ELEKTRISCHE GARAGEPOORTEN

Bereik tot 96 installateurs rond Niel.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je poort?

  Je wil een elektrische garagedeur laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je poort? Hoe vind je een professionele en betrouwbare vakman die actief is in de omgeving van Niel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs rond Niel verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele poortinstallateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

498
installateurs
67
Opdrachten
per maand
147
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten rond Niel

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: PVC

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

De poort is 2600mm x2280mm
Arrow
Offerteaanvraag uit 9170 De klinge

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

Nieuwe poort
Arrow
Offerteaanvraag uit Stabroek

Vind een geschikte installateur in de buurt van Niel

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval een garagedeur installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je je elektrische poort wilt toevertrouwen. Om een goede keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je automatisch garagepoort garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Niel. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Automatische garagepoorten: laat je poort professioneel installeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je elektrische garagedeur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde vakmannen uit de omgeving van Niel jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je automatische garagepoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele vakmannen rond Niel... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor automatische garagepoorten, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in de omgeving van Niel en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je automatische poorten.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio rond Niel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je elektrische poort voor je garage en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel installateurs interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je gewenste deur voor je garage zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Niel die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3, is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de gespecialiseerde vakmannen uit de omgeving van Niel. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je garagedeur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur in Niel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een automatische garagepoort?

Het gebruikscomfort van automatische garagepoorten, overtuigt steeds meer en meer mensen en dat merken we aan de steile opgang die de automatische garagepoorten gemaakt hebben de afgelopen jaren. Daar waar vroeger manuele garagepoorten nog ver in de meerderheid waren, zijn het nu de elektrische garagepoorten die duidelijk afgescheiden marktleider zijn binnen het segment. De redenen voor deze opgang zijn voor de hand liggend: een automatische garagepoort met een elektrische aandrijving oogt mooi en modern, is super handig te bedienen vanop afstand, is inbraakveiliger, isoleert goed, en ze geeft je veel meer comfort. Ook op het vlak van veiligheid scoort een garagedeur met elektrische aandrijving hoog door middel van een ingebouwde objectdetectie, vingerklembeveiligingen, een noodontgrendeling, aandrijfstang blokkeringen, en ophefbeveiligingen. Je kunt elke bestaande garagepoort automatiseren. Elk type poort, of het nu een draaipoort, kantelpoort, sectionaalpoort, schuifpoort of rolpoort is, kun je automatisch laten openen en sluiten met een elektrische aandrijving. Is je bestaande poort nog een manuele garagepoort, dan kun je deze poort automatiseren zonder problemen. Een professionele vakman kan snel en vakkundig nog dezelfde dag je huidige garagepoort automatiseren, waardoor je 's avonds de trotse eigenaar bent van een elektrische garagepoort. De bediening van je automatische garagepoort wordt dan kinderspel, waarbij je alleen maar het knopje van je handzender moet indrukken om je automatische poort te kunnen openen of sluiten. Bijkomend kun je de bediening nog uitbreiden en/of vervolledigen met een codeschakelaar, een sleutelschakelaar, een stop functie, bewegingssensoren, of met de plaatsing van een schakelaar tegen de muur in je garage. Ook kun je de afstandsbediening van je garagedeuren instellen op je smartphone of de bediening integreren in je domotica. Kortom, de mogelijkheden voor automatische garagepoorten zijn divers en talrijk. Een ervaren poortinstallateur kan met jou de verschillende opties, producten en uitvoeringen voor je garage overlopen, zodat je een elektrische garagedeur krijgt die volledig tegemoet komt aan jouw wensen. Laat je inspireren en ontdek de vele voordelen van elektrische poorten. Via offertesonline.be kun je de regionale installateurs voor garagepoorten uit Niel of omgeving vrijblijvend contacteren voor enkele gratis offertes!

