vaste airco

Bereik tot 823 airco installateurs in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw airco

  U wilt een vaste airco kopen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw airconditioning? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare installateur die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele airco installateurs uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

823
airco installateurs
21
Opdrachten
per maand
44
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor airco installatie in Vlaanderen

Soort werken: Nieuwe airco installatie

Aantal ruimtes: 2 ruimtes

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

2 ruimtes koelen (enkel koeling nodig) van redelijk kleine oppervlakte. Nieuwe installatie voor nieuwbouw. Graag offerte verkrijgen ivm de mogelijkheden om airco te installeren. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag uit Melsele

Soort werken: Nieuwe airco installatie

Aantal ruimtes: 2 ruimtes

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

2 airco's (eetkamer en kamer) op multisplit buitenunit.
Japanse fabrikant, Alleen verwarmen indien mogelijk (voor premie).
Momenteel worden alleen houtkachels gebruikt voor verwarming.
Offerteaanvraag uit Gooik

Vind een geschikte airco installateur in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval airco installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u de aankoop van uw vaste airco wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw vaste airco garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele airco installateurs uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Vaste airco kopen: uw vaste airconditioning kopen bij een professionele installateur!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw vaste airco éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde airco installateurs uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het kopen van uw vaste airco snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele airco installateurs uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele airco installateurs in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw vaste airco, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele installateurs die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw vaste airco.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde airco installateurs uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het installeren van uw vaste airco en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel airco installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw airco zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te kopen airco ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte airco installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een vaste airco?

Vele mensen zitten nog met het idee dat een vaste airco slechts nuttig is voor een bepaalde periode en dat een vaste airco kopen zeer nadelig is voor hun energiefactuur. Maar het tegendeel is waar en alle vaste airco’s hebben op zeer korte tijd een grote evolutie doorgevoerd waardoor ze voldoen aan de strenge energienormen van de toekomst. Een vaste airco installatie is vandaag meer dan alleen maar een verkoeler voor uw woning. Airconditioning betekent letterlijk het conditioneren van uw binnenklimaat en een vaste airco kan dus niet alleen uw woning verkoelen maar kan uw binnenklimaat ook verwarmen, verluchten, filteren, zuiveren en ontvochtigen. Via een lucht-luchtwarmtepomp wordt de buitenlucht via de buitenunit van uw vaste airco doorgestuurd naar uw binnenunits en wordt uw binnenklimaat geregeld volgens uw wensen. Deze regeling kan automatisch gebeuren of manueel. Een vaste airco kan dus ook de luchtvochtigheid in uw kamer beheren of de kamer verwarmen tijdens de frissere dagen, zonder dat u uw hoofdverwarming dient te gebruiken. U kunt een vaste airco kopen met het standaard A+ energielabel maar er zijn ook superzuinige airco’s met een A+++ label die een uiterst laag energieverbruik hebben. Ook op het vlak van design en besturing hebben de vaste airco installaties een metamorfose ondergaan en tegenwoordig kunt u een vaste airco kopen in alle mogelijke vormen. Vloermodellen, wandmodellen, plafondmodellen of inbouwcassettes, het aanbod aan decoratieve binnen airco’s is zeer groot en er bestaan ook talloze unieke design airco’s, die als blikvanger uw interieur kunnen verfraaien. Daarnaast moet een airco ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Tegenwoordig zijn er diverse opties en meer en meer mensen zullen dan ook een vaste airco kopen die voorzien is van de laatste snufjes zoals een automatische klimaatregeling, een nachtelijke teruglopende intervalregeling, bewegingssensoren, timers, luchtzuivering, zelfsluitende luchtroosters of een aansluiting op uw domotica netwerk. Natuurlijk kunt u uw vaste airco ook aansturen via uw tablet of smartphone, zelfs wanneer u niet thuis bent. Een vaste airco kopen is niet meer zo uitzonderlijk en onder meer door de klimaatopwarming, zien vele mensen het nut van een goede vaste airco installatie in. Ontdek de vele voordelen van een vaste airco installatie en laat uw airco plaatsen door een professionele airco installateur uit uw regio. Via OffertesOnline.be kunt u de lokale airco installateurs uit uw regio contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

