GEVELBEKLEDING

Bereik tot 361 gevelwerkers rond Jette.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw gevelbekleding?

  U wilt uw gevel laten bekleden, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze gevelwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare gevelwerker die actief is in de regio Jette, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele gevelwerkers rond Jette verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele gevelwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht, zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2549
GEVELWERKERS
26
Opdrachten
per maand
28
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor gevelwerken rond Jette

Soort gevelwerken: Gevelbekleding - Overige , Gevelrenovatie - Overige

Aantal m²: 150 m²

Projectbeschrijving: Binnen het jaar

Projectbeschrijving:

Graag bezoek voor advies én offerte gevelisolatie/-renovatie -
materialen na advies te kiezen (combinatie steenstrips/crepi/. -
indien mogelijk uitvoering 2023
Offerteaanvraag uit Wespelaar

Soort gevelwerken: Voegwerken

Aantal m²: 3m²

Projectbeschrijving: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Gelijkvloers voegen van dichtgemetselde deuropening in oude steen.
Kleur donkerrood.
Offerteaanvraag uit Hoeilaart

Vind een geschikte gevelwerker in de omgeving van Jette

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval gevelwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan u het bekleden van uw gevel wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw gevelbekleding garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele gevelwerkers uit de omgeving van Jette. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw uit te voeren werk, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.

Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Gevelbekleding: laat uw gevel bekleden door een professionele vakman!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw gevelbekleding eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde gevelwerkers uit de regio Jette u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van meerdere prijsoffertes voor uw gevelbekleding snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele gevelwerkers rond Jette. Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele gevelwerkers rond Jette. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Jette en de juiste kwalificaties hebben voor het door u beschreven werk.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit Jette. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag, zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om uw opdracht of uit te voeren werk zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De gevelwerkers die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid om zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse van de gevelwerkers rond Jette. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de gevelbekleding ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte gevelwerker uit Jette door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor het bekleden van uw gevel?

Een gevelbekleding wordt vaak gebruikt om de gevel van een woning te renoveren. Dit kan om esthetische redenen zijn, wanneer de uitstraling van uw bakstenen of bepleistering verouderd is, of het kan echt om een renovatie gaan van de woning. Bij een renovatie wordt uw oude gevel hersteld en wordt er door de gevelbekleder een nieuwe bekleding aangebracht over uw bakstenen, betonnen of bepleisterde gevel. Dikwijls zal men er ook voor kiezen om de isolatie van de gevel te verbeteren. Vooral bij oudere woningen loont het zeer vaak de moeite om de gevel bijkomend te isoleren door deze te bekleden met isolatie panelen. Er bestaan vele soorten gevelbekleding waarbij u een zeer grote keuze heeft voor de gebruikte materialen. Zo kunt u uw gevel laten bekleden met crepi, hout, metaal, kunststof, PVC, steenstrips, beton, sidings of natuurleien. Elke bekleding heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. De prijs voor een gevelbekleding wordt berekend per vierkante meter en hangt grotendeels af van welke materialen er gebruikt worden voor de bekleding van uw woning. Laat u daarom op voorhand goed informeren en adviseren. U kunt hier enkele gratis offertes aanvragen aan de ervaren gevelbekleders uit de regio Jette!

Mogelijke soorten gevelbekleding

CREPI GEVELBEKLEDING

Crepi is een gevelbepleistering die in 2 vormen mogelijk is; als kunstharspleister en als minerale gevelbepleistering. Bij een minerale crepi bepleistering heb je een goede waterdampdoorlaatbaarheid. Uw gevel is waterwerend, maar blijft toch goed ademen. Een minerale pleister is hard, duurzaam en kleurvast, en de crepi pleister kan glad of gestructureerd zijn.  Bij een kunstharspleister of synthetische pleister is het crepi materiaal samengesteld op basis van kunsthars. De voordelen van een synthetische pleister zijn hier dan ook mee door bepaald. Zo is de synthetische crepi bekleding bestand tegen gure weersomstandigheden en is het mos -en algenwerend. Door de elasticiteit is de pleister ook scheurbestendig en kan het zeer goed gebruikt worden met onderliggende isolatie materialen. De meeste gebruikte crepi kleur is wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Laat je bijstaan door een professionele gevelbekleder om hierin de juiste keuze te maken.

