Ontvang tot 3 offertes voor uw PVC ramen

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw ramen

  U wilt ramen in PVC laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw ramen? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw PVC ramen, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw ramen.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw PVC ramen en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw ramen zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen ramen ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw PVC ramen wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw ramen garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

PVC ramen plaatsen: uw ramen in PVC professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw PVC ramen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw ramen snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

PVC ramen plaatsen

PVC ramen zijn een volwaardig alternatief voor de duurdere houten ramen of aluminium ramen. PVC ramen zijn niet alleen decoratief en kleurrijk maar ook op het vlak van beveiliging, isolatie en vormgeving scoren PVC ramen zeer goed. Het gamma aan PVC ramen is daarbij zo groot dat deze ramen in eender welke woningstijl kunnen ingepast worden. PVC ramen kunnen houten ramen nagenoeg perfect imiteren en door de vormgeving en de ongebreidelde kleurkeuze kunt u uw PVC ramen plaatsen in iedere moderne of klassieke woning. Door de goedkope prijs voor een PVC raam, zijn deze ramen ontzettend populair voor bijna alle raamtypes. Vaste ramen, draairamen, stolpramen, draai-kiepramen, valramen, velux ramen of schuiframen, PVC kan voor bijna alle ramen gebruikt worden. Alleen voor vaste ramen of schuiframen met een grote overspanning is PVC minder geschikt omdat het kan gaan doorbuigen, tenzij men werkt met een stalen of aluminium ondersteuning. PVC ramen zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en u kunt uw ramen eenvoudig reinigen met een zachte natte doek of spons. Bijna alle PVC ramen worden tegenwoordig tijdens de productie in massa gekleurd. Hierdoor hebben ze dezelfde kleur als de beschermende toplaag van acrylaat. Deze verhardende toplaag beschermt uw PVC ramen waardoor ze bestand zijn tegen de gure weersomstandigheden en tegen krasvorming. Op het vlak van isolatie moeten PVC ramen niet onderdoen voor de meeste andere ramen en bieden ze zeer goede isolatiewaarden aan zowel op thermisch als op akoestisch vlak. Doordat PVC ramen niet kunnen rotten of roesten, zijn ze ook duurzaam en hebben ze een lange levensduur. Daarnaast zijn uw PVC ramen ook nog inbraakveilig en brandbestendig. PVC ramen plaatsen loont altijd wanneer u kwaliteit wilt tegen een betaalbare prijs. Het feit dat de goedkopere PVC ramen niet moeten onderdoen voor de andere raamsoorten, verklaart waarom deze ramen zo gewild zijn. Laat u informeren of laat uw PVC ramen plaatsen door een erkende ramen plaatser uit uw regio of buurt. Via offertesonline.be kunt u de lokale ramen plaatsers uit uw omgeving vrijblijvend contacteren voor enkele vergelijkende offertes!

PVC ramen laten plaatsen

Mogelijke soorten PVC ramen

vast raam PVC

Vast PVC raam

Een alleenstaand vast PVC raam komt tegenwoordig minder voor omdat ze steeds vaker vervangen worden door de populaire draai-kiepramen. Dit neemt niet weg dat er nog steeds vaste PVC ramen kunnen geplaatst worden. Alles hangt af van de grootte van uw ramen. Bij een vast raam met grote overspanningen, zoals een grote voorruit aan de straatkant, zal men eerder kiezen voor een aluminium raam omdat het een veel hogere draagkracht heeft. Voor normale vaste ramen in keukens, garages, ateliers, kantoren of klaslokalen worden er wel nog vaste PVC ramen geplaatst eventueel in combinatie met PVC draairamen of valramen. Het grote voordeel van een vast PVC raam is dat het zo goed als geen onderhoud vraagt. Bovendien is een vast PVC raam zeer duurzaam en kan het roesten noch rotten. Het kleurenpalet voor uw PVC ramen is eindeloos zodat u zich op dat vlak geen zorgen hoeft te maken. Een vast PVC raam met een houten uiterlijk is daarbij perfect mogelijk. Vaste PVC ramen hebben, indien ze voorzien zijn van hoogrendementsglas of driedubbel glas, zeer goede isolatiewaarden, ook al omdat ze niet moeten geopend of gesloten worden. Door hun akoestische en thermische eigenschappen zullen ze uw energiefactuur doen dalen en de storende buitengeluiden weren. Aangezien er geen manipulaties dienen uitgevoerd te worden, is een vast PVC raam inbraakveiliger en toch goedkoper dan de andere PVC ramen. Laat u overtuigen en vraag gerust naar een paar gratis offertes voor vaste PVC ramen bij de vele professionele ramen plaatsers uit uw omgeving of buurt! 

