SECTIONALE GARAGEPOORTEN

Bereik tot 96 installateurs rond Niel.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je sectionaalpoort?

  Je wil een nieuwe sectionaalpoort laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je automatische garagedeur? Hoe vind je een professionele en betrouwbare installateur die actief is in de omgeving van Niel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit jouw regio rond Niel verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

498
installateurs
67
Opdrachten
per maand
147
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten rond Niel

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: PVC

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

De poort is 2600mm x2280mm
Arrow
Offerteaanvraag uit 9170 De klinge

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Nieuwe poort
Arrow
Offerteaanvraag uit Stabroek

Vind een geschikte installateur in de buurt van Niel

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval een garagedeur installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je je sectionaalpoort wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je garagedeur garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Niel. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Sectionaalpoorten: laat je sectionaalpoort professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je garagedeur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Niel jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je sectionaalpoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Niel... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor een sectionaalpoort, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in de omgeving van Niel en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je garagedeur.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio rond Niel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je sectionaalpoort en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel installateurs interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je gewenste sectionaalpoort zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Niel die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3, is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit de omgeving van Niel. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je sectionaalpoort ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur in Niel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een sectionaalpoort?

Indien je een comfortabele en gebruiksvriendelijke automatische toegang tot je garage wilt, dan is een sectionale garagepoort de beste keuze. In tegenstelling tot een kantelpoort of draaipoort verlies je met sectionaalpoorten geen ruimte door opendraaiende of kantelende poorten, en kun je je wagen tot vlak tegen je deuren plaatsen. Sectionaalpoorten bestaan uit horizontale stalen, houten of kunststof panelen, planchetten of lamellen, die scharnierend met elkaar verbonden zijn en die via verticale rails en profielen worden begeleid. De meeste sectionale garagepoorten zijn automatische garagepoorten die bediend worden via handzenders of via je smartphone. Door hun moderne en stijlvolle uitstraling, geven sectionale poorten je woning een elegante klasse mee en ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De sectionaalpoorten sluiten je garage hermetisch af waardoor ze een goede weerstand bieden tegen gure weersomstandigheden. Het merendeel van de garagepoorten beschikt ook over een vingerklembeveiliging, en op het vlak van inbraakbeveiliging hebben de meeste garagepoorten een inbraakwerende magneetvergrendeling of bijkomende vergrendelsloten. De keuze inzake de materiaalsoort voor je sectionaalpoort is puur persoonlijk. Met een houten sectionaalpoort kies je voor een warme en natuurlijke uitstraling, bij een stalen, aluminium of kunststof poort kies je eerder voor een strakke en moderne afwerking. Een stalen sectionaalpoort levert je een robuuste en duurzame poort op die tevens zeer goede isolatiewaarden aanbiedt. Met een kunststof sectionaalpoort heb je dan weer alle vrijheid qua kleuren, deuren, ramen, beglazing, of materiaalsoorten om je garagepoorten mee te bekleden. De prijzen voor sectionaalpoorten liggen weliswaar hoger dan die voor kantelpoorten, maar de sierlijkheid, de plaats winst en de uitstraling van de sectionale poorten compenseren dit ruimschoots. Laat je inspireren en bekijk het aanbod aan sectionaalpoorten bij de professionele installateurs uit je regio rond Niel! Je kunt hen vrijblijvend contacteren voor enkele gratis offertes!

kiezen voor sectionale garagepoort in @city

Een manuele of elektrische sectionaalpoort?

Sectionale poorten kun je zowel elektrisch als manueel verkrijgen. Bij een manuele sectionaalpoort wordt het bedienen van de garagepoort ondersteund door een uitgekiende veerberekening, waardoor je de poort vloeiend en met een minimale kracht kunt openen en sluiten. Een manuele sectionaalpoort is standaard voorzien van een handgreep en een cilinderslot. Qua afwerking en materialen bieden ze dezelfde kwaliteit aan als de automatische poorten. Natuurlijk zal je bij een manuele poort steeds de garagepoort zelf moeten openen en sluiten wanneer je je wagen wilt gebruiken. En al lijkt het manueel bedienen geen belemmering, de meeste mensen hebben achteraf toch vaak spijt dat ze geen automatische constructie hebben gekozen. Het gemak en het comfort van het elektrisch openen van de garage is iets wat men nog maar moeilijk kan missen eenmaal men er één heeft gehad. Een automatische sectionaalpoort bedien je vanaf afstand met een afstandsbediening, of je kunt ze ook met je smartphone bedienen. Optioneel kun je kiezen voor een bijkomende vaste schakelaar aan de binnenkant van je garage, of voor een aansluiting op je domotica. Een automatische poort beschikt tevens over een vingerklembeveiliging, waardoor je niet met je vingers kunt komen klem te zitten tussen de panelen. Ook een objectdetectie, waarbij de garagepoort automatisch stopt indien er een obstakel is, of een verlichting, behoort vaak tot de standaard uitvoeringen. Een elektrische poort kan ook uitgerust worden met een extra magneetsluiting die een trekkracht tot driehonderd kilogram kan weerstaan. Met een automatische sectionaalpoort heb je een handige, veilige en stijlvolle toegang tot je garage. Vaak krijg je op deze poorten 10 jaar garantie en bieden ze dankzij de ingebouwde isolatie een meerwaarde voor je woning. Ontdek hier het aanbod aan manuele en automatische sectionale poorten bij de erkende installateurs uit Niel of omgeving en vraag vrijblijvend naar enkele vergelijkende offertes of deskundig advies!