vaste airco kopen

Mogelijke werken aan uw airconditioning

vaste airco kopen

Een vaste airco kopen

Voor een degelijke en energiezuinige airconditioning, kunt u best een vaste airco kopen. Een vaste airco, ook wel airco zonder afvoerslang genoemd, wordt steeds vast bevestigd en het kan zowel een monoblock airco zijn, een single split, dual split of multi split airco zijn. Daarom is het belangrijk om te bepalen waaraan uw vaste airco moet voldoen. Wilt u een vaste airco kopen die moet dienen voor meerdere kamers of volstaat een alleenstaande vaste airco? Moet uw vaste airco installatie alleen maar kunnen verkoelen of wenst u uw binnenklimaat ook te verwarmen, te ontvochtigen of te zuiveren? En welke opties wenst u te voorzien voor uw vaste airco? Een bediening vanop afstand via uw smartphone of tablet, ingebouwde timers, aanwezigheidsdetectie, energiebesparende standen of een automatische klimaatregeling? Het zijn maar enkele vragen die best eerst worden beantwoord voor u een vaste airco koopt. Ook het vermogen en het uitzicht van uw binnen airco’s kunt u beter op voorhand bepalen zodat u op een esthetische en energiezuinige manier kunt genieten van uw vaste airco installatie. De meeste airco installateurs bieden een zeer ruim gamma aan van de bekendste airco merken zoals Daikin, Fujitsu, Samsung, Toshiba, Panasonic en Tristar. Vraag gerust enkele vrijblijvende adviezen of prijsoffertes aan bij de regionale airco installateurs uit uw buurt. Zo kunt u door middel van vergelijkende offertes uw vaste airco kopen aan de beste voorwaarden!

vaste airco installeren

Een vaste airco plaatsen

Nadat u de aankoop van uw vaste airco succesvol heeft afgerond, kan de airco installateur kort daarna beginnen aan de plaatsing van uw airco. Elke vaste airco moet sowieso door een erkende airco installateur geplaatst worden. Voor de plaatsing van een monoblock airco is de installatie vrij eenvoudig en dient er een kokerverbinding in de gevel aangebracht te worden voor de aan- en afvoer van de buitenlucht naar uw monoblock airco. Bij een split airco bestaat uw vaste airco installatie uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits. De plaatsing van een split airco dient dan ook stap per stap uitgevoerd te worden, te beginnen met de buitenunit die aan uw gevel of op uw plat dak wordt geplaatst. Daarna zal uw airco installateur de binnenunits vakkundig en minutieus plaatsen en deze verbinden met uw buitenunit. Afhankelijk van uw voorafgaande keuzes, kan het zijn dat u voor elke kamer een verschillende binnenunit heeft qua vormgeving, vermogen, energiezuinigheid, design, geluidsniveau of functionaliteiten. Elke binnenunit van uw vaste airco kan dan ook nog gepersonaliseerd worden met bijkomende opties zoals een automatisering, intervalregelingen, automatische sluitkleppen, bewegingssensoren of een ventilatiefunctie. Na de volledige installatie wordt uw vaste airco nog door de airco installateur uitvoerig getest en gecontroleerd. De controle van uw eventuele ingebouwde airco’s dient wel te gebeuren voordat de airco’s in uw wand of plafond worden weggewerkt. Een vaste airco kopen is één zaak, een goede plaatsing van uw vaste airco is een andere zaak en het loont dus zeker de moeite om een ervaren airco installateur uit uw regio te kiezen die u waar biedt voor uw geld! 

