zoldertrap plaatsen

Bereik tot 2998 trappenmakers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw trap

  U wilt een zoldertrap laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw trap? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare trappenmaker die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele trappenmakers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele trappenmakers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2998
trappenmakers
65
Opdrachten
per maand
51
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor trappen in Vlaanderen

Soort werken: Nieuwe trap installeren

Vorm van de trap: Andere vorm

Projectbeschrijving:

Vorm van de trap: Andere vorm
Opstelling van de trap: Andere soort opstelling
Materiaal van de trap: Metaal
Soort trapleuning: Op de trap zelf

Beschrijving:
Geachte

Ik heb een woning gekocht en wil een trap van beneden tot op zolder. Ik wil nagaan wat de mogelijkheden zijn.
Kan vanaf 1/11 in de woning en wens dit snel te realiseren.

mvg
Freddy
Offerteaanvraag uit EVERGEM

Soort werken: Nieuwe trap installeren

Vorm van de trap: 1 hoek

Projectbeschrijving:

Vorm van de trap: 1 hoek
Opstelling van de trap: Trap tegen 1 muur
Materiaal van de trap: Hout
Soort trapleuning: Op de trap zelf

Beschrijving:
Beste ,
Graag hadden we een vrijblijvende offerte bekomen voor het plaatsen van een nieuwe trap naar de zolder, onze huidige trap is wit hout met donkere treden
Offerteaanvraag uit Sint-Niklaas

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele trappenmakers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw zoldertrap, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele trappenmakers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven trap.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde trappenmakers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw zoldertrap en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel trappenmakers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw trap zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de trappenmakers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de trap ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke trappenmaker?

Vind een geschikte trappenmaker in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval trappenmaker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw zoldertrap wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw trap garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele trappenmakers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Zoldertrappen: uw zoldertrap professioneel en op maat laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw zoldertrap éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde trappenmakers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor de plaatsing van uw zoldertrap snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele trappenmakers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte trappenmaker uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een zoldertrap plaatsen?

Tegenwoordig is een zolder veel meer dan alleen maar een bergruimte en dankzij de huidige isolatievoorzieningen krijgen meer en meer zolders een nuttige invulling als bijkomende leefruimte. Wanneer u beschikt over voldoende ruimte voor een comfortabele vaste trap dan kunt u met uw zolder alle kanten uit maar vaak is dit niet het geval. Een compacte zoldertrap plaatsen is dan een mogelijkheid. Via een vaste steektrap of vlizotrap kunt u uw beperkte ruimte optimaal benutten waardoor uw zolderruimte niet verloren gaat. Een vaste molenaarstrap of steektrap is een steile open trap die vaak wordt gebruikt voor zolders en open mansardes maar die ook als verticale trap in bibliotheken of bij stapelbedden wordt gebruikt. Deze steektrap kan in verschillende materialen verkregen worden en hij is een stuk goedkoper dan een gewone vaste trap. Indien u liever geen ruimte opoffert aan een vaste trap dan kunt u kiezen voor een opvouwbare of uitschuifbare zoldertrap. Deze vlizotrappen zijn zeer licht en ze worden als het ware mee opgeborgen op uw zolder. Een zoldertrap plaatsen hoeft dus niet altijd zo ingrijpend te zijn. Indien u het, ondanks de beperkte ruimte, toch iets decoratiever en veiliger ziet dan biedt een spiltrap of draaitrap misschien een oplossing. Een spiltrap neemt minder dan één vierkante meter oppervlakte in en deze volwaardige trap geeft een extra elegante uitstraling aan uw zolderverdieping. Een draaitrap kost weliswaar iets duurder maar qua veiligheid, materiaalkeuze en comfort maakt u een zeer goede keuze. Een zoldertrap plaatsen hoeft ook niet saai te zijn. Er bestaan op de markt verschillende design steektrappen die als zoldertrap een uniek en speels karakter hebben. Onder andere bij de Scandinavische trappen vinden we vele spitsvondige en praktische zoldertrappen die uw interieur aangenaam opvrolijken. Ontdek zelf de vele mogelijkheden die er zijn om een zoldertrap te plaatsen. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de professionele trappenmakers uit uw regio contacteren voor adviezen en offertes!

