Warmtepomp installaties Temse

Bereik tot 960 warmtepomp installateurs rond Temse.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw warmtepomp

  U wilt een warmtepomp laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw warmtepomp installatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare warmtepomp installateur die actief is in de regio rond Temse, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele warmtepomp installateurs uit de regio rond Temse verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele warmtepomp installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
4528
Warmtepomp installateurs
2
Opdrachten
per maand
3
Offertes
per maand

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Temse. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Temse en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Temse. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Temse.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Temse. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke warmtepomp installateur in de regio rond Temse?

Vind een geschikte warmtepomp installateur in de buurt van Temse

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval warmtepomp installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw warmtepomp wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw warmtepomp garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele warmtepomp installateurs uit de regio Temse. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Warmtepomp Temse

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw warmtepomp éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde warmtepomp installateurs uit de omgeving van Temse u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw warmtepomp snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele warmtepomp installateurs uit de omgeving van Temse... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte warmtepomp installateur uit Temse door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Wanneer u kiest voor een warmtepomp dan maakt u gebruik van de warmte die gratis ter beschikking is in de natuur om zo uw woning of sanitaire installatie energiezuinig te verwarmen. Met een warmtepomp bespaart u op uw maandelijkse verwarmingsfactuur en dit op een milieuvriendelijk manier.

De aanschaf van een warmtepomp kan initieel een fikse investering zijn, maar doordat u nadien bespaart op uw energiefactuur is deze kost in enkele jaren terugverdiend.

Warmtepompen bestaan in allerlei varianten (zie volgende paragraaf) wat maakt dat er voor elke woning mogelijkheden zijn. Laat u eerst vrijblijvend adviseren door een professionele warmtepomp installateur uit de regio Temse om de mogelijkheden/noden voor uw woning te evalueren, alvorens hierin een keuze te maken.

Mogelijke soorten warmtepomp installaties

Warmtepomp - grond installatie

Grond warmtepompen

Een grond warmtepomp maakt gebruik van de warmte die aanwezig is de bodem om het water in het buizennetwerk van uw verwarming te verwarmen. Deze warmte is niet voldoende om voor de volledige verwarming van uw woning te zorgen, maar met de hulp van een compressor, verdamper en condensor wordt het rendement opgetrokken en de temperatuur verder opgedreven. Door een warmtewisselaar wordt de warmte, ondersteund door een beperkte hoeveelheid elektriciteit, uiteindelijk afgegeven aan uw verwarmingssyteem om zo een zo hoog als mogelijk rendement op te leveren. Bij de grond warmtepomp bestaan er 2 varianten betreffende het buizennetwerk dat de warmte uit de grond gaat onttrekken, namelijk een horizontaal en een verticaal. De installatie van een grond warmtepomp kan een fikse investering zijn, dus laat u hiervoor bijstaan door een professionele warmtepomp installateur uit de regio Temse om u te adviseren over de installatie die voor uw woning het efficiëntst is.

Warmtepomp - grondwater installatie

Grondwater warmtepompen

Een grondwater warmtepomp maakt gebruik van de warmte die aanwezig is in het grondwater. Hiervoor moeten er 2 putten geboord worden, namelijk een pompput en en retourput. (deze putten kunnen een diepte van 25m tot 150m hebben, wat afhankelijk is van de bodemsamenstelling) Via de pompput wordt grondwater opgepompt en langs de verdamper naar de warmtepomp geleid. Via deze weg wordt de warmte van het grondwater afgegeven aan de installatie, en nadien terug afgeleid naar de retourput. Ondersteund door een geringe hoeveelheid elektriciteit kan een grondwaterpomp de aanwezig warmte onttrekken en verder opdrijven om zo uw woning met een zeer hoog rendement te gaan verwarmen. Van alle warmtepomp installaties is deze variant trouwens de meest rendabele, maar gezien de investering in dit soort installatie vrij hoog ligt is het best om u eerst te laten adviseren door een professionele warmtepomp installateur uit de regio Temse om te evalueren welke installatie het meest geschikt is voor uw woning.

Warmtepomp - lucht installatie

Lucht warmtepompen

De lucht warmtepomp kent 2 varianten, namelijk de lucht/water installatie en de lucht/lucht installatie. De lucht/lucht installatie werkt met een buitenunit die de lucht gaat onttrekken, en een binnenunit die de woning gaat verwarmen of afkoelen. (lucht/lucht warmtepompen zijn qua investering het goedkoopst) De ander variant (lucht/water) kan gebruikt worden ter vervanging van een verwarmingsketel om zo uw sanitair verwarmingssysteem rendabeler aan te drijven. Hierbij gaat de warmtepomp de buitenlucht op een energiezuinige wijze, ondersteund door een beperkte hoeveelheid elektriciteit, omzetten in warm water. De investering in een lucht warmtepomp is goedkoper dan een grondwarmtepomp, maar we raden u toch steeds aan om eerst contact op te nemen met een professionele warmtepomp installateur uit de regio Temse om u te laten adviseren over de noden en mogelijkheden voor uw woning.

ONTDEK OOK MEER OVER ANDERE SOORTEN LOODGIETERIJ VIA VOLGENDE PAGINA'S:

Bent u op zoek naar een professionele warmtepomp installateur uit de regio Temse?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een warmtepomp in de regio Temse?

Hoe wordt de prijs voor een warmtepomp installatie bepaald?

Wanneer u een warmtepomp laat installeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw warmtepomp installatie, en anderzijds is er de arbeidskost van de warmtepomp installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele warmtepomp installateurs uit de regio Temse.

In de onderstaande tabellen vindt u richtprijzen voor het installeren van uw warmtepomp. Gelieve er rekening met te houden dat deze prijzen voor een warmtepomp installatie erg uiteenlopend kunnen zijn afhankelijk van het type warmtepomp, de materiaalkeuze, het merk van warmtepomp, enzovoorts...

Prijzen warmtepomp installaties

Soort warmtepomp
Prijsschatting
Grond-water warmtepomp ( met horizontaal buizennetwerk )
vanaf € 10.000
Grond-water warmtepomp ( met verticaal buizennetwerk )
vanaf € 15.000
Water-water warmtepomp
vanaf € 15.000
Lucht-lucht warmtepomp
vanaf € 2.500
Lucht-water warmtepomp
€ 7.500 tot € 12.500

Wat is de terugverdientijd van een warmtepomp?

De terugverdientijd van een warmtepomp is gezien de kostprijs van de installatie iets wat u moet bekijken op de lange termijn. Deze terugverdientermijn is overigens moeilijk in te schatten gezien dit per type warmtepomp kan verschillen, alsook afhankelijk is van uw verbruik. Ruw geschat kan uw installatie terugverdiend worden op een termijn van tien to vijftien jaar. Voor geothermische warmtepompen ligt de terugverdientermijn hoger dan bij luchtpompen.

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw warmtepomp fors lager kunnen uitkomen.
De Vlaamse overheid en de netbeheerders geven verschillende premies voor warmtepomp installaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse energielening
 • Netbeheerder - premie voor een warmtepomp
 • Netbeheerder - totaalrenovatiebonus (BENO-pass)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Op zoek naar een warmtepomp installateur uit de regio Temse om de prijs voor uw warmtepomp te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
960 warmtepomp installateurs rond Temse!