Ontvang tot 3 offertes voor uw voordeur

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw deur

  U wilt een voordeur laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw deuren? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw voordeur, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw voordeur.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw voordeur en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen deur ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw voordeur wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw deuren garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Voordeur plaatsen: uw voordeur professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw voordeur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw deur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Voordeur plaatsen

Een goede en decoratieve voordeur plaatsen is geen eenvoudige opdracht of keuze. Een voordeur vormt immers de toegang tot uw woning en het spreekt dan ook voor zich dat een mooie stijlvolle voordeur uw bezoekers sneller zal uitnodigen en bekoren dan wanneer uw voordeur eerder saai, stijlloos of onverzorgd is. Gelukkig is het aanbod aan decoratieve voordeuren zeer groot en divers. Zo kunt u uw voordeur plaatsen in verschillende uitvoeringen en materialen. Een warme natuurlijke houten voordeur, een statische ranke zwarte stalen voordeur, een moderne eigenzinnige aluminium voordeur of een kleurrijke PVC voordeur met een matte beglazing? Alle opties zijn mogelijk waarbij de verschillende materialen ook kunnen gecombineerd worden. Uw voordeur kan ook een onderdeel zijn van een breed inkomportaal waarbij uw voordeur links en/of rechts geflankeerd wordt door stijlvolle ramen of door decoratieve deurpanelen. Of wat dacht u van een trendy pivotdeur van hout, composiet of aluminium als voordeur? Natuurlijk moet een goede voordeur niet alleen mooi of elegant zijn maar moet ze ook veilig, solide en robuust zijn. Elke buitendeur of voordeur vormt immers het slot op uw woning en een goed beveiligde voordeur is dan ook een must. Een voordeur heeft sowieso een betere beveiliging dan een binnendeur en standaard hebben de meeste voordeuren een veiligheidsbeslag om het cilinderslot te beschermen. Bijkomende beveiligingen zoals een antikerntrek beveiliging, driepuntssloten, een anti-lockpicking, een unieke veiligheidscilinder of een wapening van uw voordeur zijn meestal opties waarvoor een meerkost wordt aangerekend. Bij een glazen voordeur zal een professionele ramen en deuren plaatser meestal wel gehard en gelaagd veiligheidsglas gebruiken. Gehard glas is vijf keer sterker dan gewoon glas en gelaagd glas zorgt ervoor dat uw glas niet uiteenspat. Een gecombineerde veiligheidsbeglazing is dan ook onbreekbaar. Een goed beveiligde voordeur zorgt er zo voor dat inbrekers of ongewilde gasten niet met de deur in huis te vallen. Wilt u een goede voordeur plaatsen, dan dient u ook rekening te houden met de isolatienormen van uw voordeur. Vaak zorgen deuren en ramen voor het grootste isolatieverlies in een woning en een goed geïsoleerde voordeur kan al veel verhelpen. Door gebruik te maken van hoogrendementsglas, driedubbel glas of super isolatieglas, voldoet u zeker aan de vooropgestelde energienormen van de toekomst. Een goed geïsoleerde voordeur houdt daarbij niet alleen de warmte binnen maar houdt ook het lawaai buiten. De mogelijkheden om uw voordeur samen te stellen, op het vlak van design, vormgeving, veiligheid, materiaalkeuze en isolatiewaarden, zijn dus quasi onbeperkt. Een goede voordeur plaatsen, die voldoet aan al uw wensen, vraagt dus een weldoordachte keuze. Ontdek daarom de verschillende mogelijkheden bij de professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio en vraag hen vrijblijvend naar verdere informatie, adviezen of offertes! 

