Keuken op maat - regio Bertem

Bereik tot 208 keukenbouwers rond Bertem.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
Vraag uw offertes aan

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw keuken op maat

  U wilt een keuken op maat laten maken, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw keuken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare keukenbouwer die actief is in de regio rond Bertem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele keukenbouwers uit de regio rond Bertem verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele keukenbouwers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
1595
Keukenbouwers
4
Opdrachten
per maand
5
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor keukens op maat regio Bertem

Soort werken: Bestaande keuken volledig vervangen

Start werken: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

We willen graag een wit matte keuken. Indien mogelijk graag granieten tablet recupereren.
We kunnen plannen en afmetingen bezorgen.
Arrow
Offerteaanvraag uit Hoegaarden

Soort werken: Nieuwe keuken plaatsen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Plaatsing in onderaanneming van IKEA keuken.
Arrow
Offerteaanvraag uit Sint katelijne waver

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Bertem. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Bertem en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Bertem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Bertem.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Bertem. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke keukenbouwer in de regio Bertem?

Vind een geschikte keukenbouwer in de buurt van Bertem

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval keukenbouwer, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw keuken op maat wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw keuken op maat garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele keukenbouwers uit de regio Bertem. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Keuken op maat Bertem: uw keuken professioneel laten maken!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw keuken op maat éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde keukenbouwers uit de omgeving van Bertem u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw keuken op maat snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele keukenbouwers uit de omgeving van Bertem... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte keukenbouwer uit Bertem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Bij het kiezen van een nieuwe keuken moet u vaak de moeilijke keuze maken tussen een voordeligere standaard keuken, waar u gebonden bent aan vaste afmetingen, of een duurdere keuken op maat zonder beperkingen. Toch is een keuze voor een keuken op maat op vele vlakken de beste keuze. De belangrijkste daarvan is dat u werkelijk uw droomkeuken kunt laten verwezenlijken zonder dat u gebonden bent aan afmetingen, materiaal, toestellen of andere externe factoren. Met een keuken op maat bouwt de keukenbouwer uw keuken zoals u het wilt: een keuken met een keukeneiland of een volledig open keuken, een moderne of een landelijke keuken, keukenkasten uit massief hout of keukenkasten uit melamine of een vaste of zwevende dampkap, u heeft hierin de vrijheid om alle elementen zelf te bepalen en ze met de keukenbouwer uit te werken. Met een keuken op maat bouwt u uw keuken in en rond de beschikbare ruimtes en kunt u uw keukenkasten optimaal laten doorlopen van de grond tot aan het plafond. Op die manier creëert u zeer veel bergruimte waardoor u een moderne en ordelijke keuken krijgt. Ook kunt u uw keuken op maat een artistieke meerwaarde geven door het design aan te passen aan het interieur van de living en eetkamer of door het aanbrengen van enkel eyecatchers zoals een kunstzinnige keuken spatwand, een granieten keuken werkblad of enkele verborgen drukkasten. En in tegenstelling tot een standaard keuken kunt u uw afwerking bij een keuken op maat ook volledig kiezen dankzij de talloze mogelijkheden op het vlak van materialen en kleuren. Met een keuken op maat heeft u geen beperkingen voor uw toestellen en bent u niet gebonden aan bepaalde vaste maten en merken. De professionele keukenbouwer zal ook rekening houden met de details bij de afwerking en de nodige aandacht besteden aan verlichting, stopcontacten, keukenkranen, laden indelingen, ingebouwde friteuses of aan de verstelbare dampkappen. De keukenbouwer zal uw ideeën op papier zetten en ze samen met u uitwerken tot in het kleinste detail aan de hand van uw beschikbare budget. Met een keuken op maat heeft u de beste benadering van hoe een droomkeuken er moet uitzien. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend enkele regionele keukenbouwers uit de omgeving van Bertem contacteren voor adviezen en offertes!

Welke stijlen zijn populair voor keukens?

De technologische vooruitgang gecombineerd met een strakke vormgeving maakt dat een moderne keuken op maat tegenwoordig hot en trendy is. Maar een moderne keuken op maat heeft vele gezichten. De keuken kan zeer strak en minimalistisch zijn maar het kan ook een design keuken op maat zijn met keukenkasten in hoogglans afwerking. Of wat dacht u van een volledige artistieke zwarte keuken op maat. Maar ook tijdloze keukens en landelijke keukens staan hun mannetje door natuurlijke nostalgische materialen te laten samenvloeien met de modernste toestellen. Ook een volledige houten keuken op maat of een open luxe keuken op maat met hoogwaardige afwerkingen en keukenapparatuur kunnen door een professionele keukenbouwer vakkundig worden vervaardigd. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken die zich weergeven in het totaalconcept en die gaan van het type keukenkast tot het model van keukenkraan. Neem hier contact op met enkele erkende keukenbouwers uit de regio Bertem en ontdek de oneindige mogelijkheden van de verschillende keukens op maat!

