GEVELRENOVATIE

Bereik tot 373 gevelwerkers rond Sint-Agatha-Berchem.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je gevelrenovatie?

  Je wil je gevel laten renoveren, maar waar vind je de geschikte vakman voor deze gevelwerken? Hoe vind je een professionele en betrouwbare gevelwerker die actief is in de omgeving van Sint-Agatha-Berchem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gevelwerkers rond Sint-Agatha-Berchem verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gevelwerkers die geïnteresseerd zijn in je opdracht, zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2658
GEVELWERKERS
22
Opdrachten
per maand
26
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gevelwerken rond Sint-Agatha-Berchem

Soort gevelwerken: Gevelbekleding - Steenstrips

Aantal m²: Voorgevel, zijkant en achterkant de volledige woning.

Projectbeschrijving: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Oude gevel bekleden met isolatie dikte te bepalen na zicht gevel(Indien mogelijk). Kabels telenet. Nadien steen strips erop plaatsen indien dit kan.
Offerteaanvraag uit Haaltert

Soort gevelwerken: Gevelrenovatie - Gevel reparatie

Aantal m²: 10m²

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Opnieuw voegen van de schouw ca. 2 M² en herstellen van voegwerk aan de hoek van voor- en zijgevel max 8 M² aan bungalow in Erps-Kwerps.
Offerteaanvraag uit KORTENBERG

Vind een geschikte gevelwerker in de omgeving van Sint-Agatha-Berchem

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval gevelwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je het renoveren van je gevel wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je gevelrenovatie garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gevelwerkers uit de omgeving van Sint-Agatha-Berchem. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je uit te voeren werk, hopende dat zij jou nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gevelrenovatie: laat je gevel renoveren door een professionele vakman! 

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je gevelrenovatie eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde gevelwerkers uit de omgeving van Sint-Agatha-Berchem jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van meerdere prijsoffertes voor je gevelrenovatie snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele gevelwerkers rond Sint-Agatha-Berchem... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gevelwerkers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in de omgeving van Sint-Agatha-Berchem en de juiste kwalificaties hebben voor het door jou beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit je regio rond Sint-Agatha-Berchem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor je opdracht en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in je offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De gevelwerkers rond Sint-Agatha-Berchem die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de gevelwerkers uit de omgeving van Sint-Agatha-Berchem. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je gevelrenovatie ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gevelwerker uit Sint-Agatha-Berchem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten gevelrenovatie

GEVEL IMPREGNEREN

Wanneer je gevel snel vuil wordt, of wanneer je problemen hebt met doorslaand vocht, dan is je gevel impregneren (soms ook hydrofoberen genoemd) dé oplossing. Je gevel impregneren zorgt er voor dat deze jarenlang beschermd is tegen vervuiling, de weersomstandigheden en doorslaand vocht. Met een gevelimpregnatie wordt er een waterafstotende vloeistof aangebracht die zorgt dat je gevel zowel preventief, als ook curatief, een langere levensduur krijgt. Zo worden de gevel en de voegen van je woning beschermd tegen doorslaand vocht en worden er schimmels op de binnenmuur vermeden. Door je buitenmuur te impregneren, vermijd je verdere schade aan je woning en voorkom je zoutvorming op je gevel. 

GEVEL REPARATIE

Wanneer je een scheur in je gevel opmerkt, dan is het verstandig deze zo snel als mogelijk te laten repareren. Dit kan zowel bij een bakstenen muur, als bij een bepleisterde muur. Met de hulp van een professionele gevelwerker, kun je deze plaatselijke foutjes vlot en onopgemerkt herstellen. Ook kapotte voegen en stenen kunnen hersteld worden. De kosten om een buitenmuur te herstellen zijn een stuk lager dan wanneer je een volledige gevelrenovatie laat uitvoeren. Bij een gevel reparatie zal de gevelwerker je gevel terug bepleisteren, voegen en herstellen. Een gevel renoveren door een nieuwe bepleistering, scheurherstellingen, stenen vervangen of door het opnieuw invoegen, kan al een zeer groot verschil maken voor de bescherming van je gevel en woning. Je kunt hiervoor eerst gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij een professionele gevelwerker uit Sint-Agatha-Berchem of omgeving.

VOEGWERKEN

Het laten uitvoeren van voegwerken kan verschillende redenen hebben. Je kunt je gevel opnieuw laten voegen wanneer de huidige voegen beschadigd zijn door de weersomstandigheden of door de ouderdom, of gewoon laten voegen om de uitstraling van je gevel te verbeteren. Doordat voegen in allerlei soorten en maten bestaan ( knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, verdiepte voeg, snijvoeg,... ) is het vervangen van voegen lastiger dat men in eerste instantie denkt. De gemiddelde kosten voor het voegen van je gevel kunnen daarom zeer uiteenlopend zijn, afhankelijk van welke methode er wordt gebruikt voor het voegen. Bij het herstellen van kapotte voegen, is het ook belangrijk dat het nieuwe voegwerk dezelfde kleur en afwerking heeft. Het vervangen van voegen vergt dus een bepaalde ervaring en het kan best door een professionele gevelwerker uitgevoerd worden.

GEVEL CEMENTEREN

Bij het cementeren van je woning gaat men een dunne laag zandcement aanbrengen op de gevel. Dit gebeurd vaak bij oude bakstenen muren om kleurverschillen of beschadigingen aan de gevel weg te werken. Door het cementeren van je gevel vallen deze namelijk niet meer op. Voor een goede hechting kun je je gevel bijkomend eerst laten reinigen, zeker bij een hardnekkige vervuiling. Het cementmengsel dat meestal gebruikt wordt, is wit of grijs. Wens je een andere kleur, dan kun je gevel laten schilderen in een kleur naar keuze. Kleine beschadigingen aan je buitenmuur worden door het cementeren hersteld dankzij de nieuwe nivellerende cement laag. Voor een feilloos resultaat kun je best beroep doen op een professionele gevelwerker uit de omgeving van Sint-Agatha-Berchem.

