GLAZEN SCHUIFDEUR

Bereik tot 495 plaatsers rond Jette.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  Zoek je de juiste vakman voor je glazen schuifdeuren?

  Je wil nieuwe glazen schuifdeuren laten plaatsen, maar waar vind je de geschikte vakman voor je nieuwe glazen deuren? Hoe vind je een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in de omgeving van Jette, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit jouw regio rond Jette verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

 • 3

  Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

2913
plaatsers
56
Opdrachten
per maand
63
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Jette

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

De voordeur moet herstelt of vervangen worden.
Het gaat om een rechthoekige pvc deur.
We willen ook een veiligheidsslot met nachtschoot.
Offerteaanvraag uit Brussel

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 5 tot 10 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een nieuwbouw

Projectbeschrijving:

Ramen met ventilatie, schuiframen.
Offerteaanvraag uit Kerksken

Vind een geschikte plaatser in de buurt van Jette

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval een plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan je je glazen schuifdeuren of glazen schuifwanden wilt toevertrouwen. Je moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor de montage van je nieuwe schuifdeuren of schuifwanden garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de omgeving van Jette. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Glazen schuifdeuren: je glazen schuifwand of deur professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je glazen schuifdeur of glazen schuifwand éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Jette jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van de verschillende offertes voor het monteren van je nieuwe schuifdeuren of schuifwanden uit glas snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs rond Jette... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele ramen en deuren plaatsers in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je glazen schuifwand of deur, kunnen wij perfect een selectie maken van de professionele plaatsers die gelegen zijn in de omgeving van Jette en de juiste kwalificaties hebben voor het monteren van je nieuwe schuifdeuren.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de erkende vakmannen uit jouw regio rond Jette. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je glazen schuifdeur of glazen schuifwand in je woning en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven jouw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om de montage van je glazen deur of wand zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven rond Jette die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige jouw contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de verschillende vakmannen uit de omgeving van Jette. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van de te plaatsen glazen schuifdeuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte plaatser in Jette door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor glazen schuifdeuren of glazen schuifwanden?

Schuifdeuren zijn alom vertegenwoordigd en zowel in de diverse woningen, bedrijven, scholen, kantoren, winkelcentra of overheidsgebouwen treffen we glazen schuifdeuren aan. De meeste schuifdeuren hebben een frame van hout, aluminium, PVC of staal, maar ook volledige glazen schuifdeuren palmen sinds korte tijd een aanzienlijk marktaandeel in. Vooreerst troffen we glazen schuiframen vooral aan in winkels en kantoren om hun open en uitnodigende toegang of werkruimte te benadrukken, maar tegenwoordig zijn de glazen schuifdeuren, glazen panelen, of glazen wanden overal te bewonderen. Toch is er een duidelijk onderscheid tussen een volledige glazen schuifdeur of glazen schuifwand, en glasdeuren die vervat zitten in een houten, PVC, aluminium of stalen omlijsting. Bij een volledige glazen deur of wand worden alleen de scharnieren, het deurbeslag, deurgrepen, en de rails gemaakt van aluminium of RVS. Een mooi voorbeeld zijn de typische automatische glazen schuifdeuren die voor je opengaan als je een winkel of warenhuis betreedt.

Maar ook in een woning kan een glazen schuifdeur ingepast worden als praktische en decoratieve meerwaarde voor je interieur. Een glazen schuifdeur schittert door de minimalistische vormgeving, waarbij het ruimtelijk effect en de lichtinval centraal staan. Dit kan door gebruik te maken van een glazen schuifdeur of schuifwand met een transparante doorkijk, maar evengoed kun je kiezen voor verschillende glassoorten, van mat wit, melkglas, gekleurd glas, of decoratieglas, waarbij je privacy wordt gerespecteerd. Een glazen schuifdeur kan bestaan uit één enkele glazen schuifdeur, uit dubbele glazen schuifdeuren, of uit meerdere glazen schuifdeuren die naar één kant openschuiven. Ook een volledige glazen schuifwand, met meerdere glazen schuifpanelen, behoort tot de mogelijkheden. In woningen worden glazen schuifdeuren vaak gebruikt als scheiding tussen twee aanpalende vertrekken. Zo kan een glazen schuifdeur of wand dienen als scheiding tussen een woonkamer en een eetkamer, tussen een slaapkamer en een badkamer, of dienen als toegang tot een dressing of wellness.

Indien je wenst, kun je je glazen schuifdeur of wand ook nog laten decoreren met artistieke motieven. Deze motieven kun je optioneel op je glasplaten laten kleven, zandstralen of printen. Aangezien glas van nature breekbaar is, wordt er voor een glazen schuifdeur steeds gehard glas gebruikt dat vijf maal sterker is dan gewoon glas. Het glas van je glazen schuifdeur of schuifwand kan ook bijkomend gelaagd worden, waarbij er een folie in het glas wordt verwerkt en het glas niet kan openbarsten. Indien nodig kunnen je schuifdeuren ook voorzien worden van hoogrendementsglas, veiligheidsglas of superisolatieglas.

