Uw houten garagepoort laten plaatsen

Bereik tot 470 installateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw garagepoort

  U wilt een houten garagepoort laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw poort? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare garagepoort installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele garagepoort installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

470
installateurs
46
Opdrachten
per maand
60
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten in Vlaanderen

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

sectionaalpoort van 2510 (B) x 2.240 (H), stuco uitvoering, horizontaal gelijnd, in ralkleur volgens keuze
2 handzenders + drukknop binnen
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit Arendonk

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: PVC

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

demontage en verwijdering houten garagepoort, plaatsen van elektrische sectionele garagepoort met afstandsbediening.
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit HEMIKSEM

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval garagepoort installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw houten garagepoort wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw garagepoort garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Houten garagepoorten: uw poort professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw houten garagepoort éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de plaatsing van uw garagepoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele garagepoort installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele garagepoort installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw houten garagepoort, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven garagepoort.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw houten garagepoort en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel garagepoort installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw garagepoort zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de garagepoort ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

De voor- en nadelen van een houten garagepoort

De tijd dat een houten garagepoort geassocieerd werd met een landelijke of klassieke woning is al lang achterhaald. Houten garagepoorten zitten in de lift en ook bij moderne en strakke woningen treffen we vaker houten garagepoorten aan. Een houten garagepoort geeft uw woning een natuurlijke, stijlvolle en warme uitstraling. Naargelang de stijl van uw woning kunt u uw houten garagepoort verkrijgen als draaipoort, kantelpoort of sectionale garagepoort waarbij alle poorten ook als automatische poorten kunnen verkregen worden. Houten garagepoorten zijn duurzaam en robuust. Door het gebruik van kwaliteitsvolle hardhout soorten zoals eik, padouk, merbau, meranti of thermowood bieden houten garagepoorten een goede bescherming tegen de weersinvloeden en de externe geluiden. Daarnaast kunt u een houten garagepoort ook volledig laten aanpassen aan uw deuren en ramen. Een houten garagepoort is zeer gemakkelijk te bewerken zodat al uw mogelijke wensen qua reliëf, motieven of ingebouwde ramen zonder problemen door uw garagepoort installateur kunnen toegepast worden. Met een houten garagepoort hoeft u niet te vrezen voor roestproblemen maar een regelmatig onderhoud is toch nodig om de goede eigenschappen van uw hout te beschermen en te bewaren. Om de zoveel tijd moet een houten garagepoort opgeschuurd en gevernist worden om te kunnen weerstaan aan de weersomstandigheden. Ook de prijs van een houten garagepoort is duurder dan de meeste andere garagepoorten. Maar de klasse en de warme uitstraling van een houten garagepoort valt niet te evenaren door een garagepoort van staal, kunststof of aluminium. Ontdek de voor- en nadelen van een houten garagepoort en neem via offertesonline.be contact op met uw regionale garagepoort installateurs voor enkele vrijblijvende offertes of adviezen!

houten garagepoort

Soorten houten garagepoorten

houten draaipoort

Houten draaipoorten

De meest klassieke vorm van een houten garagepoort bestaat uit twee houten draaipoorten, ook wel vleugelpoorten genoemd, die meestal naar buiten opendraaien. Hierdoor kunt u gans de ruimte van uw garage benutten en hoeven er geen bijkomende gemonteerde rails of veersystemen geplaatst te worden. Een houten draaipoort is zowel stijlvol als robuust en houten draaipoorten bieden een zeer goede isolatie aan. De houten garagepoorten lenen zich ook uitstekend voor het aanbrengen van bijkomende beveiligingen tegen inbraken. Ook hoeft u niet steeds de twee houten draaipoorten te openen wanneer u te voet of met de fiets uw garage wilt betreden of verlaten. Bovendien kunt u ook een loopdeur voorzien in uw houten garagepoort, voor vele mensen een handige en populaire optie. Houten draaipoorten kunnen ook als elektrische garagepoort geïnstalleerd worden waarbij elke vleugelpoort wordt aangedreven door een aparte motor. Naast de standaard houten draaipoorten worden vele houten garagepoorten ook op maat gemaakt, ideaal voor garages met hoge garagepoorten. Laat u inspireren en bekijk de mooie realisaties van de professionele garagepoort installateurs uit uw regio. Ze zullen u graag vrijblijvend helpen met voorbeelden, adviezen en offertes!