elektrische sectionale garagepoort @city

Mogelijke materialen voor een sectionale garagepoort

stalen sectionale garagepoort @city

Stalen garagepoorten

De meeste sectionale garagepoorten worden vervaardigd uit staal. De meest kwaliteitsvolle stalen sectionaalpoorten bestaan uit sandwich staalplaat panelen waar er tussen de oppervlakken een hardschuimlaag van polyurethaan zit. Zo heb je met deze stalen sectionaalpoort niet alleen een robuuste en betrouwbare toegang tot jouw garage, maar beschik je tevens over een sectionaalpoort met een goede warmte isolatie waarmee je de koude en het geluid buiten houdt. Stalen sectionale poorten krimpen niet of zetten niet uit bij extreme temperaturen en ze hebben weinig last van de weersinvloeden. Ze worden doorgaans ook afgeleverd met tochtwerende afdichtingsmaterialen zodat er geen wind of regen langs de kozijnen kan binnendringen. De oppervlakken van de panelen sluiten naadloos op elkaar aan en ze kunnen in verschillende kleuren en motieven verkregen worden. Ook een realistische houtimitatie behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je de degelijkheid van staal koppelen aan de natuurlijke warme uitstraling van hout. Bovendien is een stalen poort in prijs goedkoper dan een kwaliteitsvolle houten sectionale garagepoort. Een stalen sectionaalpoort werkt meestal met automatische aandrijvingen via een sterke elektromechanische of een elektro hydraulische motor. De stalen zware poorten hebben dus een krachtigere motor nodig om te openen en te sluiten dan de andere sectionaalpoorten. Net zoals bij de andere sectionale poorten, kun je bij een stalen sectionaalpoort ook ramen, of een loopdeur, laten voorzien door de installateur zodat er steeds natuurlijk licht binnenvalt in je garage. Met een stalen garagedeur kies je voor degelijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Via offertesonline.be kun je de gediplomeerde installateurs uit jouw regio rond Niel contacteren voor enkele vrijblijvende offertes of voor gratis advies!

houten sectionale garagepoort @city

Houten poorten

Een houten sectionaalpoort bevat minstens twee panelen of planchetten die scharnierend met elkaar in verbinding staan. Net zoals de andere sectionale poorten, schuift een houten sectionale garagepoort ook verticaal naar boven tegen het plafond van je garage. De houten panelen of planchetten kunnen van massief hout zijn, of bekleed zijn met fineer of gelamelleerd hout, waarbij er tussen de houten panelen vaak een warmte isolatie wordt voorzien. Voor houten sectionale poorten gebruikt men doorgaans hardhout zoals padouk, merbau, eik, Thermowood, afrormosia of meranti. Zachtere houtsoorten kunnen ook, mits zie voorafgaandelijk worden bewerkt, maar ze zullen nooit de kwaliteit kunnen evenaren van de hardhoutsoorten. Optioneel kan er een bijkomende coating worden aangebracht. Een houten sectionaalpoort kan klassiek of modern worden ingepast volgens je woningstijl, ongeacht of die stijl cottage, Amerikaans, landelijk, pastorie of strak hedendaags is. Automatische houten sectionale garagepoorten kunnen voorzien zijn van een vingerklembeveiliging, een objectdetectie en een bijkomende vergrendeling. Je kunt het openen en sluiten van de garagedeur bedienen via je smartphone, via een schakelaar, of via de bijgeleverde handzenders. Met de extra opties zoals zwaardere panelen en een ophefbeveiliging, kun je de toegang tot je garage volledig inbraakwerend maken. Wens je meer te weten over onze sectionale houten poorten? Contacteer de professionele installateurs uit de omgeving van Niel voor enkele gratis offertes!

