Ontvang tot 3 offertes voor uw glazen deur

Bereik tot 2853 plaatsers in Vlaanderen.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw deuren

  U wilt een deur in glas laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw deuren? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare plaatser die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!

 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

2853
plaatsers
130
Opdrachten
per maand
91
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren in Vlaanderen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Beste,
Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 binnendeuren, type schildersdeuren, op zolder. Momenteel is er enkel een deurgat, na renovatie, de kamers zijn wel klaar ook is er reeds gevloerd.
Mvg
Offerteaanvraag uit olen

Type ramen en/of deuren: Houten ramen en/of deuren

Aantal: 1 raam of deur

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Projectbeschrijving:

Tuindeur van pvc kleur wit
Offerteaanvraag uit Niel

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele plaatsers in Vlaanderen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw glazen deur, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele plaatsers die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor het plaatsen van uw deur.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor het plaatsen van uw glazen deur en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw deur zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden u aan om uw opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de plaatsers uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de te plaatsen deuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke plaatser?

Vind een geschikte plaatser in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, in dit geval plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw glazen deur wilt toevertrouwen. U moet verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor het plaatsen van uw deur garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.OffertesOnline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Glazen deur plaatsen: uw deur in glas professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw glazen deur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor het plaatsen van uw deur snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele plaatsers uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom een glazen deur plaatsen?

Glazen deuren zitten in de lift en ze worden vaak voorzien in nieuwbouwwoningen om het ruimtegevoel en de lichtinval te vergroten. Maar ook bij woningrenovaties, kantoren, horeca en winkels veroveren glazen deuren steeds meer terrein. In combinatie met andere materialen, kan u een glazen deur plaatsen als voordeur, binnendeur, schuifdeur of pivotdeur. Een glazen voordeur kan volledig uit glas bestaan waarbij enkel het frame of de scharnieren van staal of aluminium zijn. Vooral bij bedrijven, kantoren en winkels vormt een glazen voordeur een uitnodiging om de openheid van het gebouw te benadrukken. Toch vinden we ook bij particuliere woningen vaak glazen deuren aan die volledig of gedeeltelijk uit glas bestaat. Natuurlijk worden deze glazen deuren voorzien van een goede inbraakbeveiliging en worden ze door de ramen plaatser voorzien van inbraakwerend glas. Ook bij de binnendeuren treffen we vaak glazen deuren aan. Een glazen deur hoort daarbij niet altijd doorzichtig te zijn. Een glazen binnendeur kan ook mat zijn, waarbij men het glas melkglas noemt, gekleurd zijn, gezandstraald zijn of bekleed zijn met een al dan niet decoratieve folie. Glazen deuren passen in bijna ieder interieur en zowel in livings, keukens, badkamers, slaapkamers of eetkamers kunt u een glazen deur plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw living scheiden door een grote dubbele glazen deur met stalen frame of door een grote glazen pivotdeur uit één stuk waarmee u het ruimtegevoel blijft behouden. Of u kunt een glazen schuifdeur voorzien voor een aanpalende dressing bij uw slaapkamer of voor een wellnessruimte naast uw badkamer. Maar uiteraard kan een glazen deur ook een gebruiksvriendelijke binnendeur zijn van PVC, hout of aluminium waarin slechts een gedeelte van de deur doorzichtig is. Een glazen deur plaatsen vraagt een beetje gewenning en inleving maar de meeste mensen zijn uiterst tevreden over hun glazen deuren. Met een glazen deur geeft u een decoratieve of artistieke meerwaarde aan uw interieur en geeft u uw woning, ongeacht de woningstijl, een moderne en eigentijdse uitstraling. Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden van glazen deuren kunt u hier enkele van onze ervaren deuren plaatsers uit uw omgeving of buurt contacteren!

