SCHUIFRAAM PLAATSEN

Bereik tot 2915 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je schuifraam?

  Je wil een nieuw schuifraam laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je raam? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in jouw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2915
plaatsers
64
Opdrachten
per maand
72
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: Meer dan 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Bestaande ramen en deuren vervangen. Hoogrendementsglas.
Eventueel enkel de glaspartijen vervangen door hoogrendementsglas
Offerteaanvraag uit Schilde

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Wij hebben nu houten ramen maar zouden graag pvc laten plaatsen met hoogrendementsglas.
Offerteaanvraag uit WANZELE

Vind een geschikte plaatser in je buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je nieuw schuifraam wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor de plaatsing van je schuifraam garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit je regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Schuiframen: laat de plaatsing van je nieuw schuifraam professioneel uitvoeren!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je nieuw schuifraam éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit jouw omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voorde plaatsing van je schuifraam snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs uit jouw omgeving... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor de plaatsing van je schuifraam, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele plaatsers die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je schuifraam.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de erkende vakmannen uit jouw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je nieuw schuifraam en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de plaatsing van je schuifraam zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de verschillende vakmannen uit jouw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van elke te plaatsen schuifraam ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een schuifraam?

Zowel bij nieuwbouwwoningen als bij verbouwingen nemen schuiframen een steeds groter wordend segment in van het raamaanbod. De voordelen van een schuifraam zijn, net zoals bij een schuifdeur, dan ook een belangrijke oorzaak waarom dit soort raam zo goed scoort. In tegenstelling tot de andere ramen die kunnen geopend worden, verlies je met de verschillende soorten schuiframen geen ruimte omdat ze niet naar binnen of naar buiten moeten opendraaien. Hierdoor win je veel plaats voor en achter je raam en kun je je vensterbank ook optimaal benutten om er planten of decoratiestukken op te plaatsen. Vooral bij een keukenaanrecht is een schuifraam een zegen wanneer je zonder hinder kunt koken, terwijl je geniet van de buitenlucht en het uitzicht. De buiten schuiframen hebben verschillende afmetingen waarbij ze ook de volledige breedte of hoogte van een wand kunnen innemen. Deze grote schuiframen, die naargelang de grootte ook schuifdeuren kunnen zijn, verruimen de leefruimte naar je tuin of terras aanzienlijk, hetgeen vooral tijdens zomerse dagen zorgt voor een aangename buitenbeleving. Schuiframen en schuifdeuren zijn inbraakveilig en ze worden geplaatst met een uithefbeveiliging, meerpuntsluiting, inbraakwerend glas en optionele vergrendelingen waaronder magneetsluitingen, raamblokken en beveiligde krukarmen. De plaatsing van een buiten schuifraam kan uitgevoerd worden in verschillende profiel materialen. Zowel hout, PVC, aluminium of staal komen als ondersteunende profielen en kozijnen in aanmerking voor je schuifraam. Toch is het aangeraden om voor een schuifraam met zeer grote overspanningen te kiezen voor een stalen of aluminium schuifraam, omwille van hun sterke en draagkrachtige eigenschappen. Een goed schuifraam bezit een hoge isolatie door het gebruik van hoogrendementsglas, driedubbel glas of super isolatieglas. Naast de buiten schuiframen en schuifdeuren, bestaan er ook nog binnen schuiframen alhoewel de meeste hiervan tevens fungeren als schuifdeur. De meeste binnen schuiframen of schuifdeuren worden dan ook gebruikt als scheiding tussen twee aanpalende ruimtes, zoals tussen een living en een eetkamer of tussen een slaapkamer en een dressing. In tegenstelling tot de buiten schuiframen, kunnen je binnen schuiframen of schuifdeuren optioneel geplaatst worden met een helder, mat, gekleurd of geprint glas. Schuiframen of schuifdeuren geven je interieur een stijlvolle meerwaarde en ze benadrukken de open en moderne uitstraling van je woning. Ontdek het grote aanbod aan schuiframen bij onze regionale plaatsers uit je buurt en laat het monteren van je schuifraam uitvoeren door een ervaren specialist. Je kunt hen hier contacteren voor vrijblijvende adviezen en/of offertes!

