elektriciteit laten aanleggen

Bereik tot 2195 elektriciens in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw elektriciteitswerken

  U wilt elektriciteit laten leggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw elektriciteitswerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare elektricien die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele elektriciens uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele elektriciens die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2195
ELEKTRICIENS
39
Opdrachten
per maand
71
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor elektriciteitswerken in Vlaanderen

Soort werken: Elektrische installatie in renovatie

Start werken: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Te renoveren woning van 1949 zou een controle en bijkomende elektrische schakelaars kunnen gebruiken, voor o.a. elektrische rolluiken etc.
Offerteaanvraag uit Lembeek

Soort werken: Keuring van de installatie

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

We hebben een huis gekocht. Graag iemand komen om te kijken , of alles in orde is.
Offerteaanvraag uit Lommel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele elektriciens in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor het leggen van elektriciteit, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele elektriciens die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven elektriciteitswerken.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde elektriciens uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het leggen van uw elektriciteit en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel elektriciens interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw elektriciteitswerken zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de elektriciens uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de elektriciteitswerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke elektricien?

Vind een geschikte elektricien in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval elektricien, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u het leggen van uw elektriciteit wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw elektriciteitswerken garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele elektriciens uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Uw elektriciteit laten leggen door een professionele elektricien!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor het leggen van uw elektriciteit éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde elektriciens uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het leggen van uw elektriciteit snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele elektriciens uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte elektricien uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Elektriciteit leggen: mogelijke werken?

nieuwe elektrische installatie plaatsen

Nieuwe elektrische installatie

Het plaatsen van een elektrische installatie is een belangrijk onderdeel van elke nieuwbouw of het nu gaat om een huis of een appartement. Vooral het juist inschatten van uw elektrische voorzieningen vraagt een zekere ervaring en vooruitziendheid. Een goede en ervaren elektricien uit uw regio kan u hierbij veel tijd en kopzorgen besparen. Zo maakt u met de elektricien eerst uw basisplan op waarbij alle wensen voor uw elektrische installatie worden overlopen. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig en alle details, gaande van uw verlichting, stopcontacten, keukentoestellen, wasmachine, droogkast, zonnepanelen, thermostaat, parlofonie, alarminstallatie, tuinverlichting tot uw domotica applicaties, komen hierbij aan bod. Een goed en overwogen plan vermijdt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Uw elektricien zal daarna uw elektriciteit leggen volgens dit plan en hiervoor voldoende stroomkringen creëren zodat u later nog voldoende capaciteit heeft om uit te breiden. Elektriciteit leggen vraagt veel tijd en materiaal en het loont dan ook de moeite om vooraf een vergelijking te maken tussen de verschillende elektromaterialen. Een goede elektricien kan u hierbij begeleiden zodat u uw elektriciteit kunt leggen met de meest economische en duurzame materialen. Overleg dus eerst uitgebreid de mogelijkheden met enkele elektriciens uit uw regio. Zo krijgt u een goed beeld van de duur en de prijs voor uw elektrische installatie. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de regionale elektriciens contacteren voor enkele gratis offertes!

elektriciteitskast aansluiten

Elektriciteitskast

De elektriciteitskast of zekeringkast vormt het centrale gedeelte van uw elektrische installatie waarin al uw elektriciteit gegroepeerd wordt. Via de elektriciteitskast wordt de binnenkomende elektrische energie beveiligd en verdeeld over de elektrische installaties doorheen uw gebouw. Een professionele elektricien zal niet alleen uw elektriciteit leggen maar hij zal ook zorgen voor een perfecte aansluiting van uw elektriciteit op uw zekeringkast. Hierbij zal hij de elektrische circuits en de zekeringen volgens de wettelijke normen aansluiten waarbij hij ze zal voorzien van een overzichtelijke en duidelijke markering. Beschikt u over zonnepanelen, thermostaten, tijdvertragers of domotica applicaties dan wordt dit door uw elektricien netjes ingebouwd in de elektriciteitskast. Zo verzekert uw elektricien u van een professionele en moderne zekeringkast die toekomstgericht en keuringsklaar is. Via offertesonline.be kunt u, voor het leggen van uw elektriciteit of zekeringkast, contact opnemen met de erkende elektriciens uit uw regio of nabije omgeving. Ze zullen u met veel plezier verder helpen met enkele vrijblijvende offertes!

