KANTELPOORTEN

Bereik tot 65 installateurs rond Staden.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je kantelpoort?

  Je wil een nieuwe kantelpoort laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je poort? Hoe vind je een professionele en betrouwbare installateur die actief is in de omgeving van Staden, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit jouw regio rond Staden verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

498
installateurs
67
Opdrachten
per maand
147
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten rond Staden

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Offerte sectionale poort hoogte 2m breedte 2,5m
Ral 9001
Arrow
Offerteaanvraag uit Ichtegem

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Metaal

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Vernieuwing bestaande poort.
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Harelbeke

Vind een geschikte installateur in de buurt van Staden

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval een garagedeur installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je je kantelpoort wilt toevertrouwen. Om een goede keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je garagedeur garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit je de omgeving van Staden. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Kantelpoorten: laat je poort professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je garagedeur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Staden jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je kantelpoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Staden... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor een kantelpoort, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in de omgeving van Staden en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je garagedeur.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio rond Staden. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je kantelpoort en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel installateurs interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je gewenste kantelpoort zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Staden die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3, is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit de regio rond Staden. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je garagedeur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur in Staden door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een kantelpoort?

Wanneer we de verschillende garagepoorten en hun mogelijkheden bekijken, dan zijn de kantelpoorten de goedkoopste poorten uit het aanbod. Een klassieke kantelpoort is een naar boven zwenkende poort en meestal heeft ze een eendelig frontpaneel of poortblad vervaardigd uit staal, hout, kunststof of aluminium. Een kantelpoort opent met een aandrijving van krachtige meervoudige trekveren, waardoor ze zeer gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de lage kostprijs, de eenvoudige bediening, en de uitstekende prijs kwaliteitsverhouding, zijn kantelpoorten erg gewild bij de prijsbewuste consumenten. De poorten hebben vele varianten, zowel bij de manuele als bij de automatische kantelpoorten. Een kantelpoort kan op twee manieren, naar binnen of naar buiten, worden opengeschoven. Bij een naar binnen openende kantelpoort zal de poort niet buiten de gevel uitdraaien, maar zal de onderkant van de poort via torsende veren verticaal en naar binnen tegen het plafond worden geopend. Bij een naar buiten opendraaiende poort, zal de deur eerst een stuk uitdraaien waarna ze door de verticale spiraalveren horizontaal tegen het plafond wordt geschoven. Meestal wordt de naar binnen openende kantelpoorten gebruikt bij iets ruimere poorten omdat deze kantelpoort meer ruimte nodig heeft in je garage. Een kantelpoort kan door de installateur inbraakwerend en met een aanvullende vergrendeling geïnstalleerd worden. Je kunt je poort ook laten voorzien van een loopdeur of bijkomende ramen. Het front van je kantelpoort kan afgewerkt worden in verschillende vormen en kleuren. Bij een stalen poort kunnen de thermisch verzinkte dunne staalplaten van de kantelpoort horizontaal, verticaal, of met een cassettemotief geplaatst worden. Dankzij de elektrostatische aangebrachte moffellak, wordt de poort beschermd tegen corrosievorming. Een poort met een houtlook kan ook. Aluminium garagepoorten hebben het grote voordeel dat ze licht en sterk zijn. Een aluminium poort is in zeer veel kleuren verkrijgbaar en het poortblad is zeer modern qua vormgeving. Indien je het iets rustieker of natuurlijker wilt, dan zijn massief houten kantelpoorten mogelijk iets voor jou. Houten kantelpoorten bieden klasse aan je woning, maar ze zijn duurder en ze vragen wel meer onderhoud. Alle kantelpoorten kunnen ook voorzien worden van een elektrische aandrijving en bediend worden met een afstandszender, via je smartphone, of via je domotica controlesysteem. Met een kantelpoort kies je voor een kwaliteitsvolle en betaalbare garagepoort. Vraag hier gerust enkele gratis offertes aan bij de regionale installateurs uit Staden of omgeving en ontdek de verschillende producten en hun prijzen!

kantelpoorten @city

Manuele of elektrische kantelpoort?

