TUINONTWERP

Bereik tot 3003 tuinarchitecten in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je tuinontwerp?

  Je wil je tuin laten ontwerpen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je tuinontwerp? Hoe vind je een professionele en betrouwbare tuinarchitect die actief is in jouw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionals uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele tuinarchitecten die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen je een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

3003
tuinarchitecten
21
Opdrachten
per maand
38
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor tuinontwerpen in Vlaanderen

Soort werken: Aanleg - terras

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Gazon +- 50 m²

Oude gazon verwijderen en deels vervangen door terras, samen met vervangen van verouderde stenen. Te betegelen opp. Geschat tussen de 40 en 60 M² in totaal.
Offerteaanvraag uit Lier

Soort werken: Aanleg - klinkerwerken , Aanleg - kunstgras

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Projectbeschrijving:

Oud kunstgras weg doen en nieuw kunstgras aanleggen en bestand terras vergroten
Offerteaanvraag uit Zemst

Vind een geschikte tuinarchitect in je buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval tuinarchitect, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je het ontwerpen van je tuin wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo de vakman te kiezen die je de beste prijs/kwaliteit voor tuinontwerpen garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van de professionele vakmannen uit je regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Tuinontwerp: laat je tuin ontwerpen door een professionele tuinarchitect!

Via ons platform geeft je je offerteaanvraag voor je tuinontwerp eenmaal in, en laten we de geïnteresseerde vakmannen uit je omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes om je tuin te laten ontwerpen snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionals uit jouw omgeving... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele tuinarchitecten in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor een tuinontwerp, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmannen die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het ontwerpen van jouw tuin.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde professionals uit jouw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het ontwerpen van je tuin en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om tuinontwerpen best zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmannen uit je regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van je tuinontwerp of je ideeën ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte tuinarchitect uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom is een goed tuinontwerp belangrijk?


Wanneer we het hebben over een tuinontwerp spreken we niet over een snel en ondoordacht tuinplan om je bestaande of nieuwe tuin te gaan ontwerpen. Met je ontwerp bepaal je immers het uitzicht en de uitstraling van je tuin. Alle tuinen kunnen dan ook uitmunten door mooie ideeën die het verschil kunnen maken. Creativiteit is zeker één van de belangrijkste factoren voor een ontwerp bij tuinen, maar ook duurzaamheid, structuur, milieu en passie bepalen mee het beeld van een mooie tuin. Zoek je een idyllisch of functioneel stukje natuur vol groen of kies je eerder voor een oase van kleuren en landelijke accenten? Wens je familie en vrienden te verwelkomen in een moderne, maar goed uitgebalanceerde tuin met de nodige terras- en nutsvoorzieningen zodat je kunt genieten tot in de late uurtjes? Of kies je eerder voor een speelse tuin met exotische en mediterrane invloeden waar je tot rust kan komen na een zware werkdag?  Wat je wensen ook zijn, een degelijk tuinontwerp maken, kun je best overlaten aan specialisten. Een tuinarchitect of professionele tuinontwerper weet perfect welke stappen er moeten gezet worden om van je tuin een onvergetelijke plek te maken, waar het heerlijk is om te vertoeven het ganse jaar door. Net zoals bij je woning is het tuinontwerp of tuinplan de blauwdruk of het bouwplan van je tuin. In dit plan wordt je tuin door de tuinarchitect tot in het kleinste detail uitgetekend. Alle ideeën voor vijvers, terrassen, bomen, gazon, prieeltjes, bloemperken, klinkers, natuursteen, zwembad, fonteinen, borders, beplanting en overige natuurlijke materialen, worden in detail uitgewerkt. Met dit tuinplan kan de tuinaannemer dan aan de slag en zo je tuin ontwerpen volgens het uitgetekende ontwerp en beplantingsplan. Ontwerp samen met de tuinarchitect uit je regio de tuin van je dromen. Jouw tevredenheid is zijn grootste voldoening!
tuin laten ontwerpen

Hoe gaat een tuinarchitect te werk?

