Cuyvers-Mens & Zonen

Professionele vloerder uit Geel

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Vloerder: Cuyvers-Mens & Zonen

Cuyvers-Mens & Zonen is een professionele vloerder uit Geel waar u terecht kan voor al uw vloerwerken.
Adres
Rauwelkoven 184,
2440 Geel
Telefoon
014 58 75 25
E-mail
cuyvers.marc@skynet.be

Aantal medewerkers: Niet gekend

Zaakvoerder: Niet gekend

BTW: Niet gekend

Klanttevredenheid: 10/10 5

10
Klanttevredenheid
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Cuyvers-Mens & Zonen

Tegels plaatsen
Chape leggen
Terras aanleggen
PVC vloer leggen
Vloer isoleren
Gietvloer leggen
Andere vloerwerken
Alle 7 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw Vloerwerken?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle vloerders in de regio rond Geel. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van vloerders uit de regio Geel en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor vloerwerken regio Geel

Soort werken: Tegels plaatsen

Aantal m²: 24 m2

Start werken: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Wij willen in onze veranda keramische parket laten plaatsen (veranda nog te bouwen in december). Veranda is 24m²+ 9 lopende meter plinten.
Graag prijs voor het plaatsen van de tegels en de plinten.
Offerteaanvraag uit Begijnendijk

Soort werken: Tegels plaatsen

Aantal m²: 40 m2

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Kelder vloer vervangen.
Offerteaanvraag uit Mol

Zoekt u een andere vloerder in de regio rond Geel?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw vloerwerken

  U wilt een vloer laten leggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw vloerwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare vloerder die actief is in de regio rond Geel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele vloerders uit de regio rond Geel verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele vloerders die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele vloerders in de regio Geel. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw vloerwerken, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vloerders die gelegen zijn in de regio Geel en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven vloerwerken.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vloerders uit de regio Geel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw vloerwerken en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel vloerders interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw vloerwerken zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Geel.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw vloerwerken zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vloerders uit de regio Geel. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de vloerwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte vloerder in de buurt van Geel

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval vloerder, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw vloerwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw vloerwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele vloerders uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Vloerwerken: uw vloer professioneel laten leggen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw vloerwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde vloerders uit de omgeving van Geel u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw vloerwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele vloerders uit de omgeving van Geel... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte vloerder uit Geel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
363 vloerders rond Geel!

Vind de beste offerte voor uw Vloerwerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...