GEVELREINIGING

Bereik tot 362 gevelwerkers rond Jette.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw gevelreiniging?

  U wilt uw gevel reinigen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze gevelwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gevelwerker die actief is in de regio Jette, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en volledig vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gevelwerkers rond Jette verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gevelwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht, zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2621
GEVELWERKERS
22
Opdrachten
per maand
25
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gevelwerken rond Jette

Soort gevelwerken: Voegwerken

Aantal m²: 30m²

Projectbeschrijving: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Hervoegen achtergevel, zo snel mogelijk uit te voeren.
Offerteaanvraag uit Mechelen

Soort gevelwerken: Voegwerken

Aantal m²: 140m²

Projectbeschrijving: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

We hebben een woning gekocht die nog niet gevoegd is.
We zouden graag afwerken.
Dit zou ongeveer 140m² zijn.
Het betreft een bungalow woning te Lennik.
Offerteaanvraag uit Lennik

Vind een geschikte gevelreiniger in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval gevelreiniger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan u het reinigen van uw gevel wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw gevelreiniging garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gevelwerkers uit de omgeving van Jette. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw uit te voeren werk, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gevelreiniging: laat uw gevel reinigen door een professionele vakman!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw gevelreiniging eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde gevelwerkers uit de regio Jette u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van meerdere prijsoffertes voor uw gevelreiniging snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gevelwerkers rond Jette... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gevelwerkers rond Jette. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Jette en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit Jette. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om uw opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De gevelwerkers die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de gevelwerkers rond Jette. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de gevelreiniging ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gevelwerker uit Jette door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gevel reinigen

Voor het reinigen van de gevel van een huis, bestaan er verschillende technieken om het vuil en de aanslag van de gevel en voegen te verwijderen. Indien het gaat om een kleine vervuiling, of om het onderhouden van uw gevel, dan volstaat een stoomreiniging om de gevel van uw woning terug schoon te maken. Bij een diepere vervuiling kunt u uw gevel chemisch reinigen, zandstralen of nevelstralen. Welke methode u dient te gebruiken, hangt vaak af van het type gevel en van het soort vervuiling. Vervuilingen zoals algen, mos, zwarte aanslag of graffiti kunnen met de juiste technieken goed verwijderd worden. Door de gevel van uw woning tijdig te laten reinigen, voorkomt u ook schade en blijft uw gevel in goede staat. Ontdek welke methode de beste is voor het reinigen van uw gevel en vraag vrijblijvend advies aan de vele gevelreinigers uit uw regio.

Mogelijke soorten gevelreiniging

GEVEL LATEN STOOMREINIGEN

Wanneer uw gevel licht vuil is, of een lichte begroeiing heeft, dan kunt u uw gevel laten stoomreinigen. Het reinigen van de gevel met stoom is goedkoper dan met een andere methode, maar het helpt niet zo goed bij een grote vervuiling van de gevel. Een gevel reinigen met stoom is vooral geschikt om een gevel regelmatig te onderhouden zodat er geen aanslag, algen of mos kunnen ontstaan. Bij een stoom reiniging zal de gevelreiniger gebruik maken van water dat verwarmd wordt tot boven de 100 graden. De hoge temperatuur van het water wordt dan met een lage druk tegen de gevel van uw woning gespoten. Hierdoor wordt het vuil op een milieuvriendelijke manier van uw gevel verwijderd. Het reinigen van de gevel met stoom is echter niet voor elke gevel geschikt. Poreuze gevels zijn minder bestand tegen het stoomreinigen en sommige kalksteen gevels of geschilderde gevels komen ook niet in aanmerking, naargelang het type kalksteen of verf. U kunt de gevel van uw huis best eerst laten bekijken aan de gevelreiniger. Hij zal zeer vlug de staat van uw gevel bekijken en de, al dan niet gebruikte, type gevelbekleding bepalen. Een goede voorafgaande beoordeling zorgt ervoor dat u zeker bent of u uw gevel kunt laten reinigen met een stoomreiniging. Is uw gevel nog in een goede staat? Door uw gevel regelmatig te laten reinigen met stoom, kunt u besparen op de kosten en voorkomt u een harde en blijvende vervuiling. 