kennismaking tuinontwerp

Kennismaking

Indien je kiest voor een professionele tuinarchitect, dan zal die eerst met jou kennismaken en luisteren naar de ideeën en wensen die je hebt voor je droomtuin. Met zijn opleiding en diploma beheerst je architect alle basisprincipes waarmee je rekening moet houden bij het ontwerpen van tuinen.  De tuinarchitect of tuinontwerper zal zijn werkwijze overlopen en tevens kijken of je wensen haalbaar binnen het vooropgestelde budget. Met zijn expertise zal de tuinarchitect hierbij zorgen voor de begeleiding en je meer zicht geven op het ontwerp, door aan de hand van voorbeeldtuinen bepaalde ideeën in de praktijk te presenteren. Natuurlijk vormen oppervlakte, de complexiteit van de tuinaanleg, de technieken, de bouwmaterialen en de gebruikte beplantingen en materialen hierbij een grote rol. Net zoals je tuinstijl keuze, die eerder strak klassiek of modern kan zijn, of eerder frivoler in een landelijke of zuiderse stijl. Maar ook een tuinontwerp voor een stadstuin of voortuin kan verrassende en budgetvriendelijke resultaten geven. In samenspraak maak je samen met je tuinarchitect de juiste en beste keuzes bij het ontwerpen van je tuin. Zo heb je na de kennismaking direct een correct beeld over je mogelijkheden en ontdek je eventueel nog mooie alternatieven voor de inrichting van je tuin. De realisatie van het ideale tuinontwerp vormt voor elke professionele tuinarchitect uit jouw regio een gedreven uitdaging!

basisplan tuinontwerp

Basisplan

Wanneer de samenwerking een feit is, zal de regionale tuinarchitect met de voorkennis aan het werk gaan en je basisplan ontwerpen. Dit kan een getekende schets op papier zijn, maar de meeste tuinontwerpers maken gebruik van digitale plannen en/of 3D ontwerpen. Met het basisplan of voorontwerp kun je spelen met de gewenste elementen of materialen en je tuinplan waar nodig verder structuur geven. Een ecologische zwemvijver, een uitgebalanceerd beplantingsplan, bladvaste of bladverliezende hagen, de gazon grootte, het soort bestrating van de paden, de keuze voor eventuele terrassen, struiken met meerdere bloeitijden, een zwemvijver of zwembad ; alle details of ideeën kunnen geplaatst, verplaatst of ingewerkt worden in het voorontwerp. Ongeacht of het nu gaat om nieuwe tuinen of om een renovatie. Je tuinarchitect of tuinontwerper bespreekt met jou de voor- en nadelen van je wensen en werkt met jou gepassioneerd de beste oplossingen uit. Door zijn expertise en zijn vlotte en eerlijke communicatie, zal de tuinarchitect er steeds naar streven om zoveel als mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Laat je vrijblijvend overtuigen en vraag meer informatie bij een tuinontwerper in jouw buurt.

tuinontwerp

Tuinontwerp

Aan de hand van je basisplan zal de tuinarchitect of tuinontwerper de nodige aanpassingen uitvoeren en het uiteindelijke tuinontwerp op schaal tekenen. Je toekomstige tuinaanleg krijgt hier een vaste vorm waarin de stijlkeuze en al de gekozen opties en ideeën vervat zitten. Elke plantkeuze van je beplantingsplan, elke vorm van bestrating of verlichting, de aanwezige waterelementen, de eventuele niveauverschillen, de borders en afsluitingen, het mogelijke hondenhok of je mogelijke buitenkraan, kortom alle details van de aan te leggen tuin zullen op het plan te zien zijn. Indien je tuinarchitect gebruik maakt van digitale en driedimensionale middelen zal hij je ook een virtuele kijk kunnen presenteren vanuit alle hoeken of elke kijkrichting. Ja zelfs een sfeerbeeld van je toekomstige zomer- of wintertuin of een kleurrijke herfstsimulatie behoren tot de mogelijkheden. Indien het ontwerp je bevalt en het ook ligt binnen je vooropgesteld budget dan kun je samen met je tuinarchitect het definitieve ontwerp vastleggen en kan de tuin van je dromen gerealiseerd worden.  

