ELEKTRICITEIT LEGGEN

Bereik tot 392 elektriciens rond Dilbeek.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je elektriciteit?

  Je wil nieuwe elektriciteit aanleggen, maar waar vind je de geschikte vakman voor deze klus? Hoe vind je een professionele en betrouwbare elektricien die actief is in de omgeving van Dilbeek, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele elektrische installateurs rond Dilbeek verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele elektriekers die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2298
ELEKTRICIENS
24
Opdrachten
per maand
41
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor elektriciteitswerken rond Dilbeek

Soort werken: Keuring van de installatie

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Er moeten schema's gemaakt worden voor keuring.
Arrow
Offerteaanvraag uit Dendermonde

Soort werken: Elektrische installatie in renovatie

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Nieuwe installatie.
Arrow
Offerteaanvraag uit DENDERMONDE

Vind een geschikte elektricien in de buurt van Dilbeek

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval elektrieker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je het leggen van je elektriciteit wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je klus garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van de professionele vakmannen uit de omgeving van Dilbeek. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Laat je elektriciteit leggen door een professional!

Via ons platform geeft je je offerteaanvraag voor het aanleggen van je elektriciteit eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde elektrische installateurs rond Dilbeek jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het aanleggen van je elektriciteit en je aansluitingen snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionals uit de omgeving van Dilbeek... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele elektrische installateurs rond Dilbeek. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor het aansluiten of aanleggen van elektriciteit, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmannen die gelegen zijn in de omgeving van Dilbeek en de juiste kwalificaties hebben om de klus uit te voeren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde professionals rond Dilbeek. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het aanleggen van je elektriciteit en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel elektriekers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om het aanleggen van je elektriciteit zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Dilbeek die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de elektriciens uit de regio rond Dilbeek. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de uit te voeren werken voor je elektriciteit ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte elektricien in Dilbeek door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Elektriciteit leggen: mogelijke werken?

nieuwe elektrische installatie plaatsen in @city

Nieuwe elektrische installatie

Het aanleggen van goede elektriciteitsinstallatie is zeer belangrijk voor elke nieuwbouw, of het nu gaat om een huis of een appartement. Vooral het juist inschatten van je elektra, met alle elektrische voorzieningen, aansluitingen, lichtpunten, schakelaars, kabels of stopcontacten, vraagt een zekere ervaring en vooruitziendheid. Met een goed stappenplan kom je al een heel eind, maar zelfs als je een beetje handig bent, kunnen er bij het elektriciteit leggen achteraf vele fouten opduiken die hadden kunnen vermeden worden. Soms is het verstandig om je stappenplan eerst te overleggen met een professional, voor je je elektriciteit zelf gaat aanleggen. Een goede en ervaren elektricien uit je regio kan je vooraf helpen met het opstellen van het basisplan waarbij alle wensen voor je elektriciteitsinstallatie worden doorlopen. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig en alle details, gaande van je zekeringskast, sleuven in de muren, kabels, stopcontacten, lichtpunten, keukentoestellen, wasmachine, droogkast, zonnepanelen, thermostaat, parlofoon, alarminstallatie, tuinverlichting tot je domotica applicaties, komen hierbij aan bod. Wil je je elektriciteit zelf leggen, dan kun je het uitslijpen van de sleuven in de muur eventueel uitbesteden. Je installateur kan dan eerst alles aftekenen en daarna kan het slijpen van de sleuven uitgevoerd worden door een andere vakman. Schuw je het echte werk niet, dan kun je ook hier besparen door de sleuven voor je elektriciteit zelf te gaan uitslijpen.

Natuurlijk kun je ook een elektricien inhuren voor de volledige uitwerking van je elektriciteit. Na het uittekenen van je basisplan, zal de installateur volgens een afgesproken stappenplan je elektriciteit aanleggen. Daarbij behoort ook het aftekenen en uitkappen of uitslijpen van de sleuven in de muren, om daarna in de uitgekapte sleuf de bedrading, al dan niet met voorbedrade buizen, aan te brengen. Na het uitslijpen en het leggen van de kabels, buizen en aansluitingen, wordt de uitgeslepen ruimte van elke muur weer helemaal glad gemaakt. Je installateur zal daarna de draden trekken en je elektra voorzien van voldoende sterke stroomkringen. Hij zal daarbij rekening houden om voldoende capaciteit te voorzien voor latere uitbreidingen. Hij zal je elektra ook groeperen in een overzichtelijke en ruime zekeringskast en de nodige aansluitingen aanbrengen naar de meterkast. Bij het aanleggen van elektriciteit, loont het ook de moeite om vooraf een vergelijking te maken tussen de verschillende elektromaterialen. Een goede professional kan je hierbij begeleiden. Overleg welke materialen het best geschikt zijn en laat bij voorkeur je elektriciteit leggen met de meest economische en duurzame materialen. Zorg ervoor dat je elektra en je zekeringskast ook een 3 fase aansluiting heeft of al voorzien is op deze aansluitingen. Zo heb je niet alleen een veilige elektrische installatie, maar is het aanpassen, uitbreiden of aanleggen van elektriciteit in je woning voor de toekomst gewaarborgd. Vergelijk gratis enkele elektrische installateurs rond Dilbeek via offertesonline.be en vind de beste prijs voor jouw elektriciteit.


