Uw elektrische garagepoort laten plaatsen

Bereik tot 470 installateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw garagepoort

  U wilt een elektrische garagepoort laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw poort? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare garagepoort installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele garagepoort installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

470
installateurs
46
Opdrachten
per maand
60
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten in Vlaanderen

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Aluminium

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

sectionaalpoort van 2510 (B) x 2.240 (H), stuco uitvoering, horizontaal gelijnd, in ralkleur volgens keuze
2 handzenders + drukknop binnen
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit Arendonk

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: PVC

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Projectbeschrijving:

demontage en verwijdering houten garagepoort, plaatsen van elektrische sectionele garagepoort met afstandsbediening.
Contact via e-mail.
Offerteaanvraag uit HEMIKSEM

Vind een geschikte installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval garagepoort installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw elektrische garagepoort wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw garagepoort garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Elektrische garagepoorten: uw poort professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw elektrische garagepoort éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de plaatsing van uw garagepoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele garagepoort installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele garagepoort installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw elektrische garagepoort, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven garagepoort.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw elektrische garagepoort en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel garagepoort installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw garagepoort zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de garagepoort ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een elektrische garagepoort?

Het gebruikscomfort van een elektrische garagepoort overtuigt steeds meer en meer mensen en dat merken we aan de steile opgang die de elektrische garagepoorten gemaakt hebben de afgelopen jaren. Daar waar vroeger manuele garagepoorten nog ver in de meerderheid waren zijn het nu de elektrische garagepoorten die duidelijk afgescheiden marktleider zijn binnen het garagepoort segment. De redenen voor deze opgang zijn voor de hand liggend: een automatische garagepoort oogt mooi en modern, is super handig te bedienen vanop afstand, is inbraakveiliger, isoleert goed en geeft u veel meer comfort. Ook op het vlak van veiligheid scoort een elektrische garagepoort hoog door middel van ingebouwde objectdetecties, vingerklembeveiligingen, noodontgrendelingen, aandrijfstang blokkeringen en ophefbeveiligingen. Eender welke garagepoort kunt u laten automatiseren. Zo kunt u elke draaipoort, kantelpoort, sectionale poort, schuifpoort of rolpoort ook verkrijgen in een elektrische garagepoort uitvoering. Heeft u nog een manuele garagepoort dan kunt u uw poort automatiseren zonder problemen. Een professionele garagepoort installateur kan snel en vakkundig uw poort automatiseren waardoor u vaak dezelfde dag al de trotse eigenaar bent van een elektrische garagepoort. De bediening van uw automatische garagepoort wordt dan kinderspel waarbij u alleen maar het knopje van uw garagepoortopener moet indrukken om uw automatische poort te kunnen openen of sluiten. Bijkomend kunt u de bediening van uw elektrische garagepoort nog uitbreiden en/of vervolledigen met een codeschakelaar, een sleutelschakelaar, een stop functie, bewegingssensoren of een wandschakelaar. U kunt de afstandsbediening van uw garagepoort ook instellen op uw smartphone of de bediening van uw elektrische garagepoort integreren in uw domotica. Kortom, de mogelijkheden voor een automatische garagepoort zijn divers en talrijk. Een ervaren garagepoort installateur zal met u de verschillende opties en toepassingen overlopen zodat uw woning een elektrische garagepoort krijgt die volledig tegemoet komt aan uw wensen. Laat u inspireren en ontdek de vele voordelen van een elektrische garagepoort. Via offertesonline.be kunt u de regionale garagepoort installateurs uit uw omgeving vrijblijvend contacteren voor enkele gratis offertes!

elektrische garagepoorten

Soorten elektrische garagepoorten

elektrische kantelpoort

Elektrische kantelpoort

De meest eenvoudige en goedkoopste automatische garagepoort is de elektrische kantelpoort. Meestal bestaat een elektrische kantelpoort uit een aluminium frame waarop de garagedeur uit staal, hout, aluminium of kunststof wordt bevestigd. Een elektrische kantelpoort kan verticaal naar buiten of naar binnen geopend worden waarbij uw automatisch kantelpoort wordt aangedreven door een elektromechanische of een elektrohydraulische motor door middel van torsie- en/of spiraalveren. Naargelang het type kanteldeur wordt de garagepoort motor eventueel verzwaard zoals onder andere bij een stalen garagepoort. U kunt ook vrij eenvoudig uw poort automatiseren door zelf een bijkomende garagepoort motor te installeren of u kunt dit professioneel laten uitvoeren door een ervaren garagepoort installateur. Op zich is de automatisering van een kantelpoort minder ingrijpend dan wanneer u een sectionale garagepoort of een rolpoort zou laten automatiseren. Een elektrische kantelpoort bedient u aan de hand van een garagepoortopener met drukknoppen maar ook andere garagepoort afstandsbedieningen zijn mogelijk. U kunt uw elektrische garagepoort ook beveiligen met een uniek draaigrendelslot of met een ophefbeveiliging. De nieuwe elektrische kantelpoorten hebben tegenwoordig ook goede isolerende en winddichte troeven en ze zijn in niets meer te vergelijken met de vroegere kantelpoorten. Wenst u meer info over een elektrische kantelpoort? Neem hier rechtstreeks contact op met de vele erkende garagepoort installateurs uit uw regio voor enkele vrijblijvende adviezen en/of offertes!