glazen deur laten plaatsen

Mogelijke soorten glazen deuren

enkele glazen binnendeur

Enkele glazen binnendeur

Een enkele glazen binnendeur is een deur die aan één zijde vast zit aan uw muur en die naar één of naar twee kanten kan opendraaien. Met een volledige glazen deur creëert u niet alleen meer ruimte en licht in uw woning maar heeft u tevens een mooie toegevoegde eyecatcher in uw woning. De deur kan volledig transparant zijn, voor een meer open en ruimtelijk gevoel, of voorzien worden van een matte, gekleurde, verzuurde of gezandstraalde afwerking. De niet-transparante glazen deuren geven daarbij een optische scheiding maar ze behouden toch voor meer dan tachtig procent hun lichtinval. Een enkele glazen deur kunt u daarbij zeer minimalistisch laten afwerken met een scharniersysteem in naturel of zwart aluminium. Bijkomend kunt u kiezen voor een dunne omlijsting waardoor de akoestische en thermische eigenschappen van uw glazen deur optimaal worden behouden. Is er geen geluidwerende of thermische barrière nodig dan kunt u uw glazen deur plaatsen zonder omlijsting. De scharnieren van uw glazen binnendeur kunnen ook onzichtbaar weggewerkt worden door de deuren plaatser. Voor een fijne omlijsting van uw glazen deur bieden aluminium en staal, door hun sterke eigenschappen, de beste ondersteuning. Wanneer de omlijsting iets dikker en meer aanwezig mag zijn dan komen PVC glazen binnendeuren met hun rijk kleurengamma ook in aanmerking. In tegenstelling tot de meeste andere (standaard) binnendeuren, kunnen glazen binnendeuren bredere afmetingen hebben waardoor ze meestal op maat gemaakt moeten worden. Ontdek de vele mooie voorbeelden van glazen binnendeuren en laat uw glazen deur plaatsen door een erkende deuren plaatser uit uw regio. Via OffertesOnline.be kunt u vrijblijvend enkele gratis offertes bekomen!

dubbele glazen binnendeur

Dubbele glazen binnendeur

Dubbele glazen binnendeuren hebben een decoratieve en artistieke uitstraling en vaak reiken ze van de vloer tot aan het plafond. Vooral bij moderne en hedendaagse woningen worden er dubbele glazen deuren gebruikt als scheiding tussen twee vertrekken zonder dat het open ruimtegevoel wordt tenietgedaan. Vooral de statische en verfijnde zwart stalen, of zwart gekleurde aluminium, glazen deuren hebben een uitzonderlijke grandeur waarbij ze een chique meerwaarde vormen voor uw woning en interieur. Net zoals bij een enkele glazen deur, kunt u een dubbele glazen deur plaatsen met of zonder een omlijsting en met zichtbare of onzichtbare scharnieren. De keuze van het glas kunt u bepalen naargelang uw eisen. Is de dubbele glazen deur veeleer een decoratieve toevoeging dan is hoogrendementsglas misschien niet direct noodzakelijk. Wenst u dat uw glazen deuren ook een goede isolatie bieden tegen tocht, koude en geluid dan is driedubbel glas of hoogrendementsglas wel een verstandige investering. De meeste dubbele glazen deuren hebben ook gehard en/of gelaagd glas waardoor ze stootbestendig zijn en niet makkelijk zullen breken. Staal en aluminium geven een stijlvolle en fijne afwerking waardoor u kunt werken met dunnere profielen. Bij dubbele glazen deuren met een hout of PVC omlijsting zal de profieldikte iets groter zijn. Laat u inspireren door de vele mooie realisaties van de erkende glazen deuren plaatsers uit uw regio en laat u glazen deur plaatsen door een ervaren specialist. Vraag hier vrijblijvend enkele vergelijkende offertes aan!

