kantelpoort laten plaatsen

Bereik tot 470 installateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw garagepoort

  U wilt een kantelpoort laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw poort? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare garagepoort installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele garagepoort installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

470
installateurs
46
Opdrachten
per maand
60
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten in Vlaanderen

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

sectionaalpoort van 2510 (B) x 2.240 (H), stuco uitvoering, horizontaal gelijnd, in ralkleur volgens keuze
2 handzenders + drukknop binnen
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit Arendonk

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: PVC

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

demontage en verwijdering houten garagepoort, plaatsen van elektrische sectionele garagepoort met afstandsbediening.
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit HEMIKSEM

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval garagepoort installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw kantelpoort wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw garagepoort garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Kantelpoorten: uw garagepoort professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw kantelpoort éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de plaatsing van uw garagepoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele garagepoort installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele garagepoort installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw kantelpoort, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven garagepoort.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw kantelpoort en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel garagepoort installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw garagepoort zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de garagepoort ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een kantelpoort voor uw garage?

Wanneer we de verschillende garagepoorten en hun mogelijkheden bekijken dan is een kantelpoort de goedkoopste garagepoort uit het aanbod. Een kantelpoort is een naar boven zwenkende garagepoort en ze wordt meestal met een eendelig frontpaneel vervaardigd uit staal, hout, kunststof of aluminium. Een kantelpoort opent met een veringssysteem waardoor ze zeer gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de lage kostprijs en de eenvoudige bediening, hetzij handmatig, hetzij elektronisch, is een kantelpoort nog steeds erg gewild als garagepoort. Een kantelpoort kan op twee manieren, naar binnen of naar buiten, worden opengeschoven. Bij een naar binnen openende kantelpoort zal de garagepoort niet buiten de gevel uitdraaien maar zal de onderkant van de poort via torsieveren verticaal en naar binnen worden geopend. Bij een naar buiten opendraaiende kantelpoort zal de garagepoort eerst een stuk uitdraaien waarna ze door de verticale spiraalveren horizontaal tegen het plafond wordt geschoven. Meestal wordt de naar binnen openende kantelpoort gebruikt bij iets ruimere garagepoorten omdat deze kantelpoort meer ruimte nodig heeft in uw garage. U kunt uw kantelpoort ook door de garagepoort installateur inbraakwerend laten afleveren en de garagepoort eventueel ook laten voorzien van een loopdeur. Het front van uw kantelpoort kan afgewerkt worden in verschillende vormen en kleuren. Zo kunt u uw stalen kantelpoort laten voorzien van verticale of horizontale profielen of van een cassettemotief. Of u kunt uw stalen kantelpoort voorzien van een houtlook. Een aluminium kantelpoort heeft als grote voordeel dat ze licht en sterk is. Een aluminium garagepoort is in zeer veel kleuren verkrijgbaar en is zeer modern qua vormgeving. Indien u het iets rustieker of natuurlijker wilt dan is een houten kantelpoort mogelijk iets voor. Houten kantelpoorten bieden klasse aan uw woning maar ze vragen wel meer onderhoud. Alle kantelpoorten kunnen als automatische garagepoorten functioneren en bediend worden met een afstandsbediening, via uw smartphone of via uw domotica controlesysteem. Met een kantelpoort kiest u voor een kwaliteitsvolle en betaalbare garagepoort. Vraag hier enkele gratis offertes aan bij de regionale garagepoort installateurs uit uw omgeving!

kantelpoort

Manuele of elektrische kantelpoort?

