PARLOFOON LATEN PLAATSEN

Bereik tot 392 elektriciens rond Dilbeek.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor het plaatsen van je parlofoon?

  Je wil een parlofoon laten installeren of herstellen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je nieuwe videofoon kit? Hoe vind je een professionele en betrouwbare elektricien die actief is rond Dilbeek, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele elektriciens uit de regio rond Dilbeek verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele elektriciens die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2298
ELEKTRICIENS
24
Opdrachten
per maand
41
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor elektriciteitswerken rond Dilbeek

Soort werken: Keuring van de installatie

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Er moeten schema's gemaakt worden voor keuring.
Arrow
Offerteaanvraag uit Dendermonde

Soort werken: Elektrische installatie in renovatie

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Nieuwe installatie.
Arrow
Offerteaanvraag uit DENDERMONDE

Vind een geschikte elektricien in de buurt van Dilbeek

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval elektricien, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je parlofoon wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je elektriciteitswerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele elektriciens rond Dilbeek. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Je parlofoon laten plaatsen door een professionele elektricien!

Via ons platform geeft je je offerteaanvraag voor je parlofoon éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde elektriciens rond Dilbeek jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de plaatsing van je parlofoon snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele elektriciens uit de omgeving van Dilbeek... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele elektriciens rond Dilbeek. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je parlofoon, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele elektriciens die gelegen zijn in de omgeving van Dilbeek en de juiste kwalificaties hebben voor je nieuwe videofoon of parlofoon.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde elektriciens uit Dilbeek. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen of herstellen van je parlofoon of video en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel elektriciens interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je parlofoon aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Dilbeek die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de elektriciens uit de regio Dilbeek. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de elektriciteitswerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte elektricien in Dilbeek door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat is een parlofoon en hoe werkt het?

Een parlofoon is een communicatiesysteem waarbij de ontvanger aan de binnenpost kan communiceren met de aanbeller aan de buitenpost. Vooral bij bedrijven, appartementsgebouwen en bij toegangsdeuren of poorten van bewaakte gebouwen, is het gebruik van een parlofoon een standaard communicatiemiddel en wordt het gebruikt als bijkomende toegangsbeveiliging. Maar daarnaast zijn er ook vele particuliere woningen die voor de ingang van hun voordeur gebruik maken van een parlofoon. Een parlofoonsysteem biedt dan ook vele voordelen. Zo wordt de afstand naar de deur of ingang overbrugd, waarbij je de toegang kan openen vanaf afstand. Een parlofoon of videofoon zorgt met de controleerbare toegangscontrole voor een hogere veiligheid. Als je de deurbel hoort, kijk je, voor je de deur opent, via de video wie er aan de deur staat, of hoor je via de parlofoon wie er bij je thuis aanbelt. Zo hou je ongewenste gasten en/of leurders buiten je woning. De werking van een parlofoon is ook vrij eenvoudig. Enerzijds heb je de buitenunit, die voorzien is van een luidspreker, speaker en belknop, en anderzijds heb je de binnenpost die beschikt over een speaker, luidspreker, bel en drukknop. Hierdoor kun je de bezoeker die thuis aanbelt via de deurintercom of parlofoon spreken en hoef je de deur nog niet te openen. Na de identificatie van de persoon en je goedkeuring om de bezoeker binnen te laten, kun je dan via de drukknop je deur, slagboom of poort vanaf afstand openen. Op die manier heb je steeds een veilige en handige toegangscontrole over je eigendom. Een parlofoon of deurintercom is redelijk goedkoop in aanschaf en het minimum assortiment is uitgerust met een buitenunit, een binnenunit, een elektrische connectie om de poort, slagboom, of deur te openen en een voeding voor het intercom systeem. In appartementsgebouwen worden alle appartementen uitgerust met een deurintercom waarmee de bewoners de buiten toegang kunnen openen. Je kunt je parlofoon ook uitbreiden met een videofoon. Zo kun je met je videofoon dankzij de display van je binnenpost, via de buitencamera zien wie er voor je deur staat. Daarnaast kun je je parlofoon of video ook integreren in je domotica technologie of ook communiceren via je smartphone. Het assortiment aan artikelen en producten voor een parlofoon zijn zeer uitgebreid, maar ze kunnen door een ervaren elektricien zeer gemakkelijk geïnstalleerd worden. Je kunt hierbij ook kiezen voor bekabelde parlofoons met draad of voor draadloze parlofoons, dit naargelang je voorkeuren. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend de lokale erkende elektriciens rond Dilbeek contacteren voor offertes en advies. Ze zullen je graag van dienst zijn!