Moderne keuken
Landelijke keuken
Luxe keuken
Zwarte keuken

Keukenkasten: wat zijn de mogelijke materialen?

Keukenkasten in MDF

Keukenkasten in MDF

De goedkoopste materiaalsoort om uw keukenkasten op maat te laten maken is MDF. MDF zijn gedroogde houtvezels die door middel van hars geperst en verbonden worden. Het voordeel MDF, naast de prijs, is dat het zeer goed te bewerken is en dat het in allerlei vormen kan gefreesd worden. MDF heeft een goede stabiliteit en door de fijne vezelstructuur versplintert het niet. Keukenkasten op maat met MDF panelen zijn zeer gemakkelijk te schilderen en vooral MDF keukenkasten met een lakdraagfolie lenen zich uitstekend om afgewerkt te worden met hoogglans of zijdeglans. MDF kan zowel in een moderne keuken of in een open landelijke keuken toegepast worden. Het nadeel van MDF is dat de planken onder hoog gewicht na verloop van tijd kunnen gaan doorhangen, bijvoorbeeld bij planken van een keukenkast met veel servies of kookpotten. Soms kunt u MDF ook combineren met massief hout of melamine. Meer informatie over keukenkasten in MDF kunt u hier vinden bij enkele regionale keukenbouwers.

Keukenkasten in laminaat

Keukenkasten in laminaat

Bij laminaat denken we in de eerste plaats aan vloeren met een laminaat vloer als alternatief voor een parket vloer. Maar ook bij keukens wordt er gebruik gemaakt van laminaat voor het vervaardigen en het afwerken van keukenkasten. Het gelamineerd hout voor keukens bevat verschillende houtsoorten zoals Grenen, Meranti, Douglas, Ceder of Lariks. Bovendien is het laminaat als kunststof goed bestand tegen brand en vocht omdat de buitenlaag wordt voorzien van een isolerende laag. Doordat laminaat ook bij buitenconstructies wordt toegepast is het dus ook geschikt voor keukens. Laminaat lijkt qua uiterlijk op massief hout en het heeft ook goede constructieve draageigenschappen. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en uw keuken op maat kan een perfecte nabootsing zijn van een massief houten keuken. Bovendien is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk omdat het vuil niet kan doordringen. Het nadeel van laminaat is dat het iets gevoeliger is voor krassen. Toch is laminaat een zeer goede en voordelige keuze voor keukens op maat. Laat u overtuigen over de mogelijkheden van laminaat en vraag enkele offertes bij één van uw regionale keukenbouwers!

Keukenkasten in melamine

Keukenkasten in melamine

Melamine is een basisgrondstof die wordt gebruikt bij melaminehars of melamine coatings. Bij keukens op maat worden de deurpanelen, de wandafwerkingen van de vaste keukenkasten en de kasten van het keukeneiland met melamine bekleed. Net als laminaat is melamine een kunststoflaag die met hars wordt geperst op een MDF of spaanplaat. De dikte van melamine is dunner dan laminaat maar qua afwerking en uitzicht zien ze er eigenlijk exact hetzelfde uit. Melamine wordt zeer veel gebruikt bij hoogglanskeukens en moderne keukens vanwege de grote toepassingsmogelijkheden op het gebied van kleur en gladheid. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en het heeft een zeer moderne en trendy look. Bij een beperkt budget kan de keukenbouwer een keuken op maat maken met MDF materiaal voor de binnenruimte en met melamine voor de buitenafwerking. Melamine deuren kunnen zowel als draaideuren, push deuren of schuifdeuren op maat gemaakt worden naargelang de keuzes die u heeft bepaald bij het ontwerpen van uw keuken op maat. U kunt hier gratis enkele van de keukenbouwers in de regio rond Bertem contacteren voor meer informatie.

