Laminaat leggen in Sint-Gillis

Bereik tot 511 laminaat leggers rond Sint-Gillis.

  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

  • 1

    U zoekt de juiste vakman voor uw laminaat

    U wilt laminaat laten leggen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw laminaat? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare laminaat legger die actief is in de regio rond Sint-Gillis, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
  • 2

    U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

    Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele laminaat leggers uit de regio rond Sint-Gillis verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
  • 3

    U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

    Professionele laminaat leggers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
3539
Laminaat leggers
8
Opdrachten
per maand
13
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor vloerwerken regio Sint-Gillis

Soort werken: Laminaat leggen

Aantal m²: 80m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Deels bestaand laminaat, deels vast tapijt.
Arrow
Offerteaanvraag uit Brussels

Soort werken: Laminaat leggen

Aantal m²: 45m²

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

De ondergrond is nu vloerbedekking. De woning is in Brussel. Op 2 min van het EG gebouw, metro Schuman
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Brussels

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Sint-Gillis. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Sint-Gillis en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Sint-Gillis. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Sint-Gillis.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Sint-Gillis. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke laminaat legger in de regio Sint-Gillis?

Vind een geschikte laminaat legger in de buurt van Sint-Gillis

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval laminaat legger, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw laminaat wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw laminaat garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele laminaat leggers uit de regio Sint-Gillis. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Laminaat: uw laminaat professioneel laten leggen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw laminaat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde laminaat leggers uit de omgeving van Sint-Gillis u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw laminaat snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele laminaat leggers uit de omgeving van Sint-Gillis... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte laminaat legger uit Sint-Gillis door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Laminaat laten leggen

Een laminaatvloer behoeft voor het grote publiek geen introductie meer. Als goedkopere variant voor houten vloeren kenden laminaatvloeren de voorbij decennia een steile opmars en tegenwoordig zijn deze composietvloeren alom vertegenwoordigd. Laminaat is dan ook een veelzijdige topvloer met zeer veel voordelen. Een laminaatvloer bestaat uit samengestelde laagjes. De onderlaag is een fiberboard van hoge dichtheid (HDF) waaronder soms nog een beschermende melaminelaag wordt gelegd. De papieren tussenlaag bevat de tekening, meestal een houttekening, waarop dan de beschermende kunststoflaag wordt gelegd die meestal bestaat uit melamine met korund of aluminiumoxide. Door het gebruik van deze verschillende lagen heeft het laminaat unieke eigenschappen die met een enkele materiaalsoort niet kunnen verkregen worden. Hoogwaardige laminaatvloeren bevatten ook een glasvezelvlies voor een dimensionele stabiliteit of ze maken gebruik van watervaste HDF platen.Omwille van zijn slijtvaste en vochtwerende eigenschappen is laminaat leggen populairder dan parketvloeren. Een laminaatvloer heeft bijna een perfecte weergave van een houten vloer maar laminaat is veel onderhoudsvriendelijker en ideaal voor druk belopen ruimtes. Laminaat kan dan ook dienen voor al uw interieurs en al uw ruimtes. In badkamers kan laminaat ook gebruikt worden mits een speciale behandeling. Omwille van de grote toepassingsmogelijkheden past laminaat zich probleemloos aan bij de gekozen woningstijl of die nu klassiek, landelijk, mediterraans, modern of industrieel is. Laminaat wordt bijna altijd zwevend gelegd en de planken kunnen verlijmd worden of geplaatst worden met een kliksysteem. U kunt het gemakkelijk zelf leggen of het door uw laminaat legger laten plaatsen. Voor meer vragen over de toepassingsmogelijkheden van laminaat leggen kunt u terecht bij één van de vele laminaat leggers uit de regio Sint-Gillis!