onderhoud vaste airco

Onderhoud vaste airco

Meestal kunt u een vaste airco kopen met een bijhorend onderhoudscontract dat al dan niet is inbegrepen in de aankoopprijs. Het voordeel van zo’n onderhoudscontract is dat uw airco installateur zijn eigen geplaatste en gekende airco toestellen zal onderhouden en dat er een bepaalde beroepsfierheid aan gekoppeld zit. Met een vast onderhoudscontract bent u bovendien goedkoper gesteld dan met een aparte regeling. Vaste airco’s mogen trouwens alleen maar door een erkende airco installateur onderhouden en gecontroleerd worden. Indien de koelelementen van uw airco’s meer dan drie kilogram bedragen, is het onderhoud van uw vaste airco zelfs verplicht en dient het, afhankelijk van uw installatie, jaarlijks, semestrieel of trimestrieel uitgevoerd te worden. Met een onderhoudscontract wordt uw vaste airco professioneel op de voorziene tijdstippen onderhouden, wordt uw koelvloeistof aangevuld of vervangen en worden de leidingen en onderdelen van uw buitenunit en binnenunits grondig gecontroleerd. Gemiddeld gaat een goed onderhouden vaste airco installatie (alle airco’s zonder afvoerslang) zo’n vijftien jaar mee. Voor alle wettelijke verplichtingen in verband met het onderhoud van uw airconditioning, verwijzen we u graag door naar de professionele airco installateurs uit uw regio!

reparatie vaste airco

Reparatie vaste airco

Met een regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw vaste airco maar toch gebeurt het af en toe dat uw airco toestellen niet meer naar behoren werken. Dit kan meerder oorzaken hebben. In een vochtige omgeving kunnen schimmels en bacteriën uw airco’s aantasten. Daarnaast wordt uw vaste airco installatie ook constant blootgesteld aan vuil, stof, vocht en temperatuurschommelingen. Ook het niet tijdig bijvullen van uw koelvloeistof kan leiden tot verminderde prestaties van uw airco units. In het slechtste geval ontstaan er disfuncties en moeten er bepaalde onderdelen van uw airco vervangen worden. U kunt daarom best een vaste airco kopen met een onderhoudscontract. Niet alleen is dit contract goedkoper maar het geeft u de beste garanties om defecten te voorkomen. Zeker als u weet dat de prijzen voor een airco reparatie zich situeren tussen de tachtig euro, voor kleine reparaties en de vierhonderd euro voor grote reparaties. Zeer uitzonderlijk dient u de volledige binnen- of buitenunit vroegtijdig te vervangen. Het is dan ook belangrijk dat u, wanneer u merkt dat uw airco mindere prestaties levert, zo snel mogelijk uw vaste airco laat repareren of onderhouden. Zo bespaart u grotere reparatiekosten. Contacteer enkele lokale airco installateurs uit uw buurt voor al uw vragen in verband met de reparatiemogelijkheden voor uw vaste airco.

Op zoek naar een airco installateur om een vrijblijvende offerte te maken voor uw vaste airco?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten vaste airco’s

monoblock airco

Monoblock airco

Indien u slechts één ruimte wenst te koelen, of te verwarmen, dan biedt een monoblock airco een mogelijke oplossing. Een monoblock airco is een alleenstaande vaste airco die via kokers rechtstreeks in verbinding staat met uw buitengevel. Hierdoor is een monoblock airco ook een airco zonder afvoerslang, in tegenstelling tot een mobiele airco die wel met een afvoerslang werkt. Een monoblock airco kopen is bovendien voordeliger dan een single split airco omdat een monoblock airco geen gebruik maakt van een buitenunit. Het nadeel van een monoblock airco is dat hij minder compact is dan een binnenunit van een split airco omdat alle stuurelementen, zoals de compressor en de condensor, in de monoblock airco zitten. Vroeger was er ook een bijkomende geluidshinder bij deze airco toestellen maar tegenwoordig zijn de meeste monoblock airco’s nagenoeg geluidloos. Over het algemeen wordt een vaste monoblock airco geplaatst net onder of boven een raam maar dit is geen vaste regel. Omwille van de gunstige prijs is een monoblock airco erg gegeerd en wanneer er maar één kamer moet verkoeld worden, zullen mensen dan ook vaak een monoblock airco kopen. Bekijk de vele decoratieve monoblock airco’s bij de lokale airco installateurs uit uw regio en ga uw vaste airco kopen aan de hand van enkele vergelijkende prijsoffertes! 