HOUTEN GEVELBEKLEDING

Wanneer u uw gevel wilt bekleden in hout dan zijn hardhout, multiplex en Thermowood de meest gekozen soorten. Het voordeel van houten gevelbekleding van hardhout is dat deze het langst meegaat. De prijs voor hardhout materiaal ligt wel een stuk hoger per vierkante meter dan voor de andere houtsoorten. Bij multiplex worden meerder lagen hout verlijmd, wat maakt dat deze soort goedkoop maar toch sterk is. Thermowood is hout dat door hittebehandeling duurzamer wordt gemaakt. Hierdoor blijft het hout zijn vorm behouden en heeft het een lange duurzaamheid. Een houten gevelbekleding biedt een goede isolatie aan uw gevel en het geeft uw woning een warme uitstraling. Nadeel is dat hout na verloop van tijd een natuurlijke vergrijzing krijgt en dat er om de zoveel jaar een onderhoud moet uitgevoerd worden. Vaak wordt er slechts een deel van de gevel met hout bekleed, om de natuurlijke en warme uitstraling extra te benadrukken. 

THERMOWOOD GEVELBEKLEDING

Thermowood is gemaakt van Europees hout dat dankzij een lang verhittingsproces, vele voordelen biedt tegenover tropisch hardhout. Door het verhittingsproces van het materiaal, vermindert de vochtigheidsgraad in het hout en zorgt het er voor dat insecten en schimmels het hout niet kunnen aantasten. De plaatsing van Thermowood is gebruiksvriendelijk en geeft een goede isolatie aan je gevel. Thermowood is ten opzichte van hardhout veel milieuvriendelijker en heeft een lagere gevelbekleding prijs. Dankzij de lage prijs, de lange duurzaamheid, de goede isolatie en de geringe ecologische voetafdruk bespaar je niet alleen op de kosten, maar werk je mee aan een beter klimaat. Vergelijk Thermowood met de andere gevelbekleding soorten en laat u goed informeren over de voordelen van dit milieuvriendelijk materiaal.

PVC GEVELBEKLEDING

PVC wordt al langer gebruikt als gevelbekleding. PVC is een licht en duurzaam kunststof materiaal dat gemakkelijk als gevelplaten wordt bevestigd aan uw gevel. De PVC panelen kunnen in diverse kleuren geleverd worden en houtimitaties of steenimitaties zijn ook mogelijk. De stevige gevelplaten worden op de bestaande buitengevel geplaatst en ze zorgen voor een bijkomende isolatie van uw woning. De PVC panelen zijn zeer weerbestendig, vragen weinig onderhoud en ze scoren, door de lage gevelbekleding prijs per vierkante meter, heel goed bij renovaties. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij de vele erkende gevelbekleders uit Jette.

GEVEL MET SIDINGS

Naast de soorten gevelbekleding met hout, kunt u ook kiezen voor Sidings. Sidings zijn horizontale of verticale latten die tegen de gevel gemonteerd worden om zo een houteffect te krijgen. Sidings kunnen vervaardigd zijn uit hout, PVC, composiet of vezelcement. Het leuke aan sidings is dat ze in alle mogelijke stijlen, soorten en kleuren bestaan, en dus perfect te combineren zijn met ander soorten gevelbekleding. U kunt de latten tegeneen, overlappend of met een opening tussen de latten laten plaatsen naargelang u een strak of gestructureerd accent wenst. Ze zijn zeer gemakkelijk te combineren wanneer u een isolatie van uw gevel overweegt. Sidings zijn duurzaam en ze vragen weinig onderhoud.

GEVEL KALEIEN

Kaleien is het schilderen van uw gevel met kalkpleister. De voornaamste reden dat er vaak gekozen wordt om een gevel te kaleien, is de smaakvolle uitstraling. De kalkpleister wordt met een blokborstel aangebracht waarbij kleine fouten of oneffenheden van de buitenmuur worden weggewerkt. Niet alleen worden verouderde of beschadigde gevels zo weer vernieuwd, door het kaleien worden uw muren ook beter beschermd tegen de weersomstandigheden. Vaak gebruikt men wit als kleur voor de mooie en authentieke uitstraling, maar andere kleuren zijn mogelijk. Kaleien is een milieuvriendelijke toepassing die het meest gebruikt wordt bij landelijke woningen. Dankzij de minerale pleister blijft uw buitenmuur dampopen waardoor er vochtproblemen worden vermeden. 