Een keuze voor een manuele kantelpoort of een automatische kantelpoort is puur persoonlijk. De keuze voor een manuele poort voor een garage heeft meestal te maken met budgettaire overwegingen, eerder dan met praktische overwegingen. Toch kan een manuele deur nuttig zijn wanneer je omwille van de veiligheid, bijkomende veiligheidssloten, of een horizontale vergrendeling, wilt bevestigen aan je kantelpoort. Met een elektrische poort zou elke extra vergrendeling het gemak van je garage te automatiseren alleen maar hinderen. Toch is het merendeel van de mensen gewonnen voor elektrische poorten. Via een afstandszender of via een app op je smartphone kun je de elektrische aandrijving van de deur van je garage aansturen, en hoef je niet telkens uit te stappen om je garagedeur te openen of te sluiten. Een automatische kantelpoort wordt aangedreven door een elektromechanische of een elektro hydraulische motor. De sterkte van de motor hangt af van het type garagepoort: voor een stalen kantelpoort zal je een sterkere motor nodig hebben dan voor een aluminium poort. Het openen van de garagepoort kan ook bijkomstig voorzien worden van een codeklavier, een badgelezer of deel uitmaken van je domotica. Zo kun je het licht van je garage ook afstemmen op het openen van de garagepoort, of je kantelpoort voorzien van een obstakeldetectie. Op veiligheidsvlak kun je je garagepoort uitbreiden met een extra beveiliging, bijvoorbeeld met een magneetsluiting die een trekkracht bezit van 300 kg. Is je bestaande garagepoort nog manueel? Dan kun je deze zonder problemen laten automatiseren. Indien je bestaande garagepoort nog vlot open en dicht gaat, volstaat het dat de installateur je poort voorziet van een elektrische motor en een geleidingsrail. Interesse in een elektrische of een manuele kantelpoort? Via offertesonline.be kun je de professionele installateurs uit Staden contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

elektrische kantelpoort @city

Mogelijke materialen voor een kantelpoort

houten kantelpoort @city

Houten kantelpoorten

Een houten kantelpoort wordt doorgaans gekozen bij landelijke, klassieke of pastorijwoningen, maar tegenwoordig kiezen veel mensen ook voor een houten kantelpoort in hun moderne woning. Vroeger waren houten garagepoorten vaak tweedelig, met grote draaideuren die klasse en romantiek uitstraalden. Het waren vaak massieve en duurzame garagepoorten die men bewust niet liet automatiseren om hun natuurlijke uitstraling te onderstrepen. Tegenwoordig heb je voor alle hoogwaardige materialen de nieuwste technieken, waardoor ook houten garagepoorten voldoen als sectionale poorten, schuifpoorten, rolpoorten of kantelpoorten. Bij een houten kantelpoort wordt zowel het poortblad als de profielen bekleed met een massieve, een gelamelleerde of een fineer uitvoering. Massief houten poortbladen vragen, omwille van het gewicht, een krachtige motor voor de aandrijving van het poortblad. De dwarse verstevigingen zorgen tevens voor een goede ondersteuning van de deur. Er bestaan vele houtsoorten waarmee je je kantelpoort kunt laten bekleden zoals eik, meranti, padoek, merbau, kastanje of Thermowood, maar je kunt je panelen ook in de houtsoort van je keuze laten maken. De houten kanteldeuren kunnen ook beveiligd worden met een magneetcontact of met een draaigrendelslot, waardoor het inbreken zo goed als uitgesloten wordt. Een houten kantelpoort is in prijs duurder dan de andere garagepoorten en ze vragen ook een jaarlijks onderhoud. Anderzijds geven houten kantelpoorten je klassieke of moderne woning een stijlrijke uitstraling en een warme toets. Bovendien zijn houten kantelpoorten gemakkelijk te herstellen of te behandelen en zijn ze gevrijwaard van roestproblemen. Overtuig je van de uitgebreide mogelijkheden voor houten kantelpoorten en neem contact op met de erkende installateurs uit jouw regio rond Staden voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

aluminium kantelpoort @city

Aluminium kantelpoorten

Aluminium garagepoorten treffen we niet zoveel aan als een stalen of houten sectionaalpoort. In principe kan aluminium voor alle garagepoorten gebruikt worden, maar doorgaans vinden we dit materiaal voornamelijk terug bij de rolpoorten en kantelpoorten. Door de goede eigenschappen van het sterke en lichte materiaal is het ideaal voor een kantelpoort. Omwille van het lichte gewicht kun je deze kantelpoort automatiseren met een lichtere en goedkopere motor. En ook voor een manuele bediening zijn deze lichtgewicht deuren een zegen. Toch moeten aluminium poorten niet inboeten op het vlak van de hoge veiligheidseisen. Integendeel, ze bieden een voorbeeldige inbraakwering en duurzame bescherming aan, en installateurs van aluminium poorten geven dikwijls een levenslange garantie. De moderne kantelpoorten bieden een ruim kleurengamma aan en ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Een aluminium kantelpoort wordt niet uit één stuk vervaardigd, hetgeen de prijs van deze garagepoort iets duurder maakt, maar het blijft toch een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. De panelen kunnen ook dienen voor een garage met grote afmetingen. Vooral voor dubbele garages of voor bedrijven kan de onbeperkte grootte een voordeel zijn. Voor meer informatie over aluminium garagepoorten, kun je via deze pagina enkele van de vele professionele installateurs uit Staden of omgeving contacteren!