single split airco

Single split airco

Een single split airco dient om, zoals een monoblock airco, één enkele kamer te verkoelen of te verwarmen. Van alle split airco’s is een single split airco de meest eenvoudigste vaste airco met een buitenunit en maar één binnenunit. Waarom dan geen monoblock airco kopen in plaats van de duurdere single split airco? Beide vaste airco’s hebben hun voor- en nadelen. De voordelen van een single split airco zijn dat al uw stuurelementen, zoals de compressor, de lucht-luchtwarmtepomp, de inverter en de condensor, in uw buitenunit zitten waardoor u kunt kiezen voor een compactere binnen airco die bovendien geruislozer is dan een monoblock airco. Het aanbod aan decoratieve en energiezuinige airco modellen is dan ook veel groter en u kunt uw binnenunit volgens uw wensen plaatsen als vloer-, wand-, of plafondmodel. Ook een ingebouwde airco in uw wand of plafond behoort tot de mogelijkheden zodat uw vaste airco niet opmerkelijk zichtbaar is in uw interieur. Bijkomend voordeel is dat u met uw single split airco nog alle mogelijkheden openhoudt om uw installatie nadien nog uit te breiden met meerdere binnenunits. Zo heeft uw single split airco alle voordelen van een volwaardige airco installatie waarbij u alle opties voor de toekomst behoudt. Wilt u een single split airco kopen, vraag dan vrijblijvend enkele offertes aan bij de regionale airco installateurs uit uw omgeving. U kunt dan zelf vergelijken en de juiste keuze maken voor de aankoop van uw vaste split airco!

multi split airco

Multi split airco

Een uitgebreide vaste airco met buitenunit noemt men een multi split airco. Een multi split airco bestaat uit één buitenunit en tot acht binnenunits die tot op een afstand van twintig meter kunnen aangestuurd worden. De binnenunits van uw vaste airco kunnen daarbij allemaal verschillend zijn qua design, vermogen, energiezuinigheid, functies of geruisloosheid. Hierdoor verkrijgt u een op maat geplaatste airco die voldoet aan al uw wensen en die perfect past in uw interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld een ingebouwde airco of een design airco voorzien in uw moderne living, terwijl u voor uw slaapkamer dan weer een energiezuinige en geluidloze airco kunt voorzien met een intervalregeling. Een multi split airco kopen, die voorzien is van alle meerdere opties, biedt dus heel wat keuzemogelijkheden en het is belangrijk om die keuzes vooraf goed te bepalen. Een multi split airco kan niet alleen verkoelen maar ook verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen indien u dit wenst. Via een automatisering kunt u uw binnenlucht aanpassen en controleren zodat er steeds een aangenaam en gezond binnenklimaat heerst in uw woning. Ook bijkomende opties zoals energiezuinige standen, timers of aanwezigheidssensoren kunnen aan uw binnenunits gekoppeld worden, net zoals een afstandsbediening via uw smartphone of tablet. Bekijk de vele voordelen van een multi split airco en vraag naar enkele vrijblijvende offertes bij de vele airco installateurs uit uw regio of omgeving. Zo kunt u een vaste airco kopen die voldoet aan al uw wensen!

Vind een geschikte airco installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Hoe bepaal ik het vermogen van mijn vaste airco?