elektrische garagepoorten @city

Soorten elektrische garagepoorten

elektrische kantelpoort @city

Elektrische kantelpoorten

De meest eenvoudige en goedkoopste automatische garagepoorten, zijn de elektrische kantelpoorten. Meestal bestaan elektrische kantelpoorten uit een aluminiumframe, waarop de garagedeur uit staal, hout, aluminium of kunststof wordt bevestigd. Elektrische kantelpoorten kun je verticaal, naar buiten of naar binnen, tegen het plafond openen. De automatische poorten worden daarbij door een elektrische aandrijving, via een elektromechanische of een elektro hydraulische motor, aangestuurd. Naargelang het gewicht van de verschillende panelen van de deuren, wordt de motor eventueel verzwaard, zoals bij stalen garagepoorten. Je kunt ook zelf je bestaande garagepoort automatiseren door de installatie van een motor. Natuurlijk kun je de installatie van de elektrische aandrijving en de afwerkingen ook laten uitvoeren door een professionele vakman. Op zich is de automatisering van een kantelpoort minder ingrijpend dan wanneer je een sectionale of een rolpoort zou laten automatiseren. Elektrische kantelpoorten kun je openen en sluiten met een garagepoortopener, met een codeklavier of met je smartphone. Ook kun je de veiligheid van je poort verhogen met een ophefbeveiliging of met een uniek draaigrendelslot. De nieuwe elektrische kantelpoorten hebben tegenwoordig ook goede isolerende en winddichte troeven, en ze zijn in niets meer te vergelijken met de vroegere kantelpoorten. Wens je meer info over deze elektrische poorten? Neem hier rechtstreeks contact op met de vele erkende vakmannen uit je regio rond Niel voor vrijblijvend advies en/of offertes!

elektrische sectionale garagepoort @city

Elektrische sectionaalpoort

Met een elektrische sectionale garagepoort combineer je elegantie, comfort, en ruimte, en heb je een praktische poort met een stijlvol design. Sectionaalpoorten bestaan uit een aantal scharnierende, al dan niet dubbelwandige, horizontale lamellen of panelen die verticaal naar boven worden gedraaid tegen het plafond van je garage. De aansturing gebeurt door een elektrische garagepoort motor die de horizontale lamellen via gelagerde kunststof loopwielen begeleidt door de draagprofielen. De meest gebruikte sectionaalpoorten zijn de stalen sectionale poorten, die in hun dubbelwandige panelen een hardschuimlaag hebben van polyurethaan. Hierdoor hebben deze elektrische sectionale poorten zeer goede isolatiewaarden, en door de randafwerking te voorzien van neopreen, weerstaan de garagepoorten zeer goed aan de regen en de wind. Op die manier wordt je automatische garagepoort zowel thermisch als geluidswerend voorzien van de beste materialen en producten. Bij houten sectionale garagepoorten kunnen de panelen van massief hout zijn, of ze kunnen dubbel gefineerd of gelamelleerd zijn. Elektrische sectionaalpoorten kun je met een afstandsbediening openen en sluiten, maar ook een codeschakelaar, wandschakelaar, badgelezer, of een meervoudige garagepoortopener, kunnen voorzien worden. Verder kun je je elektrische garagepoort beveiligen tegen inbraken met een ophefbeveiliging of met een krachtige magneetsluiting. Ook een objectdetectie en een vingerklembeveiliging tussen de verschillende lamellen, zijn vaak inbegrepen in de standaard toepassingen. Met een optionele stop functie kun je je elektrische sectionaalpoort tevens op elke hoogte blokkeren. De vormgeving en de kleuren van je elektrische garagepoort, kun je volledig afstemmen op je woningstijl. Zo kun je je elektrische sectionale garagepoort voorzien van gladde of gegroefde panelen, die in een verticale of horizontale vormgeving kunnen verwezenlijkt worden. Ook een modern cassettemotief of een glas- of houtstructuur behoren tot de mogelijkheden. Laat je verrassen over de vele elegante mogelijkheden die elektrische sectionale garagepoorten jou kunnen bieden. Contacteer de erkende vakmannen voor garages uit de omgeving van Niel en vraag hen vrijblijvend prijsvoorstellen!