uitvoering tuinontwerp

Uitvoering tuinontwerp

De uitvoering van je tuinontwerp kan in sommige gevallen door dezelfde tuinontwerper of de tuinarchitect gedaan worden. Soms geven tuinarchitecten bij de uitvoering een deel van de ontwerpkosten in vermindering. Indien je tuinarchitect de werken van je tuinontwerp niet zelf uitvoert, kan hij de werken wel controleren of coördineren. Maar je moet dan je ontwerp laten uitvoeren door een externe tuinaannemer of hovenier. De tuinarchitect of tuinaannemer zal er op toezien dat alle graafwerken, aangelegde bestratingen, het beplantingsplan, en de eventuele waterpartijen correct worden aangelegd en dat de gebruikte bomen, bloemen, planten en materialen kloppen met het plan van je tuinontwerp. Wil je de tuin van je dromen realiseren, maar heb je geen plantenkennis, inzicht of groene vingers? Laat dan je tuin ontwerpen door een vakman die het ontwerpen van tuinen als beroep heeft en die alle technieken beheerst die je in dit vak nodig hebt. Om de kosten voor de uitvoering van je tuinontwerp te drukken, kun je best een paar offertes van tuinaannemers of hoveniers uit je regio met elkaar vergelijken. Je kunt al snel 20 tot 30 % besparen!

Op zoek naar een tuinarchitect om een vrijblijvende offerte te maken voor je tuinontwerpen?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Soorten tuinen

klassieke tuin

Klassieke tuin

De meeste klassieke tuinen gebruiken over het algemeen overwegend groene bomen, planten en struiken in combinatie met gazon of grasperken. De bomen en planten van deze tuinen zijn meestal duurzaam en hebben een tijdloos karakter. Door het gebruik van rustieke materialen zoals klinkers, blauwe hardsteen, natuurstenen en hout, creëer je een stijlvolle, ordelijke en mooie tuin. Eén van de klassieke voorbeelden is een Franse tuin waar veelal wordt gekozen voor strakke, symmetrische tuinen met hagen- of bomenrijen, rozenstruiken en taxus- en buxusplanten. Engelse tuinen zijn dan weer minder strak en meer opgaand in de omgeving en ze houden meer het midden tussen een klassieke stijl en een meer landelijke tuinstijl. Een klassieke tuin bevat soms ook vijvers en afgescheiden natuurlijke priëlen. De keuze voor de juiste duurzame beplantingen bij klassieke tuinontwerpen kun je best overlaten aan een tuinarchitect of tuinaannemer uit jouw regio.

landelijke tuin

Landelijke tuin

De belangrijkste eigenschap van landelijke tuinen is de synergie met de omgeving. Een tuinarchitect zal de tuin ontwerpen en zoveel mogelijk proberen te werken met een weelderige begroeiing en elementen die nauw aanleunen bij de landelijke omgeving. Meestal kenmerkt de landelijke tuin zich door een waaier van kleurenpracht, het gebruik van water, gazons, doorkijkjes, paviljoentjes en zitjes. Bij landelijke tuinontwerpen wordt je niet gebonden aan strakke structuren en heb je slingerende paden die je uitnodigen voor een tocht vol onverwachte ontdekkingen. Zelfs zonder opleiding of techniek kun je met een beetje groene vingers zelf een landelijke tuin ontwerpen. Met een juist beplantingsplan zal je verbaasd zijn hoe de seizoensgebonden planten heel het jaar door hun bloei etaleren.

moderne tuin

Moderne tuin

Tegenwoordig is een moderne tuin heel trendy, maar sommige tuinen kunnen zonder creativiteit kil en koud overkomen. Om dit te vermijden is een goed tuinontwerp essentieel om je strakke en minimalistische tuin toch een warme en gezellige toets te geven. Bij een moderne tuin zal de tuinarchitect je tuin ontwerpen vetrekkende van een groot terras of meerdere terrassen gecombineerd met strakke gazons en waterpartijen. Door het gebruik van een mooie groene of gekleurde randbegroeiing geef je je moderne mooie tuin een sfeervolle uitstraling mee en meestal heb je enkele geaccentueerde blikvangers zoals een geïntegreerde lounge, een beeldhouwwerk, sierstenen, dalstenen of niveau plateaus. Een moderne tuin is gebaseerd op functionele en esthetische factoren en deze tuinen vragen weinig onderhoud. Vraag gratis enkele tuinontwerpen of offertes aan bij de tuinarchitecten uit jouw regio.