waarom zoldertrap plaatsen

Mogelijke uitvoeringen voor uw zoldertrap

vaste zoldertrap plaatsen

Vaste zoldertrap

Doorgaans wordt er voor een vaste zoldertrap gekozen indien er een beperkte ruimte is waarbij de aanwezigheid van de trap niet als storend wordt ervaren, zelfs integendeel. Een mooie houten steektrap misstaat zeker niet in landelijke of zelfs moderne interieurs en het laat uitschijnen dat de zolder beschouwd wordt als een volwaardige leefruimte. Uw zoldertrap kan daarbij ook een decoratieve functie hebben waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een vaste zoldertrap met zwevende houten treden die verankerd zijn op een stalen middenbalk of wang. Of u kunt als vaste houten zoldertrap misschien kiezen voor een speelse ganzentrap of voor een dubbele laddertrap met ongelijke treden. Maar ook in andere materialen bestaan er vele mooie decoratieve op maat gemaakte zoldertrappen. Een opvallende spiltrap in zwart smeedijzer of een draaitrap in modern rood staal? Of een gecombineerde design zoldertrap van inox en hout? Het kan allemaal en de erkende trappenmakers uit uw regio zullen u ongetwijfeld vele mooie voorbeelden en realisaties kunnen voorleggen. Wenst u daarbij voor uw veiligheid een balustrade of een trapleuning bij uw zoldertrap dan kan dit zonder problemen aangepast worden. Ook de keuze voor een open of een gesloten vaste zoldertrap met stootborden wordt hierbij gerespecteerd. De professionele trappenmakers zullen uw zoldertrap plaatsen met de grootste zorg en vakkennis, volledig uitgevoerd zoals u dit wenst. Laat u inspireren en neem contact op met de lokale trappenmakers uit uw regio voor enkele gratis offertes!

opvouwbare zoldertrap plaatsen

Opvouwbare zoldertrap

Indien u onvoldoende ruimte heeft om een vaste zoldertrap te plaatsen, u de zolder maar sporadisch gebruikt of indien u verkiest om geen zichtbare zoldertrap te hebben, dan biedt een opvouwbare zoldertrap een meer aangewezen oplossing. Een opvouwbare zoldertrap wordt, net als een uitschuifbare zoldertrap of schaartrap ook wel een vlizotrap genoemd. De meeste opvouwbare trappen worden als bouwpakket aangeboden maar evengoed kunt u kiezen voor een zoldertrap op maat. Het spreekt voor zich dat een zelf geplaatste standaard opvouwbare zoldertrap een stuk voordeliger is dan een op maat gemaakte en geplaatste zoldertrap. De populairste materialen voor een opvouwbare zoldertrap zijn aluminium en grenen hout omdat deze materialen zeer licht zijn. Afhankelijk van de grootte van uw raveelbak wordt de zoldertrap in twee of drie delen opgevouwen. Zowel de raveelbak als het luik worden mooi geïntegreerd en geïsoleerd met een gewaarborgde dichtheid. Sommige opvouwbare vlizotrappen zijn, ondanks dat ze zeer licht zijn, toch zeer stevig en de antislip treden kunnen een gewicht tot tweehonderd kilogram dragen. Een opvouwbare zoldertrap wordt meestal manueel bediend maar voor een meerprijs kunt u de vlizotrap ook elektrisch verkrijgen. Voor meer informatie over de verschillende opvouwbare zoldertrappen, verwijzen we u graag door naar de erkende trappenmakers uit uw regio!

uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap

Net zoals een opvouwbare zoldertrap is een uitschuifbare zoldertrap een praktisch alternatief bij plaatsgebrek of wanneer u uw zolder bijna niet gebruikt. Een bijkomend voordeel van een uitschuifbare zoldertrap is dat u minder manoeuvreerruimte nodig heeft dan bij een opvouwbare zoldertrap. Over het algemeen bestaat een uitschuifbare zoldertrap uit twee delen waarbij het onderste deel op het tweede deel van uw zoldertrap wordt geschoven. Via een speciale veiligheidsbeugel worden de delen op elkaar verankerd zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren tijdens de handelingen. Ook bij een uitschuifbare zoldertrap behoren slipvaste treden meestal tot de standaard uitvoering. Een bijkomende reling of trapleuning zijn opties die u aan uw vlizotrap kunt toevoegen. Een uitschuifbare zoldertrap kan uit hout, aluminium of inox bestaan. Indien u genoeg ruimte heeft op zolder kunt u ook voor een zoldertrap met één uitschuifbaar element kiezen. Een andere optie is om te kiezen voor een telescopische zoldertrap waarvan de aluminium treden in elkaar schuiven. Een telescopische trap is extra licht en door de treden in elkaar te schuiven kunnen lengtes tot drie meter verkleind worden tot één meter. Een uitschuifbare zoldertrap kan onzichtbaar afgesloten worden en ook op het gebied van isolatie wordt deze zoldertrap goed ondersteund. Net als bij de opvouwbare zoldertrap kunt u een zoldertrap manueel bedienen of kiezen voor een elektrische zoldertrap. Meer info over een uitschuifbare zoldertrap vindt u bij de regionale trappenmakers uit uw buurt. Ze zullen u graag van dienst zijn en u voorzien van vrijblijvende adviezen of offertes!

schaartrap plaatsen

Schaartrap

Een schaartrap valt het best te vergelijken met een uitschuifbare zoldertrap. Deze aluminium schaartrap is voorzien van verstelbare zijarmen, trekveren en looprails en door het veersysteem is deze lichte en sterke zoldertrap zeer eenvoudig te bedienen. Een schaartrap heeft geen extra manoeuvreerruimte nodig en de gegoten aluminium treden hebben een slipvaste grip. Zowel het luik als de raveelbak worden geïsoleerd en winddicht gemaakt zodat er geen warmteverlies kan optreden. De schaartrap heeft een industriële look en deze zoldertrap kan ook geleverd worden met bijhorende telescopische leuningen. Een schaartrap van aluminium is duurder dan een gewone uitschuifbare zoldertrap omwille van de technische onderdelen. Optioneel kan de trap en het luik ook elektrisch bediend worden. Een schaartrap wordt ook vaak gebruikt als noodladder voor platte daken wanneer deze onderhouden of hersteld moeten worden. In dit geval wordt de schaartrap bijkomend voorzien van een inbraakbeveiliging. Schaartrappen hebben verschillende standaardmaten met smalle of brede treden en ze kunnen tot drie meter overbruggen. Voor meer informatie over een schaartrap verwijzen we u graag door naar de ervaren trappenmakers uit uw regio!

Op zoek naar een trappenmaker om een vrijblijvende offerte te maken voor uw zoldertrap?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor uw zoldertrap

houten zoldertrap plaatsen

Houten zoldertrap

Een vaste houten zoldertrap is niet verwijderbaar en hij maakt deel uit van uw interieur. Daar waar er voor de meeste opvouwbare of uitschuifbare zoldertrappen gebruikt wordt gemaakt van grenen houtsoorten of andere lichte houtsoorten, kunt u bij een vaste houten zoldertrap ook kiezen voor hoogwaardige en duurzame houtsoorten zoals beuk, eik, wengé of thermowood. Ook qua kleuren en afmetingen kunt u alle kanten uit wanneer u uw zoldertrap laat plaatsen. Daarbij kunt u kiezen tussen een rechte houten zoldertrap met open treden of voor een gesloten houten zoldertrap. Of indien het wat origineler en decoratiever mag zijn, waarom dan niet kiezen voor een houten ganzentrap of voor een unieke design zoldertrap? Sowieso zal een vaste houten zoldertrap meer kosten dan een houten vlizotrap die u kunt uitschuiven of opvouwen. Omdat deze zoldertrappen vooral licht en praktisch moeten zijn, ligt hun prijs meestal een stuk lager. Bij een opvouwbare houten zoldertrap worden er meestal twee of drie trapdelen voorzien. Bij een uitschuifbare houten zoldertrap gaat het meestal om één of twee elementen. Een houten vlizotrap wordt zeer vaak als bouwpakket aangeboden wat uiteraard uw prijs ten goede komt. Wenst u toch liever een houten zoldertrap op maat of hulp bij het maken van uw trapgat dan kunt u natuurlijk beroep doen op een ervaren trappenmaker uit uw regio!

