Ontvang tot 3 offertes voor uw houten ramen

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw ramen

  U wilt ramen in hout laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw ramen? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw houten ramen, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw ramen.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw houten ramen en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw ramen zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen ramen ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw houten ramen wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw ramen garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

houten ramen plaatsen: uw ramen in hout professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw houten ramen éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw ramen snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Houten ramen plaatsen

Voor wie houdt van een natuurlijke, warme en authentieke uitstraling, vormen houten ramen een bijna vanzelfsprekende keuze. Houten ramen stralen klasse en gezelligheid uit, ongeacht of de stijl van uw woning landelijk, klassiek, mediterraan of modern is. Houten ramen kunnen standaard geplaatst worden maar vaak worden ze op maat gemaakt door de ramen plaatser. Doordat hout zeer gemakkelijk te bewerken valt, kunnen de meest uiteenlopende vormen gerealiseerd worden. Alle ontwerpen, van gewone rechte houten ramen tot excentrieke design ramen met bogen of uitspringende raamkozijnen, komen steeds tot hun recht indien u kiest voor houten ramen. Op het vlak van isolatie zit u met houten ramen ook gebeiteld. Doordat de houten ramen van nature warmte, koude en vocht reguleren, bieden houten ramen de beste isolatiewaarden aan van alle materialen waardoor ze thermisch en akoestisch zeer hoog scoren. Met een driedubbele beglazing kunt u zelfs U-waardes van 0,6 W/m²K bereiken. Meteen de reden waarom men vaak houten ramen zal gebruiken bij de energiezuinige passiefwoningen. Natuurlijk speelt de houtkeuze ook een belangrijke rol. De duurzaamheid van uw houten ramen hangen voor een groot deel af van de gebruikte houtsoort. Hardhouten ramen van eik, merbau, meranti, afzelia of afrormosia hebben een grote duurzaamheid en een lange levensduur maar ze zijn wel duurder dan de houtsoorten met een lagere hardheidsklasse. Om de duurzaamheid te verhogen worden de houten ramen worden ook nog eens geïmpregneerd. Door deze impregnatie worden de poriën gedicht zodat er zich geen schimmels of bacteriën kunnen nestelen. Afhankelijk van de houtsoort worden de ramen daarna nog afgewerkt met een beschermende coating of vernislaag. Uw houten ramen kunnen daarbij een transparante afwerking krijgen, waarbij de nerfstructuur behouden blijft, of een afwerking krijgen met een hoogwaardige kleurlak. In tegenstelling tot de aluminium of PVC ramen vragen houten ramen een regelmatig onderhoud. Hout leeft en het vraagt om de zoveel tijd een bijkomende voedende en beschermende behandeling. Het voordeel is wel dat u uw houten ramen gemakkelijk kunt voorzien van een ander kleurtje indien u dit zou wensen. Los van het soort beglazing ligt de prijs voor de betere hardhouten ramen gelijk of iets hoger dan voor aluminium ramen. Daarentegen kiest u met uw houten ramen voor een unieke en natuurlijke look. Hout isoleert uitstekend, is inbraakveilig en het scoort het best op ecologische (her)gebruik. Kies daarom voor de unieke kwaliteiten van hout en laat uw houten ramen plaatsen door een professionele ramen plaatser uit uw regio. U kunt hier de lokale ramen plaatsers uit uw buurt contacteren voor enkele gratis prijsoffertes!

