Garagepoorten Ingelmunster

Bereik tot 75 installateurs rond Ingelmunster.

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw garagepoort

  U wilt een garagepoort laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw poort? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare garagepoort installateur die actief is in de regio rond Ingelmunster, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit de regio rond Ingelmunster verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele installateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
498
Installateurs
67
Opdrachten
per maand
147
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor garagepoorten regio Ingelmunster

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Metaal

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Start werken: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

Vernieuwing bestaande poort.
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit Harelbeke

Soort garagepoort: Sectionale poort

Materiaalkeuze: Nog geen idee

Automatisatie: Elektrische garagepoort met afstandsbediening

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

We zijn eigenaar van een nieuwe woning waarvan we de garagepoort willen vernieuwen.

Onze wens is een garagepoort met deur in verwerkt.

Hartelijk dank
Arrow
Offerteaanvraag uit Zonnebeke

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Ingelmunster. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Ingelmunster en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Ingelmunster. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Ingelmunster.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Ingelmunster. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke garagepoort installateur in de regio Ingelmunster?

Vind een geschikte garagepoort installateur in de buurt van Ingelmunster

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval garagepoort installateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw garagepoort wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw garagepoort garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de regio Ingelmunster. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Garagepoorten Ingelmunster: uw poort professioneel laten plaatsen!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw garagepoort éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Ingelmunster u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw garagepoort snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele garagepoort installateurs uit de omgeving van Ingelmunster... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte installateur uit Ingelmunster door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Garagepoorten

Parkeren voor de eigen deur blijft voor vele mensen die niet over een garage beschikken een grote bekommernis. Logisch dat, met de huidige bouwexpansies en het alsmaar drukker wordende verkeer, het bezit van een garage een echte verademing kan zijn. Naast het feit dat een garage bij de woning een niet te versmaden luxe is, vormt een garage ook een veilige bergplaats voor uw wagens en fietsen. Maar in vele gevallen worden garages ook gebruikt als opbergruimte voor kuismateriaal, wasmachines, gereedschap of ander materiaal. Een goede keuze voor een garagepoort hangt dan ook af van verschillende factoren zoals de beschikbare ruimte, het gebruiksgemak, het materiaal, de duurzaamheid en de functionaliteit. Ze kunnen de keuze voor garagepoorten dan ook sterk beïnvloeden. Natuurlijk speelt de woningstijl ook een belangrijke rol en garagepoorten zullen gekozen worden aan de hand van de woningstijl die klassiek, landelijk, mediterraans of modern kan zijn. De keuze aan garagepoorten is dan ook divers van draaipoorten met dubbele deuren, kantelpoorten, schuifpoorten, houten poorten, aluminium poorten, sectionale poorten, rolpoorten, elektrische poorten tot garagepoorten met een loopdeur. Elke garagepoort heeft voordelen: de ene poort zal gemakkelijker geïnstalleerd kunnen worden door de garagepoort installateur, met schuifpoorten en sectionale poorten bespaar je ruimte en met een houten poort heeft uw garage een klasvolle natuurlijke look. Bijkomend is het prijskaartje van een garagepoort ook belangrijk en er zijn dan ook grote prijsverschillen. Een keuze voor een automatische garagepoort zal duurder zijn dan een manuele garagepoort. En ook de grootte van de garagepoort en het soort materiaal waarvan ze gemaakt is, zullen de prijs mee bepalen. Het loont dan ook de moeite om u vooraf goed te laten informeren door enkele professionele garagepoorten installateurs. Ze kunnen u een goed idee geven over de verschillende mogelijkheden voor uw garagepoort en hoeveel deze mogelijkheden u zullen kosten. Via offertesonline.be kunt u vrijblijvend de garagepoort installateurs uit de regio Ingelmunster contacteren voor meer inlichtingen, vragen en offertes! Ze zullen u graag verder helpen!