elektriciteitskast aansluiten in @city

Elektriciteitskast

De elektriciteitskast of zekeringkast vormt het centrale gedeelte van je elektra waarin al je elektriciteit gegroepeerd wordt. Via de zekeringkast worden de kabels of leidingen van de binnenkomende elektrische energie beveiligd en verdeeld over de elektrische installaties doorheen je gebouw. Een professionele elektrieker zal niet alleen je elektriciteit leggen, maar hij zal ook zorgen voor een perfecte aansluiting van je elektriciteit op je zekeringkast. Hierbij zal hij de elektrische circuits en de zekeringen volgens de wettelijke normen aansluiten en zal hij de zekeringen en schakelaars voorzien van een overzichtelijke en duidelijke markering. Zo kun je je elektriciteit zelf beheren en partieel uit- of inschakelen. Zonnepanelen, thermostaten, tijdvertragers of domotica applicaties worden ook netjes in de zekeringkast ingebouwd, voorzien van aparte kabels en schakelaars. Een goede installateur voorziet ook genoeg ruimte in de kast om extra zekeringen te kunnen inbouwen. Hij zorgt zo voor een professionele en moderne zekeringkast die toekomstgericht en keuringsklaar is. Vraag via offertesonline.be vrijblijvend offertes aan voor je zekeringkast bij de vele erkende vakmannen uit jouw regio rond Dilbeek!

elektriciteit aansluiten in @city

Elektriciteit aansluiten

Om elektriciteit te kunnen leggen, moet je eerst je elektriciteit laten aansluiten op het elektriciteitsnet. Je moet hiervoor een tijdige aanvraag doen bij één van de erkende netbeheerders want zonder een energiecontract krijg je geen aansluiting op de elektrische leidingen. Vooraleer je daarna je elektra kunt aansluiten, moeten er enkele belangrijke voorbereidingen uitgevoerd worden bij het elektriciteit leggen. Zo moet er een goede aarding voorzien worden en moet de zekeringskast correct aangesloten worden op de meterkast. Verder voorziet de installateur de nodige zekeringen en beveiligingen zoals hoofdschakelaars, aardlekschakelaars, kWh meters, kracht- of kookgroepen, installatieautomaten en overspanningsbeveiligers. Met een vakkundig gecontroleerde elektriciteitsaansluiting, voldoet je elektriciteit aan de strengste wettelijke normen en kun je in alle rust en veiligheid genieten van je elektriciteitsvoorzieningen. Een professionele elektricien zorgt ervoor dat je elektriciteitsinstallatie gebruiksklaar en gekeurd is. Voor meer info over het aansluiten van je elektriciteit, kun je rechtstreeks de erkende bedrijven uit de omgeving van Dilbeek contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes!

elektriciteit laten keuren in @city

Elektrische keuring

Elke elektriciteitsinstallatie moet beschikken over een goedgekeurd gelijkvormigheidsattest. Dit attest krijg je pas wanneer je elektriciteit is goedgekeurd door een keuring expert. De keuring wordt uitgevoerd volgens het AREI (Algemeen reglement op de Elektrische Installaties) van de Vlaamse regering en de elektrische keuring is voorzien voor elke ingebruikstelling, verzwaring, wijziging of uitbreiding van je elektrisch netwerk of bij een verkoop van een eigendom. Ook moet je elektriciteitskeuring om de 25 jaar vernieuwd worden en ze kan alleen uitgevoerd worden door een erkende keurder van de door de overheid aangestelde keuringsorganismen. Wanneer je voor het aanleggen van je elektriciteit een negatief keuringsverslag krijgt, moet je eerst noodzakelijk de nodige aanpassingen doen aan je elektriciteitsinstallatie. Uiteraard brengt dit kosten en tijdsverlies met zich mee. De meeste mensen spelen op zeker en ze laten hun elektriciteit voorafgaandelijk nazien door een professionele elektrieker uit hun regio. De elektrieker controleert hierbij met een stappenplan het volledig elektrisch netwerk, de zekeringskast en de wettelijke veiligheidsnormen. Hij kan, indien gewenst, nog de nodige aanpassingen en verbeteringen uitvoeren waardoor er onaangename verrassingen worden vermeden. Indien je een voorafgaandelijke keuring wenst voor je elektrisch netwerk, kun je hier contact opnemen met de ervaren elektriciens uit Dilbeek!