parlofoon laten plaatsen in @city

Wat is een videofoon en hoe werkt het?

Net zoals de parlofoon, is de videofoon een communicatiesysteem dat gebruikt wordt om de toegang van een buitenpost te controleren via de binnenpost. Het verschil tussen een parlofoon en een videofoon is dat er bij deze laatste intercom, zoals de naam al doet vermoeden, ook een ingebouwde camera en een videoscherm aanwezig zijn. Wanneer een bezoeker op de deurbel drukt, zal de camera in werking treden en een beeld weergeven van de bezoeker. Op die manier is er niet alleen een spraakverbinding, maar heb je via de videofoon ook nog eens een beeld van wie er voor de deur staat. Bij de verbeterde videofoons beschik je tevens over de optie om de beelden op te slaan. De prijzen van deze videofoons zijn duurder en de video parlofoon prijzen hangen meestal af van de kwaliteit van de camera’s. Hierbij maken beeldresoluties van de parlofoon met camera een groot verschil en niet alle videofoons zijn geschikt om beelden weer te geven bij nacht. Ook de keuze tussen een videofoon die enkel is uitgerust met een zwart-wit weergave, of die is uitgerust met een kleurweergave, kan een verschil maken in de prijs. Een videofoon kan net als een parlofoon draadloos of bedraad zijn. Een draadloos videofoon systeem werkt via de Wifi of via een DECT-systeem dat ook wordt gebruikt bij draadloze binnen telefoons. Vooral bij grotere afstanden is een videofoon die draadloos is handiger want het bespaart je een hoop installatiewerk tegenover een bedraad systeem. Een videofoon of parlofoon kan ook een onderdeel zijn van een uitgebreid alarmsysteem waarbij de verschillende controle-elementen aangesloten zijn op een alarmcentrale in je woning. In de meeste gevallen wordt de camera van je videofoon dan mee ingeschakeld als vaste bewakingscamera. Tevens kun je je videofoon mee schakelen aan je bestaande domotica. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van een parlofoon of een videofoon, bedraad of draadloos, verwijzen we je graag door naar onze deskundige elektriciens uit je omgeving rond Dilbeek!

videofoon laten plaatsen in @city

Een elektricien kan je helpen bij de volgende werken:

parlofoon installeren in @city

Parlofoon installeren of plaatsen

Voor een perfecte snelle installatie van je parlofoon raden we een professionele elektricien uit je regio aan. Alhoewel het zelf installeren van een parlofoon niet meteen behoort tot de moeilijkste installaties, zijn er toch enkele details die een goede opvolging vragen. Zo moet er een elektrisch slot geïntegreerd worden in je deur of poort en dit is in de meeste gevallen niet altijd zo eenvoudig. Het slot moet immers ook inbraakwerend zijn en bestand zijn tegen vandalisme. Een bekabelde parlofoon installeren vereist dikwijls bijkomende werken die bijvoorbeeld bij een appartementsgebouw soms iets gecompliceerder kunnen zijn. Bij draadloze parlofoon installaties zijn vooral de frequentie en de juiste afstelling van deze frequentie belangrijk. Hoe beter de frequentie beveiligd is, hoe minder kans je hebt op een verstoring van je parlofooninstallatie. Wanneer je een parlofoon laat installeren in je woning of bedrijf, dan bepaal je zelf waar je toestellen en producten moeten geplaatst worden. Misschien wens je een mooie wandmontage met een verzorgd design of wens je meerdere binnenposten met drukknoppen om de toegang te controleren of te beantwoorden? Door met je elektricien te overleggen kun je een op maat gemaakt systeem aanmaken en heb je een praktisch afgestemd product volgens je budget en je wensen. Niet alleen verhoog je de veiligheid van je woning, maar wordt je ook afgeschermd wanneer er een leurder of een ongewenste bezoeker voor de deur staat. Wens je je parlofoon te laten integreren in je alarmsysteem, dan vormt dit ook geen enkel probleem. Vraag hier vrijblijvend enkele offertes of advies bij de vele erkende elektriciens uit de regio Dilbeek!