Mogelijke soorten garagepoorten

Draaipoorten voor uw garage

Draaipoorten

Draaipoorten of vleugelpoorten vindt u nog vaak terug bij klassieke, pastorij en landelijke woningen. Deze garagepoorten stralen robuustheid uit en meestal zijn ze vervaardigd uit Europees of tropisch hardhout of uit een dubbelwandige stalen sandwich constructie met een hardschuim isolatie. Doordat de twee garagedeuren naar buiten openen heeft u de ganse ruimte van uw garage ter beschikking en hoeft u geen rekening te houden met vast gemonteerde rails of garagepoorten die met een kantel- of schuifsysteem een deel van de garage in beslag nemen. Een garagepoort met draaipoorten geeft een goede isolatie en als het niet hoeft om met de wagen binnen te rijden dan volstaat het om slechts één deur te openen. Een bijkomend voordeel van een garagepoort met draaipoorten is dat je ze optimaal kunt beveiligen tegen inbraken, iets wat bij sommige andere garagepoorten niet altijd het geval is. De garagepoorten kunnen ook automatisch door de installateur gemonteerd worden waarbij elke deur wordt aangedreven door een aparte motor. Zowel de houten poorten als de stalen poorten kunnen op maat gemaakt worden. Voor meer informatie over draaipoorten kunt u op deze pagina terecht door één van onze vele garagepoort installateurs uit de regio Ingelmunster te contacteren!

Kantelpoorten voor uw garage

Kantelpoorten

Kantelpoorten zijn nog steeds populair en ze zijn ook de goedkoopste oplossing. De meeste kantelpoorten hebben een stalen afwerking maar ook houten poorten of aluminium poorten kunnen dienen als kantelpoort. Bij een kantelpoort bestaat de garagepoort uit één kantelbare poort die naar binnen of naar buiten kan geopend worden. Bij de naar buiten openende kantelpoort zal de poort dus een stuk naar buiten uitdraaien en via verticale spiraalveren zal de kantelpoort horizontaal tegen het plafond worden geschoven. Bij een naar binnen openende kantelpoort zal de garagepoort niet naar buiten uitsteken maar zal ze via torsieveren schuin naar achter worden geopend. Bij deze kantelpoort heb je wel meer ruimte nodig in uw garage om de poort te kunnen openen omdat de beweging van de garagepoort voornamelijk in de garage plaatsvindt. Het voordeel van kantelpoorten is dat deze garagepoorten goedkoper zijn omdat ze uit één stuk gemaakt worden. Kantelpoorten kunnen ook voorzien worden van een loopdeur en kunnen ook inbraakwerend door de garagepoort installateur geleverd worden. Op het gebied van afwerking heeft u vele mogelijkheden qua kleuren en vormgeving en kunt u de stalen platen met een zonbestendige folie laten bekleden. Kantelpoorten hebben weinig onderhoud nodig, alleen de houten poorten vragen een meer regelmatig onderhoud. Natuurlijk kunnen deze kantelpoorten ook als automatische poorten geïnstalleerd worden met een poortopener. Het grootste nadeel van de kantelpoorten is dat ze meer ruimte vragen om de garagepoort te openen. Voor enkele vrijblijvende offertes voor kantelpoorten verwijzen we u graag door naar de vele erkende garagepoort installateurs uit de omgeving van Ingelmunster!

Meer info over kantelpoorten
Schuifpoorten voor uw garage

Schuifpoorten

Schuifpoorten zijn een ideale oplossing wanneer u uw garage optimaal wilt benutten. Om een vlotte beweging te garanderen zijn schuifpoorten bijna altijd sectionale poorten met scharnierpanelen waardoor er geen ruimteverlies is. Maar meestal spreken we van sectionale poorten als de garagepoort verticaal opengaat en van schuifpoorten als de garagepoort zijdelings opengaat. Een schuifpoort zal dus links of rechts openen door middel van aluminium rails met een looprolsysteem waardoor de schuifpoort langs één van de twee zijmuren in uw garage zal schuiven. Ook kan een loopdeur perfect in uw schuifpoort geïntegreerd worden zodat u niet steeds de volledige schuifpoort hoeft te openen. Schuifpoorten zullen meestal automatisch poorten zijn die met een afstandsbediening geopend kunnen worden. De sectionale schuifpoorten bevatten ook optionele anti-inbraak systemen en kunnen extra beveiligd worden met een vergrendelmagneet. Schuifpoorten kunnen zowel als houten poorten of als staalplaat poorten door uw garagepoort installateur geleverd worden. Naast de loopdeuren kan de garagepoort installateur ook ramen in de panelen plaatsen voor een natuurlijke lichtinval. Voor schuifpoorten is een minimale breedte van anderhalve meter vereist en de schuifpoorten kunnen tot een maximale breedte van zes meter geïnstalleerd worden door de garagepoort installateur. Interesse in een schuifpoort? Neem hier gratis contact op met enkele van de professionele garagepoort installateurs uit Ingelmunster voor een offerte!