draairaam PVC

PVC draairamen

PVC draairamen kunnen enkelvoudig of dubbelvoudig zijn. Bij een enkelvoudig PVC draairaam draait het raam langs één kant naar binnen of naar buiten open. In tegenstelling tot de PVC stolpramen, worden dubbele PVC draairamen in het midden gescheiden door een kozijn of een vast raam. Dankzij deze scheiding kunnen uw draairamen afzonderlijk geopend of vergrendeld worden en hoeft u dus niet steeds beide ramen te openen. PVC draairamen kunnen ook als pivot ramen door uw ramen plaatser geïnstalleerd worden waarbij de ramen verticaal of horizontaal rond hun as draaien. PVC draairamen hebben, net zoals houten ramen, iets bredere profielen dan aluminium draairamen en ze kunnen verder verfraaid worden met afneembare of vaste dwarsprofielen. De meeste PVC draairamen zijn voorzien van inbraakwerende materialen en vergrendelingen en bieden een goede bescherming aan. Ook qua isolatienormen scoren PVC draairamen zeer goed mits een goede beglazing met driedubbel glas of hoogrendementsglas. Ondanks de populaire PVC draai-kiepramen, worden PVC draairamen nog veel gebruikt omdat ze een stuk goedkoper zijn. Vooral bij slaapkamers zal men, om budgettaire redenen, eerder PVC ramen plaatsen omdat de duurdere PVC draai-kiepramen hier niet altijd noodzakelijk zijn. Laat u PVC draairamen plaatsen door de ervaren ramen plaatsers uit uw regio en vraag vrijblijvend naar enkele vergelijkende prijsoffertes!

stolpraam pvc

PVC stolpramen

In tegenstelling tot de PVC draairamen, hebben PVC stolpramen geen middenscheiding door een kozijn of een vast raam. De dubbele PVC stolpramen worden daardoor gezamenlijk geopend waardoor er één grote open ruimte vrijkomt. Voor de sluiting van een PVC stolpraam worden de ramen in elkaar gehaakt en zo tegelijkertijd vergrendeld. Dit systeem van sluiting wordt echter nog maar weinig gebruikt en tegenwoordig kiest men voor een systeem waarbij eerst het ene raam in de raamdorpel wordt vergrendeld en het tweede raam vergrendeld wordt in het eerste raam. Dit geeft het voordeel dat men niet steeds de twee ramen moet openen bij elke handeling. Toch behoudt u met dit systeem de vrijheid om een grote opening te hebben, hetgeen niet alleen een groot gevoel van vrijheid geeft maar ook handig kan zijn bij een verhuis van grote stukken. Bij moderne woningen kiest men tegenwoordig ook vaak voor raamdeuren. Dit zijn zeer hoge draairamen of stolpramen die starten tegen de vloer en die bijna of volledig doorlopen tot tegen het plafond. Meestal worden deze raamdeuren door de ramen en deuren plaatser in aluminium of PVC vervaardigd met een meerpuntsluiting en voldoen ze aan het politiekeurmerk voor veilig wonen. PVC stolpramen zijn, omwille van het ontbrekende kozijn in het midden, minder geschikt voor het plaatsen van vliegenramen. Vraag hier enkele gratis offertes aan bij de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio!