Een keuze voor een manuele kantelpoort of een elektrische kantelpoort is puur persoonlijk. De keuze voor een manuele kantelpoort heeft meestal te maken met budgettaire overwegingen eerder dan met praktische overwegingen. Toch kan een manuele garagepoort nuttig zijn wanneer u, omwille van de veiligheid, bijkomende veiligheidssloten wilt bevestigen aan uw kantelpoort. Met een elektrische kantelpoort zouden deze sloten het gemak van uw automatisering alleen maar hinderen. Toch is het merendeel van de mensen gewonnen voor een elektrische kantelpoort. Via een afstandsbediening of via een app op uw smartphone kunt u uw kantelpoort openen en hoeft u niet telkens uit te stappen om uw garagepoort te openen of te sluiten. Een automatisch kantelpoort wordt aangedreven door een elektromechanische of een elektrohydraulische motor. De sterkte van de motor hangt af van het type garagepoort: voor een stalen kantelpoort zult u een sterkere motor nodig hebben dan voor een aluminium kantelpoort. Het openen van de garagepoort kan ook bijkomstig voorzien worden van een codeklavier, een badgelezer of deel uitmaken van uw domotica. Zo kunt u het licht van uw garage ook afstemmen op het openen van de garagepoort of uw kantelpoort voorzien van een obstakeldetectie. Ook veiligheidsvlak kunt u uw garagepoort uitbreiden met een magneetsluiting die een trekkracht bezit van 300 kg. Heeft u nog een manuele kantelpoort? Dan kunt u deze zonder problemen laten uitbreiden tot een automatische kantelpoort. Indien uw kantelpoort nog vlot open en dicht gaat, volstaat het dat de garagepoort installateur uw poort voorziet van een elektrische motor en een geleidingsrail. Heeft u interesse in een manuele of een elektrische kantelpoort? Via offertesonline.be kunt u de professionele garagepoort installateurs uit uw regio contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

elektrische kantelpoort

Mogelijke materialen voor een kantelpoort

houten kantelpoort

Houten kantelpoorten

Een houten kantelpoort wordt doorgaans gekozen bij landelijke, klassieke of pastorijwoningen maar tegenwoordig kiezen veel mensen ook voor een houten kantelpoort in hun moderne woning. Vroeger waren houten garagepoorten vaak tweedelig met grote draaideuren die klasse en romantiek uitstraalden. Het waren vaak massieve en duurzame garagepoorten die bewust niet geautomatiseerd werden om hun natuurlijke uitstraling te onderstrepen. Maar de houten garagepoorten hebben ondertussen ook hun weg gevonden als sectionale poorten, schuifpoorten, rolpoorten of kantelpoorten. Bij een houten kantelpoort wordt zowel de deur als de profielen bekleedt met een massieve, een gelamelleerde of een fineer uitvoering. Er bestaan vele houtsoorten waarmee u uw kantelpoort kunt laten bekleden zoals eik, meranti, padoek, merbau, kastanje of thermowood maar u kunt ook de houtsoort van uw keuze op uw kantelpoort laten aanbrengen. De houten kanteldeuren kunnen ook beveiligd worden met een magneetcontact of met een draaigrendelslot waardoor het inbreken zo goed als uitgesloten wordt. Een houten kantelpoort is in prijs duurder dan de andere garagepoorten en ze vragen ook een jaarlijks onderhoud. Anderzijds geven houten kantelpoorten uw woning, klassiek of modern, een stijlrijke uitstraling en een warme toets. Bovendien zijn houten kantelpoorten gemakkelijk te herstellen of te behandelen en zijn ze gevrijwaard van roestproblemen. Overtuig u van de uitgebreide mogelijkheden voor houten kantelpoorten en neem contact op met de erkende garagepoort installateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

aluminium kantelpoort

Aluminium kantelpoorten

Aluminium garagepoorten treffen we niet zoveel aan als stalen of houten garagepoorten. In principe kan aluminium voor alle garagepoorten gebruikt worden maar doorgaans vinden we aluminium voornamelijk terug bij rolpoorten en kantelpoorten. Door de goede eigenschappen van het aluminium is dit sterke en lichte materiaal dan ook ideaal voor een kantelpoort. Omwille van het lichte gewicht hoeft u voor een automatische kantelpoort geen zware en dure motor te installeren en ook voor een manuele bediening van uw garagepoort is deze lichtgewicht kantelpoort een zegen. Toch moet een aluminium kantelpoort niet inboeten op het vlak van inbraakgevoeligheid. Integendeel, aluminium biedt een duurzame bescherming aan en installateurs van aluminium garagepoorten bieden dikwijls een levenslange garantie aan. Aluminium kantelpoorten bieden een ruim kleurengamma aan en ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Een aluminium kantelpoort wordt niet uit één stuk vervaardigd hetgeen de prijs van deze garagepoort iets duurder maakt. Dit nadeel kan echter ook als voordeel dienen wanneer u aan uw kantelpoort een bepaalde vormgeving wilt meegeven. Voor meer informatie over aluminium garagepoorten kunt u via deze pagina enkele van de vele professionele garagepoort installateurs uit uw omgeving of buurt contacteren!