Je merkt het, op maat gemaakte glazen schuifdeuren hebben een brede waaier aan mogelijkheden qua vorm, materiaalkeuze, producten, afwerking, isolatie en veiligheid. Laat je inspireren en ontdek de vele mooie voorbeelden bij de regionale ramen en deuren plaatsers uit je nabije omgeving rond Jette. Ze zullen je graag vrijblijvend voorzien van adviezen en prijsoffertes!
glazen schuifdeur laten plaatsen in @city

Andere materialen voor een schuifdeur

houten schuifdeur @city

Houten schuifdeur

Een houten schuifdeur of schuifwand past in elke interieurstijl of die nu klassiek, landelijk, mediterraan, modern of industrieel is. Een glazen schuifdeur met een houten omlijsting geeft je interieur een warme en natuurlijke uitstraling en het vormt een echte blikvanger in je leefruimte ongeacht of je nu kiest voor een houten schuifdeur met helder gehard glas of voor een houten schuifdeur met mat wit melkglas, gekleurd glas of gezandstraald glas. In samenspraak met je ramen leverancier bepaal je de glassoort en de verschillende opties. Een houten schuifdeur kun je nagenoeg overal plaatsen. Als buitendeur vormt je prachtige glazen schuifdeur de ideale verbinding tussen je keuken, living of eetkamer, en je tuin, veranda of terras, waardoor je het ruimtelijk effect van je leefruimte aangenaam kunt vergroten. Maar ook als binnendeur heeft je schuifdeur vele voordelen en is het de ideale oplossing om aanpalende ruimtes van elkaar te kunnen scheiden, zonder groot verlies van lichtinval. Het grote voordeel daarbij is dat schuifdeuren amper plaats innemen doordat ze niet moeten opendraaien. Houten schuifdeuren kunnen geopend worden met een bovenrail en onderrail, of ze kunnen werken met een zichtbaar of onzichtbaar schuifdeursysteem. Indien gewenst kun je zelfs je houten schuifdeuren laten inschuiven in de muur. Een populaire houten schuifdeur met rail is de retro houten boeren schuifdeur die gebruikt maakt van een opzichtige zwarte ijzeren bovenrail. Ook een symmetrisch schuifsysteem waarbij de houten schuifdeuren samen opengaan, behoort tot de mogelijkheden. Als buitendeur worden de glazen schuifdeuren voorzien van hoogrendementsglas en worden ze inbraakveilig geleverd met veiligheidsglas, een uithefbeveiliging en een verbeterd vergrendelsysteem. Optioneel kunnen er tochtstrips gemonteerd worden. Houten schuifdeuren kun je verkrijgen in verschillende prijsklassen, maar voor de betere hardhouten schuifdeuren zal je toch een aanzienlijk bedrag moeten voorzien. Een houten schuifdeur met helder gehard glas straalt een natuurlijke klasse uit, maar hou er rekening mee dat ze, zeker als buitendeur, wel regelmatig moet onderhouden en gevoed worden. Dit neemt echter niet weg dat een authentieke houten glazen schuifdeur nog steeds de moeite loont. Voor meer adviezen, prijsoffertes of inlichtingen over, verwijzen we je graag door naar de erkende ramen en deuren plaatsers uit Jette of omgeving!

aluminium schuifdeur @city

Aluminium schuifdeur

Een aluminium schuifdeur wordt vooral gekenmerkt door de fijne ranke profielen en raampartijen. Door de sterke en zeer lichte eigenschappen van aluminium, is dit materiaal uiterst geschikt voor een grote overkapping zoals bij buiten schuifdeuren. De op maat gemaakte glazen schuifdeuren kunnen geplaatst worden als verbinding naar je tuin, terras of binnenkoer, en ze kunnen als één grote schuifdeur, of met twee of meerdere schuifdeuren, door de ramen en deuren plaatser geplaatst worden . Het sterke aluminium is inbraakbestendig door de gehard glazen panelen, en het beschikt over een uithefbeveiliging en bijkomende vergrendelingen. Het gehard glas dat gebruikt wordt voor je aluminium schuifdeur is vijf maal sterker dan gewoon glas en het kan dus zeker tegen een stootje. Dankzij de fijne en sterke profielen, de grote overkapping, en het maatwerk, kun je je lichte en ranke schuifdeur optimaal benutten. Ook qua isolatienormen biedt een aluminium schuifdeur met hoogrendementsglas of driedubbel glas zeer goede waarden aan. Natuurlijk kun je ook binnen in je interieur opteren voor prachtige glazen schuifdeuren. Zowel voor binnen als voor buiten zijn er verschillende glassoorten en kun je kiezen voor helder glas, voor mat wit, melkglas, gekleurd, geprint, of gezandstraald glas als glassoort. Ook voor het frame van je schuifraam bestaat er een ruim gamma aan diverse kleuren en heb je verschillende opties voor de afwerking. Aluminium zorgt voor een goede fundering en het roest of vervormt niet. De glasprofielen van 10 mm gehard veiligheidsglas zijn voorzien van dubbel gelagerde wielen en de bovenrail en onderrail hebben een geïntegreerde waterafvoer. Voor het onderhoud volstaat een zachte doek of spons. De prijs voor aluminium schuifdeur is niet goedkoop, maar door de lange levensduur zal de investering op termijn zeker lonen. Bekijk heel eenvoudig enkele voorbeelden bij de professionele ramen en deuren plaatsers rond Jette en vraag hen hier vrijblijvend naar enkele offertes of adviezen!

