Rolluiken plaatsen - regio Zedelgem

Bereik tot 104 installateurs rond Zedelgem.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw rolluiken

  U wilt rolluiken laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw rolluiken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare rolluiken installateur die actief is in de regio rond Zedelgem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit de regio rond Zedelgem verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
880
Installateurs
7
Opdrachten
per maand
13
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor rolluiken regio Zedelgem

Type rolluiken: Opbouw rolluiken , Voorzetrolluiken

Bedieningsmethode: Nog geen idee

Aantal: Minder dan 5

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Zou graag eens prijs weten om rolluiken te laten plaatsen. Gaat om 2 ramen van ongeveer 90x60. Indien we tevreden zijn hebben we nog 3 extra ramen.
Mvg
Arrow
Offerteaanvraag uit Zedelgem

Type rolluiken: Voorzetrolluiken

Bedieningsmethode: Elektrisch

Aantal: Minder dan 5

Start werken: Binnen het jaar

Projectbeschrijving:

2 vensters van de slaapkamers, telkens circa 3 breed op 1 hoog.
Arrow
Offerteaanvraag uit Brugge

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Zedelgem. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Zedelgem en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Zedelgem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Zedelgem.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Zedelgem. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke rolluiken installateur in de regio Zedelgem?

Vind een geschikte rolluiken installateur in de buurt van Zedelgem

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval rolluiken installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw rolluiken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw rolluiken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de regio Zedelgem. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Rolluiken Zedelgem: uw rolluiken professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw rolluiken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Zedelgem u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw rolluiken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele rolluiken installateurs uit de omgeving van Zedelgem... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte installateur uit Zedelgem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Mogelijk is niet iedereen onmiddellijk overtuigd van de voordelen die rolluiken te bieden hebben. Nochtans is dit onterecht wanneer we de eigenschappen van goede rolluiken van naderbij bekijken. Een goede nachtrust kan wonderen doen en ook al is deze rust maar van korte duur, dan nog willen we onze slaap zo optimaal mogelijk benutten. Rolluiken zorgen er voor dat de binnenvallende zonnestralen uw slaap niet verstoren waardoor de kamer donker blijft als u wilt verder slapen. Tevens zullen de rolluiken ook elk storend uitwendig geluid weren omdat de rolluiken voorzien zijn van polyurethaan schuim waardoor ze isolerend en geluidswerend zijn. Door deze isolerende eigenschappen hebben rolluiken ook een gunstige invloed op uw energiefactuur doordat de warmte in de winter binnen blijft en ze in de zomer buiten blijft. Maar rolluiken hebben ook beschermende eigenschappen tegen mensen die het niet zo nauw nemen met uw eigendom en uw privacy. Inbrekers denken meestal twee keer na voor ze zich zullen wagen aan een inbraak in een woning met rolluiken. De tijd die ze moeten steken in het manipuleren van de rolluiken ontneemt hen vaak de moed om er aan te beginnen, zeker wanneer het gaat om betere kwaliteitsvolle rolluiken. Zijn je deuren en ramen goed beveiligd dan komt u met uw rolluiken in aanmerking voor het politiekeurmerk van veilig wonen waardoor u uw verzekering voor uw inboedel kunt doen dalen. Daarnaast neemt u met uw rolluiken ook alle opportuniteiten weg voor eventuele gluurders. Er zijn dus genoeg redenen en voordelen om te kiezen voor een aanschaf van rolluiken en het feit dat het merendeel van de Belgische woningen rolluiken bezitten, bewijst dat rolluiken al veel mensen overtuigd hebben. Door de vele voordelen die rolluiken te bieden hebben, worden rolluiken ook bij nieuwbouw woningen nog altijd, in de meeste gevallen, mee voorzien in de bouwplannen. De hedendaagse rolluiken kunnen dan ook in alle kleuren en materialen door de rolluiken installateur geplaatst worden en geautomatiseerd worden met een rolluikmotor. Qua afwerking kunt u kiezen uit voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of voor inbouwrolluiken bij een nieuwbouw. De rolluik prijzen zijn dan ook afhankelijk van de materiaalkeuze en van het rolluiksysteem. Maar door het plaatsen van kwalitatieve rolluiken bespaart u geld en beschermt u uw huis optimaal. Via offertesonline.be kunt u in contact komen met de professionele rolluiken installateurs uit de regio Zedelgem. De installateurs zullen u offertes en adviezen geven zonder verplichting. Overtuig uzelf en bekijk enkele van hun mooie rolluiken realisaties!