metalen kantelpoort

Metalen kantelpoorten

De meeste kantelpoorten worden vervaardigd uit metaal. Een metalen kantelpoort bestaat uit een bewerkte metalen plaat die standaard, of op maat, is voorzien van een vooraf gekozen reliëfmotief. Meestal worden er in de metalen garagepoorten verticale of horizontale banden geperst met een smalle of brede tussenvlakken. De metalen kantelpoorten zijn roestbestendig behandeld en ze bestaan meestal uit twee sandwich staalplaten met daartussen een hardschuimlaag van polyurethaan. Hierdoor komen deze metalen garagepoorten tegemoet aan de strenge isolatienormen. Een metalen kantelpoort heeft zo goed als geen last van temperatuurschommelingen en ze worden door de garagepoort installateur ook voorzien van tochtwerende afdichtingsmaterialen. U kunt een metalen kantelpoort verkrijgen in diverse kleuren al dan niet in overeenstemming met de kleur van uw deuren en ramen. In tegenstelling tot een aluminium kantelpoort vraagt een elektrische metalen kantelpoort wel een krachtigere motor om de poort vlot te kunnen aansturen. Door hun gewicht geven metalen kantelpoorten minder kans tot het optillen van de poort maar een extra optilbeveiliging kan altijd voorzien worden. Voor meer inlichtingen over metalen kantelpoorten kunt u hier de vele professionele garagepoort installateurs uit uw regio contacteren voor vrijblijvende offertes en/of adviezen!

kunststof kantelpoort

Kunststof kantelpoorten

Ondanks dat kunststof garagepoorten niet altijd door iedereen gesmaakt worden, zijn deze garagepoorten toch meer en meer te zien in het straatbeeld. Door de lichte en sterke eigenschappen van de kunststoffen zoals PVC en composiet worden deze materialen vaak gebruikt bij sectionale poorten, rolpoorten en kantelpoorten. Met een composiet kantelpoort of een PVC kantelpoort kunt u alle kanten uit qua kleuren, vormen en reliëf. Daardoor verkrijgt u eigentijdse en unieke garagepoort die voldoet aan alle design en veiligheidseisen. Een kunststof kantelpoort vraagt amper onderhoud en u kunt de vuil- en stofresten gewoon afwassen. U kunt uw kantelpoort gegroefd of volledig glad laten afwerken en de kleurkeuze is zeer ruim en verscheiden. PVC kantelpoorten hebben wel het nadeel dat ze na enkele jaren een licht kleurverschil kunnen oplopen. Composiet kantelpoorten worden meestal bevestigd op een stalen of aluminium onderframe en ze bieden doorgaans een levenslange garantie aan. Composiet kantelpoorten behoren tot de duurdere garagepoorten terwijl een PVC kantelpoort behoort tot de goedkopere garagepoorten. Ontdek de mogelijkheden van een kunststof kantelpoort en neem hier contact op met uw regionale garagepoort installateurs uit uw omgeving voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

Op zoek naar een installateur om een vrijblijvende offerte te maken voor uw kantelpoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor kantelpoorten?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR kantelpoorten BEPAALD?

Wanneer u uw kantelpoort laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw garagepoort, en anderzijds is er de arbeidskost van de garagepoort installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele installateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen kantelpoorten

Soort kantelpoort
Gemiddelde prijs
Standaard manuele kantelpoort
€ 500 - € 1000
Standaard automatische kantelpoort
€ 1000 - € 1800
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw kantelpoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke installateur?

470 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Garagepoorten

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...