De voor- en nadelen van laminaat

Een laminaatvloer of een alternatieve PVC laminaatvloer bevat vele voordelen. Doordat het laminaat is opgebouwd uit verschillende samengestelde lagen is het goed bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen. Door de kunststof bovenlaag en de beschermende harscoating is een laminaatvloer kras- en stootbestendig en dus zeer slijtvast en duurzaam. In tegenstelling tot parket kunnen bijvoorbeeld vetdruppels of olievlekken gemakkelijk verwijderd worden. Ook op het vlak van motieven en kleuren biedt een laminaatvloer vele mogelijkheden. De meeste voorkomende motieven zijn de houtimitaties in al zijn vormen en kleuren. Tegenwoordig wordt de structuur en het uitzicht van het hout zo goed geïmiteerd dat je zelfs de nerven ook kan voelen in het laminaat. Maar laminaat biedt ook tal van andere imitatievarianten. Zo kunt u kiezen voor een look van natuursteen, keramische tegels of voor een weergave met mozaïektegels. Voor het onderhoud kunt u de vloeren gewoon stofzuigen en dweilen en het laminaat behoeft alleen maar sporadisch gereinigd te worden met een speciaal laminaat reinigingsproduct. Een laminaatvloer is ook aanzienlijk goedkoper dan een parketvloer en kan zeer gemakkelijk gelegd worden. Bovendien kan een laminaatvloer ook verlegd worden indien nodig. De betere kwaliteitsvolle laminaatvloeren kunnen ook, door watervaste HDF platen, dienen in keukens of in druk belopen commerciële ruimtes. Laminaat leggen heeft ook enkele nadelen. Een laminaat heeft niet de warme uitstraling van een parketvloer en zal eerder koud aanvoelen. Een laminaatvloer is ook van oppervlakte harder en dus minder geluidsvriendelijk waardoor u, bij het plaatsen van de ondervloer, meer geluiddempende isolatie zult moeten aanbrengen. Daar waar sommige parketvloeren een levenslange houdbaarheid hebben, zal een laminaatvloer gemiddeld zo’n twintig jaar meegaan. De snelle verlegbaarheid en het budget maken echter dat laminaat leggen zeer populair en trendy blijft. Vraag bij offertesonline.be naar enkele offertes bij de vele lokale laminaat leggers uit Sint-Gillis!

Mogelijke soorten laminaat

HPL laminaat

HPL laminaat

HPL (High pressured laminate) laminaat is de meest duurzame vorm van laminaat. De toplaag bestaat uit meerdere melaminelagen die onder hoge temperatuur (tot 200° graden) gesmeed worden tot één compacte laag. Door het harde kunsthars is de vloer beter bestand tegen krassen en vallende voorwerpen. Meestal heeft HPL laminaat ook een hoge kwaliteitswaarde voor intensief tot zeer intensief commercieel gebruik. HPL laminaat is vochtbestendig, voedselvriendelijk en heeft een hoge bescherming tegen chemische stoffen. Door deze eigenschappen kan dit soort laminaat ook gebruikt worden voor keukenbladen, deuren en gevelbekledingen. Een erkende laminaat legger uit Sint-Gillis zal u graag de voordelen van HPL laminaat leggen uitleggen.

DPL Laminaat

DPL Laminaat

DPL (Direct pressed laminate) laminaat heeft een iets dunnere toplaag dan HPL laminaat maar de lagen worden tijdens de productie ook geperst. DPL laminaat is buigzamer en geeft daardoor een mooiere houtimitatie dan het meer weerbarstige HPL laminaat. Het biedt een hoge kwaliteitswaarde aan en zit net onder de hoogste waarde AC 34 van HPL laminaat.

CPL laminaat

CPL laminaat

CPL (Continious pressed laminate) laminaat heeft ongeveer dezelfde samenstelling als DPL maar de toplaag van het laminaat wordt met een rol aangebracht waarbij er een continue productieproces kan onderhouden worden. CPL laminaat heeft daardoor een dunnere toplaag en is dus niet zo slijtvast als HPL of DPL.

DLP laminaat

DLP laminaat

DLP (Direct laminate printing) laminaat voegt geen tekeningslaag tussen de HDF plaat en de kunststoflaag toe maar print de tekening rechtstreeks op de HDF plaat. Omdat HDF gemaakt is uit onder andere hout heeft de HDF onderlaag een natuurlijke werking. Om de tekening te beschermen worden er bij het DLP laminaat watervaste HDF platen gebruikt en worden er glasvezels toegevoegd voor een betere stabilisatie.

