Baeke Houtbewerking

Professionele keukenbouwer uit Merelbeke

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Keukenbouwer: Baeke Houtbewerking

Baeke Houtbewerking is een professionele keukenbouwer uit Merelbeke waar u terecht kan voor uw keuken op maat.
Adres
Oude Gaversesteenweg 70,
9820 Merelbeke
Telefoon
0477 57 43 90
E-mail
baeke.dewitte@skynet.be
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Baeke Houtbewerking

Bestaande keuken gedeeltelijk vervangen/uitbreiden
Bestaande keuken volledig vervangen
Meubels (op maat)
Nieuwe keuken plaatsen
Binnendeur(en)
Dressing
Dressing op maat
Inbouwkast
Inbouwkast op maat
Ingemaakte kast op maat
Badkamermeubel op maat
Boekenkast op maat
Buffetkast op maat
Dressoir op maat
Halkast op maat
Kast op maat
Kledingkast op maat
Schuifdeurkast op maat
Wandkast op maat
Ander meubel op maat
Meubel op maat
TV kast op maat
Vestiairekast
Vestiairekast op maat
Alle 24 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw keuken op maat?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle keukenbouwers in de regio rond Merelbeke. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van keukenbouwers uit de regio Merelbeke en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor keukens op maat regio Merelbeke

Soort werken: Bestaande keuken volledig vervangen

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

De bestaande keuken is aan vervanging toe. Breedte 4 m. 1 kolomkast, bovenkasten en onderkasten. Waarschijnlijk dient de afvoer te worden vernieuwd.
Offerteaanvraag uit Merelbeke

Soort werken: Nieuwe keuken plaatsen

Start werken: Binnen het jaar

Projectbeschrijving:

Keuken vernieuwen.
Offerteaanvraag uit Oeselgem

Zoekt u een andere keukenbouwer in de regio rond Merelbeke?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw keuken op maat

  U wilt een keuken op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw keuken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare keukenbouwer die actief is in de regio rond Merelbeke, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele keukenbouwers uit de regio rond Merelbeke verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele keukenbouwers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Merelbeke. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Merelbeke en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Merelbeke. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Merelbeke.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Merelbeke. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte keukenbouwer in de buurt van Merelbeke

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval keukenbouwer, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw keuken op maat wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw keuken op maat garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele keukenbouwers uit de regio Merelbeke. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Keuken op maat Merelbeke: uw keuken professioneel laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw keuken op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde keukenbouwers uit de omgeving van Merelbeke u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw keuken op maat snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele keukenbouwers uit de omgeving van Merelbeke... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte keukenbouwer uit Merelbeke door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
277 keukenbouwers rond Merelbeke!

Vergelijk offertes voor uw Keuken op maat

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...