elektriciteit aansluiten

Elektriciteit aansluiten

Om elektriciteit te kunnen leggen moet u eerst uw elektriciteit laten aansluiten op het elektriciteitsnet. U moet hiervoor een tijdige aanvraag doen bij één van de erkende netbeheerders want zonder een energiecontract krijgt u geen aansluiting. Vooraleer u daarna uw elektrische installatie kunt aansluiten, moeten er enkele belangrijke voorbereidingen uitgevoerd worden bij het elektriciteit leggen. Zo moet er een goede aarding voorzien worden en moet de elektriciteitskast correct aangesloten worden op de meterkast. Verder voorziet de elektricien de nodige zekeringen en beveiligingen zoals hoofdschakelaars, aardlekschakelaars, kWh meters, kracht- of kookgroepen, installatieautomaten en overspanningsbeveiligers. Met een vakkundige elektriciteitsaansluiting voldoet uw elektrische installatie aan de strengste wettelijke normen en kunt u in alle rust en veiligheid genieten van uw elektriciteitsvoorzieningen. Een professionele elektricien zorgt ervoor dat uw elektrische installatie gebruiksklaar en gekeurd is. Voor meer info over het aansluiten van uw elektriciteit, kunt u rechtstreeks de erkende elektriciens uit uw regio contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes!

elektriciteit laten keuren

Elektrische keuring

Elke elektrische installatie moet beschikken over een goedgekeurd gelijkvormigheidsattest. Dit attest krijgt u pas wanneer uw installatie is goedgekeurd door een keuring expert. De keuring wordt uitgevoerd volgens het AREI (Algemeen reglement op de Elektrische Installaties) van de Vlaamse regering en de elektrische keuring is voorzien voor elke ingebruikstelling, verzwaring, wijziging of uitbreiding van uw elektrisch netwerk of bij een verkoop van een eigendom. Ook moet uw elektriciteitskeuring om de 25 jaar vernieuwd worden en ze kan alleen uitgevoerd worden door een erkende keurder van de door de overheid aangestelde keuringsorganismen. Wanneer u voor het leggen van uw elektriciteit een negatief keuringsverslag krijgt, moet u eerst de nodige aanpassingen doen aan uw elektriciteitsinstallatie. Uiteraard brengt dit kosten en tijdsverlies met zich mee. De meeste mensen spelen op zeker en ze laten hun elektrische installatie voorafgaandelijk nazien door een professionele elektricien uit hun regio. De elektricien controleert hierbij het volledig elektrisch netwerk, de elektriciteitskast en de wettelijke veiligheidsnormen. Hij kan, indien gewenst, nog de nodige aanpassingen en verbeteringen uitvoeren waardoor er onaangename verrassingen worden vermeden. Indien u een keuring wenst voor uw elektrische installatie, kunt u hier contact opnemen met de ervaren elektriciens uit uw regio!

herstellen elektrische installaties

Herstellingen elektrische installaties

Ook in de elektrische wereld staat de vooruitgang niet stil en moeten er bepaalde elektrische installatie onderdelen hersteld en vervangen worden of moet u, in sommige gevallen, zelfs nieuwe elektriciteit leggen. Door de technologische vooruitgang wordt het elektriciteitsnet alsmaar zwaarder belast en uitgebreid met domotica en/of ergonomische toepassingen. Hierdoor moet u uw elektrische installatie aanpassen, verzwaren of uitbreiden want anders riskeert u overbelasting en kortsluitingen. Dikwijls volstaan kleine herstellingen of verbeteringen aan uw stroomgroepen, zekeringkast, stopcontacten of schakelaars om de problemen op te lossen en hoeft u geen nieuwe elektriciteit te leggen. Maar soms gaat het ook over verouderde leidingen, een verouderde elektriciteitskast of over onveilige en gevaarlijke situaties die risico’s bieden op brandgevaar of elektrocutie. In dit geval spreken we van dringende en noodzakelijke herstellingen. Vaak dient u hierbij nieuwe elektriciteit te leggen en moet u uw elektrische installatie volledig laten vernieuwen. Wacht daarom niet tot het te laat is en laat uw elektrische installatie tijdig nakijken door een professionele elektricien uit uw regio

elektriciteitsinstallatie uitbreiden

Elektriciteitsinstallatie uitbreiden

Tegenwoordig moeten uw elektriciteitsvoorzieningen tegemoet komen aan de snel evoluerende eisen op het vlak van domotica, dataverkeer, entertainment en wellness. Vaak moet u uw elektrische installatie uitbreiden of moet u nieuwe elektriciteit leggen om aan al deze voorzieningen zoals warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, elektrische wagens, alarmsystemen, sauna’s, jacuzzi’s of home cinema’s te kunnen voldoen. Maar ook de uitbreiding van uw stopcontacten, verlichtingspunten of sensoren kunnen uw elektrische stroomgroepen beïnvloeden of veranderen. Door uw elektriciteitsnetwerk uit te breiden en te verzwaren, vangt u deze problemen op en kunt u uw elektriciteitsinstallatie ook voorbereiden voor eventuele latere uitbreidingen. Met een professionele elektricien kunt  u uw elektriciteit laten leggen op een veilige en vakkundige manier zodat uw uitgebreid netwerk klaar is voor de elektrische keuring en de toekomst. Stel uw wensen samen en vraag enkele vrijblijvende offertes aan bij de regionale elektriciens uit uw omgeving!