Rolluiken plaatsen: mogelijke plaatsingsmethodes

Inbouwrolluiken plaatsen

Inbouwrolluiken plaatsen

Inbouwrolluiken worden, zoals de naam al doet vermoeden, in de muur ingebouwd. Het is dan ook de meest gebruikte plaatsingsmethode voor nieuwbouw woningen mits de voorwaarde dat er genoeg ruimte in de muur beschikbaar is. Bij inbouwrolluiken wordt er vaak ook gekozen voor elektrische rolluiken met een rolluikmotor omdat alles bij een nieuwbouw op voorhand kan ingepland worden. De installateur zal dan ook alle rolluik onderdelen netjes in de muur wegwerken zodat alleen de automatische rolluik schakelaar zichtbaar zal zijn. Inbouwrolluiken bij bestaande woningen kunnen ook vervangen worden of de installateur kan de inbouwrolluik ook herstellen. Bij een inbouwrolluik wordt er gebruik gemaakt van een as waarop de lamellen zijn bevestigd. Omdat de lamellen worden opgerold bestaan ze uit licht en soepel materiaal zoals aluminium of PVC. Ook de geleiders van de lamellen worden vaak van aluminium gemaakt voor een extra geleiding en duurzaamheid of van staal voor een bijkomende beveiliging. Wilt u elektrische rolluiken zonder al teveel lawaai dan kiest u best voor een ultrastille buismotor. Interesse voor inbouwrolluiken? Vraag hier een paar offertes aan of stel uw bijkomende vragen vrijblijvend aan enkele erkende rolluiken installateurs uit Zedelgem!

Opbouwrolluiken plaatsen

Opbouwrolluiken plaatsen

Anders dan de rolluiken die worden ingebouwd in de muur boven een raam, worden opbouwrolluiken samen met het raamkozijn door de installateur als één geheel in de muur geplaatst. Meestal gebeurt de plaatsing van het rolluik op het raam al in het werkatelier zodat het systeem daarna volledig kan ingepast worden. Door deze voorbereidingen wordt de prijs van een opbouwrolluik ook verlaagd. De bovenliggende kast van het rolluik wordt esthetisch verwerkt met het raamkozijn en door een coating of een aluminium voorplaat wordt de opbouwkast beschermd en geïsoleerd. De rolluiken zijn zowel in aluminium als in PVC verkrijgbaar en ze beschikken over een ruim kleurenpalet. Om esthetische redenen worden kast en de lamellen van de rolluiken vaak in dezelfde kleuren gebruikt. Opbouwrolluiken kunnen toegepast worden op houten, op aluminium en op PVC ramen. Bij houten ramen kan er ook gekozen worden voor een kunststofkast met een bijhorende houtstructuur. Doordat de rolluiken één geheel vormen met de ramen zijn er geen tochtgaten, is er een betere isolatiewaarde en zijn de rolluiken ook zeer geschikt tegen hevige winden. Opbouwrolluiken kunnen zowel manueel bediend worden of voorzien worden van een elektrische bediening. U kunt via deze pagina enkele erkende regionale installateurs uit uw buurt contacteren voor vergelijkbare offertes!

Voorzetrolluiken plaatsen

Voorzetrolluiken plaatsen

Indien u geen breekwerken wenst te verrichten dan zijn voorzetrolluiken de beste keuze. De voorzetrolluiken worden, in tegenstelling tot de inbouwrolluiken en de opbouwrolluiken, niet in de muur geplaatst maar langs buiten tegen de gevel geplaatst. Voorzetrolluiken zijn dan ook de meest populaire rolluiken bij bestaande woningen en alhoewel de bekasting zichtbaar is, kunnen voorzetrolluiken perfect ingepast worden in landelijke, klassieke of moderne woningstijlen. Voorzetrolluiken zijn verkrijgbaar in PVC en aluminium. PVC voorzetrolluiken zijn goedkoper en beter bestand tegen hevige weersomstandigheden maar ze worden doorgaans meer aangeprezen door de installateurs voor kleinere rolluiken omdat ze bij grote rolluiken durven doorbuigen. Aluminium voorzetrolluiken zijn dan weer zeer sterk en licht met een zeer goede akoestische en thermische isolatie. De rolluiken kunnen handmatig, met een lint, stang of veeras, opgerold worden of automatisch via een rolluikmotor bediend worden. Elektrische rolluiken kunnen zowel met een afstandsbediening en/of via een schakelaar geactiveerd worden. Voor meer inlichtingen of offertes kunt u zich vrijblijvend wenden tot onze professionele rolluiken installateurs uit de omgeving van Zedelgem. Ze zullen u graag van dienst zijn!