Steenstrips

Zowel bij renovaties als bij nieuwbouw zitten steenstrips als gevelbekleding in de lift. Steenstrips kunnen in vele afmetingen, stijlen en kleuren voorkomen. Zowel als klassieke bakstenen, als grote moderne tegels of als authentieke natuurstenen, de mogelijkheden met steenstrips zijn zeer groot. Steenstrips zorgen voor een snelle bekleding van uw buitenmuren tegen een betaalbare prijs. Ook ideaal als u de isolatie van uw buitengevel bijkomend wilt verbeteren. De plaatsing van de bijhorende hoekelementen en afwerkingen zijn standaard voorzien. Steenstrips kunnen ook gebruikt worden bij een houtskeletbouw of op een volle steenmuur. Bij nieuwbouw worden steenstrips soms gebruikt om een bepaalde muur of gevelstrook te accentueren. Steenstrips kunnen bestaan uit kleisteen, beton, natuursteen of kunststof.

Leien of metalen gevelbekleding

Een leien of een metalen gevelbekleding biedt een meer uitgesproken alternatief aan voor het bekleden van uw gevel. De strakke tijdloze natuurleien geven uw woning cachet, ze hebben een levenslange duurzaamheid en ze vragen nagenoeg geen onderhoud. De prijs is echter het grote nadeel. Kunstleien zijn betaalbaarder en ze kunnen ook in meerdere kleuren verkregen worden. Bij moderne woningen of bedrijven wordt er vaak gekozen voor een metalen gevelbekleding. Het aanbod qua uitzicht, vorm en kleur is groot, gaande van grote gegolfde platen, platen met het zicht van leistenen, beton platen of sandwich platen die binnenin voorzien zijn van isolatie. Bekijk zeker de al bestaande metaal realisaties en vergelijk de voor -en nadelen met een gevelwerker uit Jette of omgeving.

Bent u op zoek naar een professionele gevelbekleder uit Jette om een vrijblijvende offerte te maken voor uw gevelbekleding?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een gevelbekleding?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN GEVELBEKLEDING BEPAALD?

De prijzen voor een gevelbekleding kunnen zeer uiteenlopend zijn. Hout, leien en steenstrips zijn zijn duurder dan de meeste andere materialen. Indien u bijkomend wenst te isoleren dan loopt de prijs nog hoger op. Op een offerte wordt de prijs voor uw gevelbekleding meestal berekend op basis van uw geveloppervlak. Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 35-50 per uur. In onderstaande tabellen vindt u de gemiddelde kost per vierkante meter voor verschillende mogelijke gevelbekleding. 

Gezien de arbeidskost en het gekozen materiaal een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele gevelbekleders uit Jette.


PRIJS SOORTEN GEVELBEKLEDING

Soort gevelbekleding
Gemiddelde prijs
Kaleien
€ 30 per m²
Thermowood
€ 40 per m²
PVC
€ 50 per m²
Sidings
€ 45 per m²
Hout
€ 70 per m²
Crepi
€ 70 per m²
Kunstleien
€ 80 per m²
Natuurleien
€ 120 per m²
Metaal
€ 60 per m²
Steenstrips
€ 155 per m²

Subsidies

De subsidies voor gevelwerken zijn meestal gekoppeld aan de isolatie van uw gevel. Wanneer u de bekleding of renovatie van uw gevels combineert met het isoleren van uw buitenmuren dan komt u in aanmerking voor de netbeheerder premie. Voor sommige oudere woningen kunt u ook het verlaagd BTW tarief van 6% krijgen. Om in aanmerking te komen voor de totaalrenovatie bonus moet u in een tijdspanne van 5 jaar drie of meer energiebesparende investeringen doen. De voorwaarden hiervoor vindt u op de website van de Vlaamse regering.

De Vlaamse renovatiepremie


Bent u op zoek naar een professionele gevelbekleder uit Jette om de prijs voor uw gevelbekleding te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke Gevelwerker in de regio Jette?

361 GEVELWERKERS rond Jette!

Vergelijk offertes voor uw Gevelwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...