Houten garagepoorten

Bereik tot 63 installateurs rond Gent.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je poort?

  Je wil een houten garagedeur laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je poort? Hoe vind je een professionele en betrouwbare installateur die actief is de omgeving van Gent, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs rond Gent verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

498
installateurs
67
Opdrachten
per maand
147
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten rond Gent

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Vervanging oude pvc kantelpoort bij mijn vader.
Hoogte circa 2m06, breedte circa 2m56
Hij wenst een vlakke effen witte poort ofwel effen wit met cassette motief.
Arrow
Offerteaanvraag uit Gent

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: PVC

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Incl code klavier
Kleur wit
2 x afstandsbediening
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Zottegem

Vind een geschikte installateur in de buurt van Gent

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval een garagedeur installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je je houten poort wilt toevertrouwen. Om een goede keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je houten poort garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Gent. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Garagepoorten: laat je houten poorten professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je houten garagedeur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Gent jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je houten poort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Gent... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor houten garagedeuren, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in de omgeving van Gent en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je houten poort.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio rond Gent. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van de houten poort voor je garage en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel installateurs interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je gewenste deur voor je garage zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Gent die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3, is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit de omgeving van Gent. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je garagedeur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur in Gent door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

De voor- en nadelen van een garagepoort in hout

De tijd dat houten poorten geassocieerd werden met een landelijke of klassieke woning is al lang achterhaald. Houten poorten zitten in de lift en ook bij moderne en strakke woningen treffen we vaker houten poorten aan. Een garage met een poort van hout geeft je woning een natuurlijke, stijlvolle en warme uitstraling. Naargelang de stijl van je woning, kun je de houten poorten verkrijgen als draaipoort, kantelpoort of als houten sectionale poorten, waarbij alle poorten ook als automatische poorten kunnen verkregen worden. Houten poorten zijn duurzaam en robuust. Door het gebruik van kwaliteitsvolle harde houtsoorten zoals eik, padouk, merbau, afzelia, meranti, of Thermowood, bieden houten poorten een goede bescherming tegen de weersinvloeden en de externe geluiden. Daarnaast kun je de houten poort voor je garage ook volledig laten aanpassen aan de stijl van je bestaande deuren en ramen. Houten poorten zijn zeer gemakkelijk te bewerken zodat al je mogelijke wensen qua constructie, reliëf, isolatie, motieven, of ingebouwde ramen, zonder problemen door je installateur kunnen toegepast worden. Het authentiek materiaal en de natuurlijke uitstraling van de verschillende houtsoorten, zorgen voor een warme en unieke toets. Met een houten poort hoef je niet te vrezen voor roestproblemen, maar een regelmatig onderhoud is toch nodig om de goede eigenschappen van je hardhout te beschermen en te bewaren. Om de zoveel tijd moeten houten poorten opgeschuurd en gevernist worden om te kunnen weerstaan aan de weersomstandigheden. Ook de prijs voor een houten poort is duurder dan de meeste andere garagepoorten. Maar de klasse en de warme uitstraling van een houten poort valt niet te evenaren door een garagepoort van aluminium, staal, of kunststof. Ontdek de voor- en nadelen van de houten poorten en neem via offertesonline.be contact op met de erkende vakmannen uit de omgeving van Gent voor enkele vrijblijvende offertes of adviezen!

houten garagepoort @city

Soorten houten garagepoorten

houten draaipoort @city

Houten draaipoorten

De meest klassieke vorm van een poort uit massief hout bestaat uit twee houten draaipoorten, ook wel vleugelpoorten genoemd, die meestal naar buiten opendraaien. Hierdoor kun je gans de ruimte van je garage benutten en hoeven er geen bijkomende gemonteerde rails of veersystemen geplaatst te worden. Een houten draaipoort is zowel stijlvol als robuust en houten draaipoorten bieden een zeer goede isolatie aan. De houten deuren lenen zich ook uitstekend voor het aanbrengen van bijkomende beveiligingen tegen inbraken. Ook hoef je niet steeds de twee houten garagedeuren te openen wanneer je te voet of met de fiets je garage wilt betreden of verlaten. Bovendien kun je ook een kleinere deur voorzien in je nieuwe of bestaande garagepoort, voor vele mensen een handige en populaire optie. De meeste poorten maken gebruik van een handmatige bediening, maar een automatisatie, waarbij elke vleugelpoort wordt aangedreven door een aparte motor, kan uiteraard ook. Naast de standaard houten draaipoorten worden vele houten poorten ook op maat gemaakt, ideaal voor een garage met hoge garagepoorten. of voor elke grote poort in een klassieke woning, gevel, schuur of werkplaats. De deuren van de poort kunnen zowel in massief hout, of met verticale houten lamellen, vervaardigd worden. Laat je inspireren en bekijk de mooie realisaties van de gespecialiseerde vakmannen uit je regio rond Gent. Ze zullen je graag vrijblijvend helpen met voorbeelden, adviezen en offertes!