parlofoon vervangen in @city

Parlofoon vervangen

Indien je je oude parlofoon wenst te vervangen of je wenst een uitbreiding naar een parlofoon met camera, dan is dit perfect mogelijk. Soms is het ook niet nodig om gans het parlofoonsysteem te vervangen, maar moet enkel de binnenpost intercom, de buitenpost intercom, de elektrische beveiliging of de bestaande deurbel worden vervangen. Anderzijds kun je ook je verouderde parlofoon vervangen door een nieuwer en meer gesofisticeerd parlofoonsysteem. Voor elke parlofoon vervanging heeft je professionele elektricien een volwaardige oplossing en biedt hij je de verschillende mogelijkheden, producten en opties aan. Bij een alarmsysteem kun je bijvoorbeeld je parlofoon vervangen door een nieuwer exemplaar dat volledig geconnecteerd en modulair kan werken. Op die manier vormt het een verbetering van je veiligheid. Daarnaast hoeft men bij een parlofoon vervanging niet altijd de volledige intercom af te bouwen. Is de bekabeling van de parlofoon nog in orde of is de behuizing van de binnen- of buitenposten nog intact, dan kan een vervangende microfoon of speaker al voldoende zijn. Een ervaren elektricien zal hierbij het probleem vlug en kordaat opsporen en aanpakken. Zowel op het vlak van spraakverbinding als op het vlak van beeldkwaliteit evolueren de parlofoons en de videofoons voortdurend waarbij ze steeds beter en efficiënter toegepast worden. Een parlofoon vervanging is dan ook het overwegen waard. Niet alleen biedt het vele voordelen op het vlak van veiligheid, comfort en controle, maar geniet je ook van een gratis levering bij aankoop van een nieuw product. Contacteer onze alarmspecialisten en elektriciens uit de omgeving van Dilbeek en vraag hen naar enkele vrijblijvende offertes!

parlofoon herstellen in @city

Parlofoon herstellen

Soms laat een parlofoon het afweten en dan moet je op zoek gaan naar de oorzaak. Meestal werkt slechts een onderdeel van de intercom niet en is het dus niet nodig om volledig je parlofoon te herstellen. Vaak gaat het alleen maar om een slecht functionerende speaker of microfoon. Zo kan de buitenpost van een parlofoon na lange tijd te kampen hebben met de weersomstandigheden waardoor er vochtproblemen ontstaan. Vooral bij oudere parlofoons komt dit wel vaker voor. Het is dus niet nodig om in deze gevallen je parlofoon te vervangen. Te vaak wordt er gedacht aan ingrijpende oplossingen terwijl niemand kijkt naar de eigenlijke oorzaak van het disfunctioneren. Het is dan ook goedkoper om een controle te laten uitvoeren door een gespecialiseerde elektricien. Hij zal je parlofoon herstellen daar waar het nodig is en je verdere onnodige kosten besparen. Maar een parlofoon herstellen kan ook preventief gebeuren door een update te laten uitvoeren van je elektronica. Zo worden domotica toepassingen steeds belangrijker en via een paar kleine aanpassingen of herstellingen kun je je parlofoon mee integreren in je domotica of in een gebruiksvriendelijke en controleerbare applicatie. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden bij één van de vele ervaren elektriciens rond Dilbeek!