NEVELSTRALEN

Nevelstralen is een vorm van zandstralen, maar dan onder een lage druk. Deze straalmethode werd ontwikkeld om het stralen met hoge druk, zoals bij het reinigen met een zandstraal, te vermijden. De hardheid van de straal kan namelijk afgestemd worden op de ondergrond van de gevel en de voegen. Ook de korreldikte van de granulaten kunnen aangepast worden om gevoelige gevels te reinigen. Nevelstralen kan zowel met de toevoeging van water als droog toegepast worden. Vaak wordt de droge straal gebruikt wanneer de gevel van een huis op dat ogenblik geen water mag hebben. Nevelstralen kan op bijna alle gevels toegepast worden, indien ze in goede staat zijn. Dankzij de regelbare zachtheid van de straal, kan de gevelreiniger uw gevel nauwkeurig reinigen zonder schade. Daarom is nevelstralen ook voor oudere gebouwen vaak de ideale oplossing. Omdat er geen chemische middelen worden gebruikt, is deze methode ook zeer milieuvriendelijk. Wanneer u uw gevel daarna wenst te beschermen tegen verdere vervuiling, dan kunt u uw gevel impregneren. Bij het impregneren wordt er een beschermlaag aangebracht op de gevel van uw huis. Het is de beste manier om uw gevel langdurig schoon te houden en hem te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

CHEMISCH REINIGEN

Bij een grote vervuiling van gevels, moet het reinigen chemisch aangepakt worden. Alhoewel deze reiniging niet de milieuvriendelijkste is, levert het wel een zeer efficiënt resultaat op. Een bijkomend voordeel is dat de gevelreiniging prijs per m² laag is en dat grote oppervlakken sneller kunnen worden gereinigd. Chemische reinigingen kunnen de hardnekkigste vervuiling, zoals mossen, algen, schimmels of diepe aanslag, wegwerken. Het chemisch product wordt hiervoor door de gevelwerker met een vernevelaar of met een borstel aangebracht. Nadat het product een tijd heeft ingewerkt, wordt het met hoge druk weer verwijderd en is uw gevel terug schoon. Het nadeel van chemisch reinigen is dat er kans is op beschadiging bij verkeerd gebruik. Sommige gevels zijn niet of minder geschikt voor een chemische reiniging en het is dan ook belangrijk dat u eerst een goed onderzoek van uw gevel laat uitvoeren door uw vakman. Hij zal bepalen welke chemische middelen, met een hoge of een lage PH-waarde de beste resultaten geven. Als alternatief kunt u ook een gevelreiniging laten uitvoeren met biologische afbreekbare producten op basis van bacteriën en enzymen. 

ZANDSTRALEN

Zandstralen is de meest gekende manier van stralen, en het is een hardere variant van het nevelstralen. Bij het zandstralen wordt er water met zand of grit vermengd en vervolgens onder hoge druk tegen de gevel gespoten. Het is de ideale methode om hardnekkig vuil te verwijderen en het kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van graffiti. De effectiviteit van zandstralen is te vergelijken met de chemische reiniging maar dan wel milieuvriendelijker. Door de hoge druk waarmee het water en zand tegen uw muren wordt gespoten, is deze gevelreiniging niet geschikt voor minerale of poreuze gevels. Voor elk type gevel moet dan ook de correcte korreldikte, de juiste druk en de afstand goed bepaald worden om schade te vermijden. Deze methode is dan ook specialistenwerk dat enkel door professionele vakmannen moet worden uitgevoerd voor het beste resultaat. U kunt hiervoor op onze site de erkende gevelwerkers contacteren uit Jette.

ONTDEK DE ANDERE SOORTEN GEVELWERKEN VIA VOLGENDE PAGINA'S

Bent u op zoek naar een professionele gevelreiniger uit Jette om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gevelreiniging?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een gevelreiniging?

HOE WORDT EEN GEVELREINIGING PRIJS BEPAALD?

De kosten voor een gevelreiniging worden bepaald in de prijs per m². Voor de berekening van de kosten wordt eerst het type gevelreiniging bepaald. De gevelreiniging prijs per m² wordt dan vermenigvuldigd met de totale oppervlakte van de gevelwerken. Normaal zijn de kosten die vermeld staan in de aangevraagde offerte dus een weergave van de effectieve kosten, inclusief BTW, arbeidskost en materiaalkosten. Vraag dit gerust na indien u twijfelt. De prijzen voor een gevelreiniging liggen dicht bij elkaar. Maar niet elke gevel is geschikt voor elke reinigingsmethode. Laat u dus op voorhand goed informeren en vraag meerdere offertes aan bij de gevelreinigers uit Jette of omgeving. Zo kunt u besparen op uw gevelwerken

PRIJZEN GEVELREINIGING

Soort gevelreiniging
Gemiddelde prijs
Stoomreinigen
€ 10 per m²
Nevelstralen
€ 20 per m²
Chemisch reinigen
€ 15 per m²
Zandstralen
€ 20 per m²
Bent u op zoek naar een professionele gevelreiniger uit Jette om de prijs voor uw gevelreiniging te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Gevelwerker in de regio Jette?

362 rond Jette!

Vergelijk offertes voor uw Gevelwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...