De kwaliteit van laminaat

Kwaliteit laminaat

Meestal heeft het laminaat een kwaliteitsnummer en hoe hoger de nummer is, hoe hoger de kwaliteit van het laminaat is. We onderscheiden in de kwaliteitsmarkeringen vijf klassen:

Residentieel gebruik:

AC1 Klasse 21: voor licht gebruik
AC2 Klasse 22: voor normaal of matig gebruik
AC3 Klasse 23: voor intensief gebruik

Commercieel gebruik:

AC3 Klasse 31: voor licht commercieel gebruik
AC4 Klasse 32: voor normaal commercieel gebruik
AC5 Klasse 33: voor intensief commercieel gebruik
AC6 Klasse 34: voor zeer intensief commercieel gebruik (enkel met HPL)

Op zoek naar een professionele laminaat legger uit Sint-Gillis om een vrijblijvende offerte te maken voor uw laminaat?
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Welke soorten legmethodes zijn er?

Wildverband

Wildverband

Bij een wildverband wordt het laminaat door de laminaat legger in een bepaalde richting per rij gelegd zonder dat er een wederkerend verband is in de naden. Op het einde van een rij wordt de laminaatplank door de laminaat legger op maat gezaagd en hij zal de volgende rij beginnen met het overgebleven stuk van de plank. Het is de meest economische manier om laminaat te leggen alhoewel er om esthetische redenen geen latten kleiner dan twintig centimeter zullen gebruikt worden. Een wildverband kan zeer snel geplaatst worden op de ondervloer en is zeker voor doe-het-zelvers de meest gebruikte laminaat vloerbekleding. Sommige vinden een wederkerend patroon in het legverband mooier en zullen eerder kiezen voor een halfsteensverband of een kruisverband als legmethode bij het laminaat leggen.

Halfsteensverband

Halfsteensverband

Bij een halfsteensverband zal de laminaat legger de voegen van de laminaatplanken per rij op dezelfde plaats laten terugkomen. Dit kan om de twee rijen maar dit hoeft niet noodzakelijk. Laminaat leggen volgens een halfsteensverband legmethode geeft een mooier en gestructureerd uitzicht aan uw laminaatvloer. Wanneer u uw vloerbedekking legt met een halfsteensverband, heeft u wel iets meer verlies van uw nuttig laminaatoppervlak en zult u meer afval hebben van laminaat overschotten.

Kruisverband

Kruisverband

Wanneer u laminaat legt in een kruisverband dan zal het legpatroon in uw laminaat om de vier rijen terugkeren. De legmethode kan gelijkmatig diagonaal door de laminaat legger worden gelegd of via een kruis- of ruitverband. Het grote voordeel van een legmethode met kruisverband is dat het laminaat een beter verbondenheid zal hebben. Afhankelijk van het gekozen patroon zult u meer of minder verlies hebben van overbodige laminaatresten.

Op zoek naar een professionele laminaat legger uit Sint-Gillis om een vrijblijvende offerte te maken voor uw laminaatvloer?
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Het belang van een goede ondervloer

Het grote voordeel van laminaat tegenover andere vloerbekledingen is dat het op bijna elk type ondervloer kan gelegd worden. In tegenstelling tot het parket, waarvoor we een houten ondervloer nodig hebben, kan laminaat gelegd worden op een reeds bestaande houten vloer, dekvloer, stenen vloer, tegelvloer of andere vloeren indien deze egaal en proper zijn. Het enige waar je goed moet voor opletten bij laminaat leggen is de beschikbare hoogte die je nodig hebt om onder de deuren en dorpels te blijven. Toch plaats je uw laminaat best nooit rechtstreeks op je dragende ondervloer en al zeker niet op een chape. De HDF platen van uw laminaat bevatten hout en kunnen reageren op een vochtige ondergrond. Om verrassingen te vermijden plaatst de laminaat legger altijd een vochtscherm. Meestal zijn dit vochtwerende rollen van polyetheen van één of twee millimeter dik. Hierop plaatst u dan een isolerende tussenvloer. Omdat laminaat nogal geluidsgevoelig is, kunt u best een isolatie kiezen die een goede demping biedt en die akoestisch isoleert. Op de markt heb je vele verschillende isolerende aanbiedingen en afhankelijk van uw laminaat zult u een meer kwalitatieve laminaat isolatie moeten gebruiken. Een isolerende tussenvloer van minimum drie mm heeft naast een geluiddempende functie ook nog thermische voordelen. De tussenvloer bestaat meestal uit platen of matten uit geperste houtvezels of softboards van polystyreen of polyethyleen. Op deze manier wordt het aangenaam om stil over uw laminaat te lopen en daarbij nog te besparen op uw energiefactuur. Overleg met uw laminaat legger welke isolatie het meest geschikt is voor uw laminaatvloer. Indien u gebruik maakt van vloerverwarming dan moet u naast de juiste laminaatsoort ook de daarbij passende ondervloer kiezen voor een optimale doorstroom van de warmte. Kies dus voor een juiste en goede ondervloer zo bent u zeker van een stabiele en comfortabele ondergrond. Vraag aan uw regionale laminaat leggers een vrijblijvend advies voor het leggen van een laminaat ondervloer.