schuifraam laten plaatsen

Mogelijke materialen voor je schuifraam

houten schuifraam plaatsen

Houten schuifraam

Houten ramen blijven bekoren door hun warme en natuurlijke uitstraling en bij een houten schuifraam is dit niet anders. De tijd dat hout alleen maar te zien is bij landelijke of klassieke woningen is voorbij, en ook bij hedendaagse en moderne woningen treffen we vaak houten deuren en ramen aan waarbij een strakke vormgeving gecombineerd wordt met warme houttinten. Een houten schuifraam zal daarbij als buitenraam voornamelijk vervaardigd worden uit duurzaam hardhout. Voor je hout heb je diverse opties  om te kiezen tussen de veelgebruikte hardhoutsoorten zoals merbau, eik, padouk, afzelia of afrormosia. Om de duurzaamheid te verhogen, worden de kozijnen van het houten schuifraam bijkomend geïmpregneerd en worden de poriën gedicht, zodat er zich geen schimmels of bacteriën kunnen nestelen. Daarna wordt je schuifraam nog afgewerkt met een beschermende coating of vernislaag. Afhankelijk van je wensen, verkrijgt je houten schuifraam daarbij een afwerking met transparante producten, met behoud van de nerfstructuur, of een afwerking met hoogwaardige kleurlak producten. Doordat hout van nature vocht, warmte en koude reguleert, biedt het ook veruit de beste isolatiewaarden aan van alle materialen. Met een houten schuifraam, voorzien van driedubbel glas of super isolatieglas, bereik je zelfs U-waardes van 0,6 W/m²K. Het verklaart meteen waarom men vaak houten schuiframen en schuifdeuren gebruikt bij de energiezuinige passiefwoningen. Ook binnen zorgt een decoratieve houten schuifraam of schuifdeur voor een meerwaarde in je interieur. Als scheiding tussen je living en je keuken, of tussen je slaapkamer en je dressing, biedt een houten schuifraam of schuifdeur een originele en praktische oplossing. Hout laat zich zeer gemakkelijk monteren en bewerken, waardoor er unieke ontwerpen voor je schuifdeuren mogelijk zijn. Doordat hout een natuurlijk product blijft, vraagt een buiten schuifraam af en toe een onderhoud waardoor je hout blijvend beschermd en gevoed wordt. Mits dit regelmatig onderhoud zal je levenslang kunnen genieten van je duurzame schuiframen en blijft de natuurlijke uitstraling van je hout goed bewaard. Dankzij de houten authentiek look geven deze schuiframen een mooie meerwaarde aan je woning en je interieur. Ontdek de verschillende houten soorten schuiframen bij de ervaren plaatsers uit je regio en laat je houten schuifraam monteren door een professionele vakman.

stalen schuifraam plaatsen

Stalen schuifraam

Stalen schuiframen en schuifdeuren vormen, zowel binnen als buiten, een zeer mooie stijlvolle en praktische toevoeging aan je woning. Vooral bij keukens, livings of eetkamers zijn stalen schuiframen en schuifdeuren erg populair omdat ze de ideale verbinding vormen met je tuin, terras of voortuin. De ranke en elegante stalen schuiframen en schuifdeuren vindt men ook vaak terug in statisch herenhuizen, villa’s, lofts, hotels, kantoren, oranjerieën of kastelen. Maar ook als decoratieve scheidingswand tussen je verschillende vertrekken, geeft de plaatsing van een stalen schuifdeur of schuifraam een open en artistieke invulling aan je interieur. Hedendaagse woningen met een moderne of industriële vormgeving, kiezen vaak voor het contrast uitzicht van een zwarte stalen schuifdeur, optioneel met zeer fijne dwarskozijnen in het raam, en het overwegend sober wit interieur. Omdat staal veel zwaarder is dan aluminium of PVC, zal de ervaren plaatser over het algemeen de voorkeur geven aan twee smallere stalen schuifdeuren in plaats van één grote schuifdeur of schuifraam. Door de zeer sterke eigenschappen van het materiaal, zijn stalen schuifdeuren moeilijk uit hun ligging te heffen en bieden ze een betere beveiliging tegen inbrekers dan de andere buiten schuifdeuren. Dit neemt echter niet weg dat er nog talrijke bijkomende vergrendelingen en beveiligingen bij de afwerking mogelijk zijn. Voor het glas wordt er gekozen voor hoogrendementsglas en/of veiligheidsglas. Tegenwoordig kunnen stalen schuiframen en schuifdeuren een U-waarde bereiken van 1.1 W/m²K waardoor ze de achterstand op de andere schuiframen nagenoeg hebben weggewerkt. Dankzij het sterke staal zijn zeer hoge of brede schuiframen geen belemmering en bieden ze de beste ondersteuning van alle producten. Met een stalen schuifraam of schuifdeur kies je dan ook voor degelijkheid, klasse en duurzaamheid! Wens je graag een uniek en authentiek type schuifraam, neem dan contact op met de professionele vakmannen uit jouw regio. Je kunt de erkende plaatsers uit je omgeving hier gratis contacteren voor enkele vergelijkende offertes!