metalen kantelpoort @city

Metalen kantelpoorten

De meeste kantelpoorten voor een garage worden vervaardigd uit metaal. Een metalen kantelpoort bestaat uit een bewerkte metalen plaat die standaard, of op maat, is voorzien van een vooraf gekozen reliëfmotief. Meestal worden er in de metalen poorten verticale of horizontale banden geperst met smalle of brede tussenvlakken. De metalen kantelpoorten zijn roestbestendig behandeld en ze bestaan meestal uit twee sandwich platen van staal met daartussen een hardschuimlaag van polyurethaan. Hierdoor komen deze metalen garagepoorten tegemoet aan de gevraagde energie efficiëntie. Dankzij de eersteklas afwerking heeft een metalen kantelpoort zo goed als geen last van temperatuurschommelingen en ze worden door de installateur ook voorzien van tochtwerende afdichtingsmaterialen langs elke kozijn. Je kunt de deuren van je metalen kantelpoort verkrijgen in diverse kleuren, al dan niet in overeenstemming met de kleur van je deuren en ramen. In tegenstelling tot een aluminiumpoort vraagt een elektrische metalen kantelpoort wel een krachtigere motor voor een vlotte aandrijving van je poort. De poorten voldoen aan de Europese productnorm en ze hebben een dubbele bescherming op het gebied van veiligheid, vergrendeling, objectdetectie, en stand bymodus. Door hun gewicht geven metalen kantelpoorten minder kans tot het manueel optillen van de poort, maar een extra optilbeveiliging kan altijd voorzien worden. Voor meer inlichtingen over metalen kantelpoorten, kun je hier de vele professionele installateurs uit de omgeving van Staden contacteren voor vrijblijvende offertes en/of adviezen!

kunststof kantelpoort @city

Kunststof kantelpoorten

Ondanks dat kunststof poorten voor een garage niet altijd door iedereen gesmaakt worden, zijn deze garagepoorten toch meer en meer te zien in het straatbeeld. Door de lichte en sterke eigenschappen van de kunststoffen zoals PVC en composiet worden deze producten vaak gebruikt bij een sectionaalpoort, rolpoort en kantelpoort. Met een composiet of PVC kantelpoort kun je alle kanten uit qua kleuren, vormen, afmetingen, en reliëf. Daardoor verkrijg je een eigentijdse en unieke garagepoort die voldoet aan alle hoge veiligheidseisen, energie efficiëntie eisen, en design wensen. Een kunststof kantelpoort vraagt amper onderhoud en je kunt de vuil- en stofresten gewoon afwassen. Je kunt je garage kantelpoort gegroefd of volledig glad laten afwerken en de kleurkeuze is zeer ruim en verscheiden. PVC kantelpoorten hebben wel het nadeel dat ze na enkele jaren een licht kleurverschil kunnen oplopen. Composiet kantelpoorten worden meestal bevestigd op een metalen onderframe en ze bieden doorgaans een levenslange garantie aan. Composiet kantelpoorten behoren, dankzij de sterke en hoogwaardige afwerking, tot de duurdere garagepoorten, terwijl een PVC kantelpoort behoort tot de goedkopere garagepoorten. Budgettair wordt er vaak voor een PVC poort gekozen om een bestaande garagepoort te vervangen. Bijkomende opties zoals ingebouwde loopdeuren, bijkomende ramen die zorgen voor een bijzondere helderheid in de garage, of een ledverlichting kunnen op aanvraag voorzien worden. Ontdek de mogelijkheden van een kunststof kantelpoort en neem hier contact op met je regionale garagepoort installateurs rond Staden voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

Op zoek naar een installateur uit Staden om een vrijblijvende offerte te maken voor je kantelpoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kantelpoorten in Staden?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR KANTELPOORTEN BEPAALD?

Tegenover een sectionaalpoort betaal je voor een kantelpoort doorgaans minder. Bij een nieuwbouw wordt een sectionaalpoort vaak geprefereerd, maar bij grotere afmetingen van de garage zijn moderne kantelpoorten zeker niet minderwaardig aan de sectionaalpoorten. PVC wordt als materiaal niet zoveel gebruikt voor een kantelpoort, alhoewel het wel de goedkoopste materiaalsoort is. De meest gebruikte materialen zijn staal en aluminium. Vooral deze laatste materiaalsoort is gegeerd bij manuele poorten doordat het zeer licht is om je poort te openen en te sluiten. Voor het openen van een stalen poort heb je ook een krachtige motor nodig om je garage te openen. Kies je voor een volledige houten kantelpoort, dan zit je eerder in de hogere prijsklasse.

Het is belangrijk om te bepalen welke garagepoort je zou willen laten plaatsen. Design, veiligheid, materiaalkeuze, energie efficiëntie, ledverlichting, een automatische aandrijving, of een bijkomende vergrendeling, het zijn allemaal factoren die de prijs mee zullen bepalen. Vergelijk ook vooraf de prijzen door gratis enkele offertes aan te vragen bij de installateurs uit je regio rond Staden. Zo heb je een idee van de prijs en kun je de juiste prijs-kwaliteit keuze maken voor je nieuwe kantelpoort.

Prijzen kantelpoorten

Soort kantelpoort
Gemiddelde prijs
Standaard manuele kantelpoort
€ 500 - € 1000
Standaard automatische kantelpoort
€ 1000 - € 1800
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur in Staden om de prijs voor je kantelpoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
65 installateurs rond Staden!