voordeur plaatsen

Mogelijke materialen voor uw voordeur

houten voordeur plaatsen

Een houten voordeur plaatsen

Wanneer u een houten voordeur wenst te plaatsen, zijn er op het gebied van vormgeving geen belemmeringen. Hout laat zich zeer gemakkelijk bewerken en elk ontwerp is bespreekbaar en uitvoerbaar. Een volle houten voordeur uit tropisch hardhout, een houten design voordeur met houtsnijwerk, een trendy houten pivotdeur of een moderne houten voordeur met enkele strakke RVS elementen, alles is mogelijk. Het grote voordeel van een houten voordeur is dat deze deur zeer gemakkelijk te combineren valt met de andere materialen. Een houten voordeur afgewerkt met een frame van staal, aluminium of RVS combineert zo de warme toets van het hout met een moderne en strakke omkadering. Een combinatie die vooral gegeerd is bij woningen met een hedendaagse of industriële woningstijl. Een houten deur kan ook perfect geïntegreerd worden in een ruime inkom met stijlvolle raampartijen, met een heldere of matte beglazing, of met decoratieve deurpanelen. Voor een houten voordeur is het wel aangeraden om te kiezen voor een voordeur uit hardhout zoals eik, merbau, afzelia, meranti of afrormosia. Deze houtsoorten zijn van nature zeer duurzaam en ze worden bijkomend nog eens geïmpregneerd en gecoat voor een goede bescherming. Indien u kiest voor meer lichtinval dan kunt u uw houten voordeur laten voorzien van gedeeltelijke beglazing. Hout isoleert op zich al uitstekend en een houten voordeur kan zonder problemen van elke isolerende beglazing voorzien worden. Qua veiligheid biedt uw hardhouten voordeur reeds een zeer goede barrière en de zware deuren kunnen nog bijkomend uitgerust worden met stalen steunbalken waarin de pennen en de haken van het driepuntsslot zich kunnen vastankeren. Ook de grendel en de scharnieren van een houten voordeur krijgen vaak nog een metalen versteviging. Ondanks dat de huidige coatings uw houten voordeur voor langere tijd beschermen, vraagt een houten deur toch meer onderhoud dan een andere voordeur. Maar met een kleine inspanning blijft uw houten voordeur zijn natuurlijke en karaktervolle uitstraling behouden en kunt u levenslang genieten van uw stijlvolle voordeur. Laat uw houten voordeur plaatsen door een ervaren ramen en deuren plaatser en vraag vrijblijvend naar enkele offertes of adviezen!  

pvc vordeur plaatsen

Een PVC voordeur plaatsen

Een PVC voordeur plaatsen wordt meestal gecombineerd met het plaatsen van de andere ramen en deuren van uw woning terwijl dit bijvoorbeeld voor een houten voordeur niet echt vereist is. PVC voordeuren onderscheiden zich door hun strakke vormgeving en hun talrijke kleurvariaties. Toch kan een PVC voordeur in eender welke woningstijl worden ingepast. Door middel van decoratieve raampartijen, fijne dwarsprofielen, in- of uitspringende facetpanelen en elegante deurafwerkingen heeft een PVC voordeur vele variatiemogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor een PVC voordeur met het uitzicht van een klassieke houten voordeur zonder dat u zich zorgen moet maken over het onderhoud van uw voordeur. PVC voordeuren worden tegenwoordig bijna allemaal tijdens de productie in de kern gekleurd waardoor er een grotere kleurvastheid is. Daarna wordt de PVC voordeur verhard en afgewerkt met een toplaag van acrylaat waardoor uw PVC voordeur bestand is tegen krasvorming, UV-straling en de wisselende weersomstandigheden. Een PVC voordeur kan ook niet rotten of roesten en ze vraagt zo goed als geen onderhoud. Een PVC voordeur heeft dan ook een lange levensduur en doordat ze betaalbaar zijn, dragen ze de voorkeur weg van vele mensen. Een PVC voordeur voldoet, mits de juiste beglazing met hoogrendementsglas of super isolatieglas, ook aan de vooropgestelde isolatienormen dankzij de rubberen dichtingen, de meerkamer tussenprofielen en de tussenlaag van isolerend PU-schuim. Om uw deur te beveiligen wordt uw PVC voordeur voorzien van een veiligheidscilinder en een driepuntssluiting waardoor uw deur op meerdere punten in het kozijn wordt verankerd. Ook bijkomende beveiligingsopties zoals een antikerntrek beveiliging, inbraakwerend glas of bijkomende vergrendelingen zijn toepasbaar indien gewenst. PVC voordeuren moeten niet onderdoen voor de andere voordeuren en doordat ze goedkoper zijn, scoren ze veel punten in de eindafrekening. Ontdek de voor- en nadelen van een PVC voordeur en laat uw PVC voordeur plaatsen met kennis van zaken. Via OffertesOnline.be kunt u de erkende ramen en deuren plaatsers uit uw regio contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes! 