aluminium schuifraam plaatsen

Aluminium schuifraam

De meeste buiten schuiframen en schuifdeuren worden vervaardigd uit aluminium. De reden hiervoor is voor de hand liggend: aluminium is zeer sterk en licht en het kan zonder moeite met ranke profielen grote overspanningen overbruggen of ondersteunen. Dankzij de vele beschikbare RAL kleuren, kun je een aluminium schuifraam ook aanpassen aan je bestaande raampartijen indien nodig. Een aluminium schuifraam is vormvast, elegant en zeer gemakkelijk te bedienen. Doordat de ramen kunnen schuiven, creëer je zonder plaatsverlies meer licht en open ruimtes. Als alternatief kun je ook een vouwraam uit aluminium laten monteren, waarbij je heel je glazen wand kunt openvouwen, en je zo optimaal kunt genieten van de buitenlucht. Aluminium schuiframen zijn tegenwoordig op zich al zeer goed beveiligd tegen inbraken met een hefsysteem beveiliging en een goede vergrendeling, maar optioneel kun je de plaatsing van je aluminium schuifraam of schuifdeur uitbreiden met bijhorende raamblokken, magneetsluitingen of met een veiligheidsbeglazing. Qua vormgeving kun je ook kiezen: schuif je liever één groot aluminium raam open, of schuif je liever twee schuiframen open? Vanwege de grote raampartijen wordt een aluminium schuifraam steeds voorzien van kwalitatief hoogrendementsglas of driedubbel glas dat zowel op thermisch als op akoestisch vlak hoog scoort. Aluminium schuiframen kunnen ook binnen geplaatst worden. Vooral als scheiding tussen een slaapkamer en een dressing, zijn de uiterst lichte en fijne aluminium schuifdeuren zeer gebruiksvriendelijk en stijlvol. Aluminium schuiframen en schuifdeuren zijn over het algemeen niet goedkoop, maar ze zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk waardoor ze levenslang meegaan. Voor meer informatie over aluminium schuiframen, kun je hier terecht bij onze regionale installateurs uit je buurt. Ze zullen je graag vrijblijvend voorzien van verdere adviezen en/of offertes!

pvc schuifraam plaatsen

PVC schuifraam

Grote schuiframen worden meestal vervaardigd uit aluminium. Omdat het aluminium zeer licht en sterk is, kan het grote overspanningen beter ondersteunen dan andere materialen. Toch kun je ook gerust kiezen voor de goedkopere PVC schuiframen, indien het gaat over normale en vaak gebruikte raamafmetingen. Zo vormt een openschuivend PVC schuifraam vaak een ideale oplossing als verbinding tussen je keuken en je tuin of terras. Met de plaatsing van een PVC schuifraam, verlies je geen ruimte en kun je toch genieten van de open buitenlucht. Je kunt daarbij kiezen voor één groot schuifraam of voor meerdere kleinere schuiframen. Meestal zal men een PVC schuifraam monteren met een geleidend schuifsysteem. Elk PVC raam wordt voorzien van een hefsysteem beveiliging en een driepuntssluiting, maar optioneel zijn er ook bijkomende beveiligingen zoals magneetsluitingen, raamblokken of een veiligheidsbeglazing mogelijk, als die al niet standaard aanwezig zijn. Verder kun je met een PVC schuifraam alle richtingen uit qua vorm en kleuren. PVC schuiframen worden tegenwoordig door de aanbieders en leveranciers steeds voorzien van driedubbel glas of hoogrendementsglas. Zeker bij grotere raampartijen is dit onontbeerlijk indien je tegemoet wil komen aan de strenge thermische en akoestische vereisten. Een PVC raam is een stuk goedkoper dan de andere schuiframen waardoor ze ook enorm gegeerd zijn. Ook binnen in je woning is een PVC schuifraam ideaal als scheiding tussen een slaapkamer en een dressing of badkamer. Een PVC schuifraam vraagt immers zo goed als geen onderhoud en het is door de goede waterdichtheid dan ook geschikt voor vochtige ruimtes. PVC schuiframen bestaan ook meestal uit twee of meerdere schuiframen. Hierdoor is er een betere ondersteuning en kun je de ramen openen op de gewenste afstand. Ook voor het plaatsen van bijhorende vliegenramen biedt dit een groot voordeel omdat je vliegenramen mee in het schuifsysteem voorzien worden. Interesse in een PVC schuifraam? Neem hier contact op met de professionele plaatsers en leveranciers en vraag naar enkele gratis offertes.

