Gevelwerken gids

Bereik tot 2689 gevelwerkers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw gevelwerken

  U wilt uw gevel laten vernieuwen, bekleden of renoveren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw gevelwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gevelwerker die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gevelwerkers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gevelwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
2689
Gevelwerkers
29
Opdrachten
per maand
36
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gevelwerken in Vlaanderen

Soort gevelwerken: Gevelreiniging - Chemische reiniging

Geveloppervlakte: +/- 65m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Gevel reinigen, opnieuw voegen en dan impregneren.
Arrow
Offerteaanvraag uit Weelde

Soort gevelwerken: Gevelbekleding - Crepi bepleistering

Geveloppervlakte: 25m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Bezetten van de badkamer
Arrow
Offerteaanvraag uit Lokeren

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele vakmensen in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke gevelwerker?

Vind een geschikte gevelwerker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval gevelwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw gevelwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw gevelwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gevelwerkers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Gevelwerken

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw gevelwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde gevelwerkers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw gevelwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gevelwerkers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte gevelwerker uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten gevelwerken

Gevelrenovatie

GEVELRENOVATIE

Naargelang de ouderdom van uw woning stijgt is het niet ongewoon dat er zich aan de gevel mankementen beginnen voor te doen. Dit zorgt er enerzijds voor dat uw woning esthetisch minder aantrekkelijk wordt, maar anderzijds ook dat dit voor bijkomende problemen kan zorgen zoals intrekkend vocht en warmteverlies. Het is daarom aangeraden uw gevel regelmatig van een onderhoud te voorzien. Gevelrenovatie is een brede term waaronder volgende gevelwerken kunnen vallen; stenen vervangen, het opnieuw voegen van uw gevel, het waterdicht maken van uw gevel, uw gevel opnieuw bepleisteren,...

Meer info over gevelrenovatie
Gevelbekleding

GEVELBEKLEDING

Wilt u dat de buitenkant van uw woning er terug als nieuw uitziet, dan kunt u opteren voor gevelbekleding. Het bekleden van uw gevel zal er voor zorgen dat uw woning er terug fris en hedendaag uitziet. Gevelbekleding bestaat in allerlei soorten. Zo kunt u er voor kiezen om uw gevel te laten bepleisteren ( Crepi of kaleien zijn hierbij het meest populair ) of u kan kiezen voor een ander gevelbekleding zoals sidings ( Hout, PVC of Vezelcement ), thermowood, PVC bekleding, steenstrips,...

Meer info over gevelbekleding
Voegwerken

VOEGWERKEN

Het laten uitvoeren van voegwerken kan verschillende redenen hebben. U kan uw gevel opnieuw laten voegen wanneer de huidige voegen beschadigd zijn door weersomstandigheden of door ouderdom, of gewoon om de uitstraling van uw gevel te verbeteren. Doordat voegen in allerlei soorten en maten bestaan ( knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, verdiepte voeg, snijvoeg,... ) is het vervangen van voegen lastiger dat men in eerste instantie denkt. Het vervangen van voegen vergt dus een bepaalde ervaring en kan best door een professionele gevelwerker uitgevoerd worden.

Meer info over voegwerken
Gevelreiniging

GEVELREINIGING

Wanneer u last hebt van vervuiling of aantasting op uw gevel, dan kan u uw gevel laten reinigen. Deze vervuiling of aantasting kan allerlei redenen hebben zoals: mos, algen, roet, verkleuring, graffiti,... Gevelreiniging kan uitgevoerd worden met 4 verschillende methodes: stoomreinigen, chemisch reinigen, zandstralen en nevelstralen. De methode is afhankelijk van de mate waarin uw gevel verontreinigd is, en een professionele gevelwerker zal u hierbij perfect kunnen adviseren.

Meer info over gevelreiniging
Bent u op zoek naar een professionele gevelwerker uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gevelwerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor gevelwerken?

Hoe wordt de prijs voor gevelwerken bepaald?

Wanneer u gevelwerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw gevelwerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de gevelwerker(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele gevelwerkers uit uw regio.

Op een offerte wordt de prijs voor uw gevelwerken meestal berekend op basis van uw geveloppervlak. Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 35-50 per uur. In onderstaande tabellen vindt u de gemiddelde kost per vierkante meter voor verschillende mogelijke gevelwerken. ( Deze prijzen zijn inclusief BTW, arbeidskost en materiaalkost )

Gevelrenovatie

Soort gewelwerken
Gemiddelde prijs
Stenen vervangen
€ 10 per steen
Voegen
€ 20 per m²
Gevel impregneren
€ 15 per m²
Dorpel / Latei vervangen
€ 40 per uur

Gevelreiniging

Soort gevelwerken
Gemiddelde prijs
Stoomreinigen
€ 10 per m²
Nevelstralen
€ 20 per m²
Chemisch reinigen
€ 15 per m²
Zandstralen
€ 20 per m²

Gevelbekleding

Soort gevelbekleding
Gemiddelde prijs
Kaleien
€ 30 per m²
Thermowood
€ 40 per m²
PVC
€ 40 per m²
Sidings
€ 45 per m²
Hout
€ 65 per m²
Crepi
€ 80 per m²
Steenstrips
€ 155 per m²

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw gevelwerken fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse regering probeert zich in te zetten voor het milieu en een goed geïsoleerde gevel draagt daar uiteraard aan bij. We raden u daarom aan om u te verdiepen in de volgende premies:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse renovatiepremie
 • De premie voor gevelisolatie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Bent u op zoek naar een professionele gevelwerker uit uw regio om de prijs voor uw gevelwerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2689 gevelwerkers in uw regio!