houten kantelpoort @city

Houten kantelpoorten

Houten kantelpoorten zijn poorten die naar boven open zwenken met een ondersteunend veringsysteem waardoor de poort gemakkelijk kan geopend en gesloten worden. De houten kantelpoorten worden gemaakt met een volledig front van massief, fineer, of gelamelleerd hout, dat bevestigd wordt op een aluminium of metalen geleidingssysteem. Vaak wordt er tropisch hardhout gebruikt en bestaat de houten bekleding uit horizontale planchetten. Houten kantelpoorten kunnen naar buiten open zwenken, waarbij de poort een stuk buiten de garage zal uitdraaien, of verticaal naar binnen schuiven via de torsieveren. Naar binnen schuivende houten kantelpoorten zijn wel alleen maar aan te raden indien je beschikt over voldoende ruimte in je garage. Houten kantelpoorten kunnen manueel of elektrisch geleverd worden. Een automatische poort wordt aangedreven door een elektromechanische of een elektro hydraulische motor, waardoor je je poort vanaf afstand kunt bedienen via een bedieningsapparaat, je smartphone en/of een codeklavier. Op het vlak van veiligheid kun je je poort laten uitrusten met een sterke magneetsluiting, of met bijkomende vergrendelsloten, waardoor je de toegang tot je garage beschermt tegen inbraak. Kantelpoorten zijn de goedkoopste garagepoorten waardoor ze zeer gegeerd zijn. Automatische kantelpoorten kosten meer dan de manuele kantelpoorten, maar bij hardhout deuren van eik, afzelia, padouk, merbau of meranti, is een automatisatie sterk aanbevolen. Daarnaast bepaalt de keuze van de houtsoort ook voor een groot stuk de prijs. Ben je geïnteresseerd in houten kantelpoorten? Neem hier contact op met de regionale installateurs uit Gent of omgeving voor advies en/of offertes!

houten sectionaalpoort @city

Houten sectionaalpoorten

Een houten sectionaalpoort bevat twee of meerdere horizontale panelen of horizontale planchetten die gescharnierd openschuiven. De meeste houten sectionale poorten schuiven verticaal naar boven en het zijn doorgaans altijd automatische garagepoorten. Houten sectionale poorten die horizontaal naar één kant schuiven noemt men eerder schuifpoorten. De houten panelen of planchetten kunnen uit verschillende houtsoorten van hardhout zoals eik, merbau, padouk, afromosia, afzelia, Thermowood of meranti vervaardigd zijn, en ze hebben een minimum breedte van twaalf centimeter. Een houten sectionaalpoort kan ook bestaan uit houten panelen of lamellen met een isolerende tussenlaag. Zo behoud je een optimale isolatie en energiezuinigheid. Als alternatief kun je ook kiezen voor een stalen sectionaalpoort met een hout look, zodat de natuurlijke uitstraling van je poort behouden blijft. Qua uitzicht kun je je sectionale poort nemen in overeenstemming met je woningstijl zoals pastorie, cottage, Amerikaans, klassiek of modern. De meeste houten sectionale poorten hebben een vingerklembeveiliging zodat je met je vingers niet vast komt te zitten tussen de lamellen. Om inbraken tegen te gaan kan de installateur je houten poort ook voorzien van zwaardere lamellen of van een ophefbeveiliging. De installateur zal ook je automatische poort volledig en vakkundig installeren en je houten sectionaalpoort eventueel voorzien van bewegingssensoren, tijdschakelaars of van een digitale afstandsbediening. Een houten sectionaalpoort is niet goedkoop, maar qua klasse en look kun je met dit natuurlijk materiaal moeilijk beter scoren. Laat je verder informeren en ontvang vrijblijvend prijsvoorstellen van de regionale erkende installateurs rond Gent. Zo kun je de prijzen vergelijken en maak je de beste prijs-kwaliteit keuze.

Op zoek naar een installateur uit Gent om een vrijblijvende offerte te maken voor je houten garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor houten garagepoorten in Gent?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR HOUTEN GARAGEPOORTEN BEPAALD?

De prijs voor een houten garagepoort wordt samengesteld aan de hand van verschillende factoren. In de eerste plaats zal de gekozen houtsoort voor een groot deel de prijs bepalen. Hoe harder en duurzamer het hardhout, hoe hoger het prijskaartje zal zijn. Massief houten poorten zullen ook meer kosten dan houten gelamelleerde of gefineerde garagepoorten. Zoals bij de andere garagepoorten zijn houten kantelpoorten goedkoper dan houten draaipoorten of houten sectionale poorten. Bijkomende prijsfactoren zijn de afwerking, de inbraakbeveiliging, het soort automatisatie en de toevoeging van ramen of een loopdeur in je houten garagetoegang. Een manuele houten kantelpoort is vaak een goedkope oplossing en je kunt ze al vinden vanaf vijfhonderd euro. Volledige geautomatiseerde houten sectionaalpoorten kunnen al snel oplopen tot zo’n vierduizend euro naargelang de afmetingen en de afwerking. Het loont dus zeker de moeite om je vooraf te laten informeren over de gangbare prijzen en de kwaliteitsgaranties. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend en rechtstreekse de installateurs uit je regio rond Gent contacteren voor alle inlichtingen, adviezen en/of offertes! Ze zullen je graag van dienst zijn. 

Prijzen houten garagepoorten

Soort poort
Gemiddelde prijs
Standaard houten draaipoort
vanaf € 1500
Standaard houten kantelpoort
vanaf € 500
Standaard houten sectionaalpoort
vanaf € 1800
Optie loopdeur
€ 700 - € 1000
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur in Gent om de prijs voor je houten garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
63 installateurs rond Gent!