schuifdeur pvc @city

PVC schuifdeur

Binnen bepaalde afmetingen, zonder een te grote overkapping, ben je het voordeligst gesteld met een PVC schuifdeur, en dit zowel voor je binnendeuren als voor je buitendeuren. Optioneel kunnen grotere afmetingen ook, maar boven de vijf meter moet je gehard glazen deur dan verstevigd worden met een aluminium ondersteuning waardoor het kostenplaatje weer zal stijgen. Maar indien de afmetingen normaal zijn, zit je met een PVC schuifdeur op rozen, en dit zowel op het vlak van isolatie als op het vlak van vorm en kleuren. Zo behoort bijvoorbeeld een PVC schuifdeur met een houtlook tot de verschillende opties. Omwille van de verstrengde wetgeving worden buiten PVC schuifdeuren steeds voorzien van hoogrendementsglas of driedubbel glas waardoor alle thermische en akoestische normen zonder problemen worden behaald. Ook op het gebied van inbraakveiligheid worden de PVC schuifdeuren voorzien van een uithefbeveiliging en van bijkomende beveiligingselementen zoals magneetsluitingen, deurblokken of een veiligheidsbeglazing. En ook voor je binnendeuren kun je met een PVC schuifdeur alle kanten op. Een mooie frisse schuifdeur als toegang tot je dressing, of een decoratieve schuifdeur tussen de slaapkamer en de badkamer, er zijn talloze mogelijkheden waarbij je kunt kiezen voor een enkele of dubbele schuifdeur. Meestal zal men een PVC schuifdeur plaatsen met een schuifdeursysteem dat werkt met een hangende rail of met een schuifsysteem. Wens je voor bepaalde toepassingen meer privacy opties, dan kun je je PVC schuifdeuren voorzien van mat wit glas of gekleurd glas. Ook decoratieve patronen of design ontwerpen kunnen daarbij aan bod komen. Dit kan door te kiezen voor gezandstraald glas of geprint glas. Ontdek de verschillende opties van de PVC producten bij de regionale ramen en deuren plaatsers uit je omgeving rond Jette. Je kunt hier een gratis offertes aanvragen!

Volledig glazen deur

Volledig glazen Schuifdeuren

Je kunt je prachtige glazen binnendeuren volledig tot hun recht laten komen wanneer je een minimale, of zelfs geen, omlijsting gebruikt. Hierdoor verkrijg je een sober en ruimtelijk effect dat uitstekend past in een moderne omgeving thuis, op kantoor of in een horecazaak. De juiste maat van je schuifdeuren is hierbij uiterst belangrijk en het maatwerk moet perfect waterpas afgestemd zijn op elke muur of plafond. Het spreekt voor zich dat je hiervoor gehard glazen deuren gebruikt die stoot -en breekbestendig zijn. Voor de afwerking zijn er verschillende opties, maar vaak vormt de combinatie met een inox of RVS deurbeslag, bovenrail en/of scharnieren de beste match. Indien nodig kunnen er tochtstrips of vochtstrippen bij het maatwerk gemaakt worden voor een betere isolatie en voor het onderhoud. Ook een automatisatie van de glasdeuren behoort tot de mogelijkheden. Het glas kan zowel helder, mat, gekleurd of gedecoreerd verkregen worden.