herstellen elektrische installaties in @city

Herstellingen elektrische installaties

Ook in de elektrische wereld staat de vooruitgang niet stil en moeten er bepaalde elektrische onderdelen of een schakel hersteld en vervangen worden. Soms uit noodzaak omdat de elektriciteit verouderd is, soms omdat de moderne technologie vernieuwingen vereist. Door de technologische vooruitgang wordt het elektriciteitsnet alsmaar zwaarder belast en uitgebreid door verschillende factoren zoals domotica en/of ergonomische toepassingen. Hierdoor kun je best je elektrische installatie aanpassen, verzwaren of uitbreiden, want anders riskeer je mettertijd overbelasting en kortsluitingen. Dikwijls volstaan kleine herstellingen of verbeteringen aan je stroomgroepen, kabels, zekeringkast, stopcontacten of schakelaars om de problemen op te lossen en hoef je geen nieuwe elektriciteit te leggen. Maar soms gaat het ook over verouderde leidingen, een verouderde zekeringskast of over onveilige en gevaarlijke situaties die risico’s bieden op brandgevaar of elektrocutie. In dit geval spreken we van dringende en noodzakelijke herstellingen. Vaak dien je hierbij nieuwe elektriciteit te leggen en moet je je elektrisch netwerk volledig laten vernieuwen. Wacht daarom niet tot het te laat is en laat je elektrische installatie tijdig nakijken door een professionele vakman uit je regio rond Dilbeek.

elektriciteitsinstallatie uitbreiden in @city

Elektriciteitsinstallatie uitbreiden

Tegenwoordig moeten je elektriciteitsvoorzieningen tegemoet komen aan de snel evoluerende eisen op het vlak van domotica, dataverkeer, entertainment en wellness. Vaak moet je je elektrische installatie uitbreiden of moet je nieuwe elektra leggen, om aan al deze voorzieningen zoals warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, elektrische wagens, alarmsystemen, sauna’s, jacuzzi’s of home cinema’s te kunnen voldoen. Maar ook een extra stopcontact, verlichtingspunten of sensoren kunnen je elektrische stroomgroepen beïnvloeden of veranderen. Door je elektriciteitsnetwerk uit te breiden en te verzwaren, vang je deze problemen op en kun je je elektriciteitsinstallatie ook voorbereiden voor eventuele latere uitbreidingen. Met de hulp van een professionele vakman kun je je elektriciteit leggen op een veilige en vakkundige manier zodat je uitgebreid netwerk klaar is voor de elektrische keuring en de toekomst. Stel je wensen samen en vraag enkele vrijblijvende offertes aan bij de regionale elektrische installateurs uit je omgeving rond Dilbeek!

meterkast plaatsen in @city

Meterkast en aarding plaatsen

De meterkast, ook wel compteurkast genoemd, wordt niet door je elektricien maar door de netbeheerder geplaatst. De opstelling van de meterkast mag niet vrij gekozen worden en ze mag niet conflicteren met de installaties van de andere nutsvoorzieningen. Vanaf de meterkast vertrekt de stroom via je elektriciteitskast om zo je elektriciteit te leggen doorheen je woning. Daarnaast is het plaatsen van een goede aarding ook verplicht. Deze zorgt voor een goede afvoer van een lekstroom binnen je elektrische installatie of bij één van je elektrische toestellen. Door middel van aardlekschakelaars en verliesstroomschakelaars kun je zo de veiligheid van je netwerk optimaliseren. De aansluiting van je elektriciteit op de meterkast laat je best uitvoeren door een professionele elektricien. Hij weet perfect hoe hij de stroom en de aardingschakelaar moet koppelen aan de meterkast. Hij zal ook rekening houden of de energieleverancier een 1 fase of een 3 fase aansluiting heeft voorzien. Voor meer info over de meterkast en de aarding, verwijzen we je graag door naar de gediplomeerde stielmannen uit Dilbeek!

