VOEGWERKEN

Bereik tot 466 voegers rond Antwerpen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw voegwerken?

  U wilt uw gevel laten voegen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze voegwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gevelwerker die actief is in de regio Antwerpen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele voegers rond Antwerpen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele voegers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht, zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2626
GEVELWERKER
20
Opdrachten
per maand
23
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gevelwerken rond Antwerpen

Soort gevelwerken: Gevelreiniging - Zandstralen

Aantal m²: 140m²

Projectbeschrijving: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Gevel is geverfd en zou moeten worden gezandstraald en dan indien mogelijk kaleien
Offerteaanvraag uit Sint Pauwels

Soort gevelwerken: Voegwerken

Aantal m²: 30m²

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Hervoegen achtergevel, zo snel mogelijk uit te voeren.
Offerteaanvraag uit Mechelen

Vind een geschikte gevelwerker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval gevelwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan u het voegen van uw gevel wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw voegwerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gevelwerkers uit Antwerpen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw uit te voeren werk, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Voegwerken: laat uw gevel voegen door een professionele vakman!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw voegwerken eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde gevelwerkers rond Antwerpen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van meerdere prijsoffertes voor uw voegwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gevelwerkers uit Antwerpen... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gevelwerkers rond Antwerpen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Antwerpen en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit Antwerpen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om uw opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De gevelwerkers die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de gevelwerkers rond Antwerpen. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de gevelwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gevelwerker uit Antwerpen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten voegwerken

VOEGEN UITSLIJPEN

Wanneer de voegen breed genoeg zijn dan kan men er voor kiezen om de voegen te laten uithakken, maar wanneer dit niet het geval is dan worden de voegen meestal uitgeslepen. Het uithakken van het voegwerk kan handmatig gedaan worden waarbij de voeg van uw gevel met een beitel en een hamer wordt uitgehakt. Het voegwerk van de gevel kan ook machinaal verwijderd worden door de voeg los te hakken met een elektrische hakhamer. Het uitslijpen van de gevel voegen kan door de voeger met een slijptol of met een speciale frees uitgevoerd worden. De keuze hangt meestal af van het type voeg. Het uitslijpen van een voeg vergt meestal ook meer werk dan het uithakken van de voegen. Controleer tijdens het verwijderen van het voegwerk ook of er geen kapotte stenen vervangen moeten worden. Poreuze of kapotte stenen kunnen vochtproblemen teweegbrengen in de gevel van uw woning en uw nieuw voegwerk aantasten. Laat u dus goed informeren door een professionele gevelwerker uit Antwerpen of omgeving voor de beste voeg methode.

GEVEL OPVOEGEN

De kwaliteit van de voegen van uw gevel is belangrijk voor de bescherming van uw woning tegen het vocht. Het is dus aangeraden uw voegen tijdig te vervangen. Wanneer het voegwerk barsten vertoond of stukken van de voeg verbrokkelen, pakt u dit probleem best zo snel mogelijk aan. Door een snelle en goede herstelling van het voegwerk vermijdt u een verdere aantasting van de gevel van uw woning. Wanneer u uw gevel opnieuw laat voegen heeft u de keuze tussen verschillende soorten voegen ( platvolle voeg, verdiepte voeg, knipvoeg, schaduwvoeg,...) en kleuren ( grijs, zwart, wit,...). Een verdiepte voeg zal uw gevel een schaduweffect geven. Bij een platvolle voeg wordt de voeg gelijk getrokken met de bakstenen. Een schaduwvoeg is een soort van verdiepte voeg waarbij de voeg een schuine kant krijgt. Bekijk het effect en de kleur van elk voegwerk op de gevel van uw woning, alvorens te beslissen. Overleg daarom eerst met een professionele gevelwerker uit Antwerpen of omgeving voor u een definitieve keuze maakt.

ONTDEK MEER OVER ANDERE SOORTEN GEVELWERKEN VIA VOLGENDE PAGINA'S

Bent u op zoek naar een professionele gevelwerker uit de regio Antwerpen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw voegwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor voegwerken?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR VOEGWERKEN BEPAALD?

De prijzen voor voegwerken kunnen nogal verschillen. Tussen het uithakken of het uitslijpen zijn de verschillen beperkt, al vraagt het slijpen van de gevel van uw woning doorgaans meer werktijd. Indien de gevelwerker nog bijkomende kapotte stenen moet herstellen of vervangen, moet u dit wel meerekenen. De grootste kost bij voegwerken zit in het type voeg dat u gebruikt. Esthetische voegen, zoals de knipvoeg of snijvoeg, vragen een specifieke behandeling en ze zijn een stuk duurder dan de meest voor de hand liggende voegwerken. Daarnaast speelt de oppervlakte en de bereikbaarheid van uw te voegen gevel een rol. Het gebruik van een stelling of een hoogtewerker zit vaak wel in de prijs berekend.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 35-50 per uur. In onderstaande tabellen vindt u de gemiddelde kost per vierkante meter voor verschillende mogelijke voegwerken. Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaalt, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele voegers uit Antwerpen.

GEMIDDELDE PRIJZEN VOEGWERKEN

Soort voegwerken
Gemiddelde prijs
Voegen uitslijpen
€ 25 - 50 per m²
Voegen met platvolle voeg
€ 10 - 15 per m²
Voegen met platvolborstelwerk
€ 10 - 15 per m²
Voegen met verdiepte voeg
€ 10 - 15 per m²
Voegen met schaduwvoeg
€ 12 - 18 per m²
Voegen met knipvoeg
€ 60 - 110 per m²
Voegen met snijvoeg
€ 60 - 110 per m²

PREMIES

De Vlaamse regering bevordert het structureel verbeteren van uw woning. Voegwerken komen ook in aanmerking voor de verbeteringswerken die vallen onder categorie 1. Indien u uw voegwerken koppelt aan een gevelrenovatie zijn er zelfs meerdere premies mogelijk. Indien u de werken laat uitvoeren door een erkende voeger kunt u hiervoor op een vermindering van 20 tot 30 % op het factuur bekomen. Oudere woningen kunnen ook genieten van een verlaagd BTW tarief (6%).

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

De Vlaamse renovatiepremie

Bent u op zoek naar een professionele gevelwerker uit Antwerpen om de prijs voor uw voegwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Gevelwerker in de regio Antwerpen?

466 rond Antwerpen!

Vergelijk offertes voor uw Gevelwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...