aluminium sectionale garagepoort @city

Aluminium garagepoorten

Door het lichte gewicht en de sterke eigenschappen treffen we aluminium het vaakst aan bij de kantelpoorten en rolpoorten. Dankzij het lichte materiaal kunnen kantelpoorten zonder veel moeite geopend worden en voor manuele deuren is dit een groot pluspunt. De rolluiken van een rolpoort met grote doorrijhoogte zijn meestal ook ver aardigd van gerasterde aluminium lamellen. Vanwege het dure materiaal zijn volle rolluiken met grote afmetingen minder aangewezen. Vaak worden sectionale poorten gecombineerd met andere materialen zoals kunststof of glas, waarbij het aluminium het frame vormt van de poort. Aluminium poorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en mits het aanbrengen van een coating zijn de aluminium profielen ook goed overschilderbaar. Een sectionaalpoort heeft vaak meer dan 10 jaar garantie op het aluminium, omwille van de sterke en onverslijtbare kwaliteiten. Het materiaal is sowieso inbraakbestendig, maar de poorten kunnen nog optioneel uitgebreid worden met een magneetsluiting of bijkomende vergrendelingen. Bij een elektrische garagepoort zal de sterkte van de motor voornamelijk afhangen van de toegevoegde materialen aan je poort. Zo zal een volledig glazen poort een zwaardere aandrijving nodig hebben dan een sectionale poort die bestaat uit lamellen of rolluiken van aluminium en kunststof. Andere extra opties zoals een loopdeur, een extra afstandsbediening of schakelaar, of afwijkende afmetingen kunnen optioneel opgenomen worden. Voor meer informatie over sectionale aluminiumpoorten verwijzen we je graag door naar onze installateurs uit Niel voor gratis advies of vrijblijvende offertes!

kunststof sectionale garagepoort @city

Kunststof garagepoorten

Alhoewel de meeste installateurs voornamelijk stalen en houten sectionaalpoorten zullen aanbieden, kun je een sectionale poort ook verkrijgen in PVC of composiet. Net als de sectionale aluminiumpoorten zijn de kunststof garagepoorten zeer licht. Sectionale PVC poorten hebben een lange levensduur, ze zijn onderhoudsvriendelijk en ze hebben goede isolatie eigenschappen. Een PVC sectionale poort is ook te verkrijgen in allerlei kleuren en afmetingen. De PVC sectionale garagepoort prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan de prijzen voor andere sectionaalpoorten. Anderzijds hebben PVC garagepoorten wel het nadeel dat ze door de jaren heen minder kleurvast zijn. Met een sectionale composietpoort heb je meer kwaliteit, maar composiet is niet goedkoop. Composiet bevat samengestelde kunststofvezels, zoals glasvezels, die de trek- en drukkracht van het materiaal verhogen. Hierdoor zijn sectionale composietpoorten zeer licht, maar toch uiterst duurzaam. Deze kunststof sectionaalpoorten gaan levenslang mee en ze hebben een elegante en strakke vormgeving. Er wordt dan vaak veel meer garantie aangeboden dan de standaard 10 jaar garantie voor de andere garage deuren. De panelen kunnen in verschillende kleuren en in een glanzende, matte of gegroefde profilering verkregen worden. Composiet sectionale garagepoorten behoeven zo goed als geen onderhoud en ze zijn zeer goed afwasbaar. Je kunt de composietpoorten openen via een schakelaar, via een afstandsbediening, of via je smartphone. Wens je meer informatie over de verschillende sectionale poorten uit kunststof? Contacteer hier de regionale installateurs rond Niel voor enkele vrijblijvende offertes en/of voor gratis advies!

Op zoek naar een installateur in Niel om een vrijblijvende offerte te maken voor je sectionaalpoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor sectionale garagepoorten?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR SECTIONALE GARAGEPOORTEN BEPAALD?

De prijs voor sectionaalpoorten hangt voornamelijk af van het materiaal en de afmetingen. Aluminiumpoorten, houten garagepoorten en composietpoorten zijn duurder dan de stalen of PVC poorten. Naargelang de zwaarte van het materiaal, zal ook de aandrijving en de motor aangepast moeten worden. Dit geldt ook voor grotere afmetingen of een grote doorrijhoogte. Verder zal ook de profilering van de deuren, en het toevoegen van ramen of een loopdeur, mee prijsbepalend zijn. Bij inpandige garages die een goede isolatie vragen, zal de prijs van de sectionaalpoort ook hoger liggen.

Een extra afstandsbediening, schakelaar, codeklavier, of verlichting, zal weinig verschil maken in de prijs. Naargelang de duurzaamheid van je sectionaalpoort zal je standaard 10 jaar garantie krijgen of meer. Informeer je hierover op voorhand. Vraag ook enkele offertes aan bij de installateurs uit Niel of omgeving en bekijk ook de reviews. Door te vergelijken, kun je een goede prijs-kwaliteit balans maken wat je keuze nadien alleen maar vergemakkelijkt. Via onderstaande link kun je onze sectionale poorten installateurs vrijblijvend contacteren.

Prijzen sectionale garagepoorten

Soort poort
Gemiddelde prijs
Houten sectionale garagepoort
€ 1500 - € 3500
Stalen sectionale garagepoort
€ 1000 - € 2500
Aluminium sectionale garagepoort
€ 1500 - € 3000
Kunststof sectionale garagepoort
€ 800 - € 3000
Manuele sectionale garagepoort
€ 1000 - € 2000
Automatische sectionale poort
€ 1500 - € 3500
Automatische sectionale schuifpoort
€ 1500 - € 3500
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur uit Niel om de prijs voor je garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
96 installateurs rond Niel!