domotica installeren in @city

Domotica

Domotica is een verzamelnaam die wordt gebruikt om alle systemen die je huis automatiseren te omschrijven. Via actoren en sensoren, die worden aangestuurd door een centrale besturingseenheid, beheer je met één knop al je domotica applicaties, voor je verwarming, verlichting, alarmsysteem, ventilatie, multimedia, zonwering of je toegangscontrole. Dankzij domotica wordt je wooncomfort sterk verhoogd, bespaar je heel wat op je energie uitgaven en beveilig en controleer je je huis automatisch. Zo bedien je al deze geïntegreerde systemen vanaf je laptop, smartphone of tablet en behoud je de controle, ook wanneer je niet thuis bent. Zo kun je vanaf afstand de lichten doven, de aanbeller aan je voordeur via de videofoon bekijken of beantwoorden en de lichten of de verwarming bijsturen. De mogelijkheden van domotica zijn onbeperkt en ze vinden snel hun weg binnen de huidige elektrische installaties. Domotica is niet goedkoop en soms dien je bijkomende elektriciteit te leggen voor je, al dan niet met kabels aangestuurde, domotica installatie. Maar dankzij de nuttige automatisering van je leefomstandigheden, bespaar je heel wat qua energieverbruik. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij de erkende domotica plaatsers uit je regio. Ze kunnen je perfect adviseren en begeleiden naargelang je wensen en prijs!

parlofoon videofoon plaatsen in @city

Parlofonie en videofonie

Een parlofonie en/of videofonie systeem maakt je woning veiliger en praktischer. Je kunt deze beide systemen afzonderlijk, gecombineerd of geïntegreerd in je toegangs- en alarmsysteem gebruiken, met of zonder kabel. Via de intercom kun je met een parlofoon de toegang tot je woning van op afstand controleren en beheren. Zo vermijd je dat leurders of onbekenden voor je geopende deur staan. Met een videofoon beschik je tevens over een beeldscherm waarop je de persoon die aanbelt, kunt zien. Sommige videofoons maken deel uit van een uitgebreid alarmsysteem waarbij de beelden ook opgenomen kunnen worden op de harde schijf van je alarmcentrale. Zowel de parlofoon als de videofoon kunnen geïntegreerd worden in je domotica elektra zodat je je toegang ook van buiten je huis kunt bedienen. Wens je meer te weten over parlofonie of videofonie? Neem dan hier contact op met de regionale specialisten uit je omgeving rond Dilbeek voor vrijblijvende adviezen en offertes!

databekabeling laten installeren in @city

Databekabeling laten installeren

Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen erop dat hun datanetwerk snel en betrouwbaar is. Daarom is het belangrijk dat je je dataverkeer mee incalculeert wanneer je elektriciteit laat leggen. Je databekabeling moet veilig zijn en voldoende bandbreedte bezitten. Ook bij particuliere woningen is een datanetwerk tegenwoordig al vrij goed ingeburgerd waarbij al de computers verbonden zijn via een centrale server of databank. Bij bedrijven en firma’s liggen de eisen voor een goed datanetwerk een pak hoger en bestaan de kabels vaak uit glasvezelkabels om tegemoet te komen aan het vele dataverkeer. Kabels van glasvezel bieden immers een goede weerstand tegen vocht, extreme temperaturen, elektromagnetische stoorsignalen, elektriciteitspannes en tegen chemische dampen of vloeistoffen. Door je kabels van je data professioneel te laten installeren, kies je voor een betrouwbaar, veilig en snel datanetwerk. Heb je nog vragen over databekabeling? De professionele elektriekers uit Dilbeek bespreken met jou de mogelijkheden om je data optimaal te beschermen en te installeren.

verlichting laten plaatsen in @city

Verlichting plaatsen

Voor je je elektriciteit laat leggen, maak je eerst met je elektricien een lichtplan op. Aangezien het ideale licht zowel sfeervol, praktisch als spaarzaam moet zijn, loont het de moeite om vooraf de verlichting van je elektrische installatie goed in te plannen en te bepalen. Welke lichtsterkte wens je in elke kamer te gebruiken en moet dit best functioneel direct licht zijn of eerder best sfeervol indirect licht zijn? Waar gebruik je dimmers, led lampen, lichtbalken, vloerverlichting of noodverlichting? Wens je alles te integreren in je domotica zodat je met één knop de sfeer en het licht van een kamer kunt aanpassen of combineren? Of verkies je tijdschakelaars of bewegingssensoren om het licht na een tijd automatisch te laten doven in een kamer? Met een goed lichtplan maak je het leven sfeervol, aangenaam en gebruiksvriendelijk. Door het plaatsen van een intelligent verlichtingsnetwerk, bespaar je ook behoorlijk wat op je energiefactuur. Laat je vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden voor je lichtinstallatie en neem contact op met enkele erkende vakmannen uit de omgeving van Dilbeek!

