Uw sectionale garagepoort laten plaatsen

Bereik tot 471 installateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw garagepoort

  U wilt een sectionale garagepoort laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw poort? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare garagepoort installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele garagepoort installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

471
installateurs
54
Opdrachten
per maand
68
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten in Vlaanderen

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Oude garagepoort vervangen door een nieuwe
Offerteaanvraag uit Stabroek

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Hout

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Graag volledig systeem met poort
Offerteaanvraag uit WETTEREN

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval garagepoort installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw sectionale garagepoort wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw garagepoort garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Sectionale garagepoorten: uw poort professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw sectionale garagepoort éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de plaatsing van uw garagepoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele garagepoort installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele garagepoort installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw sectionale garagepoort, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven garagepoort.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw sectionale garagepoort en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel garagepoort installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw garagepoort zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de garagepoort ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een sectionale garagepoort?

Indien u een comfortabele en gebruiksvriendelijke garagepoort wilt dan is een sectionale garagepoort de beste keuze. In tegenstelling tot een kantelpoort of draaipoort verliest u met een sectionale garagepoort geen ruimte door opendraaiende of kantelende poorten en kunt u uw wagen tot vlak tegen uw garagepoort plaatsen. Sectionale poorten bestaan uit horizontale stalen, houten of kunststof panelen, planchetten of lamellen die scharnierend met elkaar verbonden zijn en die via verticale rails worden begeleid. De meeste sectionale garagepoorten zijn automatische garagepoorten die bediend worden via een garagepoortopener of via uw smartphone. Door hun moderne en stijlvolle uitstraling geven sectionale poorten uw woning een elegante klasse mee en ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De sectionale garagepoorten sluiten uw garage hermetisch af waardoor ze een goede weerstand bieden tegen gure weersomstandigheden. Het merendeel van de garagepoorten beschikt ook over een vingerklembeveiliging en op het vlak van inbraakbeveiliging hebben de meeste sectionale garagepoorten een inbraakwerende magneetvergrendeling of bijkomende vergrendelsloten. De keuze inzake de materiaalsoort voor uw sectionale poort is puur persoonlijk. Met een houten sectionaalpoort kiest u voor een warme en natuurlijke uitstraling, bij een stalen, aluminium of kunststof sectionale poort kiest u eerder voor een strakke en moderne afwerking. Een stalen sectionale garagepoort levert u een robuuste en duurzame poort op die tevens zeer goede isolatiewaarden aanbiedt. Met een aluminium of kunststof sectionale poort heeft u dan weer alle vrijheid qua kleuren, ramen of materiaalsoorten om uw garagepoort mee te bekleden. De prijzen voor sectionale garagepoorten liggen weliswaar hoger dan die voor kantelpoorten maar de sierlijkheid, de plaatswinst en de uitstraling van de sectionale poorten compenseren dit ruimschoots. Laat u inspireren en bekijk het aanbod aan sectionale garagepoorten bij de professionele garagepoort installateurs uit uw regio! U kunt hen vrijblijvend contacteren voor enkele gratis offertes!

kiezen voor sectionale garagepoort

Een manuele of elektrische sectionale garagepoort?

Een sectionale garagepoort kunt u zowel elektrisch als manueel verkrijgen. Bij een manuele sectionale poort wordt het bedienen van de garagepoort ondersteund door een uitgekiende veerberekening waardoor de poort vloeiend en met een minimale kracht op en neer rolt. Een manuele sectionale garagepoort is standaard voorzien van een handgreep en een cilinderslot. Qua afwerking en materialen bieden ze dezelfde kwaliteit aan als de automatische poorten. Natuurlijk zult u voor een manuele sectionale poort steeds de garagepoort zelf moeten openen en nadien weer sluiten wanneer u uw wagen wilt gebruiken. En al lijkt dit mogelijk geen belemmering, de meeste mensen hebben achteraf toch vaak spijt dat ze geen automatische garagepoort hebben gekozen. Het gemak en het comfort van een elektrische garagepoort is iets wat men nog maar moeilijk kan missen eenmaal men er één heeft gehad. Een automatische sectionale garagepoort bedient u vanaf afstand met een garagepoortopener of via een app met uw smartphone. Ook een bijkomende vaste bediening aan de binnenkant van uw garagepoort of een aansluiting op uw domotica behoort tot de mogelijkheden. Een automatische sectionale poort beschikt tevens over een vingerklembeveiliging waardoor u niet met uw vingers kunt komen klem te zitten tussen de panelen. Ook een objectdetectie waarbij de garagepoort automatisch stopt indien er een obstakel is, behoort vaak tot de standaardvoorzieningen. Een elektrische sectionale poort kan ook uitgerust worden met een extra magneetsluiting die een trekkracht tot driehonderd kilogram kan weerstaan. Met een automatische sectionale garagepoort heeft u een handige, veilige en stijlvolle garagepoort die een zekere meerwaarde is voor uw woning. Ontdek hier het aanbod aan manuele en automatische sectionale poorten bij de erkende garagepoort installateurs uit uw regio en vraag vrijblijvend naar enkele vergelijkende offertes!