aluminium voordeur plaatsen

Een aluminium voordeur plaatsen

Omwille van de zeer lichte en sterke eigenschappen is aluminium zeer geschikt voor alle mogelijke ramen en deuren. Een aluminium voordeur kan, net als bij een stalen voordeur, vervaardigd worden met een fijne omkadering en profielen. Hierdoor kunnen er zeer elegante en stijlvolle voordeuren gemaakt worden met een moderne hedendaagse vormgeving. Een aluminium voordeur kan een enkele alleenstaande voordeur zijn maar ze kan ook een onderdeel zijn van een ruime geflankeerde inkom. Zelfs een grote transparante aluminium pivotdeur behoort tot de mogelijkheden. Een aluminium voordeur heeft sowieso een zeer lange levensduur en hoeft nauwelijks te onderhouden worden. Aluminium roest of vervormt niet en het materiaal is volledig recycleerbaar. Door het grote aanbod RAL-kleuren, kunt u uw aluminium voordeur plaatsen in overeenstemming met uw bestaande ramen en/of deuren. Ondanks de lichte en fijne profielen, scoort een aluminium voordeur qua isolatie zeer goed. Door de verschillende luchtkamers in de profielen en het gebruik van super isolatieglas of driedubbel glas kunnen er waarden onder 1 W/m²K behaald worden. Een aluminium voordeur is ijzersterk en ze kan uitgerust worden met de beste inbraakbeveiligingen. Bij grotere raamvlakken kan uw standaard gehard glas ook nog bijkomend gelaagd worden zodat het glas van uw ramen niet kan verbrijzelen. Vaak wordt het glas van een aluminium voordeur voorzien van een overeenkomende matte kleurtint waarbij het melkglas een blauwe, grijze of witte schijn krijgt. Verder wordt een aluminium voordeur doorgaans afgewerkt met handgrepen, deurhendels of sloten in RVS of ongekleurd aluminium. Een voordeur uit aluminium is over het algemeen duurder dan een houten of een PVC voordeur maar door de lichte en duurzame eigenschappen is een aluminium voordeur zeker een goede investering die op termijn zal lonen. Vraag daarom gerust enkele gratis offertes op bij de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio en laat uw aluminium voordeur plaatsen door een ervaren en professionele vakman!

stalen voordeur plaatsen

Een stalen voordeur plaatsen

Een stalen voordeur lijkt op het eerste zicht niet meteen de voorkeur weg te dragen. Toch biedt een authentieke elegante stalen voordeur een stijlvolle uitstraling die door weinige andere voordeuren kan geëvenaard worden. Een stalen voordeur heeft een strak design door het gebruik van strakke profielen en ingebouwde raamvlakken. U kunt hierbij kiezen voor een stalen voordeur met grote raamvlakken, die worden gekaderd met ranke dwars kozijnen en een stijlvolle verfijnde omlijsting, of u kunt kiezen voor een stalen voordeur die evenwichtig is samengesteld met afgelijnde stalen sandwichpanelen en ingebouwde stilistische ramen. Een stalen voordeur straalt altijd klasse en grandeur uit. Omdat een stalen voordeur alleen maar op maat wordt gemaakt, worden er vaak gedurfde afmetingen, die de elegantie van uw stalen voordeur benadrukken, gerealiseerd. Maar ook in klassieke woningstijlen kunt u zonder problemen een stalen voordeur plaatsen. Zo zijn de vroegere hoge ranke stalen voordeuren, met een verwerkt stalen boogmotief of heraldisch symbool boven de deur, weer volop in trek. Over het algemeen worden de meeste stalen voordeuren in een zwarte of donkergrijze kleur vervaardigd maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Een stalen voordeur is zeer goed bestand tegen inbraken en moeilijk te forceren. Het glas van een stalen voordeur is gehard en gelaagd waardoor het zo goed als onbreekbaar is. Een inbreker zal zich dan ook de moeite besparen en op zoek gaan naar een ander doelwit. Op het vlak van isolatie worden er ramen met dubbel glas of hoogrendementsglas geplaatst en in de stalen sandwichpanelen wordt er isolerend PU-schuim aangebracht. Daarnaast wordt elke stalen voordeur voorafgaandelijk behandeld tegen corrosievorming en wordt ze, via een poedercoating, gekleurd en beschermd. Een stalen voordeur gaat levenslang mee en vraagt weinig onderhoud. Indien u kiest voor een stalen voordeur dan kiest u voor een tijdloze artistieke blikvanger die uw woning een stijlvolle meerwaarde zal geven. Ontdek de vele mooie stalen voordeuren bij uw lokale ramen en deuren plaatsers uit uw regio. U kunt hen hier vrijblijvend contacteren voor adviezen of offertes! 