stopcontacten plaatsen in @city

Stopcontacten plaatsen

Wanneer iemand elektriciteit laat leggen, krijgt hij of zij vaak volgende opmerking mee: ‘laat zeker voldoende stopcontacten plaatsen’. Een terechte opmerking want dikwijls wordt er bij een eerste nieuwe woning zuinig omgesprongen met het budget en is er weinig ruimte voor extra voorzieningen. Nochtans staat de technologische evolutie niet stil en wenst het merendeel van de jongere generatie overal een stopcontact om te kunnen connecteren of te laden. Maar daarnaast vragen domeinen als domotica, multimedia, wellness, luchtkwaliteit, energie, sfeerverlichting, keukenapparatuur of hobby apparaten ook de nodige stopcontact voorzieningen. De elektrische stroomkringen moeten ook sterk genoeg zijn om zware elektrische toestellen zoals een kookeiland of een warmtepomp te kunnen ondersteunen. Je kunt daarbij ook elk stopcontact kiezen naargelang je wensen. Wil je een kindveilig stopcontact plaatsen, een stopcontact met afstandsbediening of eerder een design inbouw stopcontact in je keuken? De keuze aan stopcontacten en inbouwdozen is zeer ruim en divers. Maak vooraf een goede planning zodat je stopcontacten voldoende ruimte bieden aan al je elektrische toepassingen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor het plaatsen van je stopcontacten en inbouwdozen en contacteer enkele regionale elektriciens uit Dilbeek of omgeving voor een paar vrijblijvende offertes!

Op zoek naar een elektricien in Dilbeek om een vrijblijvende offerte te maken voor je elektriciteit?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Leggen elektriciteit: gemiddelde kostprijs

HOE WORDT DE PRIJS VOOR HET LEGGEN VAN ELEKTRICITEIT BEPAALD?

Voor je begint met het aanleggen van elektriciteit, maak je best eerst een stappenplan van je elektriciteitsnetwerk dat je wil installeren, uitbreiden of vernieuwen. Voorzie ook steeds voldoende mogelijkheden om je elektra nadien nog uit te breiden want de technologische voorruitgang staat niet stil. Houd er ook rekening mee dat fossiele brandstoffen in de toekomst geweerd zullen worden en dat ook je verwarming en je wagen hun plaats hebben in je elektra toepassingen. Overweeg daarom zeker ook om te investeren in zonnepanelen, warmtepompen of zonneboilers om de prijs van je elektriciteit te drukken. Vergelijk daarnaast de prijzen door enkele gratis offertes aan te vragen bij de elektriekers uit de regio Dilbeek. Het geeft je niet alleen meer keuze, maar het kan ook de prijs voor je elektriciteit reduceren.

Prijzen elektriciteit leggen

Soort werken
Prijs
Nieuwe elektrische installatie
€ 5000 - € 7500
Extra groep aansluiten zekeringkast
€ 200 - € 260
Zekeringkast 1 fase (5 tot 10 groepen)
€ 480 - € 750
Zekeringkast 1/3 fase (5 tot 10 groepen)
€ 500 - € 800
Zekeringkast 3 fase (5 tot 10 groepen)
€ 560 - € 820
Technische keuring
€ 120 - € 200
Opmaak elektrisch plan
€ 30 - € 50
Centraal bekabelde domotica
vanaf € 6000
Parlofoon
€ 150 - € 700
Parlofoon met camera
€ 300 - € 800
Videofoon
€ 300 - € 1400
Videofoon met IP camera
€ 400 - € 2000
Videofoon met toegangscontrole
€ 800 - € 4000
Prijs elektricien
€ 30 - € 50

PREMIES

Voor de vernieuwing of verbetering van je elektrische installatie en telecommunicatie, kun je in aanmerking komen voor de verbouwpremie van de Vlaamse Overheid. Je moet dan als eigenaar-bewoner behoren tot de middelste en laagste inkomenscategorie en de woning of het appartement moet minstens 15 jaar oud zijn op de datum van je aanvraag. Via de website van de Overheid kun je hiervoor de "Mijn Verbouwpremie" aanvragen. De voorwaarden en bedragen staan op de site vermeld en via het online loket kun je de premie gemakkelijk aanvragen. Gebruik de onderstaande link om in contact te komen met de desbetreffende pagina.

Premies elektriciteit


Op zoek naar een elektricien in Dilbeek om de prijs voor je elektriciteit te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
392 elektriciens rond Dilbeek!