houten ramen laten plaatsen

Mogelijke soorten houten ramen

vast raam hout

Vast houten raam

Vaste houten ramen plaatsen, wat is daar het nut nog van zult u misschien denken? Nochtans zijn er ruimtes waarbij vaste houten ramen nog steeds een meerwaarde kunnen zijn. Vaste houten ramen worden vaak nog als blikvanger geplaatst in een voor- of achtergevel. Enerzijds om meer licht binnen te laten in de woning en anderzijds als doorkijk naar de straatkant of naar uw tuin of terras. Natuurlijk kunnen vaste houten ramen ook gecombineerd worden met beweegbare houten ramen of deuren. In tegenstelling tot vaste PVC of aluminium ramen, krijgen vaste houten ramen vaak een meer decoratieve invulling en zijn het soms echte design ramen. Doordat het hout zich gemakkelijk laat bewerken, vinden we dan ook vaak bogen en ronde vormen in een vast houten raam. Indien ze voorzien zijn van hoogrendementsglas of driedubbel glas, hebben vaste houten ramen ook een zeer grote isolatiewaarde omdat ze niet hoeven geopend te worden. En ook op het vlak van inbraakveiligheid zit u met een vast raam veel veiliger dan met een beweegbaar raam. De prijs voor een vast houten raam ligt sowieso lager dan die voor een houten draairaam, schuifraam of draai-kiepraam tenzij u kiest voor een meer op maat gemaakte decoratieve afwerking. Laat u overtuigen en ontdek de vele mooie vaste houten raam ontwerpen bij de vele professionele ramen plaatsers uit uw regio of buurt!  

draairaam hout

Houten draairamen

Houten draairamen kunnen zowel enkelvoudig, dubbel als gecombineerd geplaatst worden. Meestal zal een houten draairaam, door middel van scharnieren, naar één kant open- of dichtdraaien maar er bestaan ook houten pivot draairamen die verticaal of horizontaal rond hun as kunnen draaien. In tegenstelling tot een houten stolpraam, zal een dubbel draairaam een scheiding in het midden hebben door een kozijn of een vast raam. Hierdoor heeft u het voordeel dat u uw houten draairamen afzonderlijk kunt openen en vergrendelen. Voor de veiligheid worden de houten draairamen voorzien van een inbraakwerende vergrendeling en van een eventuele slotbeveiliging en/of paddenstoelnokken. Een goede sluiting van uw houten draairamen zorgt er ook voor dat uw isolatiewaarden van uw ramen optimaal behouden blijven. Bij landelijke of klassieke woningen kunt u uw houten draairamen ook voorzien van vaste of afneembare kozijnprofielen. Ondanks de vaak populaire draai-kiepramen blijven de houten draairamen toch hun marktaandeel bezetten. Vaak is dit om budgettaire redenen maar soms is het ook gewoon een doordachte, praktische of decoratieve keuze. Maak dus een goede keuze voor uw houten draairamen en laat uw houten ramen plaatsen door de ervaren ramen plaatsers uit uw regio. Vraag hier vrijblijvend naar enkele vergelijkende prijsoffertes!

stolpraam hout

Houten stolpramen

Het verschil met een houten draairaam is dat een houten stolpraam geen scheiding heeft tussen de twee ramen. Er zit dus geen kozijn of een vast raam in het midden waardoor ze geen bijkomend verticaal vergrendelingspunt hebben. Voor de sluiting van een houten stolpraam bestaan er dan ook twee alternatieve systemen. Bij het eerste systeem worden de twee houten ramen tezamen gesloten en haken ze in elkaar waarna ze in de raamdorpel worden vergrendeld. Alhoewel dit systeem nog bestaat, wordt het niet vaak meer gebruikt omdat het te inbraakgevoelig is. Bij het tweede systeem wordt eerst het eerste raam vergrendeld in de raamdorpel en wordt daarna het tweede houten raam vergrendeld op het eerste. Bij dit systeem heeft u het voordeel dat u niet steeds beide ramen moet openen. Ook kunnen beide ramen afzonderlijk vergrendeld worden of bijkomend uitgerust worden met een meerpuntssluiting. Toch behoudt u met dit systeem de vrijheid om een grote opening te hebben, hetgeen niet alleen een groot gevoel van vrijheid geeft maar ook handig kan zijn bij een verhuis van grote stukken. Voor meer informatie over houten stolpramen, verwijzen we u graag door naar de vele professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio!