elektrische schuifpoort @city

Elektrische schuifpoorten

Een elektrische schuifpoort voor een garage is eigenlijk een sectionale garagepoort die, in plaats van verticaal, zijdelings horizontaal openschuift langs de muur van je garage. Net als bij een sectionale poort heeft deze elektrische garagepoort panelen van staal, hout of aluminium die via scharnieren met elkaar verbonden zijn, en die naadloos aansluiten in een gesloten toestand. Elektrische schuifpoorten maken gebruik van hoogwaardige aluminiumprofielen, gelagerde loopwagens, en geleidingsblokken, waarbij er geen veren worden gebruikt. Dankzij deze materialen en de stille motor hoor je amper een geluid bij het openen en sluiten van je elektrische garagepoort. Je kunt je elektrische schuifpoort ook voorzien van ramen, zodat je altijd natuurlijk licht hebt in je garage. Optioneel kun je nog bijkomend kiezen voor een variabele stopfunctie, erg handig wanneer je enkel met de fiets of te voet je garage moet betreden of verlaten. Een elektrische schuifpoort kan net zoals een sectionaalpoort voorzien worden van een vingerklembeveiliging en een objectdetectie. Met een handzender kun je de elektrische schuifpoort gemakkelijk openen, maar je kunt de toegang ook uitbreiden met een wandschakelaar of codeklavier. Wens je je elektrische garagepoort te bedienen met je smartphone of je domotica applicaties, dan kan dit vanzelfsprekend ook zonder problemen. Op het vlak van isolatie, geluidswering, en inbraakbeveiliging, biedt een elektrische schuifpoort dezelfde mogelijkheden aan als een elektrische sectionale garagepoort. In tegenstelling tot een tegen het plafond geïnstalleerde sectionaalpoort met behoud van de maximale ruimte, zal je bij deze plaatsing wel één muur moeten opofferen voor de installatie. Vaak moet de ruimte van de garages groter zijn dan de standaard afmetingen. Doordat de schuifpoorten dikwijls afwijken van deze standaard afmetingen, zijn het dan meestal ook grote moderne, comfortabele en stijlvolle garagepoorten. Contacteer via www.offertesonline.be de erkende vakmannen rond Niel voor vrijblijvende advies of offertes!

elektrische draaipoort @city

Elektrische draaipoort

Een elektrische garage draaipoort of vleugelpoort bestaat uit twee garagedeuren of garagepoorten die naar binnen of naar buiten kunnen geopend worden. We vinden deze elektrische poorten vaak terug bij landelijke, klassieke, pastorij of cottage woningen, maar evengoed kunnen deze garagepoorten een moderne woning verfraaien. De aandrijving van de poorten wordt aangestuurd door één centrale elektrische motor voor de twee vleugelpoorten, of door twee aparte motoren die elk één deur aansturen. In beide uitvoeringen kun je de deuren vanop afstand openen met een garagepoortopener die, in het geval van twee motoren, ook de twee poorten afzonderlijk kan openen. Omdat de warme, romantische en robuuste uitstraling van de garagepoorten te benadrukken, wordt er bij voorkeur gewerkt met houten draaideuren of met stalen draaideuren, waarbij de deuren al dan niet voorzien zijn van een houtimitatie. Het grote voordeel van elektrische draaipoorten is dat elke deur op maat kan gemaakt worden voor alle bestaande garages. De poorten kunnen ook optimaal beveiligd worden tegen inbraken. Door hun robuuste dikte zijn ze wel vaak duurder dan de andere elektrische poorten. Verder heb je bij deze garagepoorten weinig of geen last van gemonteerde rails, en is de nodige bekabeling minimaal. In tegenstelling tot de andere garagepoorten die via een kantel- of schuifsysteem een deel van je garage in beslag nemen, blijft de ruimte van je garage volledig vrij. Dit geldt uiteraard enkel wanneer je de poorten naar buiten kan openen, voor de deuren die naar binnen openen geldt dit niet. Extra functies en opties zoals ingebouwde ramen of een kleinere deur, kunnen tegen een meerprijs gerealiseerd worden. Voor meer informatie over elektrische draaipoorten, verwijzen we je graag door naar de professionele vakmannen uit Niel of omgeving. Ze zullen je graag van dienst zijn met vrijblijvende offertes en/of adviezen!