glazen voordeur plaatsen

Een glazen voordeur plaatsen

Bij een glazen voordeur zal er altijd een minimale omkadering of frame zijn omwille van de verankering en de veiligheid. Wenst u een glazen voordeur met een minimale omkadering dan maakt u met een stalen of aluminium omkadering de beste keuze. Indien de omlijsting breder mag, dan kunt u uw keuze uitbreiden met een PVC of een houten omkadering. Het grote voordeel van een glazen voordeur is dat u maximaal kunt genieten van het buitenlicht, zelfs met een matte beglazing. De grootte van uw glazen voordeur bepaalt u zelf. Wenst u de openheid en het ruimtelijk karakter van uw woning te benadrukken dan kunt u kiezen voor een grote brede glazen voordeur die u als draaideur of als pivotdeur kunt laten installeren. Ook kunt u uw glazen voordeur indelen in heldere en matte raamvlakken al dan voorzien van een moderne of decoratieve raamprint. Zelfs het nummer van uw woning kan mee in de print geïntegreerd worden. Ook voor de afwerking bestaan er heel wat opties voor uw deurkrukken, nokken, sloten en scharnieren. Natuurlijk moet uw glazen voordeur ook beantwoorden aan de strenge veiligheidsnormen. Uw glazen voordeur zal bestaan uit gehard glas dat vijf keer zo sterk is als gewoon glas en bijna onbreekbaar is. Ook kunt u uw glas verder inbraakwerend maken met een ingewerkte folielaag zodat het glas niet kan uiteenvallen. Verder worden er verstevigende sluitkommen, veiligheidscilinders en meerpuntssluitingen voorzien zodat de kans op een inbraak geminimaliseerd wordt. Voor de beste thermische en akoestische resultaten gebruikt u best driedubbel glas of super isolatieglas. Voor hout, PVC en aluminium vormt dit geen probleem, bij een glazen voordeur met een stalen frame is hoogrendementsglas het hoogst haalbare. Een glazen voordeur straalt een moderne open klasse uit. Vandaar dat er niet bij alleen nieuwbouwwoningen maar ook bij woningrenovaties, steeds meer gekozen wordt voor een glazen voordeur. Overtuig uzelf en laat u inspireren door de talrijke voorbeelden van de regionale ramen en deuren plaatsers uit uw buurt. Vergelijk vrijblijvend enkele offertes en laat uw kwalitatieve glazen voordeur plaatsen aan de voordeligste prijs! 

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw voordeur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Beglazing

Voor de beglazing van uw ramen en deuren zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de beglazing van uw ramen en deuren is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler uw woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de beglazing van een woning uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van uw woning. Een enkele beglazing is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, conform de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties en bij passiefhuizen. Door een goede beglazing van uw ramen en deuren is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaart u tweemaal op de energiefactuur en zorgt u mee voor een beter klimaat. Een driedubbele beglazing of een hoogrendement beglazing wordt door de ramen en deuren plaatser voorzien in alle materialen zoals hout, PVC of aluminium. Indien de U-waarde van uw nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, komt u daarbij in aanmerking voor een premie van uw netwerkbeheerder. Voor renovaties aan oudere woningen geeft ook de Vlaamse regering bepaalde premies mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer u dus goed op voorhand en kies de juiste beglazing voor uw ramen en deuren. U kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen en deuren plaatsers uit uw regio voor een goede vergelijking en laat uw voordeur plaatsen met de juiste beglazing!

beglazing stalen deur

Premies

Voor ramen en deuren kunt u beroep doen op verschillende premies indien u voldoet aan bepaalde voorwaarden. Indien het gaat om een renovatie van uw woning waarbij, naast uw ramen en deuren, nog minstens twee andere ingrijpende en ecologische renovaties worden doorgevoerd, komt u in aanmerking voor een totaalrenovatiebonus. Naargelang de besparing op uw energieverbruik kan dit oplopen tot bijna vijfduizend euro. Verder biedt de Vlaamse regering nog een renovatiepremie aan voor ramen en deuren van een woning ouder dan dertig jaar en een verbeteringspremie, voor het buitenschrijnwerk, voor woningen ouder dan vijfentwintig jaar indien ze ook minstens een dubbele beglazing omvat. Ook de netwerkbeheerders bieden premies aan voor uw ramen en deuren indien de woning of het nieuw aangebouwde deel hoogrendementsglas bevat en het een U-waarde heeft de niet hoger is dan 1,1 W/m². Aan de meeste premies voor ramen en deuren zijn er wel enkele voorwaarden verbonden en het is dus raadzaam om u goed te laten informeren welke premies voor u van toepassing kan zijn. U kunt dit doen via de Vlaamse overheid, online of via één van de vele erkende ramen en deuren plaatsers uit uw regio die u ook informatie kunnen verstrekken over de mogelijke premies!

premies voordeur
Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van een voordeur?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw voordeur BEPAALD?

Wanneer u een voordeur laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw deuren, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen voordeur plaatsen

Soort voordeur
Gemiddelde prijs
Houten voordeur
vanaf € 900
PVC voordeur
vanaf € 750
Aluminium voordeur
vanaf € 1100
Stalen voordeur
vanaf € 3000
Glazen voordeur
vanaf € 1600
Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw voordeur te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...