Keukenkasten in massief hout

Keukenkasten in massief hout

Met massief houten keuken kiest u voor de duurste oplossing maar tevens voor een tijdloze en duurzame oplossing voor uw keuken op maat. De meest gebruikte houtsoort bij keukenkasten op maat is eik in al zijn vormen en kleuren. Maar ook beuk, noten, olmen, teak of hardhout kunnen gebruikt worden door de keukenbouwer bij het vervaardigen van uw landelijke keuken of moderne keuken. Massief hout kan, naargelang uw wensen, geolied, gebeitst of geborsteld worden om een meer specifieker effect weer te geven. Een ander voordeel van massief hout is dat u niet gebonden bent aan diktes of bewerkingen zodat u ook allerhande reliëfmotieven kan verwerken in uw keuken of keukenkasten op maat. Met massief hout wordt er nauwgezet gekozen voor de mooiste stukken hout van de boom en deze zuivere materialen stralen dan ook klasse uit. De meeste professionele keukenbouwers werken bewust met massief hout dat gewonnen wordt uit duurzaam bosbeheer. Stel gerust uw vraag naar meer informatie of naar een offerte aan de lokale keukenbouwers uit Bertem!

Op zoek naar een professionele keukenbouwer uit Bertem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw keukenkasten?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Keukenblad: wat zijn de populairste materialen?

Laminaat keukenblad

Laminaat keukenblad

Geheel in overeenstemming met uw keukenkasten kunnen de toplaag van uw keukeneiland en het keuken werkblad afgewerkt worden met laminaat. Het laminaat is sterk en zeer goed onderhoudbaar en dankzij de beschermende coating over de toplaag is het laminaat goed bestand tegen vocht en vuil. Laminaat is ook vrij goedkoop als materiaal maar het nadeel is dat het iets gevoeliger is voor krassen en voor hete potten en pannen. Laminaat kan wel met een volkern werkblad uitgevoerd worden waarbij er meerdere lagen laminaat boven elkaar worden aangebracht. Vele erkende keukenbouwers uit de regio Bertem bieden een breed gamma aan keukenbladen uit laminaat aan en u kunt hen hiervoor gratis contacteren.

Keramisch keukenblad

Keramisch keukenblad

Keukens met een keramisch keukenblad ogen modern en strak. Een keramisch keuken werkblad is kras- en hittebestendig en omdat keramiek een volledig gesloten oppervlak heeft, kunnen er geen vloeistoffen, zoals zuren en chemische producten, intrekken. Een keramisch keukenblad heeft dus zeer veel voordelen. Het enige nadeel is dat er geen grote druk op mag uitgeoefend worden. Zo mag u nooit op een keramisch werkblad gaan staan of er zware voorwerpen op laten vallen. Een keramisch keukenblad kan zowel in een glanzende of matte uitvoering door de keukenbouwer geleverd worden.

Granieten keukenblad

Granieten keukenblad

Graniet is de meest gebruiksvriendelijke natuursteen en veel beter geschikt voor uw keukenblad dan een blauwe hardsteen of marmer. Een granieten werkblad geeft uw keuken een unieke uitstraling doordat het keukenblad gepolijst of verzoet is waardoor de karakteristieke kleuren en tekeningen goed tot uiting komen. Een open keuken met een granieten werkblad staat garant voor een oerdegelijke kwaliteit. Het granieten werkblad wordt door de keukenbouwer op maat gezaagd en het kan met alle niet agressieve schoonmaakmiddelen zeer goed gereinigd worden. Het nadeel van een granieten keukenblad is dat het duurder is dan de andere keuken werkbladen.

Composiet keukenblad

Composiet keukenblad

Een keukenblad uit composiet is bestand tegen de meeste externe invloeden. Composiet wordt vervaardigd uit kwarts en hars en het wordt samengeperst tot geharde platen waardoor deze een kristal uitstraling krijgen. Een keuken werkblad uit composiet is dan ook een topper in uw moderne keuken, landelijke keuken of open keuken. Het keukenblad is krasbestendig en is niet gevoelig voor vlekken of vloeistoffen. Het volstaat om het werkblad van uw keuken te reinigen met warm water en een schoonmaakmiddel. De prijs van een composiet keukenblad valt mee maar de kleur, de dikte en het bijkomend zaagwerk kunnen hun invloed hebben op de prijs.

Op zoek naar een professionele keukenbouwer uit Bertem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw keukenblad?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Keuken op maat: kies zelf elk element van uw keuken

Keukeneiland

Keukeneiland

Bij open en moderne keukens is het keukeneiland het centrale punt van het sociaal contact. Rond het keukeneiland of kookeiland is er vaak de eerste interactie tussen familie en vrienden bij een glaasje en een hapje. Keukeneilanden zijn niet alleen trendy en handig maar ze hebben ook meerdere invullingen en uitvoeringen. Een keukeneiland kan louter een alleenstaand kookeiland zijn, het kan een kookeiland met zitgedeelte zijn, een spoeleiland met werkblad en ingebouwde schuifladen of een design kookeiland met glaselementen zijn met een zwevende uitrekbare dampkap. De mogelijkheden van een keukeneiland zijn zeer variabel en functioneel. Vraag uw regionale keukenbouwer naar de vele mooie voorbeelden en laat u inspireren.

