Adriaensen Christof

Professionele tuinarchitect uit HALLE

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Tuinarchitect: Adriaensen Christof

Adriaensen Christof is een professionele tuinarchitect uit HALLE waar u terecht kan voor al uw tuinaanleg.
Adres
BARON DE CATERSLAAN 29,
2980 HALLE
Telefoon
0477 86 92 89
E-mail
info@christofadriaensen.be

Aantal medewerkers: Niet gekend

Zaakvoerder: Niet gekend

BTW: Niet gekend

Klanttevredenheid: 10/10 5

10
Klanttevredenheid
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Adriaensen Christof

Ontwerp - tuinplan maken
Aanleg - nieuwe tuin
Aanleg - bestaande tuin
Aanleg - beregeningsinstallatie
Aanleg - boomschors
Aanleg - drainage
Aanleg - grasmatten
Aanleg - klinkerwerken
Aanleg - kunstgras
Aanleg - nieuwe aanplantingen
Aanleg - terras
Aanleg - tuinafsluiting
Aanleg - tuinverlichting
Aanleg - vijver
Onderhoud - algemeen
Onderhoud - bestrijding ongedierte
Onderhoud - bestrijding ziektes
Onderhoud - boomverzorging
Onderhoud - bomen vellen
Onderhoud - gras bemesten
Onderhoud - gras maaien
Onderhoud - gras ontmossen
Onderhoud - gras verticuteren
Onderhoud - hagen scheren
Onderhoud - onkruid wieden
Onderhoud - oprit/terras reinigen
Onderhoud - snoeiwerken
Onderhoud - vijver
Andere tuinwerken
Alle 29 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw Tuinaanleg?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle tuinarchitecten in de regio rond Zoersel. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van tuinarchitecten uit de regio Zoersel en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor tuinaanleg regio Zoersel

Soort werken: Aanleg - bestaande tuin

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Tuin van 175 vierkante meter dient volledig gerenoveerd te worden. Is nu verwilderd na renovatie huis en alles moet er uit en opnieuw aangelegd worden, onderhoud en kind vriendelijk.
Offerteaanvraag uit Brasschaat

Soort werken: Aanleg - terras

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Aanleg terras in Ipé 25m²
Offerteaanvraag uit Kapellen

Zoekt u een andere tuinarchitect in de regio rond Zoersel?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw tuinaanleg

  U wilt uw tuin laten aanleggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw tuinaanleg? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare tuinarchitect die actief is in de regio rond Zoersel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele tuinarchitecten uit de regio rond Zoersel verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele tuinarchitecten die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele tuinarchitecten in de regio Zoersel. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw tuinaanleg, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele tuinarchitecten die gelegen zijn in de regio Zoersel en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven tuinaanleg.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde tuinarchitecten uit de regio Zoersel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw tuinaanleg en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel tuinarchitecten interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw tuinaanleg zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Zoersel.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw tuinaanleg zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de tuinarchitecten uit de regio Zoersel. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de tuinaanleg ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte tuinarchitect in de buurt van Zoersel

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval tuinaanlegger of tuinarchitect, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw tuinaanleg wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw tuinaanleg garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele tuinarchitecten en tuinaanleggers uit de regio Zoersel. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Tuinaanleg

Tuinaanleg: uw tuin laten aanleggen naar uw wensen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw tuinaanleg éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde tuinarchitecten uit de omgeving van Zoersel u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw tuinaanleg snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele tuinarchitecten uit de omgeving van Zoersel... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte tuinarchitect uit Zoersel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
403 tuinarchitecten rond Zoersel!

Vind de beste offerte voor uw Tuinaanleg

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...