Sectionale poorten voor uw garage

Sectionale garagepoorten

Sectionale poorten zijn garagepoorten die bestaan uit gescharnierde panelen die verticaal naar boven in de garage worden geschoven. In tegenstelling tot kantelpoorten nemen sectionale poorten geen extra ruimte van uw garage weg en behoudt u alle plaats voor en achter de garagepoort. De lamellen van de sectionale poort zijn meestal van samengestelde geïsoleerde staalplaten gemaakt of van hardhouten lamellen. Omdat houten poorten meer onderhoud vragen, bestaan er ook stalen sectionale poorten met een hout look. Omdat de panelen van een sectionale poort voorzien zijn van dubbelwandige staalplaten met daartussen een hardschuim isolatielaag, bieden ze een zeer goede isolatie aan voor uw garage. De meeste sectionale poorten hebben ook een vingerklembeveiliging zodat u niet met uw vingers tussen de lamellen kunt vastzitten en ze bieden ook een uitstekende inbraakbeveiliging. Sectionale poorten worden geleverd als automatische poorten met een digitale afstandsbediening of een afstandsbediening met codeklavier. Optioneel kunnen er ook licht timers en bewegingssensoren gekoppeld worden aan de sectionale poort. U kunt deze bijkomende opties voor uw garagepoort bespreken met uw professionele garagepoort installateur. Met een sectionale poort kiest u zonder twijfel voor een veilige, functionele en esthetische garagepoort die uw woning een mooie meerwaarde biedt. Vraag vrijblijvend naar enkele offertes bij de vele erkende garagepoort installateurs uit Ingelmunster! Ze zullen u graag van antwoord dienen.

Meer info over sectionale garagepoorten
Rolpoorten voor uw garage

Rolpoorten

Naast de draaipoorten, sectionale poorten, kantelpoorten en schuifpoorten kunt u voor uw garagepoort ook opteren voor een rolpoort. Rolpoorten worden vaak gebruikt voor grotere toegangen en u kunt het systeem best vergelijken met het rolluiksysteem van ramen. Een rolpoort bestaat uit dunne aluminium lamellen die naar boven worden opgerold rond een as. Deze as bevindt zich in een kast boven de garagepoort en via aluminium geleiders wordt de rolpoort opgetrokken of neergelaten. De rolpoort wordt aangedreven door een elektrische motor die zich bovenaan in de geleidingskast bevindt. Van alle garagepoorten nemen rolpoorten het minste plaats in en verliest u geen nuttige ruimtes boven of aan de zijkant zoals bij sectionale poorten, schuifpoorten of kantelpoorten. Uw garagepoort installateur zorgt voor perfecte ophanging en plaatsing van uw automatische rolpoort. Via de afstandsbediening kunt u de rolpoort bedienen en daarnaast kunt u ook nog wandschakelaars laten plaatsen aan de binnenzijde van uw garage voor een manuele bediening. De aluminium lamellen zijn opgevuld met polyurethaan schuim en bieden uw garagepoort een goede thermische isolatie. Ook op het vlak van inbraakbeveiliging kunnen rolpoorten opgewaardeerd worden door een ophefbeveiliging en door het gebruik van zwaardere lamellen. Voor verdere inlichtingen kunt u gratis terecht bij enkele van uw lokale garagepoort installateurs uit uw buurt. Ze zullen u graag voorzien van advies en richtprijzen!