mediterrane tuin

Mediterrane tuin

Wens je een stukje zuiderse zon en warmte achter je huis? Dan is een mediterrane tuin de juiste keuze voor jou. Met een mediterraan tuinontwerp kies je voor een speelse en losse tuinaanleg waarbij de klemtonen liggen op ruwe materialen en exotische boomsoorten en planten. Laat je creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van je tuin. Door het plaatsen van vijgenbomen, olijfbomen, palmbomen, kruidenplanten (rozemarijn, lavendel, jasmijn, …) en verharde zand- leem- of grindpaden, geef je je tuin een zuiders uitzicht. Je kunt je fantasie verder verwezenlijken en gebruik maken van kleurrijke doeken, oude vazen, terracotta bloempotten, ruwe balken, artefacten, vlechtwerk of kruidenhoekjes om je tuin om te toveren tot een gezellig vakantieplekje. Heb je hulp nodig voor het ontwerpen bij de tuin van je wensen, neem dan vrijblijvend contact op met een tuinarchitect uit jouw regio. Hij zal je ongetwijfeld kunnen helpen bij het realiseren van je droomtuin!

stadstuin

Stadstuin

Wil je een mooi stukje aangelegd groen in het midden van de stad? Leg je ideeën of je wensen voor aan je regionale tuinarchitect en je zult versteld staan van de mogelijkheden voor een tuin renovatie. Ondanks dat de meeste stadstuinen soms beperkt zijn door oppervlakte, smalheid of lichtinval van de zon, kan een tuinontwerper een stadstuin omvormen tot een kunstzinnig en stijlvol stukje natuur. Hierbij zal hij optimaal gebruik maken bepaalde technieken om met de beschikbare oppervlakte het beeld van je tuin zo ruim en zo breed mogelijk te maken. Aan de hand van de topografie en de bodemsamenstelling maakt hij een aangepast beplantingsplan. Door glooiingen in het terrein, het plaatsen van eyecatchers en borders, het optimaliseren van de juiste beplanting of een originele muurbekleding te combineren met een stukje gazon of terras, kan hij verrassende en fraaie resultaten ontwerpen die indruk zullen maken op familie en vrienden.

voortuin

Voortuin

De meeste voortuinen zijn geen pareltjes van een efficiënt groenbeheer of ontwerp. Vaak bieden ze een slordige of verwilderde indruk en lijken ze meer op een moestuin dan op een echte tuin. Nochtans geeft de voortuin dikwijls een eerste beeld weer van je woning en, in tegenstelling tot je achtertuin, kan iedereen je voortuin zien. Niet alleen is een groene voortuin goed voor de ecologie, door er voldoende groene elementen in te verwerken, kun je van je voortuin een echt uithangbord maken. Heb je geen groene vingers dan kun je je tuin ontwerpen of laten ontwerpen met een beplanting die weinig onderhoud vergt en die rekening houdt met de bestrating, verlichting, inkijk, gevel, ramen, veiligheid en toegankelijkheid. Maak van jouw voortuin een elegante blikvanger die zich onderscheidt door klasse en verfijning. Laat je tuin ontwerpen of laat je adviseren door een tuinaannemer uit jouw regio, je zal versteld staan van de mogelijkheden!

japanse tuin

Japanse tuin

Een Japanse tuin is een avontuur op zich. Door het gebruik van heuvels, rotsen, vijvers, eilanden, watervallen, bruggen, pagodes en houten steigers wordt de wereld als het ware in miniatuurvorm gepresenteerd. Japanse tuinontwerpen hebben een sprookjesachtige ondergrond waarbij kleur, plantendiversiteit, bamboe, bonzai’s, mossen, schildpadden en Koi’s de basis vormen voor asymmetrische tuinen vol verborgen paden, plekjes en hoekjes. Dit is de ideale tuin om tot rust te komen en te mediteren naast een stromend watertje langs de rotsen. Het ontwerp van een Japanse tuin is geen eenvoudige opdracht en meer dan bij andere tuinen is een tuinarchitect of ontwerper met een gerichte opleiding en plantenkennis hier onontbeerlijk. Maar het resultaat van deze ontwerpen zijn dan ook bijna altijd verbluffend! 