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het monteren van je schuifraam?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Soort glas

Voor het glas van je schuiframen twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van het glas. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de isolatie van je raam is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler je woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de glasramen van een woning uiterst belangrijk zijn voor de energiewaarde van je woning. Enkel glas is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, conform de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag diverse opties hebben: driedubbel glas, hoogrendementsglas of super isolatieglas. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. De afwerking met hoogwaardig glas wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties en bij passiefhuizen. Hoogwaardig glas zorgt immers voor minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder aanwezige energie verloren. Op die manier bespaar je tweemaal op de energiefactuur en zorg je mee voor een beter klimaat. Driedubbel glas of hoogrendementsglas wordt door de plaatser voorzien in alle materialen zoals hout, PVC of aluminium. Indien de U-waarde van je ramen onder een bepaalde norm blijft, kom je daarbij in aanmerking voor een premie van de overheid. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering ook bepaalde premies mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer je dus goed op voorhand en kies de type glas voor je ramen. Je kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende erkende plaatsers en aanbieders uit je regio voor een goede vergelijking, en laat je schuifraam of schuifdeur plaatsen met de juiste beglazing!

beglazing schuifraam

Premies

Voor het plaatsen van nieuwe schuifdeuren of schuiframen, kun je in aanmerking komen voor een premie. Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens dubbel glas hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende plaatser, en indien er hoogrendement of driedubbel glas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Ook voor het laten plaatsen van lichtkoepels, een terrasoverkapping, of dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


premies ramen
Vind een geschikte plaatser uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van een schuifraam?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN SCHUIFRAAM BEPAALD?

Zoals bij elk raam speelt ook bij een schuifraam of schuifdeur, de materiaalkeuze, de grootte, de glaskeuze en de plaatsing een belangrijke rol. Kies je voor PVC, dan is dit budgettair het meest vriendelijk. Voor een schuifraam met een profiel van hout, aluminium en zeker staal, zal je dieper in de buidel moeten tasten. Voor grotere schuifdeuren wordt de keuze vaak beperkt en kunnen alleen stalen en aluminium profielen de juiste ondersteuning bieden. Ook voor frameless schuiframen, die volledig uit glas bestaan, betaal je meer.

Naast het materiaal bepaalt ook het soort schuifsysteem en het type glas de prijs van je schuifraam. Super isolatieglas of driedubbel glas kost meer, maar het bespaart wel in de energiekosten. Tenslotte zijn ook de plaatsingskosten belangrijk. Vraag of je schuifraam inclusief of exclusief montage is, het maakt een groot verschil. Het is dan ook sterk aanbevolen om op voorhand enkele offertes aan te vragen bij de lokale leveranciers en plaatsers uit je regio. Zo heb je een idee van de prijs en kun je achteraf de juiste keuze maken. Via onderstaande link kun je de plaatsers uit je buurt gratis contacteren.

Prijzen schuifraam plaatsen

Type schuifraam
Richtprijs
Houten schuifraam
vanaf € 1200
PVC schuifraam
vanaf € 800
Aluminium schuifraam
vanaf € 2500
Stalen schuifraam
vanaf € 4500
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Driedubbel glas
€ 120 - € 150 m²
Op zoek naar een plaatser om de prijs voor je schuifraam te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke plaatser?

2915 plaatsers in uw regio!