GEVELRENOVATIE

Bereik tot 361 gevelwerkers rond Jette.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw gevelrenovatie?

  U wilt uw gevel laten renoveren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze gevelwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gevelwerker die actief is in de regio Jette, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gevelwerkers rond Jette verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gevelwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht, zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2549
GEVELWERKERS
26
Opdrachten
per maand
28
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gevelwerken rond Jette

Soort gevelwerken: Gevelbekleding - Overige , Gevelrenovatie - Overige

Aantal m²: 150 m²

Projectbeschrijving: Binnen het jaar

Projectbeschrijving:

Graag bezoek voor advies én offerte gevelisolatie/-renovatie -
materialen na advies te kiezen (combinatie steenstrips/crepi/. -
indien mogelijk uitvoering 2023
Offerteaanvraag uit Wespelaar

Soort gevelwerken: Voegwerken

Aantal m²: 3m²

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Gelijkvloers voegen van dichtgemetselde deuropening in oude steen.
Kleur donkerrood.
Offerteaanvraag uit Hoeilaart

Vind een geschikte gevelwerker in de omgeving van Jette

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval gevelwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan u het renoveren van uw gevel wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw gevelrenovatie garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gevelwerkers rond Jette. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw uit te voeren werk, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gevelrenovatie: laat uw gevel renoveren door een professionele vakman! 

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw gevelrenovatie eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde gevelwerkers uit Jette u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van meerdere prijsoffertes voor uw gevelrenovatie snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gevelwerkers uit de omgeving van Jette. Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gevelwerkers rond Jette. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Jette en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit Jette. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om uw opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De gevelwerkers die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de gevelwerkers uit Jette. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de gevelrenovatie ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gevelwerker uit Jette door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten gevelrenovatie

GEVEL IMPREGNEREN

Wanneer uw gevel snel vuil wordt, of wanneer u problemen hebt met doorslaand vocht, dan is uw gevel impregneren (soms ook hydrofoberen genoemd) dé oplossing. Uw gevel impregneren zorgt er voor dat deze jarenlang beschermd is tegen vervuiling,  de weersomstandigheden en doorslaand vocht. Met gevelimpregnatie wordt er een waterafstotende vloeistof aangebracht die zorgt dat uw gevel zowel preventief, als ook curatief, een langere levensduur krijgt. Zo worden de gevel en de voegen van uw woning beschermd tegen doorslaand vocht en worden er schimmels op de binnenmuur vermeden. Door uw buitenmuur te impregneren, vermijdt u verdere schade aan uw woning en voorkomt u zoutvorming op uw gevel. 

GEVEL REPARATIE

Wanneer u een scheur in uw gevel opmerkt, dan is het verstandig deze zo snel als mogelijk te laten repareren. Dit kan zowel bij een bakstenen muur, als bij een bepleisterde muur. Met de hulp van een professionele gevelwerker kan u deze plaatselijke foutjes vlot en onopgemerkt herstellen. Ook kapotte voegen en stenen kunnen hersteld worden. De kosten om een buitenmuur te herstellen zijn een stuk lager dan wanneer u een volledige gevelrenovatie laat uitvoeren. Bij een gevel reparatie zal de gevelwerker uw gevel terug bepleisteren, voegen en herstellen. Een gevel renoveren door een nieuwe bepleistering, scheurherstellingen, stenen vervangen of door het opnieuw invoegen, kan al een zeer groot verschil maken voor de bescherming van uw gevel en woning. U kunt hiervoor eerst gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij een professionele gevelwerker uit de regio Jette.

VOEGWERKEN

Het laten uitvoeren van voegwerken kan verschillende redenen hebben. U kunt uw gevel opnieuw laten voegen wanneer de huidige voegen beschadigd zijn door weersomstandigheden, door ouderdom, of gewoon om de uitstraling van uw gevel te verbeteren. Doordat voegen in allerlei soorten en maten bestaan ( knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, verdiepte voeg, snijvoeg,... ) is het vervangen van voegen lastiger dat men in eerste instantie denkt. De gemiddelde kosten voor het voegen van uw gevel kunnen daarom zeer uiteenlopend zijn, afhankelijk van welke methode er wordt gebruikt voor het voegen. Bij het herstellen van kapotte voegen, is het ook belangrijk dat het nieuwe voegwerk dezelfde kleur en afwerking heeft. Het vervangen van voegen vergt dus een bepaalde ervaring en het kan best door een professionele gevelwerker uitgevoerd worden.

GEVEL CEMENTEREN

Bij het cementeren van uw woning gaat men een dunne laag zandcement aanbrengen op de gevel. Dit gebeurd vaak bij oude bakstenen muren om kleurverschillen of beschadigingen aan de gevel weg te werken. Door het cementeren van uw gevel vallen deze namelijk niet meer op. Voor een goede hechting kunt u uw gevel bijkomend eerst laten reinigen, zeker bij een hardnekkige vervuiling.  Het cementmengsel dat meestal gebruikt wordt, is wit of grijs. Wenst u een andere kleur dan kunt u uw gevel schilderen in de kleur naar keuze.  Kleine beschadigingen aan uw buitenmuur worden door het cementeren hersteld dankzij de nieuwe nivellerende cement laag. Voor een feilloos resultaat kan u best beroep doen op een professionele gevelwerker uit Jette.