Gebruik materialen

Naargelang het type tuinstijl zal er bij het maken van de tuinontwerpen gekozen worden voor de meest bijpassende beplantingen en materialen. Vooral de bestrating en het beplantingsplan zijn hierbij belangrijk. Bij moderne tuinen zal er veel meer gebruik worden gemaakt van strakke terras- en bouwelementen terwijl bij landelijke tuinen meer gebruik wordt gemaakt van weelderige beplantingen en begroeiingen in diverse kleuren en uitvoeringen. De keuze van bomen, planten en graszones gebeurt dus meestal in combinatie met de aangewezen stijlstructuur van je ontwerp. Vijvers of waterelementen integreren in je tuin kan een meerwaarde geven, maar natuurlijk is de opbouw hiervan afhankelijk van je keuze voor een natuurlijke vijver, een tuinvijver met vissen, een siervijver, een ecologische (zwem)vijver of een moderne aangelegde terrasvijver. Verder is het gebruik van bouwmaterialen zoals arduin, klinkers, grind, kiezels, sierstenen, hout, bankirai, teak of andere materialen eveneens gekoppeld aan je stijlkeuze en je ontwerp. Geslaagde tuinen zijn altijd het resultaat van harmonieus opgebouwde en samengestelde ontwerpen waarvoor de tuinontwerper de beste en meest relevante materialen uit de regio heeft uitgekozen. Iedere goed ontworpen tuin straalt smaak en klasse uit, ongeacht de stijlkeuze!

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het maken van een tuinontwerp?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR TUIN ONTWERPEN BEPAALD?

Een tuin ontwerpen vraagt een zekere kennis en bekwaamheid. Tuinarchitecten hebben de nodige opleidingen en lessen gevolgd waardoor ze hun vak perfect beheersen. Elk ontwerp dat ze maken wordt dan ook met passie ingevuld om de tuin van jouw dromen te kunnen verwezenlijken. De prijs voor het ontwerpen van je tuin staat los van de uitvoering en de prijs hangt af van de grootte van je tuin. De meeste kosten zitten dan ook in het aanleggen van je tuin. Zo bepalen je stijlkeuze, je beplantingsplan, je bestrating, materialen, en de extra's zoals vijvers, schuttingen of terrassen, de prijs van je tuin. Daarom dat je best eerst een berekening laat maken voor de totaalprijs die je tuin gaat kosten. Een tuinarchitect kan je hierbij helpen en je tuin ontwerpen aan de hand van je budget. Hij zal je op maat gemaakte oplossingen presenteren en gepassioneerd met jou zoeken naar de invulling van je droomtuin. 

Prijzen tuinontwerp

Soort ontwerp
Gemiddelde prijs
Tuinontwerp < 100 m²
€ 300 - € 600
Tuinontwerp < 100 - 200 m²
€ 500 - € 700
Tuinontwerp > 200 m²
Vanaf € 650
Beplanting
€ 15 - € 40 per m²
Gras aanleggen
€ 10 - € 20 per m²
Schutting plaatsen
€ 80 - € 200 per meter
Tuinverlichting
€ 80 - € 120 per m²
Vijver aanleggen
€ 1500 - € 30000
Houten terras aanleggen
€ 80 - € 250 per m²
Pergola aanleggen
€ 1000 - € 5000
Klinkerwerken
€ 50 - € 200 per m²
Tuinhuisje
€ 250 - € 8000
Uurtarief tuinaanlegger
€ 30 - € 50 per uur
Op zoek naar een tuinarchitect uit je regio om de prijs voor je tuinontwerp te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke tuinarchitect?

3003 tuinarchitecten in uw regio!