Wat is het verschil tussen parket en laminaat?

Laminaat is, in tegenstelling tot parket, niet van hout gemaakt maar van kunststof. De laatste jaren heeft laminaat zich geperfectioneerd in het kopiëren van parket, zowel qua vorm als uitzicht en kun je amper het verschil tussen laminaat en parket opmerken. De warme voelbare gezelligheid van een parketvloer blijft natuurlijk niet te evenaren. Parket heeft een unieke en authentieke uitstraling en het past in alle interieurs. Maar het blijft een natuurproduct dat onderhevig is aan vochtigheid en temperatuurschommelingen. Parket vraagt dan ook een gedegen en zorgvuldig onderhoud. Laminaat is als materiaal eerder koud maar het heeft wel veel andere voordelen. Een laminaatvloer laat zich perfect onderhouden en is kras- en stootbestendig. Ook vet- of olievlekken zijn gemakkelijk te verwijderen dankzij de beschermende harslaag. En een laminaatvloer is ook aanzienlijk goedkoper dan een parketvloer. Alhoewel laminaat vaak gebruik maakt van parketimitaties, zijn uitvoeringen met een natuursteen of keramische look ook perfect mogelijk. En in tegenstelling tot parket leent laminaat zich beter als vloerbedekking voor keukens en in sommige gevallen ook voor badkamers. Parket heeft dan weer het voordeel dat het aanzienlijk geluidsvriendelijker is dan laminaat. Bij een laminaatvloer wordt de geluidsdemping alleen bekomen door de ondervloer isolatie terwijl het hout van het parket een betere geluidsabsorptie heeft tegenover het kunststof laminaat. Een laminaatvloer is harder en dus minder geluidsvriendelijk. Maar mits het plaatsen van een isolerende ondervloer kan uw vloerder hier een groot deel van de geluidshinder wegnemen. Indien u de voor- en nadelen van parket en laminaat wilt vergelijken, is het raadzaam om eerst het advies in te winnen van een specialist ter zake. Via offertesonline.be kunt u gratis een professionele parketteur uit de regio rond Sint-Gillis contacteren.

Hoe gaat een laminaat legger te werk?

1. Voorbereiding

Voor we laminaat leggen moeten we eerst zorgen voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Welke uw ondervloer ook is, een chape, een tegelvloer, een houten vloer, betonvloer of andere vloer, uw vloer moet vlak, droog en zuiver zijn. Bij een chape moet deze volledig droog en uitgehard zijn. Andere vloeren zoals bestaande oude vloeren mogen geen losse elementen bezitten of oneven restanten. Vervolgens zal de laminaat legger de hoogte voor uw vloerbedekking berekenen, inclusief de isolerende tussenvloer, zodat de vloer niet tegen deuren komt of boven de dorpels uitsteekt. Indien dit niet de noodzakelijke hoogte oplevert, zal een deel van de oude vloer eerst moeten verwijderd worden. Het is ook belangrijk om het laminaat te laten acclimatiseren. Het is aangeraden om de laminaat vloerbedekking enkele dagen te laten zweten in de verpakking op de plaats waar het laminaat dient geplaatst te worden. Op die manier kan het laminaat zich reeds aanpassen aan de aanwezige temperatuur. Bepaal ook al in welke richting u uw laminaat wilt laten plaatsen. Wanneer het laminaat leggen wordt uitgevoerd in de breedte dan zal de kamer breder en korter lijken terwijl een laminaat leggen in de lengte uw kamer langer en smaller zal doen lijken. Bespreek dit vooraf met uw laminaat legger zodat hij ook de ondervloer hiervoor kan voorbereiden. Een professionele laminaat legger zal ook alle noodzakelijke materialen zoals houten klos, laminaatsnijder, stootblok, afstandsblokjes, laminaatrozetten en andere hulpmiddelen meebrengen voor een perfecte uitvoering.