Industriële rolluiken plaatsen

Industriële rolluiken plaatsen

Industriële rolluiken worden voornamelijk gebruikt bij vitrines van winkels of kantoren, bij grote garages of bij loodsen. Ook in grote winkelcentra worden industriële rolluiken binnen gebruikt om de verschillende winkelpanden te beschermen tegen inbraken. Omdat het meestal gaat om grote rolluiken worden ze alleen in aluminium of staal vervaardigd en kunnen ze met volle lamellen of met een doorzichtige gatenstructuur geplaatst worden zodat het zicht op de winkel behouden blijft. Bij garages vormen open industriële rolluiken dan weer voor een goede ventilatie. In combinatie met een alarmsysteem vormen industriële rolluiken een belangrijke afweergordel tegen inbraken. Door hun stevigheid zijn ze ook bestand tegen hevige windstoten. Wilt u uw pand veilig beschermen, laat dan industriële rolluiken plaatsen door een installateur. Zo kunt u met een gerust gemoed uw eigendom achterlaten. Vraag hier naar enkele offertes bij de regionale rolluiken installateurs uit uw buurt!

Velux rolluik plaatsen

Velux rolluik plaatsen

Een buitenbeentje onder de rolluiken is het velux rolluik, een rolluik dat alleen dient voor velux ramen die door de installateur of uzelf geplaatst zijn als dakraam. Een velux rolluik kan geïnstalleerd worden over elk bestaand velux raam of het kan direct meegeplaatst worden met uw nieuwe velux ramen. Een velux rolluik biedt dezelfde voordelen als de andere rolluiken. Het verduistert volledig de zolder of kamer, het houdt de zon tegen in de zomer en het isoleert, dankzij de isolerende aluminium lamellen, in de winter. Het velux rolluik biedt omwille van de geringe grootte nog een ander voordeel. Dankzij een autonome fotovoltaïsche zonnecel wordt het zonnelicht opgevangen en kan het velux rolluik heel het jaar automatisch aangestuurd worden zonder één kabel. Een velux rolluik is zeer gemakkelijk door de installateur te plaatsen en het kan ook bediend worden met een afstandsbediening. Interesse voor een velux rolluik? Neem hier contact op met onze rolluiken installateurs uit de regio rond Zedelgem voor enkele vergelijkbare offertes!

Op zoek naar een professionele installateur uit Zedelgem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw rolluiken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor rolluiken

Aluminium rolluiken plaatsen

Aluminium rolluiken

Moeten uw rolluiken licht maar toch zeer stevig zijn? Dan zijn aluminium rolluiken de beste keuze! Aluminium rolluiken kunnen gebruikt worden bij alle mogelijke types rolluiken zoals voorzetrolluiken, opbouwrolluiken, inbouwrolluiken, industriële rolluiken en velux rolluiken. De smalle lamellen van de aluminium rolluiken lenen zich uitstekend voor elk oprolsysteem en voor elke rolluikmotor. Ook op het vlak van thermische en akoestische isolatie scoren aluminium rolluiken uitstekend. De prijs voor aluminium rolluiken ligt wel hoger dan PVC rolluiken maar vaak biedt de installateur een langere garantieperiode aan. Aluminium is ook zeer goed te onderhouden en de rolluiken kunnen in verschillende kleuren bekomen worden. Door de sterkte van het aluminium bieden de rolluiken ook een goede bescherming tegen inbraken en vandalisme. Voor meer informatie over aluminium rolluiken kunt u via deze pagina één van de vele professionele rolluiken installateurs in de buurt van Zedelgem contacteren.

PVC rolluiken plaatsen

PVC rolluiken

Net zoals de aluminium rolluiken scoren PVC rolluiken ook zeer hoog in het rolluiken aanbod. Ook PVC is uiterst licht materiaal dat zich gemakkelijk leent voor de verschillende soorten rolluiken. PVC rolluiken hebben het voordeel dat ze goed onderhoudbaar zijn en dat ze uiterst geschikt zijn om ingepast te worden in een bepaalde woningstijl. Zo kunnen PVC rolluiken perfect gecombineerd worden met houten ramen en kunnen de PVC lamellen ook voorzien worden van een houtstructuur. Voor industriële rolluiken of rolluiken met een grote overspanning is PVC minder geschikt omdat het door de lichte structuur zou kunnen doorbuigen. PVC rolluiken zijn voordeliger tegenover de andere rolluiken waardoor ze ook zeer gegeerd zijn. De rolluiken hebben goede isolatiewaarden en een lange levensduur. PVC rolluiken kunnen zowel handmatig, met een lint, stang of veeras, als elektrisch bediend worden. Rolluiken herstellen vormt meestal geen grote problemen bij PVC rolluiken en vaak kunnen de lamellen afzonderlijk vervangen worden. Voor meer inlichtingen kunt u vrijblijvend terecht bij enkele lokale rolluiken installateurs uit Zedelgem!