videofoon installeren in @city

Videofoon installeren

Door een videofoon te installeren heb je niet alleen het spraakcontact, zoals bij een parlofoon, maar heb je ook een beeld van de bezoeker die aan je deur staat. Een eenvoudige videofoon met een zwart-wit weergave geeft je al een goed beeld van de aanbeller aan je buitenpost. Maar een videofoon kun je ook verder uitbreiden. Naast je gebruik als intercom wanneer er iemand aan de deur belt, kun je je videofoon ook voorzien van een vaste en permanente camera die je doorlopend het beeld van de toegang weergeeft op je monitor of display. Dit kan een alleenstaand beeld zijn of een beeld zijn dat mee geïntegreerd is in je beveiligingssysteem of je domotica. Maar ook een bewegingsmelder, via een PIR-sensor, of een digitale toegangscontrole via een toetsenklavier, magneet badge of irisscanner kunnen mee toegepast worden in je videofoon. Een ervaren elektricien kan zo jouw videofoon installeren als autonoom systeem of als een onderdeel van een uitgebreider bewakings- en toegangssysteem. De huidige generaties videofoons hebben een moderne elegante uitstraling en je kunt voor het materiaal kunststof, aluminium of inox kiezen. De vele voordelen maken dat de huidige producten dan ook goed beschermd zijn tegen weersinvloeden, inbraak en vandalisme. Indien je een videofoon wenst aan te schaffen, dan kun je best eerst het assortiment en de mogelijkheden vergelijken, want vooral op prestaties en kwaliteit zijn er grote verschillen onder de videofoons. Het prijskaartje van een videofooninstallatie hangt daarbij voornamelijk af van enkele factoren zoals de schermgrootte, het aantal beeldpixels, de nachtzicht mogelijkheden, de opname mogelijkheden of de rotatiemogelijkheden. De juiste videofoon installeren, vraagt dus een beetje voorbereiding en onderzoek. Vergelijk daarom enkele professionele elektriciens uit de omgeving van Dilbeek voor de beste prijs-kwaliteit offertes!

videofoon vervangen in @city

Een videofoon vervangen

Een videofoon vervangen die nog functioneert dat is toch nergens voor nodig? In principe niet, maar met de snel evoluerende elektronica middelen en toepassingen voldoet een oude videofoon al lang niet meer aan de vereisten van een modern controle- en veiligheidsbeheer. De moderne videofoons hebben IP camera’s die aangesloten zijn op het netwerk en je kunt ze via je computer, tablet of smartphone beheren en controleren. Vertoef je bijvoorbeeld op een feestje bij vrienden en er wordt thuis aan de deur gebeld? Geen probleem, via je smartphone heb je onmiddellijk een rechtstreeks beeld van de bezoeker voor je deur en je kunt zelfs rechtstreeks met hem of haar spreken. Ook de beelden kunnen worden opgenomen zodat je naderhand kunt bekijken wie er voor de deur stond. Een oude videofoon vervangen bied je dus tal van nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Een ingebouwde bewegingsmelder, een nachtzicht camera of een gekoppeld beveiligingsalarm? Het kan allemaal door de elektricien worden voorzien in jouw videofoon. Ontdek de vele mogelijkheden die er bestaan om je videofoon te vervangen en te verbeteren. Vraag hier vrijblijvend enkele offertes aan bij de erkende elektriciens rond Dilbeek. Zo maak je een onafhankelijke goede keuze voor de beveiliging van je eigendom!

videofoon herstellen in @city

Een videofoon herstellen

Een videofoon herstellen kan zeer uiteenlopend zijn al naargelang het gaat om een eenvoudige of gecompliceerde videofooninstallatie. Soms ligt de probleemstelling voor de hand en werkt de speaker, de drukknop of de camera niet meer, maar evengoed kan het ook een niet verklaarbare oorzaak hebben. Het systeem moet dan onderzocht worden door een professionele elektricien die zal nagaan hoe hij de videofoon kan herstellen. Vaak gaat het om eenvoudige ingrepen en moeten er slechts onderdelen vervangen worden, of is er iets mis met de verbindingen wanneer de videofoon is aangesloten op het netwerk. Vaak resulteert dit in een gestoord beeld of een gebroken geluidsweergave en vooral bij een slechte draadloze verbinding kan een versterking of een betere frequentie de videofoon al herstellen. Oude videofooninstallaties zijn dan weer minder bestand tegen de weersomstandigheden en het vocht waardoor ze beginnen te eroderen. Het is dan ook moeilijker om oude videofoons te herstellen. Videofoons die een onderdeel zijn van een volledig beveiligingssysteem worden meestal mee opgenomen in het periodiek onderhoud waardoor de kans op een herstelling wordt geminimaliseerd. Voor meer inlichtingen over videofoons herstellen, verwijzen we je door naar de vele ervaren elektriciens uit de regio Dilbeek!