GEVEL REINIGEN

Bij een hardnekkige vervuiling van uw gevel, kunt u uw gevel langs buiten professioneel laten reinigen. Meestal gebeurt dit met een chemische reiniging en de gevelwerker zal hierbij met hoge druk de buitenmuur van uw gevel reinigen. Bij het chemisch reinigen worden de gevels diep tot in de poriën gereinigd. Vaak wordt de gevel na het chemisch reinigen nog geïmpregneerd om de gevel te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen een nieuwe vervuiling. Bij een normale vervuiling is een hoge druk reiniging niet nodig en kunt u uw buitenmuur ook laten reinigen door een stoomreiniging. Bij een stoomreiniging wordt de gevel van uw woning met een hoge temperatuur, maar met een lage druk gereinigd. De gemiddelde prijs per vierkante meter voor een reiniging met stoom is ook een stuk goedkoper dan bij een chemische reiniging. Vraag enkele gratis offertes aan en ontdek welke methode het meest geschikt is tegen de vervuiling van uw gevel.

GEVELBEKLEDING

Een nieuwe gevelbekleding kan het uitzicht van een woning compleet veranderen en opwaarderen. Wilt u uw gevel renoveren, dan moet u zeker de verschillende soorten gevelbekledingen vergelijken. De meest gekende gevelbekleding is een crepi bekleding die men op vele gevels aantreft. Crepi wordt door de gevelwerker langs buiten op de gevel gespoten en het kan in verscheidene kleuren en korreldiktes worden aangebracht. Maar ook de andere opties, zoals een houten gevelbekleding, een gevelrenovatie met steenstrips, een gevel kaleien, of uw gevel bekleden met leien of metaal, behoren tot de mogelijkheden. Hou er wel rekening mee dat sommige bekledingen best door een specialist worden uitgevoerd. Het laten plaatsen van een nieuwe gevelbekleding wordt vaak gecombineerd met een gevel isolatie. U kunt onder de gevelbekleding nieuwe isolatie laten plaatsen en zo bijkomen uw gevel isoleren. Vooral bij oudere gevels kan dit serieus een serieuze verbetering zijn voor de isolatiewaarde van uw woning. Ontdek de verschillende soorten gevelbekledingen bij een vakman uit Jette of omgeving. U kunt vrijblijvend enkele offertes aanvragen of bijkomende adviezen of prijzen opvragen.

ONTDEK MEER OVER ANDERE SOORTEN GEVELWERKEN VIA VOLGENDE PAGINA'S

Bent u op zoek naar een professionele gevelwerker uit Jette om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gevelrenovatie?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een gevelrenovatie?

Hoe wordt de prijs voor een gevelrenovatie bepaald?

Gevelrenovatie prijzen worden berekend per vierkante meter. De gemiddelde prijs per vierkante meter hangt af van het soort gevelrenovatie. Zo zullen de gemiddelde kosten om  een gevel te laten reinigen veel lager liggen dan om gevel te renoveren met een nieuwe gevelbekleding. Wanneer u uw gevels niet alleen laat renoveren, maar ook isoleren, dan zullen de gemiddelde kosten nog hoger liggen. Langs de andere kant wordt uw woning met het isoleren en renoveren van de buitenmuur wel veel energiezuiniger en duurzamer. Voor sommige gevelrenovaties moet u de gevels vaak nog eerst laten reinigen of moeten er voorafgaand nog herstellingen of verbeteringen worden uitgevoerd om een gevel te renoveren.

Afhankelijk van de nieuwe gevelbekleding, gevelrenovatie of gevel reiniging, zullen de kosten van de arbeidsuren ook mee berekend worden in de totaal prijs. Sommige gevelwerkers hanteren gevelrenovatie prijzen die alle kosten omvatten, inclusief de arbeidsuren, andere gevelwerkers geven u de gemiddelde kosten per vierkante meter. Wat betreft de prijzen voor de arbeidskosten, mag u rekenen op een € 30-50 euro per uur. Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaalt, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele gevelwerkers rond Jette.


PRIJZEN GEVELRENOVATIE

Soort gevelwerken
Gemiddelde prijs
Stenen vervangen
€ 10 per steen
Voegen
€ 20 per m²
Gevel impregneren
€ 15 per m²
Dorpel / Latei vervangen
€ 40 per uur
Gevel cementeren
€ 40 per m²

PREMIES GEVELRENOVATIES

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw gevelrenovatie fors lager kunnen uitkomen. De Vlaamse regering probeert zich in te zetten voor het milieu en een goed geïsoleerde gevel draagt daar uiteraard aan bij. We raden u daarom aan om u te verdiepen in de volgende premies:

De Vlaamse verbeteringspremie

De Vlaamse renovatiepremie

De premie voor gevelisolatie

Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Bent u op zoek naar een professionele gevelwerker uit Jette om de prijs voor uw gevelrenovatie te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Gevelwerker in de regio Jette?

361 rond Jette!

Vergelijk offertes voor uw Gevelwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...