meterkast plaatsen

Meterkast en aarding plaatsen

Een meterkast, ook wel compteurkast genoemd, wordt niet door uw elektricien maar door de netbeheerder geplaatst. De opstelling van de meterkast mag niet vrij gekozen worden en ze mag niet conflicteren met de installaties van de andere nutsvoorzieningen. Vanaf de meterkast vertrekt de stroom via uw elektriciteitskast om zo uw elektriciteit te leggen doorheen uw woning. Daarnaast is het plaatsen van een goede aarding ook verplicht. Deze aarding zorgt voor een goede afvoer van een lekstroom binnen uw elektrische installatie of bij één van uw elektrische toestellen. Door middel van aardlekschakelaars en verliesstroomschakelaars kunt u de veiligheid van uw netwerk optimaliseren. De aansluiting van uw elektriciteit op de meterkast laat u best uitvoeren door een professionele elektricien. Hij weet perfect hoe hij de stroom en de aarding moet koppelen aan de meterkast en hij houdt er rekening mee of de energieleverancier een 1 fase of een 3 fase aansluiting heeft voorzien. Voor meer info over de meterkast en de aarding, verwijzen we u graag door naar de gediplomeerde elektriciens uit uw regio!

domotica installeren

Domotica

Domotica is een verzamelnaam die wordt gebruikt om alle systemen die uw huis automatiseren te omschrijven. Via actoren en sensoren, die worden aangestuurd door een centrale besturingseenheid, beheert u met één knop al uw domotica applicaties voor uw verwarming, verlichting, alarmsysteem, ventilatie, multimedia, zonwering of uw toegangscontrole. Dankzij domotica wordt uw wooncomfort sterk verhoogd, bespaart u heel wat op uw energie uitgaven en beveiligt en controleert u uw huis automatisch. Zo bedient u al deze geïntegreerde systemen vanaf uw laptop, smartphone of tablet en behoudt u de controle ook wanneer u niet thuis bent. Zo kunt u vanaf afstand de lichten doven, de aanbeller aan uw voordeur via de videofoon bekijken of beantwoorden en de lichten of de verwarming bijsturen. De mogelijkheden van domotica zijn onbeperkt en ze vinden snel hun weg binnen de huidige elektrische installaties. Domotica is niet goedkoop en soms dient u bijkomende elektriciteit te leggen voor uw, al dan niet bekabelde, domotica installatie. Maar dankzij de nuttige automatisering van uw leefomstandigheden bespaart u heel qua energieverbruik. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij de erkende domotica elektriciens uit uw regio. Ze kunnen u perfect adviseren en begeleiden naargelang uw wensen en prijs!

parlofoon videofoon plaatsen

Parlofonie en videofonie

Een parlofonie en/of videofonie systeem maakt uw woning veiliger en praktischer. U kunt deze beide systemen afzonderlijk, gecombineerd of geïntegreerd in uw toegangs- en alarmsysteem gebruiken. Via de intercom kunt u met een parlofoon de toegang tot uw woning van op afstand controleren en beheren. Zo vermijdt u dat leurders of onbekenden voor uw geopende deur staan. Met een videofoon beschikt u tevens over een beeldscherm waarop u de persoon die aanbelt, kunt zien. Sommige videofoons maken deel uit van een uitgebreid alarmsysteem waarbij de beelden ook opgenomen kunnen worden op de harde schijf van uw alarmcentrale. Zowel de parlofoon als de videofoon kunnen geïntegreerd worden in uw domotica zodat u uw toegang ook van buiten uw huis kunt bedienen. Wenst u meer te weten over parlofonie of videofonie? Neem dan hier contact op met de regionale elektriciens uit uw omgeving voor vrijblijvende adviezen en offertes!

databekabeling laten installeren

Databekabeling laten installeren

Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen erop dat hun datanetwerk snel en betrouwbaar is. Daarom is het belangrijk dat u uw dataverkeer mee incalculeert wanneer u uw elektriciteit laat leggen. Uw databekabeling moet veilig zijn en voldoende bandbreedte bezitten. Ook bij particuliere woningen is een datanetwerk tegenwoordig al vrij goed ingeburgerd waarbij al de computers verbonden zijn via een centrale server of databank. Bij bedrijven en firma’s liggen de eisen voor een goed datanetwerk een pak hoger en bestaat de bekabeling vaak uit glasvezelkabels om tegemoet te komen aan het vele dataverkeer. Glasvezelkabels bieden een goede weerstand tegen vocht, extreme temperaturen, elektromagnetische stoorsignalen, elektriciteitspannes en tegen chemische dampen of vloeistoffen. Door uw databekabeling professioneel te laten installeren, kiest u voor een betrouwbaar, veilig en snel datanetwerk. Heeft u nog vragen over databekabeling? De professionele elektriciens in uw regio bespreken met u de mogelijkheden om uw data optimaal te beschermen en te installeren.