glazen schuifdeur

Glazen schuifdeuren

Een glazen schuifdeur kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Als buitendeur vormt een glazen schuifdeur vaak de overgang van uw eetkamer, living, keuken of veranda naar uw tuin of terras. Het openschuiven van uw glazen schuifdeur creëert een bepaalde vrijheid waarbij u uw leefruimte handig kunt vergroten tijdens zomerse dagen en u volop kunt genieten van de buitenlucht. Maar ook binnen vormt een glazen schuifdeur een decoratieve en praktische meerwaarde. Doordat een glazen schuifdeur niet opendraait, bespaart u veel plaats. Een glazen schuifdeur is dan ook zeer handig als toegang tot een dressing, hal, badkamer of een ander aanpalend vertrek. Glazen schuifdeuren kunnen geplaatst worden met een schuifsysteem of met een railsysteem en ze kunnen uit één deur of uit meerdere glazen deuren bestaan. Net zoals bij de horecazaken en winkels, waar glazen schuifdeuren als standaard gelden, kunnen uw schuifdeuren ook voorzien worden van een automatische opening. Naast de klassieke glazen schuifdeuren kunt u ook kiezen voor glazen plooideuren of harmonica deuren. Deze plooideuren hebben het voordeel dat ze via speciale schuifrails worden opengeschoven waardoor ze grotere openingen kunnen overspannen. Naargelang de gewenste invulling kunt u uw glazen schuifdeuren plaatsen met een transparante of matte afwerking. Ook decoratieve printmotieven door zandstraling of door het aanbrengen van een folie kunnen uw glazen schuifdeuren een unieke en verfraaide look geven. Alle glazen schuifdeuren kunnen ook op het vlak van inbraakveiligheid, isolatienormen en vormgeving aangepast worden. Ook de keuze voor een aluminium, houten, PVC of stalen frame kunt u met uw glazen deuren plaatser bespreken zodat alle details optimaal kunnen ingevuld worden. Laat uw glazen deuren plaatsen door een professionele deuren plaatser uit uw regio en vraag vrijblijvend enkele gratis offertes aan!

glazen pivotdeur

Glazen pivotdeur

Wanneer u de plaats heeft en het iets moderner en meer gracieus mag zijn dan kunt u eventueel overwegen om te kiezen voor een glazen pivotdeur in plaats van een klassieke glazen draaideur of schuifdeur. Met een glazen pivotdeur haalt u een eigentijdse en unieke deur in huis die door iedereen bewonderd zal worden. Een glazen pivotdeur draait rond een as die verankerd zit in de vloer en het plafond of steunbalk en de deur kan, volgens wens, honderdtachtig of driehonderdzestig graden draaien. U kunt een pivoterende glazen deur plaatsen als binnendeur of als buitendeur. Uiteraard worden er voor een glazen buitendeur bijkomende inbraakbeveiligingen aangebracht en kan er ook inbraakwerend glas gebruikt worden. Maar ook bij de glazen pivotdeuren binnen wordt er gehard en/of gelaagd glas gebruikt zodat uw glazen deuren stoot- en impactbestendig zijn. De plaatsing van een glazen pivotdeur gebeurt op de bestaande vloerafwerking waarbij de as van uw glazen pivotdeur centraal of decentraal kan geplaatst worden. Voor de omlijsting zijn PVC, aluminium of staal de meest gebruikte materialen maar een glazen pivotdeur kan ook zonder omlijsting geleverd worden. Nadeel is dan wel dat er geen akoestische demping is en er ook geen tochtafsluiting is. Een enkele glazen pivotdeur is vrij groot en ze neemt vaak de ruimte in van twee draaideuren of groter, hetgeen nodig is voor een vlotte en brede doorgang. Daardoor valt ze ook op in uw woning en vormt ze een echte eyecatcher en een meerwaarde voor uw interieur. Contacteer de erkende glazen deuren plaatsers uit uw buurt of regio en vraag hen vrijblijvend naar adviezen of offertes. Zo laat u uw glazen deur plaatsen met kennis van zaken!