draai-kiepraam PVC

PVC draai-kiepraam

Alhoewel ze niet de goedkoopste ramen zijn, zitten de PVC draai-kiepramen steevast bovenaan de rangschikking van populairste ramen. Dit multifunctioneel raam heeft dan ook al de troeven, die een modern raam tegenwoordig moet bezitten, verenigd. Een PVC draai-kiepraam kan overal in de woning gebruikt worden. Doordat het raam zowel kan draaien als kiepen, biedt het praktisch de beste aangepaste oplossing aan voor elke situatie. Zo kunt u het PVC draai-kiepraam volledig opendraaien bij warme dagen of indien u uw ramen wilt reinigen. Anderzijds kunt u, zelfs bij koudere temperaturen, uw ruimtes en vertrekken verluchten door het PVC draai-kiepraam in kiepstand te zetten. Vooral bij slaapkamers, badkamers en toiletten is dit geen overbodige luxe. Door uw PVC draai-kiepraam in kiepstand te zetten, voorkomt u condensvocht op uw muren, plafonds en raamkozijnen. Dankzij een ingebouwd veiligheidssysteem kunt u uw PVC draai-kiepraam maar in één stand openen zodat het veilig is voor iedereen in huis die het raam bedient. PVC draai-kiepramen zijn omwille van hun duurzaamheid zeer geschikt voor een intensief gebruik. Door de beschermende en verhardende coating van acrylaat bieden ze een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, aanslag en krassen. Dankzij de inbraakwerende sluitnokken, de beveiligde scharnieren en het verstevigd raambeslag voldoen de meeste PVC draai-kiepramen ook aan het politiekeurmerk voor veilig wonen. PVC draai-kiepramen ramen zijn duurder dan vaste PVC ramen of PVC draairamen maar door hun veelzijdigheid bieden ze een comfortabele en functionele meerwaarde. Voor prijzen en adviezen voor uw PVC draai-kiepramen, kunt u hier vrijblijvend terecht bij de vele lokale ramen plaatsers uit uw buurt!

schuifraam PVC

PVC schuifraam

Grote schuiframen worden meestal vervaardigd uit aluminium. Omdat het aluminium zeer licht en sterk is, kan het grote overspanningen beter ondersteunen dan andere materialen. Toch kunt u ook gerust kiezen voor de goedkopere PVC schuiframen indien het gaat over normale en vaak gebruikte raamafmetingen. Zo vormt een openschuivend PVC schuifraam vaak een ideale oplossing als verbinding tussen uw keuken en uw tuin of terras. Door een PVC schuifraam te plaatsen, verliest u geen ruimte en kunt u toch genieten van de open buitenlucht. U kunt daarbij kiezen voor één groot schuifraam of voor meerdere kleinere schuiframen. Meestal zal men de PVC schuiframen plaatsen met een railsysteem of een schuifsysteem. Beide systemen voorzien inbraakwerende beveiligingen met een uithefbeveiliging en een goede vergrendeling. Ook kunnen er bijkomende magneetsluitingen, raamblokken of een veiligheidsbeglazing voorzien worden. Verder kunt u met uw PVC schuiframen alle richtingen uit qua vorm en kleuren. PVC schuiframen worden tegenwoordig steeds voorzien van driedubbel glas of hoogrendementsglas. Zeker bij grotere raampartijen is dit onontbeerlijk indien u optimale thermische en akoestische vereisten wenst. PVC schuiframen zijn duurder dan andere PVC ramen en vaak zijn de bijkomende veiligheidselementen en isolatiewaarden daarin doorslaggevend. Zeker voor grotere schuiframen, die reiken van uw vloer tot het plafond, zal het prijskaartje aardig oplopen. Het plaatsen van schuiframen vraagt toch enige vakkennis. Wanneer u kiest voor PVC schuiframen, laat dan uw PVC ramen plaatsen door een professionele ramen plaatser uit uw regio. U kunt de erkende ramen plaatsers uit uw omgeving hier gratis contacteren voor enkele vergelijkende offertes!