2. Tussenvloer leggen

Op de vlakke en zuivere ondergrond zal uw laminaat legger dan de tussenvloer aanbrengen. Eerst zal hij het vochtscherm plaatsen. Met deze vochtwerende folie wordt er voorkomen dat er opstijgend vocht kan doordringen naar boven, bijvoorbeeld als de chape nog niet volledig is verdampt. Bovenop het vochtscherm zal de laminaat legger dan de isolatieplaten leggen. Deze platen van geperste houtvezels, OSB, MDF of polystyreen dienen voor de isolatie. Een goede geluiddempende isolatie is onontbeerlijk voor het harde laminaat en soms wordt er nog een contactwerende bovenlaag toegevoegd. Maar u kunt ook kiezen voor een gecombineerde isolatie die zowel geluiddempende als thermische eigenschappen heeft. De laminaat legger zal de platen leggen in de dwarse richting van de laminaatrichting. Natuurlijk bepalen de dikte en de kwaliteit van de isolatieplaten de efficiëntie van uw tussenvloer. Een deskundige laminaat legger kan u hierbij met raad en daad adviseren.

3. Plaatsen laminaat

Omdat elk laminaat andere eigenschappen heeft, is het belangrijk om hiermee rekening te houden bij het laminaat leggen. Uw laminaat legger kan, afhankelijk van het laminaat type, het laminaat lijmen of aan elkaar klikken. Bij het lijmen worden de laminaatplanken aan elkaar gelijmd voor een beter hechting en wordt er gebruik gemaakt van spanners. Bij het kliklaminaat heb je het wentel- en kliksysteem dat vrij gemakkelijk kan verbonden worden of systemen waarbij je de planken in elkaar moet doen klikken met een hamer en stootblok. Aangezien een muur bij voorbaat nooit een loodrechte zekerheid biedt, zal de laminaat legger eerst een loodlijn trekken vanaf de ingang van de kamer. De eerste laminaatplank zal een volledige plank zijn waarvan de korte tand wordt afgezaagd. Deze plank wordt tegen de muur geplaatst maar de laminaat legger zal een uitzetvoeg voorzien door middel van afstandsblokjes. Om de volgende laminaatplanken niet te beschadigen, maakt de laminaat legger gebruik van een aanslagblokje en een hamer maar u kunt ook een stukje overschot van het laminaat gebruiken. Volgens het gekozen patroon en legmethode worden nu ook de andere laminaatplanken op maat gezaagd en gelegd. Ook op het einde van de vloerbedekking dienen er uitzetvoegen voorzien te worden om het laminaat ruimte te geven om uit te zetten. Rond deuren, drempels en buizen worden er speciale overgangsprofielen gebruikt om alles mooi weg te werken. Nadat het laminaat gelegd is, kunt u er direct op lopen. Als laatste worden dan de plinten geplaatst zodat alle uitzetvoegen worden bedekt. Een perfect gelegd laminaat heeft geen reliëfverschillen, geen openingen of onafgewerkte hoekjes of kantjes en sluit naadloos aan bij uw andere vloeren. Een professionele laminaatlegger zal met een grote precisie en vakkundigheid uw laminaat tot in de puntjes afleveren. Graag een offerte voor laminaat leggen? Contacteer hier één van de vele erkende laminaat leggers uit de omgeving van Sint-Gillis!

Op zoek naar een professionele laminaat legger uit Sint-Gillis om een vrijblijvende offerte te maken voor uw laminaat?
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor laminaat?

Hoe wordt de prijs voor laminaat bepaald?

Wanneer u laminaat laat leggen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw laminaatvloer, en anderzijds is er de arbeidskost van de laminaat legger(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele laminaat leggers uit de regio Sint-Gillis.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 15-30 per m².

Laminaat leggen

Soort laminaat werken
Gemiddelde prijs
Laminaat
€ 15 - € 50 per m²
PVC laminaat
€ 25 - € 50 per m²
Tussenvloer
€ 5 - € 20 per m²
Op zoek naar een professionele laminaat legger uit Sint-Gillis om de prijs voor uw laminaat te ontdekken?
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist
511 laminaat leggers rond Sint-Gillis!