Keukenkasten

Keukenkasten

Bij een keuken op maat vormen de keukenkasten het belangrijkste onderdeel van uw keuken. Afhankelijk van uw budget en wensen kun u uw keukenkasten door de keukenbouwer laten maken in MDF, laminaat, melamine of massief hout. Hoe hoger de kwaliteit van het materiaal, hoe hoger de duurzaamheid van uw keukenkasten zal zijn. De afwerking van een keukenkast kan landelijk, klassiek of modern worden uitgevoerd. Melamine met een hoogglans afwerking wordt vaak gebruikt bij moderne keukens of bij strakke zwarte of witte design keukens. Bij landelijke en klassieke keukenkasten is een natuurlijke en robuuste uitstraling dan weer essentieel. Ook de handgrepen, in composiet, hout inox, RVS of ijzer, vormen een belangrijk onderdeel van uw keukenkasten en ze kunnen zichtbaar of onzichtbaar ingewerkt worden in de keukenkasten. Bij een keuken op maat worden de keukenkasten ook op maat gemaakt in overeenstemming met de keukentoestellen zodat ze één harmonieus geheel vormen.

Keukenblad

Keukenblad

Of u nu kiest voor een keukenblad in een kookeiland of voor een keukenblad in een wandkeuken, een keukenblad moet in de eerste plaatst functioneel en sterk zijn. Op een keukenblad worden oneindig veel handelingen uitgevoerd en een goede keukenblad keuze is dan ook zeer belangrijk. Naast het esthetische speelt ook de kras- en hittebestendigheid, het onderhoud van het werkblad en de vocht- en zuurbestendigheid een rol. Laat u dus goed informeren door enkele erkende keukenbouwers voor u de keuze maakt tussen een laminaat, composiet, inox, keramisch, RVS of granieten keukenblad. Allemaal hebben ze meerdere voor- en nadelen maar een goed keukenblad is toch van onschatbare waarde bij een mooie keuken op maat.

Kookplaat

Kookplaat

De keuze voor een kookplaat hangt meestal samen met de stijl van uw keuken op maat. Moderne keukens zullen sneller kiezen voor elektrische kookplaten of voor een kookplaat met inductie. Maar dit is geen vaste regel en vaak wordt en juist bewust gekozen voor alternatieve kookplaten om het contrast te benadrukken of gewoon om praktische redenen. Bij vele keukens wordt een kookplaat op gas nog steeds gewaardeerd omdat vele mensen houden van echte vlammen. Bij landelijke keukens vindt u ook stalen kookplaten op gas met vijf of zes vuurbekkens terug in het gamma terwijl de andere kookplaten dit minder aanbieden. De meeste materialen voor kookplaten zijn RVS, keramiek en glaskeramiek. Een kookplaat kan worden ingebouwd in een keukeneiland of in het werkblad van de wandkeuken Soms is de kookplaat ook een onderdeel van een combi kookfornuis met een onderliggende oven.

Keukentoestellen

Keukentoestellen

Het grote voordeel van een keuken op maat is dat u ook met uw keukentoestellen alle vrijheid heeft. U hoeft geen rekening te houden met bepaalde afmetingen van de keukentoestellen waardoor u geen keuzebelemmeringen heeft. Met een keuken op maat bepaalt u ook volledig zelf waar en hoe de keukentoestellen moeten ingebouwd worden. Strak en symmetrisch, open of ingewerkt, centraal of gedecentraliseerd, de keuzemogelijkheden voor uw keukentoestellen zijn zeer ruim. Met keukens op maat kunt u zeer ver gaan in het integreren van uw keukentoestellen. Zo behoren ingebouwde warmhoudlades, koffiemachines, dampkappen, friteuses, wijnkasten of stoomovens perfect tot de mogelijkheden. Zelfs een ingebouwd televisietoestel vormt voor uw keukenbouwer geen probleem.