Stalen rolluiken plaatsen

Stalen rolluiken

Stalen rolluiken treft men voornamelijk aan bij industrieel gebruik of bij grote ruimtes zoals bij garages, winkels, kantoren of loodsen. Uitzonderlijk worden ze ook bij particuliere woningen gebruikt indien de beveiliging er nadrukkelijk primordiaal is. Stalen rolluiken worden meestal verzinkt of ze bestaan volledig uit bewerkt inox. Op die manier kunnen de rolluiken ook dienen als buitenrolluiken. Stalen rolluiken worden in de eerste plaats gewaardeerd om hun stevigheid en hun inbraakwerende eigenschappen. Omwille van hun zwaardere structuur bieden ze een grote weerstand tegen inbraak en zijn de rolluiken nauwelijks te forceren. De stalen rolluiken kunnen met een enkele of dubbele laag vervaardigd worden en met volle luiken of open luiken geïnstalleerd worden. Vaak bevatten stalen rolluiken ook extra veiligheidssloten zodat de inbrekers geen enkele kans krijgen om de rolluiken te forceren. De rolluiken moeten wel beschikken over een zware rolluikmotor en ze worden meestal automatisch bediend. Stalen rolluiken hebben minder isolerende eigenschappen dan PVC of aluminium rolluiken en ook op het vlak van kleuren is de keuze beperkt. Vraag aan onze professionele rolluiken installateurs uit de regio Zedelgem gerust enkele offertes of adviezen. Ze zullen u graag van dienst zijn!

Houten rolluiken plaatsen

Houten rolluiken

De meeste rolluiken installateurs bieden ze al niet meer aan in hun gamma maar toch hebben houten rolluiken nog hun charmes en kwaliteiten. Indien houten rolluiken goed worden onderhouden dan kunnen ze immers levenslang meegaan. Houten rolluiken geven uw woning een warme, natuurlijke uitstraling en vooral bij klassieke en landelijke woningen is het gebruik van houten rolluiken zeker nog niet verbannen. Houten rolluiken herstellen vormt meestal geen probleem omdat beschadigingen en krassen veel beter te behandelen dan bij PVC of aluminium rolluiken. En indien u wenst, kunt u de rolluiken ook overschilderen en ze een nieuwe kleur meegeven. Maar het nadeel van houten rolluiken is dat ze meer onderhevig zijn aan de weersomstandigheden en dat ze zwaarder zijn dan PVC of aluminium rolluiken. Houten rolluiken vragen meer onderhoud en ze moeten regelmatig behandeld worden om het hout in goede staat te houden. Door de goedkopere PVC rolluiken is de vraag naar houten rolluiken serieus teruggelopen waardoor een aantal installateurs geen houten rolluiken meer aanbieden. Voor meer informatie over houten rolluiken kunt u hier onze erkende regionale installateurs contacteren!

Elektrische rolluiken plaatsen

Elektrische rolluiken

Alhoewel vele rolluiksystemen nog gebruik maken van een handmatige bediening via een veeras, een lint of een stang, worden de huidige rolluiken toch overwegend voorzien van een automatisering. Elektrische rolluiken komen dan ook tegemoet aan de noden of eisen die mensen stellen voor hun nieuwe en moderne woning. Alle rolluiken, of het nu inbouw, opbouw, voorzet of velux rolluiken zijn, kunnen voorzien worden van een rolluikmotor en automatisch bediend worden. De bediening van een elektrisch rolluik kan gebeuren via een schakelaar, via een afstandsbediening of zelfs via uw smartphone. Elektrische rolluiken kunnen ook met een timer door de installateur voorzien worden. Op die manier kunnen de elektrische rolluiken opengaan met de ochtendzon en sluiten met de avondzon. Handig wanneer u niet thuis bent en de mogelijke inbrekers merken dat er toch beweging in huis is. Elektrische rolluiken hebben een duurder prijskaartje maar door de rolluikmotor zullen ze minder problemen veroorzaken dan manueel bediende rolluiken. Ontdek de verschillende elektrische rolluiken bij de professionele installateurs uit de regio rond Zedelgem en vraag geheel vrijblijvend naar enkele offertes!

Op zoek naar een professionele installateur uit Zedelgem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw rolluiken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor rolluiken?

Hoe wordt de prijs voor rolluiken bepaald?

Wanneer u uw rolluiken laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw rolluiken, en anderzijds is er de arbeidskost van de rolluiken installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele installateurs uit de regio Zedelgem.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Rolluiken

Type rolluiken
Gemiddelde prijs
Aluminium rolluik (manueel) 2 x 2m
vanaf € 350
PVC rolluik (manueel) 2 x 2m
vanaf € 250
Houten rolluik (manueel) 2 x 2m
vanaf € 350
Aluminium rolluik (automatisch) 2 x 2m
vanaf € 500
PVC rolluik (automatisch) 2 x 2m
vanaf € 400
Houten rolluik (automatisch) 2 x 2m
vanaf € 500
Industrieel rolluik (automatisch)
vanaf € 700
Velux rolluik Aluminium
vanaf € 250
Op zoek naar een professionele installateur uit Zedelgem om de prijs voor uw rolluiken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
104 rolluiken installateurs rond Zedelgem!