houten kantelpoort

Houten kantelpoorten

Een houten kantelpoort is een naar boven zwenkende garagepoort die opent met een ondersteunend veringsysteem waardoor de kantelpoort gemakkelijk kan geopend en gesloten worden. De houten kantelpoort bestaat uit een volledig front van massief, fineer of gelamelleerd hout dat bevestigd wordt op een aluminium of metalen geleidingssysteem. Een houten kantelpoort kan naar buiten open zwenken, waarbij de garagepoort een stuk buiten de garage zal uitdraaien, of verticaal naar binnen schuiven via de torsieveren. Een naar binnen schuivende houten kantelpoort is wel alleen maar aan te raden indien u beschikt over voldoende ruimte in uw garage. Een houten kantelpoort kan manueel of elektrisch geleverd worden. Een automatische garagepoort wordt aangedreven door een elektromechanische of een elektrohydraulische motor waardoor u uw houten kantelpoort vanaf afstand kunt bedienen via een bedieningsapparaat, uw smartphone en/of een codeklavier. Op het vlak van veiligheid kunt u uw kantelpoort laten uitrusten met een sterke magneetsluiting of met bijkomende vergrendelsloten waardoor u uw houten kantelpoort ook beveiligd tegen inbraak. Kantelpoorten zijn de goedkoopste garagepoorten waardoor ze zeer gegeerd zijn. Een automatische garagepoort kost natuurlijk meer dan een manuele garagepoort. Ook uw houtkeuze zal de prijs van uw kantelpoort voor een groot stuk beïnvloeden. Heeft u interesse in een houten kantelpoort? Neem hier contact op met de regionale garagepoort installateurs uit uw regio of omgeving voor advies en/of offertes!

houten sectionaalpoort

Houten sectionaalpoorten

Een houten sectionaalpoort bevat twee of meerdere panelen of planchetten die gescharnierd openschuiven. De meeste houten sectionaalpoorten schuiven verticaal naar boven en het zijn doorgaans altijd automatische garagepoorten. Houten sectionaalpoorten die horizontaal naar één kant schuiven noemt men eerder sectionale schuifpoorten. De houten panelen of planchetten kunnen uit verschillende hardhout soorten zoals eik, merbau, padouk, afromosia, thermowood of meranti vervaardigd zijn en ze hebben een minimum breedte van twaalf centimeter. Een houten sectionaalpoort kan ook bestaan uit houten panelen of lamellen met een isolerende tussenlaag. Als alternatief kunt u ook kiezen voor een stalen sectionaalpoort met een hout look. Een houten sectionaalpoort kunt u verkrijgen in verschillende woningstijlen zoals pastorie, cottage, Amerikaans, klassiek of modern. De meeste houten sectionaalpoorten hebben een vingerklembeveiliging zodat u met uw vingers niet vast komt te zitten tussen de lamellen. Om inbraken tegen te gaan kan de garagepoort installateur uw houten garagepoort ook voorzien van zwaardere lamellen of van een ophefbeveiliging. De garagepoort installateur zal ook uw automatische garagepoort volledig en vakkundig installeren en uw houten sectionaalpoort eventueel voorzien van bewegingssensoren, tijdschakelaars of een digitale afstandsbediening. Een houten sectionaalpoort is niet goedkoop maar qua klasse en look kunt u moeilijk beter scoren. Laat u verder informeren en neem contact op met de regionale erkende garagepoort installateurs uit uw omgeving voor enkele vrijblijvende vergelijkende adviezen en offertes!

Op zoek naar een installateur om een vrijblijvende offerte te maken voor uw houten garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor houten garagepoorten?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR houten garagepoorten BEPAALD?

De prijs voor een houten garagepoort wordt samengesteld aan de hand van verschillende factoren. In de eerste plaats zal de gekozen houtsoort voor een groot deel de prijs bepalen. Hoe harder en duurzamer het hout, hoe hoger het prijskaartje zal zijn. Een massief houten garagepoort zal ook meer kosten dan een houten gelamelleerde of gefineerde garagepoort. Zoals bij de andere garagepoorten is een houten kantelpoort goedkoper dan een houten draaipoort of een houten sectionaalpoort. Bijkomende prijsfactoren zijn de afwerking, de inbraakbeveiliging, het soort automatisatie en de toevoeging van ramen of een loopdeur in uw houten garagepoort. Een manuele houten kantelpoort kunt u al vinden vanaf vijfhonderd euro. Volledige geautomatiseerde houten sectionaalpoorten kunnen al snel oplopen tot zo’n vierduizend euro naargelang de afmetingen en de afwerking. Het loont dus zeker de moeite om u vooraf te laten informeren over de gangbare prijzen en de kwaliteitsgaranties. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend en rechtstreekse de garagepoort installateurs uit uw regio contacteren voor alle inlichtingen, adviezen en/of offertes! Ze zullen u graag van dienst zijn. 

Prijzen houten garagepoorten

Soort poort
Gemiddelde prijs
Standaard houten draaipoort
vanaf € 1500
Standaard houten kantelpoort
vanaf € 500
Standaard houten sectionaalpoort
vanaf € 1800
Optie loopdeur
€ 700 - € 1000
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw houten garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke installateur?

470 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Garagepoorten

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...