

prolock inspectieluiken @city

Gyproc profiel: ProLock inspectieluiken

Soms is het handig dat je bepaalde nutsvoorzieningen, meterstanden en/of andere technische installaties nog kunt bereiken achter je gyproc plaat. Met een gyproc ProLock inspectieluik kun je nagenoeg naadloos een metalen luik profiel vast monteren in je bestaande gips wanden. Een ProLock profiel bestaat uit een vast aluminium buitenframe en een uitneembaar binnen frame. De sluiting heeft een snap Lock systeem met een bijkomende veiligheidskabel tegen het openvallen. De enkelvoudige ProLock gyproc profielen hebben een afwerking met een standaard plaat, maar ook een geluidswerende, waterwerende of brandbestendige plaat is toepasbaar op je ProLock luiken. De gyproc profielen zijn in verschillende standaardafmetingen verkrijgbaar en je kunt ze monteren met een vierkant slot, een vaste cilinder of een euro cilinder. Onder een badkuip wordt de groene waterbestendige gyproc plaat ook vaak gebruikt met een ProLock inspectieluik zodat je een regelmatig onderhoud van je waterleidingen kunt laten uitvoeren zonder dat je moet breken. Voor verdere inlichtingen over ProLock profielen kun je hier contact opnemen met onze regionale gyproc plaatsers uit de omgeving van Brugge!

vertebra profielen @city

Gyproc profiel: Vertebra profielen

Voor gebogen gyproc wanden bestaan er speciale flexibele gyproc profielen. Men noemt deze flexibele U-vorm profielen Vertebra profielen en ze zijn in enkele standaard afmetingen te verkrijgen. De Vertebra profielen worden gebruikt als horizontale profielen voor vloer en plafond en ze zijn in beide richtingen plooibaar voor krommingen vanaf vijftig centimeter. De Vertebra stukken kunnen zonder problemen gecombineerd worden met de verticale MSV profielen (GypFrame C-profielen) en ze kunnen zowel bij gyproc scheidingswanden als bij gyproc voorzetwanden gebruikt worden. Het spreekt voor zich dat je deze flexibele gyproc profielen enkel kunt bevestigen in combinatie met gebogen gyproc platen en wanden. Vertebra profielen treft men vaak aan bij grote open ruimtes zoals lofts, showrooms of ruimtes die een bepaalde design uitstraling nastreven. Gyproc plaatsen met boogstructuren vraagt wel enige ervaring om de profielen allemaal correct te bevestigen. Het aangeraden om hiervoor een erkende regionale gyproc plaatser rond Brugge te contacteren.

Op zoek naar een gyproc plaatser in Brugge om een vrijblijvende offerte te maken voor je gyprocwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gyproc profielen: hoe gaat een gyproc plaatser te werk?

voorbereiding gyproc profielen plaatsen @city

Voorbereiding

De professionele gyproc plaatser zal eerst met jou de gewenste gyprocwerken overlopen zodat er geen twijfels zijn over de afmetingen, materiaalsoorten, framediktes en de vereiste eigenschappen waaraan de gyproc wanden of plafonds moeten voldoen. Een voorafgaandelijke prijsafspraak is ook altijd een pluspunt en het vermijdt pijnlijke discussies achteraf. De gyproc plaatser zal dan beginnen met het op- en uittekenen van je uit te voeren gyprocwerken. Afhankelijk van jouw gemaakte keuzes zal hij een frame uittekenen voor een voorzetwand, scheidingswand of voor een vrijdragend of niet-vrijdragend plafond. Met behulp van een laser of pasdarm zal hij dan de lijnen van het frame markeren met een smetkoord. Daarna zal de gyproc plaatser de horizontale profielen van het frame aanbrengen op je vloer, muren en/of plafond. Bij de meeste gyprocwerken worden de randen geplaatst met de GypFrame U-profielen behalve bij een PlaGyp plafond, waar er L-profielen worden gebruikt, of bij een gebogen wand waar de gyproc plaatser Vertebra profielen zal gebruiken.