elektrische sectionale garagepoort

Mogelijke materialen voor een sectionale garagepoort

stalen sectionale garagepoort

Stalen sectionale garagepoorten

De meeste sectionale garagepoorten worden vervaardigd uit staal. De meest kwaliteitsvolle stalen sectionaalpoorten bestaan uit sandwich staalplaat panelen waartussen een hardschuimlaag van polyurethaan zit. Zo heeft u met deze stalen sectionale garagepoort niet alleen een robuuste en betrouwbare garagepoort maar beschikt u tevens over zeer goed geïsoleerde sectionaalpoort waarmee u de koude en het geluid buiten houdt. Stalen sectionale poorten krimpen niet of zetten niet uit bij extreme temperaturen en ze hebben weinig last van de weersinvloeden. Ze worden doorgaans ook afgeleverd met tochtwerende afdichtingsmaterialen zodat er geen wind of regen kan binnendringen. De panelen van een stalen sectionale garagepoort sluiten naadloos op elkaar aan en ze kunnen in verschillende kleuren verkregen worden. Ook een realistische houtimitatie behoort tot de mogelijkheden zodat u de degelijkheid van een stalen sectionale poort kunt koppelen aan de natuurlijke warme uitstraling van hout. Bovendien is een stalen poort in prijs goedkoper dan een kwaliteitsvolle houten sectionale garagepoort. Een stalen sectionale poort wordt meestal automatisch aangedreven door een elektromechanische of een elektrohydraulische motor die sterker is dan bij een aluminium of kunststof sectionaalpoort. Net zoals bij de andere sectionale poorten kunt u bij een stalen sectionale garagepoort ook ramen laten voorzien door de garagepoort installateur zodat er steeds natuurlijk licht binnenvalt in uw garage. Met een stalen garagepoort kiest u voor degelijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Via offertesonline.be kunt u de gediplomeerde garagepoort installateurs uit uw regio of buurt contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

houten sectionale garagepoort

Houten sectionale poorten

Een houten sectionale poort bevat minstens twee panelen of planchetten die scharnierend met elkaar in verbinding staan. Net zoals de andere sectionale poorten schuift een houten sectionale garagepoort ook verticaal naar boven in uw garage. De houten panelen of planchetten kunnen van massief hout zijn of bekleed zijn met fineer of gelamelleerd hout waarbij de houten panelen vaak voorzien zijn van een isolerende tussenlaag. Voor houten sectionale poorten gebruikt men doorgaans hardhout zoals padouk, merbau, eik, thermowood, afrormosia of meranti. Zachtere houtsoorten kunnen ook mits zie voorafgaandelijk worden bewerkt maar ze zullen nooit de kwaliteit kunnen evenaren van de hardhoutsoorten. Een houten sectionale garagepoort kan klassiek of modern worden ingepast volgens uw woningstijl. En of die nu cottage, Amerikaans, landelijk, pastorie of strak hedendaags is, voor elke woningstijl heeft uw garagepoort installateur wel de juiste oplossing. Automatische houten sectionale garagepoorten zijn of kunnen voorzien worden van een vingerklembeveiliging, een objectdetectie en een bediening via uw smartphone of garagepoortopener. Wenst u uw sectionale garagepoort inbraakwerend te maken dan kunt u uw houten sectionale poort laten voorzien van zwaardere panelen of van een ophefbeveiliging. Heeft u interesse in een houten sectionale garagepoort? Contacteer de professionele garagepoort installateurs uit uw regio voor enkele gratis offertes!