valraam PVC

PVC valramen

PVC valramen worden over het algemeen gebruikt bij kleine ruimtes zoals toiletten, badkamers, opbergruimtes of garages om deze te kunnen ventileren en te verlichten. Om het condensvocht goed te kunnen afvoeren, worden de PVC valramen daarbij best zo hoog mogelijk geplaatst. De meeste PVC valramen zijn voorzien van valijzers of plooi-ijzers in de zijstijlen zodat ze begrensd worden bij de opening en het valraam niet kan dicht- of openvallen. Hierdoor zijn PVC valramen voor de vlotte bediening eerder beperkt in grootte. De meeste valramen van PVC maken gebruik van een kliksluiting maar er bestaan ook meer inbraakveilige sluitingen. Een PVC valraam kan ook geautomatiseerd worden waardoor u het kan bedienen vanop afstand. Openstaande valramen vormen voor inbrekers het gedroomde scenario om in te breken en een goede dagelijkse sluiting is dus aangeraden. Via een automatische sluiting of een alarmsysteem kunt u zich hiertegen wapenen. PVC valramen zijn zeer duurzaam en goed te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in ontelbare kleuren zodat ze perfect kunnen afgesteld worden op uw bestaande ramen. De prijs voor een PVC valraam situeert zich rond de prijs voor een vast PVC raam. Voor enkele offertes voor een PVC valraam, kunt u gratis terecht bij onze ervaren ramen plaatsers uit uw regio!

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw PVC ramen?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Beglazing PVC ramen

Voor de beglazing van uw PVC ramen zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de beglazing van uw PVC ramen is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler uw woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de beglazing van een woning uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van uw woning. Een enkele beglazing is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, in overeenstemming met de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties of bij passiefhuizen. Door een goede beglazing van uw ramen is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaart u tweemaal op de energiefactuur en zorgt u mee voor een beter klimaat. Een driedubbele beglazing of een hoogrendement beglazing kan door de ramen plaatser uitgevoerd worden bij al uw houten, aluminium of PVC ramen. Indien de U-waarde van uw nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, komt u daarbij in aanmerking voor een premie van uw netwerkbeheerder. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering ook bepaalde premies, mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer u dus goed op voorhand en kies de juiste beglazing voor uw PVC ramen. U kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen plaatsers uit uw regio voor een goede vergelijking en laat uw PVC ramen plaatsen met de juiste beglazing!  

beglazing PVC ramen

Premies voor PVC ramen

Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens een dubbele beglazing hebben. Voldoet u niet aan deze voorwaarde dan kunt u strafpunten oplopen en kan uw woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Voor de beglazing bij een renovatie kunt u rekenen op een premie van € 10 per m² glasoppervlakte indien u de werken laat uitvoeren door een erkende ramen plaatser en indien er hoogrendementsglas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K. Uw bestaande woning of appartement komt daarvoor alleen maar in aanmerking indien het voor 2006 was aangesloten op het elektriciteitsnet. De eventuele beglazing van nieuw aangebouwde deelconstructies komen hiervoor ook in aanmerking. Verder kunt u ook nog beroep doen op de totaalrenovatiebonus indien u binnen de vijf jaar drie isolatie investeringen uitvoert die opgenomen zijn in het renovatiepakket (dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, warmtepomp, zonneboiler, ventilatiesysteem en isolerende beglazing). Voor het bekomen van een premie voor uw beglazing geldt de datum van uw eindfactuur als datum voor welk jaar u uw premie kunt aanvragen. Voor meer informatie over het bekomen van bepaalde renovatiepremies, verwijzen we u graag door naar de website van de Vlaamse overheid of naar de professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio!

premies ramen
Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van PVC ramen?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw PVC ramen BEPAALD?

Wanneer u PVC ramen laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw ramen, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen PVC ramen plaatsen

Type ramen
Gemiddelde prijs*
Vast raam PVC 150 x 120
vanaf € 350
PVC valraam 50 x 50
vanaf € 175
PVC draairaam
vanaf € 600
PVC stolpraam
vanaf € 600
PVC draai-kiepraam
vanaf € 700
Schuifraam PVC
vanaf € 800 voor 2 m²
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Driedubbel glas
€ 120 - € 150 m²


* inclusief BTW en plaatsing

Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw PVC ramen te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...