aanbrengen profielen @city

Aanbrengen plaatdragende metal stud profielen

Na het aanbrengen van de randprofielen zal de professionele gyproc plaatser het metalen frame plaatsen. Bij een metal gyproc frame zal de gyproc plaatser eerst de twee uiterste verticale profielen als dwarsprofielen bevestigen in de randprofielen en de metal studs vastklemmen. Bij een dubbel frame worden er profielen gebruikt met een gekoppelde stijl of met een onafhankelijke stijl bij een keuze voor een optimale isolatie. Sowieso zal je ervaren gyproc plaatser er voor zorgen dat er een goede ondersteuning is voor je gipsplaten zodanig dat het snijwerk tot een minimum kan beperkt worden. Bij het plaatsen van isolatie zal hij het volgend verticale profiel zodanig monteren dat de isolatie mooi tussen elk profiel komt te zitten. Moet je gyproc wand tegen een stootje kunnen, dan zal de gyproc plaatser het frame voor je wanden verstevigen met stootbestendige gipsplaten. Bij PlaGyp plafonds zal de gyproc plaatser de verstelbare of vaste plafondhangers bevestigen en er voor zorgen dat elk plaatdragend profiel waterpas staat. Voor een goede verbinding van het framewerk kan de gyproc plaatser bijkomende gyproc verbindingsprofielen of kruisverbindingen monteren. Indien je hebt gekozen voor een soundblock wandsysteem dan worden er akoestische AcouStud profielen gebruikt in plaats van de GypFrame C-profielen. Nadat het frame volledig is afgewerkt, kan de gyproc plaatser dan starten met het aanbrengen van de eerste gyproc plaat op een van de buitenste profielen. Heb je vragen over het plaatsen van een metal stud of een PlaGyp frame voor je wanden of plafonds? Via offertesonline.be kun je gratis enkele gyproc plaatsers rond Brugge contacteren voor meer inlichtingen, adviezen of offertes!

afwerkingsprofielen @city

Afwerkingsprofielen

Na het aanbrengen van de randprofielen zal de professionele gyproc plaatser het metalen frame plaatsen. Bij een metal gyproc frame zal de gyproc plaatser eerst de twee uiterste verticale profielen als dwarsprofielen bevestigen in de randprofielen en de metal studs vastklemmen. Bij een dubbel frame worden er profielen gebruikt met een gekoppelde stijl of met een onafhankelijke stijl bij een keuze voor een optimale isolatie. Sowieso zal je ervaren gyproc plaatser er voor zorgen dat er een goede ondersteuning is voor je gipsplaten zodanig dat het snijwerk tot een minimum kan beperkt worden. Bij het plaatsen van isolatie zal hij het volgend verticale profiel zodanig monteren dat de isolatie mooi tussen elk profiel komt te zitten. Moet je gyproc wand tegen een stootje kunnen, dan zal de gyproc plaatser het frame voor je wanden verstevigen met stootbestendige gipsplaten. Bij PlaGyp plafonds zal de gyproc plaatser de verstelbare of vaste plafondhangers bevestigen en er voor zorgen dat elk plaatdragend profiel waterpas staat. Voor een goede verbinding van het framewerk kan de gyproc plaatser bijkomende gyproc verbindingsprofielen of kruisverbindingen monteren. Indien je hebt gekozen voor een soundblock wandsysteem dan worden er akoestische AcouStud profielen gebruikt in plaats van de GypFrame C-profielen. Nadat het frame volledig is afgewerkt, kan de gyproc plaatser dan starten met het aanbrengen van de eerste gyproc plaat op een van de buitenste profielen. Heb je vragen over het plaatsen van een metal stud of een PlaGyp frame voor je wanden of plafonds? Via offertesonline.be kun je gratis enkele gyproc plaatsers uit Brugge of omgeving contacteren voor meer inlichtingen, adviezen of offertes!

Gemiddelde kosten bij het plaatsen van gyproc profielen in Brugge

HOE WORDT DE PRIJS VOOR GYPROC PLAATSEN BEPAALD?

De prijs voor een gyproc profiel komt bij de meeste leveranciers overeen. Je kunt alle profielstukken zelf aankopen of dit overlaten aan je gyproc installateur. Voor de installatiekosten zelf spelen de oppervlakte van je wanden of plafond en de moeilijkheidsgraad voor de installatie een rol. Ook het type gipsplaten, al dan niet met bijkomende isolatie, is een belangrijke factor. Een groene waterbestendige plaat kost een stuk duurder dan de gewone standaard gipsplaat. Het waterpas regelen van een hangend plafond of een constructie van gebogen gyprocwerken, dragen ook meer arbeidsintensieve kosten met zich mee.

We raden je aan om verschillende offertes voor je gyprocwerken aan te vragen bij de ervaren plaatsers rond Brugge en om ook de reviews van deze bedrijven te bekijken. Zo kun je een goede keuze maken en laat je je gyproc wand plaatsen tegen de beste prijs-kwaliteit.


Prijzen gyproc profielen

Soort profiel
Gemiddelde prijs
GypFrame U-profiel
Vanaf € 5
GyprFrame C-profiel
Vanaf € 4
AcouStud profiel
Vanaf € 12
PlaGyp draagprofiel
Vanaf € 8
PlaGyp randprofiel
Vanaf € 8
PlaGyp kruisverbinder
Vanaf € 1
PlaGyp verbindingsstuk
Vanaf € 1
PlaGyp plooibeugel
Vanaf € 0,6
PlaGyp veerklemplafondhanger
Vanaf € 1,2
Veerregel
Vanaf € 7
Corner bead
Vanaf € 5
Vertebra plooibaar profiel
Vanaf € 20
Gyproc ProLock inspectieluik
Vanaf € 30
Op zoek naar een gyproc plaatser in Brugge om de prijs voor je gyprocwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
321 gyproc plaatsers rond Brugge!