draai-kiepraam hout

Houten draai-kiepraam

Houten draai-kiepramen zijn multifunctionele ramen die zowel kunnen opendraaien als kunnen open kiepen. Dankzij deze dubbele veelzijdigheid bieden deze ramen enkele extra troeven. Zo kunt u bij warme dagen uw houten draai-kiepraam volledig open draaien waardoor er warmte en frisse lucht kan binnenstromen in uw woning. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om uw houten ramen langs binnen en langs buiten te kunnen poetsen zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. De kiepstand van uw houten draai-kiepraam kunt u gans het jaar gebruiken om uw vertrekken en kamers te verluchten zodat de zuurstofarme lucht buiten kan. Ook voorkomt u zo dat er condensvocht blijft hangen in uw woning. Zeker bij slaapkamers of badkamers is een goede ventilatie onontbeerlijk en voorkomt u dat het vocht zich vastzet op uw muren en plafonds. Uw houten draai-kiepramen zijn tevens voorzien van een ingebouwd veiligheidssysteem waardoor u uw houten ramen slechts in één stand kunt openen. De draai-kiepramen hebben beveiligde scharnieren, een verstevigd raambeslag en inbraakwerende sluitnokken. Hierdoor voldoen de meeste houten draai-kiepramen aan het politiekeurmerk voor veilig wonen. Ondanks dat u voor houten draai-kiepramen meer zult betalen dan voor vaste houten ramen, houten draairamen of houten stolpramen, zijn deze veelzijdige ramen toch zeer gegeerd en staan ze hoog gerankt in het aanbod van de houten ramen. Voor enkele vrijblijvende adviezen of prijzen voor uw houten draai-kiepramen, kunt u hier terecht bij de vele lokale ramen plaatsers uit uw buurt!

schuifraam hout

Houten schuifraam

Houten schuiframen bieden het voordeel dat u geen plaats verliest wanneer u uw ramen wilt openen. Vooral bij keukens zijn houten schuiframen erg in trek omdat ze de ideale verbinding vormen met uw tuin, terras of voortuin. U kunt uw houten ramen plaatsen met een railsysteem of een schuifsysteem. Het maakt niet uit of u daarbij kiest voor één groot schuifraam of voor meerdere kleinere schuiframen. Door de natuurlijke en warme uitstraling, oogt een houten schuifraam is in elke woningstijl zeer stijlvol. Daar waar schuiframen vroeger minder inbraakveilig waren, zijn de huidige houten schuiframen uitgerust met een uithefbeveiliging en een verbeterd vergrendelsysteem. Zo kunt u uw houten ramen plaatsen met een magneetsluiting, raamblokken en/of een anti-inbraak beglazing. De huidige generatie houten schuiframen worden voorzien met hoogrendementsglas of driedubbel glas zodat u schuiframen glansrijk voldoen aan de isolatiewaarden van de toekomst. Naast de klassieke houten schuiframen kunt u ook nog kiezen voor schuifbare houten plooiramen waarbij uw houten ramen als een harmonica worden opengevouwen. Hierdoor beperkt u de grootte van uw houten ramen maar creëert u toch een zeer grote open ruimte. Voor zeer grote schuiframen die reiken van de vloer tot aan het plafond, komen alleen maar de beste hardhout soorten in aanmerking die de spanwijdte van uw schuiframen voldoende kunnen ondersteunen. Hardhouten schuiframen zijn echter niet goedkoop en de prijs komt ongeveer overeen met de prijs voor een aluminium schuifraam. Indien u mooie authentieke schuiframen wenst, laat dan uw houten ramen plaatsen door een professionele ramen plaatser uit uw regio. U kunt de erkende ramen plaatsers uit uw omgeving hier gratis contacteren voor enkele vergelijkende offertes!