Op zoek naar een elektricien in Dilbeek om een vrijblijvende offerte te maken voor je parlofoon?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Parlofoon en videofoon merken

Er zijn op de markt verschillende parlofoon merken en videofoon merken. De parlofoon prijzen lopen dan ook sterk uiteen, maar veelal zijn de videofoon en parlofoon prijzen gekoppeld aan de kwaliteit van de materialen, de resoluties, de camera’s, de vormgeving of de HD ondersteuning. De meest bekende videofoon en parlofoon merken op de markt zijn BTicino, Bevex, Dahua, Panasonic, Aiphone, Siedle en Legrand, maar regelmatig komen er vele nieuwe merken en producten bij. Het is dus aangeraden om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende merken en hun producten, zodat je de beste prijs-kwaliteit kunt bekomen. Het staat je dan ook vrij om gratis offertes aan te vragen bij de vele erkende elektriciens uit Dilbeek of omgeving. Ze kunnen je voorzien van alle technische kenmerken en ze zijn het best geplaatst om, vanuit hun ervaring, je het juiste advies te geven voor de huidige parlofoon prijzen. Ook bieden sommige merken een langere garantie op hun producten of bieden ze een gratis levering. Vergelijk en verkrijg je beoogde kwalitatieve toestellen aan de scherpste prijzen.

Gemiddelde kostprijs parlofoon / videofoon in Dilbeek

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN PARLOFOON OF VIDEOFOON BEPAALD?

De prijzen voor een parlofoon of videofoon kunnen sterk verschillen omdat het assortiment aan producten zeer groot is. Een parlofoon kun je in de basisversie al verkrijgen voor zo'n € 50, maar de betere parlofoons kosten toch wel iets meer. Vaak hangt de prijs af van de kwaliteit van de componenten zoals de beeldkwaliteit, sensors, nachtzicht capaciteit, bewegingsmelders of alarmsignalen. Hoe beter de kwaliteit van deze producten, hoe hoger de prijs.

Een parlofoon of videofoon kan ook gekoppeld worden aan, of onderdeel zijn van, een beveiligingscentrale of domotica. Ook kunnen er meerdere intercoms geplaatst worden in de woning zodat je vanop verschillende plaatsen je toegang kunt controleren en beheren. Het spreekt voor zich dat al deze bijkomende uitbreidingen en opties een hoger prijskaartje met zich meebrengen. Bekijk daarom eerst waaraan jouw parlofoon of videofoon moet voldoen en vergelijk dan het aanbod van de verschillende erkende elektriciens rond Dilbeek door enkele gratis offertes aan te vragen. Zo bespaar je nog eens extra op jouw aankoop!


Gemiddelde prijzen parlofoon/videofoon

Soort
Prijs
Parlofoon
€ 50 - € 600
Parlofoon met camera
€ 200 - € 800
videofoon
€ 300 - € 1400
Videofoon met IP camera
€ 400 - € 2000
Videofoon met toegangscontrole
€ 800 - € 4000

Premies

Van de Vlaamse overheid zijn er geen premies voor de beveiliging van je woning, maar sommige gemeenten geven wel een premie voor inbraakpreventie. Voor oudere woningen waarvan de elektrische installatie wordt vernieuwd, kom je in aanmerking voor de verbouwpremie. Deze premie vervangt de vroegere renovatiepremie. Je kunt de voorwaarden voor het bekomen van de "Mijn Verbouwpremie" raadplegen op onderstaande link.

Premies Vlaamse Overheid


Op zoek naar een elektricien in Dilbeek om de prijs voor je parlofoon te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
392 elektriciens rond Dilbeek!