elektrische rolpoort @city

Elektrische rolpoorten

De werking en aandrijving van een elektrische rolpoort kun je het best vergelijken met een rolluiksysteem. Net zoals bij een rolluik worden de dunne aluminium lamellen van de elektrische rolpoort naar boven opgerold rond een as, die zich bevindt in een kast boven je elektrische garagepoort. De aandrijving gebeurt via een elektrische motor, waarmee de rolpoort wordt opgetrokken of neergelaten onder begeleiding van geleiders. Het grote voordeel van elektrische rolpoorten is dat ze, naast de standaard afmetingen, grotere toegangen kunnen overspannen, en dat ze bijna geen plaats innemen in je garage. Je wint bij deze garagepoorten dus veel plaats, in tegenstelling tot de draaipoorten, sectionale poorten, schuifpoorten of kantelpoorten. Doordat de dunne aluminium lamellen opgevuld zijn met polyurethaanschuim, biedt deze lichte elektrische garagepoort toch een goede isolatie aan. Ook op het vlak van inbraakbeveiliging kunnen rolpoorten opgewaardeerd worden met een ophefbeveiliging, of door het gebruik van zwaardere lamellen. Een interessante optie is een bijkomende zijdelingse vergrendeling. Voor verdere inlichtingen kun je gratis terecht bij enkele lokale poortinstallateurs rond Niel. Vraag hen hier vrijblijvend prijsvoorstellen en vergelijk de prijzen!

Op zoek naar een installateur uit Niel om een vrijblijvende offerte te maken voor je elektrische garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Het gemak van een garagepoortopener

Het grootste comfort van elke elektrische garagepoort zit hem in de afstandsbediening. Niets is zo aangenaam om met een garagepoortopener je garagepoorten te kunnen openen zodat je niet telkens uit en in je wagen hoeft te stappen. Al was het maar alleen al om niet in de gietende regen te moeten staan prutsen met je sleutel aan je manuele garagepoort. Maar ook wanneer je niet met de wagen bent, en je je handen vol hebt, of met de fiets op stap gaat, is een garagepoortopener een grote luxe. Met één of meerdere garagepoortopeners of handzenders maak je iedereen in huis gelukkig. Je kunt de garagepoortopeners zelfs voorzien van meerdere kanalen en van een verspringende frequentie. Ook kun je naast een open- en sluitfunctie ook een stopknop laten voorzien in je garagepoortopener, zodat je bijvoorbeeld de aandrijving van je sectionaalpoort of schuifpoort op elk moment kunt blokkeren. Natuurlijk kun je in combinatie met je garagepoortopeners nog bijkomende wandschakelaars installeren, of je elektrische garagepoort bedienen via je smartphone. Maar zelfs dan is een garagepoortopener als back-up zeer gemakkelijk en comfortabel. Met een goede garagepoortopener maak je je dagelijkse inspanningen na een lange werkdag weer wat draaglijker. Ontdek het gamma van de verschillende soorten garagepoortopeners bij de lokale garagepoort plaatsers uit de omgeving van Niel!

garagepoortopener @city

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor elektrische garagepoorten in Niel?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR ELEKTRISCHE GARAGEPOORTEN BEPAALD?

Afhankelijk van de materialen en uitvoeringen, geldt dat kantelpoorten meestal goedkoper zijn dan de andere poorten. Het spreekt voor zich dat standaard afmetingen een lagere prijs hebben dan afmetingen die buiten de normale normen vallen. Zwaardere garagepoorten vragen ook een krachtige motor, vooral bij massief houten en stalen garagepoorten is een sterke aandrijving een vereiste. Verder spelen het soort materiaal, het design, de isolatie, de inbraakveiligheid, en de extra functies mee in je factuurbedrag. Toch belet dit niet dat je met enkele omschrijvingen een redelijk correcte offerte kunt krijgen voor jouw project. Door enkele offertes aan te vragen, kun je de prijzen inschatten en vergelijken. Als je dan ook nog rekening houdt met de kwaliteit en de klanttevredenheid, dan staat niets je nog in de weg om je gewenste automatische garagepoort te laten installeren. Aarzel niet, en vraag nu nog via de onderstaande link naar enkele gratis offertes bij de erkende garage plaatsers uit jouw regio rond Niel!

Prijzen elektrische garagepoorten

Soort poort
Gemiddelde prijs
Standaard automatische kantelpoort
€ 1000 - € 1800
Standaard automatische sectionale poort
€ 1500 - € 3500
Standaard automatische schuifpoort
€ 1500 - € 3500
Standaard automatische rolpoort aluminium
€ 1500 - € 2500
Standaard automatische draaipoort
€ 1800 - € 3500
Optie loopdeur
€ 700 - € 1000
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur in Niel om de prijs voor je elektrische garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
96 installateurs rond Niel!