valraam hout

Houten valramen

Voor kleinere gesloten ruimtes zoals badkamers, toiletten, garages of opbergruimtes bieden houten valramen vaak de ideale oplossing om deze vertrekken te kunnen verlichten en verluchten. Houten valramen kunnen een onder of een bovenopening hebben en de valramen kunnen slechts deels geopend worden doordat ze gebruik maken van plooi-ijzers in de zijstijlen die de grootte van de opening bepalen. Hierdoor wordt er ook vermeden dat de houten valramen zouden dichtslaan op openvallen. Om het gewicht van de ramen te kunnen dragen, zijn houten valramen eerder beperkt in grootte en worden ze voornamelijk gebruikt voor de ventilatie van uw ruimtes. Door de kiepstand van uw houten valraam, vermijdt u dat het condensvocht zich vastzet op uw muren of plafonds en voorkomt u schimmels en bacteriën. De meeste houten valramen maken gebruik van een kliksluiting maar er bestaan ook meer veiligere en alternatieve vergrendelingen. Vergeet echter niet om uw houten valramen te sluiten wanneer u niet thuis bent want openstaande valramen zijn vaak een welgekomen invitatie voor ongewenste bezoekers. De prijs voor een houten valraam hangt grotendeels af van de gebruikte houtsoort maar vaak zijn ze een stuk goedkoper dan houten draairamen, schuiframen of draai-kiepramen. Voor prijzen of informatie, kunt u gratis terecht bij onze ervaren ramen plaatsers uit uw regio!

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw houten ramen?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Beglazing houten ramen

Voor de beglazing van uw houten ramen zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de beglazing van uw houten ramen is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler uw woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat de beglazing van een woning uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van uw woning. Een enkele beglazing is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, in overeenstemming met de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties of bij passiefhuizen. Door een goede beglazing van uw ramen is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaart u tweemaal op de energiefactuur en zorgt u mee voor een beter klimaat. Een driedubbele beglazing of een hoogrendement beglazing kan door de ramen plaatser uitgevoerd worden bij al uw houten, aluminium of PVC ramen. Indien de U-waarde van uw nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, komt u daarbij in aanmerking voor een premie van uw netwerkbeheerder. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering ook bepaalde premies, mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer u dus goed op voorhand en kies de juiste beglazing voor uw houten ramen. U kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen plaatsers uit uw regio voor een goede vergelijking en laat uw houten ramen plaatsen met de juiste beglazing!  

beglazing PVC ramen

Premies voor ramen in hout

Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens een dubbele beglazing hebben. Voldoet u niet aan deze voorwaarde dan kunt u strafpunten oplopen en kan uw woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Voor de beglazing bij een renovatie kunt u rekenen op een premie van € 10 per m² glasoppervlakte indien u de werken laat uitvoeren door een erkende ramen plaatser en indien er hoogrendementsglas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K. Uw bestaande woning of appartement komt daarvoor alleen maar in aanmerking indien het voor 2006 was aangesloten op het elektriciteitsnet. De eventuele beglazing van nieuw aangebouwde deelconstructies komen hiervoor ook in aanmerking. Verder kunt u ook nog beroep doen op de totaalrenovatiebonus indien u binnen de vijf jaar drie isolatie investeringen uitvoert die opgenomen zijn in het renovatiepakket (dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, warmtepomp, zonneboiler, ventilatiesysteem en isolerende beglazing). Voor het bekomen van een premie voor uw beglazing geldt de datum van uw eindfactuur als datum voor welk jaar u uw premie kunt aanvragen. Voor meer informatie over het bekomen van bepaalde renovatiepremies, verwijzen we u graag door naar de website van de Vlaamse overheid of naar de professionele ramen en deuren plaatsers uit uw regio!

premies ramen
Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van houten ramen?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw houten ramen BEPAALD?

Wanneer u houten ramen laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw ramen, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen houten ramen plaatsen

Type ramen
Gemiddelde prijs*
Vast houten raam 150 x 120
vanaf € 800 voor 2 m²
Houten valraam 50 x 50
vanaf € 400
Houten draairaam
vanaf € 950
Houten draai-kiepraam
vanaf € 1050
Groot schuifraam hout
vanaf € 4500
Schuifraam hout
vanaf € 1000 voor 2 m²
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Driedubbel glas
€ 120 - € 150 m²


* inclusief BTW en plaatsing

Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw houten ramen te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...