Gama

Professionele ramen en deuren plaatser uit Merksem

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Ramen en deuren plaatser: Gama

Gama is een professionele ramen en deuren plaatser uit Merksem waar u terecht kan voor al uw ramen en deuren.
Adres
Houthulststraat 25-27,
2170 Merksem
Telefoon
03 646 01 04
E-mail
info@gamabvba.be

Aantal medewerkers: Niet gekend

Zaakvoerder: Niet gekend

BTW: Niet gekend

Klanttevredenheid: 10/10 1

10
Klanttevredenheid
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Gama

Aluminium ramen en/of deuren
Houten ramen en/of deuren
PVC ramen en/of deuren
Enkel beglazing
Nog geen voorkeur
Zonwering met knikarm (uitschuifbaar)
Verandazonwering (op dak)
Verticale zonwering (voor ramen)
Terrasoverkapping met lamellen of screens
Een ander type zonwering
Opbouw rolluiken
Inbouw rolluiken
Nog geen idee
Voorzetrolluiken
Veranda
Leefveranda
Pergola (Overdekt terras)
Terrasoverkapping
Carport
Muurcarport
Ander type carport
Alle 21 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw ramen en deuren?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle plaatsers in de regio rond Antwerpen. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van ramen en deuren plaatsers uit de regio Antwerpen en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor ramen en deuren regio Antwerpen

Type ramen en/of deuren: Aluminium ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Bestaande ramen vervangen door huidige.
3 ramen in alu +hedendaags glas
2 ramen voor slaapkamers +1 voor keuken
Offerteaanvraag uit Zwijndrecht

Type ramen en/of deuren: PVC ramen en/of deuren

Aantal: 2 tot 4 ramen of deuren

Type woning: Te plaatsen in een bestaande woning

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Beste, het is een garage poort in twee delen, wij zijn die per ongeluk aangereden, zou u kunnen langskomen om te kijken en offerte te maken, alvast bedankt.
Offerteaanvraag uit Zwijndrecht

Zoekt u een andere ramen en deuren plaatser in de regio rond Antwerpen?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw ramen en deuren

  U wilt ramen en/of deuren laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor deze werken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare ramen en deuren plaatser die actief is in de regio rond Antwerpen, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele plaatsers uit de regio rond Antwerpen verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele ramen en deuren plaatsers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele ramen en deuren plaatsers in de regio Antwerpen. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw ramen en deuren, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele ramen en deuren plaatsers die gelegen zijn in de regio Antwerpen en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven ramen en deuren.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde plaatsers uit de regio Antwerpen. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw ramen en deuren en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel plaatsers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw ramen en deuren zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Antwerpen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de ramen en deuren plaatsers uit de regio Antwerpen. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de ramen en deuren ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte ramen en deuren plaatser in de buurt van Antwerpen

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval ramen en deuren plaatser, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw ramen en deuren wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw ramen en deuren garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele plaatsers uit de regio Antwerpen. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Uw ramen en/of deuren professioneel laten plaatsen in de regio Antwerpen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw ramen en deuren éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde plaatsers uit de omgeving van Antwerpen u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw ramen en deuren snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele ramen en deuren plaatsers uit de omgeving van Antwerpen... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte plaatser uit Antwerpen door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
557 ramen en deuren plaatsers rond Antwerpen!

Vind de beste offerte voor uw Ramen en deuren

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...