glazen voordeur

Glazen voordeur

Een glazen voordeur zal steeds een frame of een omlijsting hebben. Deze omlijsting kan van hout, aluminium, PVC of staal zijn naargelang de gewenste afwerking en de stijlkeuze voor uw ramen en deuren. Voor het glas zelf van uw glazen voordeur heeft u meerdere opties. Doorgaans wordt een glazen buitendeur voorzien van gehard en/of gelaagd glas waarbij het glas zo goed als onbreekbaar wordt en het ook niet uiteen kan vallen door de klevende folie in het glas. Voor de kleur van uw glazen buitendeur kunt u kiezen voor helder glas, mat glas, gekleurd glas of voor een glas met printmotief door middel van zandstraling of een design folie. Het spreekt voor zich dat, welk soort beglazing u ook kiest, hoogrendementsglas of driedubbel glas de beste keuze is zowel op veiligheidsvlak als op het vlak van de isolatienormen. Indien u een ranke of hoge glazen deur laat plaatsen dan is aluminium of staal de beste keuze. Deze materialen zijn zeer sterk en ze voorzien zeer dunne profielen en omlijstingen. Vooral bij winkels en kantoren wordt er vaak gekozen voor transparante glazen deuren zonder al te opvallende frames. Aluminium, en zeker staal, zijn echter duurder dan PVC deuren en de meeste houten deuren. Voor de afwerking van uw glazen deuren bestaan er verschillende opties voor uw krukken, scharnieren, nokken en sloten. Extra beveiligde vergrendelingen kunnen, net zoals op andere voordeuren, zonder problemen worden voorzien. Ook kunt u nog bijkomende dwarsregels in uw glazen deur plaatsen voor een meer decoratieve invulling. Ontdek de vele mooie voorbeelden van glazen voordeuren en laat uw glazen deur plaatsen door één van de vele professionele deuren plaatsers uit uw regio!

Op zoek naar een plaatser om een vrijblijvende offerte te maken voor het plaatsen van uw glazen deur?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Kies het uitzicht van uw glazen deuren

Glazen deuren kunnen op verschillende manieren behandeld of versierd worden. Aangezien gewoon glas breekbaar is, zal het glas voor een glazen deur verhard worden. Door het glas thermisch te bewerken, wordt het vier tot vijf keer zo sterk als gewoon glas waardoor het bijna onbreekbaar is. Het glas van uw glazen deuren kan ook gelaagd worden. Bij gelaagd glas worden er tussen de glasbladen folies aangebracht die het glas, in geval van een breuk, samen houden waardoor er geen glasstukjes zullen vallen. De combinatie van gehard en gelaagd glas is zeer solide en sterk waardoor ze vaak wordt gebruikt bij glazen buitendeuren, schuiframen of pivotramen. Qua decoratie kunt u kiezen voor helder, mat, figuur of gekleurd glas. Mat glas of melkglas beschermt uw privacy en het wordt meestal chemisch verzuurd. Dit gezuurd glas kan enkel of dubbelzijdig behandeld worden en door de fijne beschermende aangebrachte laag, biedt het beter weerstand tegen vlekken en dampen. Uw glazen deuren kunnen ook gedeeltelijk of volledig gekleurd zijn waarbij het glas met een speciale kleurlak wordt behandeld. Een zwarte glazen deur plaatsen, is dus perfect mogelijk. Verder kunt u uw glazen deur nog laten zandstralen. Daarbij wordt er eerst een folie met motief op uw glas gekleefd die daarna terug wordt verwijderd zodat de delen die mat moeten worden vrij komen. Daarna wordt het glas gezandstraald met een speciale fijne korrel en wordt de tekening op uw glazen deur gestraald. Het zandstralen van een glazen deur is niet goedkoop maar het geeft wel verbluffende en decoratieve resultaten. Is het zandstralen voor u te duur dan kunt u ook kiezen voor een decoratieve folie die op uw glazen deuren kan gekleefd worden. Er zijn dus vele mogelijkheden om mooie stijlvolle glazen deuren te plaatsen. Via OffertesOnline.be kunt u uw regionale deuren plaatsers contacteren voor enkele vrijblijvende offertes!