Loopdeuren voor uw garage

Loopdeuren

De meeste garagepoorten kunnen voorzien worden met een ingebouwde loopdeur. Alleen bij rolpoorten is een loopdeur uitgesloten maar bij sectionale poorten, draaipoorten, schuifpoorten en kantelpoorten kan de garagepoort installateur een loopdeur perfect inpassen. Een loopdeur in uw garagepoort biedt dan ook goede voordelen. U kunt uw garage zeer gemakkelijk in- en uittreden, u bespaart energie en u heeft een tweede vlotte toegang tot uw woning. Een loopdeur bezit dezelfde kwalitatieve eigenschappen als de garagepoort zelf en ze kan nog eens afzonderlijk beveiligd worden en voorzien worden van een veiligheidsslot. Uiteraard zult u voor een loopdeur in uw garagepoort een meerprijs betalen maar het zal u achteraf veel plezier opleveren. Vraag hier vrijblijvende naar enkele offertes voor garagepoorten met een loopdeur aan één van de ervaren garagepoort installateurs uit de regio Ingelmunster!

Automatische garagepoorten

Automatische garagepoorten

De meeste moderne garagepoorten zijn tegenwoordig geautomatiseerd. Of het nu een rolpoort, sectionale poort, draaipoort, schuifpoort of kantelpoort is, automatische poorten maken het leven gemakkelijk en aangenaam. De automatische poorten worden voorzien van een elektromechanische of een elektrohydraulische motor. De sterkte van de motor hangt af van uw type garagepoort: een stalen garagepoort zal een sterkere motoraandrijving vragen dan een aluminium of kunststof garagepoort. Voor de bediening van een automatische poort bestaan er verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze tussen wandschakelaars, digitale afstandsbediening, codeklavier, magneetbadges, vinger readers of een poortopener die werkt via uw smartphone. Alle mogelijkheden kunnen door uw garagepoort installateur worden toegepast. Sommige afstandsbedieningen kunnen ook uitgebreid worden met een lichtschakelaar of het licht kan automatisch aan gaan wanneer de garagepoort open is of wanneer er beweging is. De meeste automatische poorten hebben ook een obstakeldetectie zodat de poort automatisch stopt als er een obstakel in de weg staat. Ook op het gebied van veiligheid worden de automatische poorten voorzien van extra opties zoals een magneetsluiting met een trekkracht van 300 kilogram. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden die de moderne automatische poorten u kunnen bieden. Voor prijsoffertes en meer informatie kunt u één van onze gediplomeerde garagepoort installateurs uit de omgeving van Ingelmunster gratis contacteren.

Meer info over elektrische garagepoorten
Op zoek naar een professionele installateur uit Ingelmunster om een vrijblijvende offerte te maken voor uw garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke materialen voor garagepoorten

Houten garagepoorten

Houten garagepoorten

Verschillende garagepoorten kunnen als houten poorten door een professionele garagepoort installateur ingepast worden in uw woning. Zowel bij draaipoorten, sectionale poorten, schuifpoorten als bij kantelpoorten kunt u kiezen voor hout. Houten poorten voor een garage vindt u veel terug bij landelijke, pastorij en klassieke woningen. Vaak bestaan de houten poorten uit twee draaideuren al dan niet voorzien van een extra loopdeur in één van de houten zijpoorten. Houten poorten weerspiegelen klasse en romantiek en ze geven uw woning een natuurlijke uitstraling. Soms worden houten poorten bewust niet geautomatiseerd maar evengoed kunt u deze garagepoorten van op afstand bedienen met een poortopener. Houten poorten kunnen zeer goed beveiligd worden tegen inbraak en ze bieden een duurzame en kwalitatieve afwerking. Maar niet alleen bij draaipoorten vindt men houten poorten terug. Ze worden evengoed gebruikt bij sectionale poorten of schuifpoorten waarbij houten gescharnierde panelen worden gebruikt in verschillende breedtes. Ook kantelpoorten kunnen volledige houten poorten zijn in een massieve, gelamelleerde of een fineer uitvoering. Veel gebruikte houtsoorten voor houten poorten zijn padoek, merbau, eik, kastanje, meranti of thermowood. Meestal zullen houten poorten duurder zijn en vragen ze het nodige onderhoud. Maar houten poorten roesten niet en ze zijn gemakkelijk te herstellen en te behandelen. Vraag naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor houten garagepoorten en wendt u tot enkele gediplomeerde garagepoort installateurs uit de regio Ingelmunster voor een gratis offerte!