Op zoek naar een plaatser uit Jette om een vrijblijvende offerte te maken voor je glazen schuifdeur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Kies het uitzicht van je glas

Glazen schuifdeuren kunnen op verschillende manieren behandeld of versierd worden. Aangezien gewoon glas breekbaar is, zal het glas voor een glazen schuifdeur verhard worden. Door het glas thermisch te bewerken, wordt het vier tot vijf keer zo sterk als gewoon glas waardoor het bijna onbreekbaar is. Het glas van je gehard glazen deur kan ook gelaagd worden. Bij gelaagd glas worden er tussen de glasbladen folies aangebracht die het glas, in geval van een breuk, samen houden, waardoor er geen glasstukjes zullen vallen. De combinatie van gehard, gelaagd glas is zeer solide en sterk en het wordt vaak gebruikt bij glazen buitendeuren, schuifdeuren of pivotdeuren. Qua decoratie kun je kiezen voor verschillende glassoorten van helder, mat, figuur of gekleurd glas. Mat glas of melkglas beschermt je privacy en het wordt meestal chemisch verzuurd. Dit gezuurd glas kan enkel of dubbelzijdig behandeld worden en door de fijne beschermende aangebrachte laag, biedt het beter weerstand tegen vlekken en dampen. Je glazen schuifdeuren kunnen ook gedeeltelijk of volledig gekleurd zijn waarbij het glas met een speciale kleurlak wordt behandeld. Een zwarte glazen schuifdeur plaatsen, is dus perfect mogelijk. Verder kun je je glazen deur nog laten zandstralen. Daarbij wordt er eerst een folie met motief op je glas gekleefd die daarna terug wordt verwijderd, zodat de delen die mat moeten worden vrij komen. Daarna wordt het glas gezandstraald met een speciale fijne korrel en wordt de tekening op je glazen schuifdeur gestraald. Het zandstralen van een glazen deur is niet goedkoop, maar het geeft wel verbluffende en decoratieve resultaten. Is het zandstralen voor jou te duur, dan kun je ook kiezen voor een decoratieve folie die op je glazen binnendeuren kan gekleefd worden. Er zijn dus vele mogelijkheden om mooie stijlvolle glazen schuifdeuren te laten plaatsen. Via OffertesOnline.be kun je je regionale ramen en deuren plaatsers rond Jette contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

afwerking glazen schuifdeur @city

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van glazen schuifdeuren?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN GLAZEN SCHUIFDEUR BEPAALD?

De prijs voor een openschuivende glasdeur hangt af van de grootte, het materiaal, de glassoort en de thermische en akoestische waarden. Glazen schuifdeuren worden bijna altijd op maat gemaakt en voor dit maatwerk betaal je meer dan voor deuren met een standaardmaat. Ook het materiaal voor het frame van je glasdeur kan bepalend zijn. Zo is PVC niet zo duur als een frame van aluminium, hout of staal. Buitendeuren zullen meestal ook extra gehard en inbraakwerend glas krijgen en hoogrendementsglas, super isolatie glas of driedubbel glas.

Daarnaast kun je het glas van je schuifdeuren ook nog verkleuren of decoreren. Vooral voor badkamer en douches wordt er vaak gekozen voor mat, gezuurd of gezandstraald glas. Bijhorende materialen zoals de scharnieren, nokken, krukken, sloten of omlijstingen spelen ook mee in de prijs. Je kunt besparen door de prijzen te vergelijken. Ook reviews geven vaak een goed beeld van wat je mag verwachten op het vlak van kwaliteit en vakmanschap. Contacteer hier gratis de professionele vakmannen uit je buurt rond Jette voor enkele vergelijkende offertes.


Prijzen glazen schuifdeur

Soort schuifdeur
Gemiddelde prijs*
Glazen schuifdeur enkel
vanaf € 700
Glazen schuifdeur dubbel
vanaf € 1500
Gelaagd glas
30 % duurder
Gezuurd glas
40 % duurder
Gekleurd glas
10 % duurder
Gezandstraald glas
20 % duurder


* inclusief plaatsing

Premies

Volgens de wetgeving moeten vanaf 2020 alle woningen minstens dubbel glas hebben. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan kun je strafpunten oplopen en kan je woning bij het overschrijden van 15 strafpunten onbewoonbaar verklaard worden. Gelukkig wordt het isoleren van bestaande woningen toch ook nog op bepaalde vlakken aangemoedigd en worden er premies toegekend. Indien je bij een renovatie je oude ramen en deuren laat vervangen en de werken laat uitvoeren door een erkende ramen plaatser, en indien er hoogrendement of driedubbel glas geplaatst wordt met een maximum U-waarde van 1,0 W/m²K, kun je in aanmerking komen voor de premie. Zeker bij het plaatsen van buiten schuifdeuren, kan een verbetering van de isolatie in aanmerking worden genomen. Alle voorwaarden kun je raadplegen op de website van de Vlaamse Overheid. Zowel voor de plaatsing van je ramen en deuren, als voor het laten plaatsen van lichtkoepels, een terrasoverkapping, of dakramen, kun je de premie aanvragen. Je kunt via onderstaande link controleren of je aan de voorwaarden voldoet.

Premie Vlaamse Overheid


Premies overheid
Op zoek naar een plaatser in Jette om de prijs voor je glazen schuifdeur te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Zoekt u een specifieke plaatser in de regio Jette?

495 plaatsers rond Jette!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...