GEVEL REINIGEN

Bij een hardnekkige vervuiling van je gevel, kun je je gevel langs buiten professioneel laten reinigen. Meestal gebeurt dit met een chemische reiniging en de gevelwerker zal hierbij met hoge druk de buitenmuur van je gevel reinigen. Bij het chemisch reinigen worden de gevels diep tot in de poriën gereinigd. Vaak wordt de gevel na het chemisch reinigen nog geïmpregneerd om de gevel te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen een nieuwe vervuiling. Bij een normale vervuiling is een hoge druk reiniging niet nodig en kun je je buitenmuur ook laten reinigen door een stoomreiniging. Bij een stoomreiniging wordt de gevel van je woning met een hoge temperatuur, maar met een lage druk gereinigd. De gemiddelde prijs per vierkante meter voor een reiniging met stoom is ook een stuk goedkoper dan bij een chemische reiniging. Vraag enkele gratis offertes aan en ontdek welke methode het meest geschikt is tegen de vervuiling van je gevel.

GEVELBEKLEDING

Een nieuwe gevelbekleding kan het uitzicht van een woning compleet veranderen en opwaarderen. Indien je je gevel wil renoveren, dan moet je zeker de verschillende soorten gevelbekledingen vergelijken. De meest gekende gevelbekleding is een crepi bekleding die men op vele gevels aantreft. Crepi wordt door de gevelwerker langs buiten op de gevel gespoten en het kan in verscheidene kleuren en korreldiktes worden aangebracht. Maar ook de andere opties, zoals een houten gevelbekleding, een gevelrenovatie met steenstrips, een gevel kaleien, of je gevel bekleden met leien of metaal, behoren tot de mogelijkheden. Hou er wel rekening mee dat sommige bekledingen best door een specialist worden uitgevoerd. Het laten plaatsen van een nieuwe gevelbekleding wordt vaak gecombineerd met een gevel isolatie. Je kunt onder de gevelbekleding nieuwe isolatie laten plaatsen en zo bijkomend je gevel isoleren. Vooral bij oudere gevels kan dit een serieuze verbetering zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Ontdek de verschillende soorten gevelbekledingen bij een vakman uit je buurt rond Sint-Agatha-Berchem. Je kunt vrijblijvend enkele offertes aanvragen of bijkomende adviezen of prijzen opvragen.

ONTDEK MEER OVER ANDERE SOORTEN GEVELWERKEN VIA VOLGENDE PAGINA'S

Ben je op zoek naar een professionele gevelwerker uit Sint-Agatha-Berchem om een vrijblijvende offerte te maken voor je gevelrenovatie?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een gevelrenovatie?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN GEVELRENOVATIE BEPAALD?

Gevelrenovatie prijzen worden berekend per vierkante meter. De gemiddelde prijs per vierkante meter hangt af van het soort gevelrenovatie. Zo zullen de gemiddelde kosten om een gevel te laten reinigen veel lager liggen dan om gevel te renoveren met een nieuwe gevelbekleding. Wanneer je je gevels niet alleen laat renoveren, maar ook isoleren, dan zullen de gemiddelde kosten nog hoger liggen. Langs de andere kant wordt je woning met het isoleren en renoveren van de buitenmuur wel veel energiezuiniger en duurzamer. Tevens kun je beroep doen op premies. Voor sommige gevelrenovaties moet je de gevels wel vaak nog eerst laten reinigen of moeten er voorafgaand nog herstellingen of verbeteringen worden uitgevoerd om de gevel te renoveren.

Afhankelijk van de nieuwe gevelbekleding, gevelrenovatie of gevel reiniging, zullen de kosten van de arbeidsuren ook mee berekend worden in de totaal prijs. Sommige gevelwerkers hanteren gevelrenovatie prijzen die alle kosten omvatten, inclusief de arbeidsuren, andere gevelwerkers geven je de gemiddelde kosten per vierkante meter. Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaalt, is het belangrijk dat je meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele gevelwerkers uit jouw regio rond Sint-Agatha-Berchem.
PRIJZEN GEVELRENOVATIE

Soort gevelwerken
Gemiddelde prijs
Stenen vervangen
€ 10 per steen
Voegen
€ 20 per m²
Gevel impregneren
€ 15 per m²
Dorpel / Latei vervangen
€ 40 per uur
Gevel cementeren
€ 40 per m²

PREMIES GEVELRENOVATIES

Elke muurisolatie of dakisolatie die zorgt voor een energie-efficiënte verbetering van je woning, kan in aanmerking komen voor de verbouwpremie van de Vlaamse Overheid. Je kunt via een simulator tool berekenen hoeveel je eventueel als premie zou kunnen ontvangen. Meestal is dit gekoppeld aan de inkomensbarema's. Via het online loket kun je dan "Mijn Verbouwpremie" aanvragen voor je woning of appartement. Ook verhuurders kunnen in aanmerking komen voor deze premie voor zowel isolatie als renovatiewerken. Via onderstaande link kom je op de site van de Vlaamse Overheid.

Premies gevelrenovaties


Ben je op zoek naar een professionele gevelwerker uit Sint-Agatha-Berchem om de prijs voor je gevelrenovatie te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Gevelwerker in de regio Sint-Agatha-Berchem?

373 rond Sint-Agatha-Berchem!

Vergelijk offertes voor uw Gevelwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...