elektrische sectionale garagepoort

Elektrische sectionale garagepoort

Met een elektrische sectionale garagepoort combineert u elegantie, comfort en plaatswinst in één garagepoort. Een sectionale automatische garagepoort bestaat uit een aantal scharnierende, al dan niet dubbelwandige, panelen die verticaal naar boven worden gedraaid tegen het plafond van uw garage. De aansturing gebeurt door een elektrische garagepoort motor die de panelen via gelagerde kunststof loopwielen begeleidt door de draagprofielen. De meest gebruikte sectionale poorten zijn de stalen sectionale garagepoorten die in hun dubbelwandige panelen een hardschuimlaag hebben van polyurethaan. Hierdoor heeft uw elektrische sectionale garagepoort zeer goede isolatiewaarden en door de randafwerking te voorzien van neopreen, weerstaat uw elektrische garagepoort ook aan de regen en de wind. Op die manier is uw automatische garagepoort zowel thermisch als geluidswerend voorzien van de beste materialen. Bij een elektrische houten sectionale garagepoort kunnen de panelen van massief hout zijn of ze kunnen dubbel gefineerd of gelamelleerd zijn. Een elektrische sectionale garagepoort kan met een afstandsbediening geopend en gesloten worden maar ook een codeschakelaar, wandschakelaar, badgelezer of een meervoudige garagepoortopener kan voorzien worden. Verder kunt u uw elektrische garagepoort beveiligen tegen inbraken met een ophefbeveiliging of een krachtige magneetsluiting. Ook een objectdetectie en een vingerklembeveiliging zijn vaak inbegrepen in de standaard toepassingen. Met een optionele stop functie kunt u uw elektrische sectionale poort tevens op elke hoogte blokkeren. De vormgeving en de kleuren van uw elektrische garagepoort kunt u volledig afstemmen op uw woningstijl. Zo kunt u uw elektrische sectionale garagepoort voorzien van gladde of gegroefde panelen die in een verticale of horizontale vormgeving kunnen verwezenlijkt worden door uw garagepoort installateur. Ook een modern cassettemotief of een glas- of houtstructuur behoren tot de mogelijkheden. Laat u verrassen over de vele elegante mogelijkheden die elektrische sectionale garagepoorten u kunnen bieden. Contacteer de regionale garagepoort installateurs uit uw omgeving voor enkele vrijblijvende voorbeelden en offertes!

elektrische schuifpoort

Elektrische schuifpoorten

Een elektrische schuifpoort voor een garage is eigenlijk een sectionale garagepoort die in plaats van verticaal zijdelings horizontaal openschuift langs de wand van uw garage. Net als bij een sectionale poort heeft deze elektrische garagepoort panelen van staal, hout of aluminium die via scharnieren met elkaar verbonden zijn en die naadloos aansluiten in een gesloten toestand. Een elektrische schuifpoort maakt gebruik van hoogwaardige aluminium profielen, gelagerde loopwagens en geleidingsblokken waarbij er geen veren worden gebruikt. Dankzij deze materialen en de stille garagepoort motor zult u amper een geluid horen bij het bedienen van uw elektrische garagepoort. U kunt uw elektrische schuifpoort ook voorzien van ramen zodat u altijd natuurlijk licht heeft in uw garage. Optioneel kunt u nog bijkomend kiezen voor een variabele stopfunctie, erg handig wanneer u enkel met de fiets uw garage moet betreden of verlaten. Een elektrische schuifpoort kan net zoals een sectionale poort voorzien worden van een vingerklembeveiliging en een objectdetectie zodat u kinderen steeds veilig zijn. Met een garagepoortopener kunt u de elektrische schuifpoort gemakkelijk bedienen of de afstandsbediening voor uw garagepoort uitbreiden met een wandschakelaar. Wenst u uw elektrische garagepoort te bedienen met uw smartphone of via uw domotica applicaties dan kan dit vanzelfsprekend ook zonder problemen. Op het vlak van isolatie, geluidswering en inbraakbeveiliging biedt een elektrische schuifpoort dezelfde mogelijkheden aan als een elektrische sectionale garagepoort. Met een elektrische schuifpoort kiest u voor een stijlvolle, moderne en comfortabele garagepoort. Via offertesonline.be kunt u de regionale garagepoort installateurs contacteren voor vrijblijvende adviezen of offertes!