verlichting laten plaatsen

Verlichting plaatsen

Voor u uw elektriciteit laat leggen, maakt u eerst met uw elektricien een lichtplan op. Aangezien de ideale verlichting zowel sfeervol, praktisch als spaarzaam moet zijn, loont het de moeite om vooraf de verlichting van uw elektrische installatie goed in te plannen en te bepalen. Welke lichtsterkte wenst u in elke kamer te gebruiken en moet dit functioneel direct licht zijn of eerder sfeervol indirect licht zijn? Waar gebruikt u dimmers, led verlichting, lichtbalken, vloerverlichting of noodverlichting? Wenst u alles te integreren in uw domotica zodat u met één knop de sfeer en de verlichting van een kamer kunt aanpassen of combineren? Of verkiest u tijdschakelaars of bewegingssensoren om het licht na een tijd automatisch te laten doven in een kamer? Met een goed lichtplan maakt u het leven sfeervol, aangenaam en gebruiksvriendelijk. Door het plaatsen van een intelligent verlichtingsnetwerk bespaart u ook behoorlijk wat op uw energiefactuur. Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden voor uw verlichting en neem contact op met enkele erkende elektriciens uit uw regio!

stopcontacten plaatsen

Stopcontacten plaatsen

Wanneer iemand elektriciteit laat leggen, krijgt hij of zij vaak volgende opmerking mee: ‘laat zeker voldoende stopcontacten plaatsen’. Een terechte opmerking want dikwijls wordt er bij een eerste nieuwe woning zuinig omgesprongen met het budget en is er weinig ruimte voor extra voorzieningen. Nochtans staat de technologische evolutie niet stil en wenst het merendeel van de jongere generatie overal te kunnen connecteren of te laden. Maar daarnaast vragen domeinen als domotica, multimedia, wellness, luchtkwaliteit, energie, sfeerverlichting, keukenapparatuur of hobby apparaten ook de nodige stopcontact voorzieningen. De elektrische stroomkringen moeten ook sterk genoeg zijn om zware elektrische toestellen zoals een kookeiland of een warmtepomp te kunnen ondersteunen. Ook type stopcontacten kunt u bepalen naargelang uw wensen. Wilt u overal kindveilige stopcontacten plaatsen, stopcontacten plaatsen die u vanaf afstand kunt bedienen of kiest u eerder voor stijlvolle inbouw stopcontacten in uw keuken? Maak vooraf een goede planning zodat uw stopcontacten voldoende ruimte bieden aan al uw elektrische toepassingen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden voor uw stopcontacten en contacteer enkele regionale elektriciens uit uw buurt voor een paar vrijblijvende offertes!

Op zoek naar een elektricien uit uw regio om een vrijblijvende offerte te maken voor uw elektriciteit?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Gemiddelde kostprijs voor het leggen van elektriciteit

HOE WORDT DE PRIJS VOOR het leggen van elektriciteit BEPAALD?

Wanneer u uw elektriciteit laat leggen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw elektriciteitswerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de elektricien(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele elektriciens uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen elektriciteit leggen

Soort werken
Prijs
Nieuwe elektrische installatie
€ 5000 - € 7500
Extra groep aansluiten zekeringkast
€ 200 - € 260
Zekeringkast 1 fase (5 tot 10 groepen)
€ 480 - € 750
Zekeringkast 1/3 fase (5 tot 10 groepen)
€ 500 - € 800
Zekeringkast 3 fase (5 tot 10 groepen)
€ 560 - € 820
Technische keuring
€ 120 - € 200
Opmaak elektrisch plan
€ 30 - € 50
Centraal bekabelde domotica
vanaf € 6000
Parlofoon
€ 150 - € 700
Parlofoon met camera
€ 300 - € 800
Videofoon
€ 300 - € 1400
Videofoon met IP camera
€ 400 - € 2000
Videofoon met toegangscontrole
€ 800 - € 4000
Prijs elektricien
€ 30 - € 50

premies & subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw elektriciteitswerken fors lager kunnen uitkomen.
De Vlaamse overheid en de netbeheerders geven verschillende premies voor elektrische installaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse energielening
 • De aanpassingspremie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Op zoek naar een elektricien uit uw regio om de prijs voor uw elektriciteitswerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2195 elektriciens in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Elektriciteitswerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...