aluminium zoldertrap plaatsen

Aluminium zoldertrap

Een aluminium zoldertrap scoort vooral bij de uitschuifbare en de opvouwbare zoldertrappen. Door de sterke en lichte eigenschappen van aluminium, is dit materiaal uiterst geschikt om te dienen als stevige en betrouwbare basis van uw zoldertrap. De meeste aluminium trappen kunnen verkregen worden in verschillende standaardmaten en vaak zijn ze ook reeds voorzien van een trapleuning en antislip treden. Door het lichte materiaal kunnen de meeste aluminium zoldertrappen manueel bediend worden met een bedieningsstok maar een automatisatie behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Als alternatief voor de uitschuifbare zoldertrap kunt u ook kiezen voor een schaartrap uit aluminium die u in diverse uitvoeringen kunt verkrijgen. Natuurlijk beperkt een aluminium zoldertrap zich niet tot de verborgen zoldertrappen. Er bestaan mooie vaste zoldertrappen uit aluminium die, al dan niet gecombineerd met een houten afwerking, zeer decoratief en elegant staan in elk interieur. Een aluminium zoldertrap kunt u in diverse kleuren verkrijgen en u kunt de aluminium treden puur laten of ze laten bekleden met hout, kurk, glas of laminaat. Ontdek de vele mogelijkheden van een aluminium zoldertrap en contacteer enkele lokale trappenmakers uit uw regio voor enkele vrijblijvende offertes!

metalen zoldertrap plaatsen

Metalen zoldertrap

Voor een vaste zoldertrap kunnen er, naast hout en aluminium, ook andere materialen gebruikt worden zoals metaal of kunststof. Bij metalen zoldertrappen gaat het dan voornamelijk om inox of smeedijzer. Vooral met RVS of inox zijn er vele mogelijkheden: een sobere rechte zoldertrap, een stijlvolle trap met zwevende treden op een enkele middenbalk, een spiltrap met glazen treden of een unieke design zoldertrap, het kan allemaal door een professionele trappenmaker verwezenlijkt worden. Vaak wordt het koele en stijlvolle staal gecombineerd met warme houtsoorten in de treden en de trapleuningen. Naast een stalen zoldertrap kunt u ook voor een smeedijzeren draaitrap kiezen. Het voordeel van een ijzeren spiltrap is dat uw trap weinig ruimte inneemt maar dat hij toch een grote decoratieve meerwaarde biedt aan uw interieur. Het nadeel van een smeedijzeren zoldertrap is het prijskaartje want de handgemaakte trap heeft vele frivole en artistieke toevoegingen. De aangebrachte krullen, bogen, rozetten, bloemmotieven of heraldische ornamenten vragen veel tijd en precisie waardoor de prijs verhoogd wordt. Anderzijds heeft u met een smeedijzeren zoldertrap een unieke en fascinerende zoldertrap die veilig, tijdloos en authentiek is. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden en de prijzen voor een metalen zoldertrap? Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de erkende trappenmakers uit uw regio contacteren!