Dampkap

Dampkap

Zowel bij een open keuken of een gesloten keuken op maat hoort een goed functioneerde dampkap. Een dampkap voorkomt condensvocht in uw woning en het neemt ook de storende geurdampen grotendeels weg uit uw keuken. Een degelijke dampkap vereist een zeer goede ventilatie en spijtig genoeg is dit niet bij alle keukens altijd aanwezig. Met een keuken op maat wordt er door de keukenbouwer veel aandacht besteed aan de dampkap. Ongeacht de materiaalkeuze moet een dampkap een goede rechtstreekse afzuigwerking kunnen verzekeren en moet ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Tegenwoordig bestaan er vele design dampkappen die ingebouwd, uitspringend of zwevend kunnen geplaatst worden. Vraag naar enkele voorbeelden bij uw lokale keukenbouwer.

Spatwand

Spatwand

Bij een keukenblad of een kookplaat hoort een goede spatwand en het voordeel van een keuken op maat is dat we ook onze spatwand kunnen opsmukken met artistieke of modieuze motieven en kleuren. Bij landelijke keukens kunt u uw spatwand laten afwerken met natuurtegels, keramische tegels of mozaïektegels of kunt u gaan voor een spatwand van graniet of marmer. Bij moderne keukens worden composiet, inox, bewerkt aluminium, tegels en gekleurd glas vaak gebruikt en wordt er soms ook gekozen voor een opvallende keuze zoals een foto achtergrond op de spatwand of een volledige zwarte spatwand. Bij een keuken op maat is er veel mogelijk maar voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een functionele en bovendien esthetische spatwand kunt u zich best eerst even laten adviseren bij enkele regionale keukenbouwers.

Keukenkraan

Keukenkraan

Meestal is een keukenkraan niet direct aan de orde bij het ontwerpen van de keuken maar toch kan een goede multifunctionele keukenkraam een slok op de borrel schelen. Een keukenkraan kan een éénhendelmengkraan zijn, een tweegreepsmengkraan zijn of een éénhendel of tweegreepsmengkraan zijn met een flexkoud, warm en kokend water draaibedieningsknop. Een keukenkraan kan ook een uitrekbare flexidarm hebben en/of een kinderveilige dubbele druk-draaiknop hebben. Er bestaan zeer vele mooie design keukenkranen met een chroome, RVS, keramiek, mat zwart of vergulde afwerking. Naast de keukenkraan kan er ook een ingebouwde handzeepkraan voorzien worden in dezelfde stijl. Natuurlijk zal een keukenkraan harmonieus moeten passen bij uw spoelbak(ken). Bij een landelijke spoelbak uit natuursteen hoort een al even rustieke en mooi afgewerkte keukenkraan die al dan niet beschikt over de retro draaiknoppen met de authentieke keramische dopjes koud en warm.

Design elementen

Design elementen

U kunt uw keuken op maat laten voorzien van extra design elementen of bijkomende ontwerpen die uw keuken een nog meer klasvolle uitstraling geven. Zo kunt u in uw strak keukeneiland een houten bar laten verwerken of kunt u uw keukeneiland voorzien van een geïntegreerde eettafel. De keukenbouwer kan één of meerdere uitsparingen voorzien in uw keukenkasten waarin u artistieke voorwerpen of foto’s kunt plaatsen die uw keuken persoonlijk en kleurrijk maken. Een ingebouwde zichtbare wijnkast of zwevende kasten op verschillende niveau’s, een lavazwarte keuken met mat glas elementen of een industriële keuken met betonlook en een robuuste brede klassieke schouw? Alles is mogelijk met een keuken op maat en uw keukenbouwer zal met veel vakkundigheid uw plannen uittekenen en verwezenlijken. Voor meer informatie kunt u hier terecht bij onze vele professionele keukenbouwers uit de regio Bertem!

Op zoek naar een professionele keukenbouwer uit Bertem om een vrijblijvende offerte te maken voor uw keuken op maat?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een keuken op maat?

Hoe wordt de prijs voor keuken op maat bepaald?

Wanneer u uw keuken op maat laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen/toestellen die gebruikt zullen worden voor uw keuken op maat, en anderzijds is er de arbeidskost van de keukenbouwer(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele keukenbouwers uit de regio Bertem.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Keuken op maat

Type keuken
Gemiddelde prijs
Keuken op maat in MDF
vanaf € 10000
Keuken op maat in laminaat
vanaf € 11500
Keuken op maat in melamine
vanaf € 12000
Keuken op maat in massief hout
vanaf € 15000
Granieten werkblad
vanaf € 1400
Laminaat werkblad
vanaf € 800
Keramisch werkblad
vanaf € 1500
Composiet werkblad
vanaf € 1400
Op zoek naar een professionele keukenbouwer uit Bertem om de prijs voor uw keuken op maat te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
208 keukenbouwers rond Bertem!