Om te berekenen hoe sterk het vermogen moet zijn van uw vaste airco, dient u eerst het volume van uw ruimtes of kamers te bepalen. Dit doet u door de lengte, de breedte en de hoogte van uw kamer met elkaar te vermenigvuldigen. Daarnaast speelt ook de isolatiefactor een rol. Is uw kamer en uw huis goed geïsoleerd dan zal de globale isolatiewaarde of de K-waarde lager liggen dan bij een slecht geïsoleerde woning. Een goede isolatiefactor heeft een K-waarde van K30 of K40, waarden van K50 of hoger hebben een slechte isolatiefactor. Om het koelvermogen van uw vaste airco te berekenen, moet u de inhoud van uw ruimte of kamer vermenigvuldigen met uw K-waarde. Het vermogen van elke airco wordt uitgedrukt in kW (kilowatt). Een goed geïsoleerde kamer van bijvoorbeeld 25 m³ zal toekomen met een koelvermogen tussen de 1 en de 2,5 kW. Voor een slecht geïsoleerde kamer van 60 m² zult u al een binnenunit met een koelvermogen van 5 kW nodig hebben. Indien u twijfelt dan kunt u uw berekening altijd laten uitvoeren door een erkende airco installateur uit uw regio. Hij zal u tevens de meest geschikte airconditioning installatie kunnen voorstellen aan de beste prijs/kwaliteit!

vermogen bepalen vaste airco

Energieklasse, geluid en functies

Net zoals bij andere apparaten hebben aircotoestellen een energielabel (EPDB) gaande van G naar A en is dit label op de airco’s in Europa verplicht. Een airco met een A (+++) label is het meest energiezuinige toestel en het zal uw energiefactuur aanzienlijk verlagen. Bovendien is het ook beter voor het milieu. Daarnaast zijn er ook nog het aantal decibels die worden geproduceerd door uw airco toestel. Afhankelijk van het soort type airco, zal uw airconditioning minder of meer decibels produceren. Bij een vaste airco met buitenunit, wordt het geluid van de binnenunits gereduceerd omdat de compressor mee geïntegreerd is in uw buitenunit. De huidige generatie airconditioning systemen zijn veel stiller geworden en ze maken zo goed als geen geluid meer bij het koelen van de lucht. Ook bij de buitenunits van een split airco zijn er tegenwoordig stille toestellen die weinig decibels produceren. Qua functies heeft u bij de verschillende vaste airco’s meerdere opties en mogelijkheden. Zo kunnen bepaalde vaste airco’s naast het koelen van uw ruimte, deze ook nog bevochtigen, ontvochtigen, ventileren, filteren of verwarmen. Ook het bedienen van uw airco installatie via uw wifi, uw smartphone of via uw domoticasysteem behoort tot de mogelijkheden. Bekijk of overleg de verschillende opties en mogelijkheden met een airco installateur uit uw regio. Hij zal u met alle plezier verder helpen. Zo kunt u uw airco kopen aan de beste voorwaarden!

energieklasse vaste airco
Vind een geschikte airco installateur uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een vaste airco?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw vaste airco BEPAALD?

Wanneer u een vaste airco koopt dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw vaste airco, en anderzijds is er de arbeidskost van de airco installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele airco installateurs uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen vaste airco kopen

Soort vaste airco
Richtprijs
Monoblock airco
vanaf € 1100
Single airco split unit
vanaf € 1250
Dual airco split unit
vanaf € 2000
Multi airco split unit
vanaf € 2800
Extra binnenunit
vanaf € 800
Koelvloeistof bijvullen
€ 60 - € 80
Gewoon onderhoud
€ 130
Groot onderhoud
€ 150 - € 180
Onderhoudscontract per jaar
€ 90 - € 150
Kleine reparatie
vanaf € 80
Reparatie en vervangen kleine stukken
€ 140 - € 190
Reparatie en vervangen grote stukken
€ 250 - € 500
Op zoek naar een airco installateur om de prijs voor uw vaste airco te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke airco installateur?

823 airco installateurs in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Airco

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...