aluminium sectionale garagepoort

Aluminium sectionale garagepoorten

Door het lichte gewicht en de sterke eigenschappen van aluminium treffen we aluminium garagepoorten het vaakst aan bij de kantelpoorten en rolpoorten. Aluminium is geen goedkope materiaalsoort en meestal is een volledige sectionale garagepoort van aluminium niet aangewezen. Vaak worden aluminium sectionale poorten gecombineerd met andere materialen zoals kunststof of glas waarbij het aluminium het frame vormt van de poort. Aluminium poorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en mits het aanbrengen van een primer zijn aluminium poorten ook goed overschilderbaar. Een aluminium sectionale poort heeft vaak een levenslange garantie op het aluminium omwille van de sterke en onverslijtbare kwaliteiten. Indien u een elektrische garagepoort verkiest zal de sterkte van de motor afhangen van de toegevoegde materialen aan uw aluminium sectionale poort. Zo zal een volledig glazen poort een zwaardere aandrijving nodig hebben dan een sectionale poort die bestaat uit aluminium en kunststof. Een aluminium sectionale garagepoort is inbraakbestendig maar ze kan, net als de andere sectionale poorten, nog uitgebreid worden met een magneetsluiting of bijkomende vergrendelingen. Voor meer informatie over sectionale garagepoorten uit aluminium verwijzen we u graag door naar onze garagepoort installateurs uit uw regio voor bijkomende adviezen of offertes!

kunststof sectionale garagepoort

Kunststof sectionale garagepoorten

Alhoewel de meeste garagepoort installateurs voornamelijk stalen en houten sectionale garagepoorten zullen aanbieden kunt u een sectionale poort ook verkrijgen in PVC of composiet. Net als de aluminium sectionale garagepoorten zijn de kunststof garagepoorten zeer licht. PVC sectionale garagepoorten hebben een lange levensduur, ze zijn onderhoudsvriendelijk en ze hebben goede isolatie eigenschappen. Een PVC sectionale poort is ook te verkrijgen in allerlei kleuren en afmetingen. De PVC sectionale garagepoort prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan de prijzen voor andere sectionale poorten. Anderzijds hebben PVC garagepoorten wel het nadeel dat ze door de jaren heen minder kleurvast zijn. Met een composiet sectionale garagepoort kiest u voor een duurdere garagepoort maar kiest u tevens voor kwaliteit. Composiet bevat samengestelde kunststofvezels, zoals glasvezels, die de trek- en drukkracht van het materiaal verhogen. Hierdoor zijn composiet sectionale poorten zeer licht maar toch uiterst duurzaam. Deze kunststof sectionaalpoorten gaan levenslang mee en ze hebben een elegante en strakke vormgeving. De panelen kunnen in verschillende kleuren en in een glanzende, matte of gegroefde uitvoering verkregen worden. Composiet sectionale garagepoorten behoeven zo goed als geen onderhoud en ze zijn zeer goed afwasbaar. Wenst u meer informatie over de verschillende sectionale poorten uit kunststof? Contacteer hier de regionale garagepoort installateurs uit uw omgeving voor enkele vrijblijvende offertes en/of adviezen!

Op zoek naar een installateur om een vrijblijvende offerte te maken voor uw sectionale garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor sectionale garagepoorten?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR sectionale garagepoorten BEPAALD?

Wanneer u uw sectionale garagepoort laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw garagepoort, en anderzijds is er de arbeidskost van de garagepoort installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele installateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen sectionale garagepoorten

Soort poort
Gemiddelde prijs
Houten sectionale garagepoort
€ 1500 - € 3500
Stalen sectionale garagepoort
€ 1000 - € 2500
Aluminium sectionale garagepoort
€ 1500 - € 3000
Kunststof sectionale garagepoort
€ 800 - € 3000
Manuele sectionale garagepoort
€ 1000 - € 2000
Automatische sectionale poort
€ 1500 - € 3500
Automatische sectionale schuifpoort
€ 1500 - € 3500
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw sectionale garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke installateur?

471 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Garagepoorten

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...