elektrische draaipoort

Elektrische draaipoort

Een elektrische garage draaipoort of vleugelpoort bestaat uit twee garagedeuren die naar binnen of naar buiten kunnen geopend worden. We vinden deze elektrische draaipoorten vaak terug bij landelijke, klassieke, pastorij of cottage woningen maar evengoed kunt u met een elektrische draaipoort uw moderne woning verfraaien. Omdat deze elektrische garagepoorten een warme, romantische en robuuste uitstraling geven, wordt er bij voorkeur gewerkt met houten draaideuren of met stalen draaideuren die al dan niet voorzien zijn van een houtimitatie. De aandrijving van de elektrische garagepoort wordt aangestuurd door één centrale elektrische motor voor de twee vleugelpoorten of door twee aparte motoren die elk één deur aansturen. Beide uitvoeringen kunt u vanop afstand openen met een garagepoortopener die, in het geval van twee motoren, ook de twee draaipoorten afzonderlijk kan openen. Het grote voordeel van elektrische draaipoorten is dat ze op maat kunnen gemaakt worden voor elke garageopening en dat u ze optimaal kunt beveiligen tegen inbraken. Door hun robuuste dikte zijn ze wel vaak duurder dan de andere elektrische garagepoorten. Verder heeft u weinig of geen last van gemonteerde rails of van een garagepoort die via een kantel- of schuifsysteem een deel van uw garage in beslag neemt tenzij u draaipoorten heeft die u naar binnen moet openen. Voor meer informatie over elektrische draaipoorten verwijzen we u graag door naar de professionele garagepoort installateurs uit uw omgeving of regio. Ze zullen u graag van dienst zijn met vrijblijvende offertes en/of adviezen!

elektrische rolpoort

Elektrische rolpoort

Een elektrische rolpoort kunt u het best vergelijken met een rolluiksysteem. Net zoals bij een rolluik worden de dunne aluminium lamellen van de elektrische rolpoort naar boven opgerold rond een as die zich bevindt in een kast boven uw elektrische garagepoort. Via een elektrische motor wordt de rolpoort zo opgetrokken of neergelaten onder begeleiding van aluminium geleiders. Het grote voordeel van elektrische rolpoorten is dat ze grotere toegangen kunnen overspannen en dat ze bijna geen plaats innemen in uw garage in tegenstelling tot draaipoorten, sectionale poorten, schuifpoorten of kantelpoorten. Doordat de dunne aluminium lamellen opgevuld zijn polyurethaanschuim biedt deze lichte elektrische garagepoort toch een goede isolatie aan. Ook op het vlak van inbraakbeveiliging kunnen rolpoorten opgewaardeerd worden met een ophefbeveiliging of door het gebruik van zwaardere lamellen. Voor verdere inlichtingen kunt u gratis terecht bij enkele lokale garagepoort installateurs uit uw buurt. Ze zullen u graag voorzien van adviezen en richtprijzen!

Op zoek naar een installateur om een vrijblijvende offerte te maken voor uw elektrische garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Het gemak van een garagepoortopener

Het grootste comfort van elke elektrische garagepoort zit hem in de afstandsbediening. Niets is zo aangenaam om met een garagepoortopener uw garagepoort te kunnen openen zodat u niet telkens uit en in uw wagen hoeft te stappen. Al was het maar alleen al om niet in de gietende regen te moeten staan prutsen met uw sleutel aan uw manuele garagepoort. Maar ook wanneer u uw handen vol heeft of met de fiets op stap gaat, is een garagepoortopener een grote luxe. Met één of meerdere garagepoortopeners maakt u iedereen in huis gelukkig waarbij u de garagepoortopener zelfs kunt voorzien van meerdere kanalen en van een verspringende frequentie. Ook kunt u naast een open- en sluitfunctie ook een stopknop laten voorzien in uw garagepoortopener zodat u bijvoorbeeld uw sectionale poort of schuifpoort op elk moment kunt blokkeren. Natuurlijk kunt u in combinatie met uw garagepoortopeners nog bijkomende wandschakelaars installeren of uw elektrische garagepoort bedienen via uw smartphone. Maar zelfs dan is een garagepoortopener als back-up zeer gemakkelijk en comfortabel. Met een goede garagepoortopener maakt u uw dagelijkse inspanningen na een lange werkdag weer wat draaglijker. Ontdek het gamma van een elektrische garagepoort met de verschillende soorten garagepoortopeners bij de lokale garagepoort installateurs uit uw regio!

garagepoortopener

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor elektrische garagepoorten?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR elektrische garagepoorten BEPAALD?

Wanneer u uw elektrische garagepoort laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw garagepoort, en anderzijds is er de arbeidskost van de garagepoort installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele installateurs uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen elektrische garagepoorten

Soort poort
Gemiddelde prijs
Standaard automatische kantelpoort
€ 1000 - € 1800
Standaard automatische sectionale poort
€ 1500 - € 3500
Standaard automatische schuifpoort
€ 1500 - € 3500
Standaard automatische rolpoort aluminium
€ 1500 - € 2500
Standaard automatische draaipoort
€ 1800 - € 3500
Optie loopdeur
€ 700 - € 1000
Automatisering poort
vanaf € 800
Op zoek naar een installateur uit uw regio om de prijs voor uw elektrische garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke installateur?

470 installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Garagepoorten

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...