elektrische zoldertrap plaatsen

Elektrische zoldertrap

De meeste verborgen zoldertrappen kunnen voorzien worden van een elektrische bediening. Zowel bij een opvouwbare zoldertrap, een uitschuifbare zoldertrap of een schaartrap, kan een automatische bediening u vele manuele handelingen besparen. Het loont dus de moeite om af te wegen of een elektrische zoldertrap u meer comfort en tijd oplevert. Wanneer u uw zolder maar één of twee keer per jaar gebruikt, lijkt dit niet echt noodzakelijk maar vaak moet men een zolder meer betreden dan men lief is. Sowieso is een elektrische zoldertrap een gemak wanneer u uw zolder wilt betreden. Via een veersysteem en een elektrische motor wordt uw opvouwbare of uitschuifbare zoldertrap vlekkeloos bediend. Een elektrische zoldertrap wordt met een afstandsbediening geleverd en/of met een schakelaar en bij een stroomuitval kunt u uw zoldertrap nog steeds manueel bedienen. Ook een bediening via een smartphone app behoort tot de mogelijkheden. Een kwaliteitsvolle elektrische zoldertrap is tevens uitgerust met een objectdetectie en met een magneetsluiting. Voor meer informatie over een elektrische zoldertrap, verwijzen we u graag door naar de professionele trappenmakers uit uw regio!

Laat u bijstaan voor het maken van het trapgat

In principe kunt u een trapgat naar uw zolder zelf maken maar bij een betonnen zoldervloer is dit niet zo vanzelfsprekend. Eerst moet u bepalen welk soort trapgat u nodig heeft voor het plaatsen van uw trap. De grootte van het luik bij een opvouwbare zoldertrap is niet hetzelfde als bij een uitschuifbare trap. Bovendien moet het trapgat zeer nauwkeurig gemaakt worden zodat de raveelijzers perfect ingepast en verankerd kunnen worden. Door een vakkundige plaatsing voorkomt u ook luchtspleten of warmteverlies. Natuurlijk kan uw trapgat ook open zijn indien u kiest voor een vaste zoldertrap of een spiltrap. Vooral bij de ronde spiltrap of draaitrap is het creëren van het cirkelvormige trapgat in uw zoldervloer geen sinecure. Bijkomend voorziet u op het vlak van veiligheid best extra balustrades of trapleuningen rond uw trapgat om ongelukken te voorkomen. Ongeacht of u nu een vaste zoldertrap wilt plaatsen of een verborgen zoldertrap, het vraagt toch een zekere vakkundigheid om een trapgat professioneel en stijlvol te installeren. Rekening houdend met de draagkracht van uw welfsels of balken, de dikte van uw betonnen vloer, de isolatienormen, de koudebruggen, de afdichting en de veiligheid van uw zoldertrap is het daarom soms raadzaam om de hulp in te roepen van een professionele trappenmaker. Een ervaren trappenmaker zal uw trapgat zeer snel en vakkundig plaatsen waarna u, indien gewenst, nog zelf uw zoldertrap kunt plaatsen. Bespaar u tijd en moeite en vermijdt het risico op bijkomende kosten. Via offertesonline.be kunt u de lokale trappenmakers uit uw regio contacteren voor vrijblijvend advies!

trapgat maken voor zoldertrap

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een zoldertrap?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR het plaatsen van een zoldertrap BEPAALD?

Wanneer u een zoldertrap laat plaatsen, dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw trap, en anderzijds is er de arbeidskost van de trappenmaker(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele trappenmakers uit uw regio.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Prijzen zoldertrap

Soort zoldertrap
Gemiddelde prijs
Opvouwbare zoldertrap
Vanaf € 140
Uitschuifbare zoldertrap
Vanaf € 170
Schaartrap
Vanaf € 380
Telescopische zoldertrap
Vanaf € 230
Vaste houten zoldertrap
Vanaf € 400
Vaste zoldertrap hardhout
Vanaf € 1800
Vaste metalen zoldertrap
Vanaf € 1500
Draaitrap hout
Vanaf € 4000
Draaitrap staal
Vanaf € 5500
Draaitrap smeedijzer
Vanaf € 7000
Op zoek naar een trappenmaker uit uw regio om de prijs voor uw zoldertrap te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2998 trappenmakers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Trappen

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...