decoratie glazen deur

Beglazing deuren

Voor de beglazing van uw deuren zijn er twee waarden belangrijk: de U-waarde en de G-waarde. Een U-waarde geeft de thermische isolatiewaarde aan van de beglazing. Hoe lager de U-waarde is, hoe beter de beglazing van uw deuren is. De G-waarde geeft de hoeveelheid binnenkomende warmte aan van de zonnestralen. Hoe lager de G-waarde, hoe beter het zonlicht wordt tegengehouden en hoe koeler uw woning blijft. Het spreekt dus voor zich dat ook de beglazing van uw deuren uiterst belangrijk is voor de energiewaarde van uw woning. Een enkele beglazing is stilaan aan het uitsterven en tegenwoordig voldoet zelfs gewoon dubbel glas niet meer aan de meer strenger wordende energie-eisen. Veel van de huidige woningen worden, in overeenstemming met de wetgeving, beter geïsoleerd om een zo laag mogelijk E-peil te bekomen. Vandaar dat we vandaag spreken van driedubbel glas, van hoogrendementsglas of van super isolatieglas. Zo heeft gewoon dubbel glas bijvoorbeeld doorgaans een U-waarde van 2,8 W/m²K terwijl de U-waarden van hoogrendementsglas of driedubbel glas zich momenteel rond of onder de 1,0 W/m²K bevinden. Bij deze beglazingen worden de luchtspouwen opgevuld met isolerende edelgassen zoals argon of krypton waardoor de U-waarde nog verder daalt. Deze beglazing wordt dan ook al volop toegepast bij nieuwbouw, bij renovaties of bij passiefhuizen. Door een goede beglazing van uw deuren is er minder energieverbruik nodig en gaat er ook minder energie verloren. Op die manier bespaart u tweemaal op de energiefactuur en zorgt u mee voor een beter klimaat. Indien de U-waarde van uw nieuwe beglazing onder een bepaalde norm blijft, komt u daarbij in aanmerking voor een premie van uw netwerkbeheerder. Voor renovaties aan oudere woningen geeft de Vlaamse regering ook bepaalde premies, mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Vanaf 2020 moeten trouwens alle woningen minimum dubbel glas hebben in de leefruimtes zoals livings, eetkamers, slaapkamers en badkamers en worden er strafpunten gegeven bij een ingebrekestelling. Informeer u dus goed op voorhand en kies de juiste beglazing voor uw ramen en deuren. U kunt er zeer veel mee besparen! Vraag gratis advies en prijzen aan de verschillende ramen en deuren plaatsers uit uw regio voor een goede vergelijking en laat uw glazen deuren plaatsen met de juiste beglazing! 

beglazing glazen deur
Vind een geschikte plaatser uit uw buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor het plaatsen van glazen deuren?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR uw glazen deur BEPAALD?

Wanneer u een glazen deur laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw deuren, en anderzijds is er de arbeidskost van de plaatser(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaalt, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele plaatsers uit uw regio. 

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Prijzen glazen deur plaatsen

Soort deur
Gemiddelde prijs*
Enkele glazen binnendeur
vanaf € 1100
Dubbele glazen binnendeur
vanaf € 1900
Glazen pivotdeur
vanaf € 1800
Glazen schuifdeur
vanaf € 1500
Glazen buitendeur
vanaf € 1600
Dubbel glas
€ 60 - € 80 m²
Hoogrendementsglas
€ 80 - € 100 m²
Driedubbel glas
€ 120 - € 150 m²
Gelaagd glas
30 % duurder
Gezuurd glas
40 % duurder
Gekleurd glas
10 % duurder
Gezandstraald glas
20 % duurder


* inclusief plaatsing en met gehard glas

Op zoek naar een plaatser om de prijs voor uw glazen deuren te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
2853 plaatsers in uw regio!

Vergelijk offertes voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...