Meer info over houten garagepoorten
Metalen garagepoorten

Metalen garagepoorten

Metalen garagepoorten bestaan meestal uit samengestelde poorten van sandwich staalplaten met daartussen een hardschuimlaag van polyurethaan. Dankzij deze schuimlaag bieden deze garagepoorten een uitstekende isolatie en worden ze door de garagepoort installateur ook voorzien van tochtwerend afdichtingsmateriaal. Metalen poorten kunnen zowel kantelpoorten, sectionale poorten, schuifpoorten of draaipoorten zijn. Ze zijn aanzienlijk goedkoper dan houten poorten en door het aanbrengen van een goede beschermende coating vragen ze zeer weinig onderhoud. Metalen poorten hebben weinig last van de weersinvloeden en ze zullen dus niet krimpen of uitzetten. Daardoor zijn deze garagepoorten ook uitermate geschikt als automatische poorten. Bij sectionale poorten en schuifpoorten zullen de stalen lamellen dan ook naadloos op elkaar aansluiten. De goedkoopste garagepoorten hebben een verticaal geprofileerde staalplaat maar u kunt aan uw garagepoort installateur ook een afwerking vragen met een horizontaal profiel, een cassettemotief of met een reliëf afwerking. Indien gewenst kunt u ook een loopdeur laten plaatsen in uw garagepoort uit hetzelfde materiaal en motief als uw metalen garagepoort. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk om uw garagepoort in dezelfde stijl, kleur en materiaal te laten leveren als de deuren en ramen van uw woning. Contacteer hier enkele regionale garagepoort installateurs voor een vrijblijvende offerte!

Aluminium garagepoorten

Aluminium garagepoorten

Alhoewel aluminium bij de meeste garagepoorten kan gebruikt worden, vinden we aluminium het vaakst terug bij de rolpoorten en de kantelpoorten. Door het oprolsysteem van de rolpoorten dienen de smalle lamellen zeer licht te zijn en aluminium leent zich hiervoor uitstekend. Aluminium is ondanks zijn lichte gewicht sterk en duurzaam en het vraagt zeer weinig onderhoud. Door het lichte gewicht behoeft een aluminium poort ook geen zware motor voor de automatische poort en ook voor inbraken biedt dit metaal een goede bescherming. Omwille van de duurzaamheid bieden aluminium poorten vaak een levenslange garantie. De nadelen van een aluminium poort zijn dat het niet in één stuk kan gemaakt worden en dat de prijs aan de hoge kant ligt. Aluminium poorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en mits het aanbrengen van een primer zijn aluminium poorten ook goed overschilderbaar. Voor meer informatie over aluminium garagepoorten kunt u via deze pagina één van de vele professionele garagepoort installateurs uit de omgeving Ingelmunster contacteren!

PVC garagepoorten

PVC garagepoorten

Tegenwoordig bezitten PVC poorten ook meer en meer een bepaald segment van het aanbod aan garagepoorten. Net als aluminium poorten zijn PVC poorten zeer licht en ze zijn dan ook vaak terug te vinden bij sectionale en automatische garagepoorten. PVC garagepoorten zijn gemaakt uit kunststof en daardoor vragen ze amper onderhoud. U kunt de poorten gewoon afwassen en de vuil- en stofrestanten verwijderen. PVC poorten zijn meestal goedkoper dan de andere garagepoort materialen zoals metaal, aluminium en hout en het loont de moeite om de prijzen van garagepoorten te vergelijken. Omdat je met kunststof alle kanten uit kunt, is het mogelijk om uw PVC poorten te verkrijgen in alle mogelijke kleuren en vormen. Zo behoort een PVC poort met een houtstructuur look perfect tot de mogelijkheden. PVC poorten hebben een lange levensduur, hebben goede isolatiewaarden en ze bieden een goede inbraakbescherming. Het nadeel van PVC poorten is dat deze garagepoorten minder kleurvast zijn en dat ze niet door iedereen naar waarde worden geschat. Wenst u meer informatie over PVC poorten? U kunt hier vrijblijvend enkele regionale erkende garagepoort installateurs contacteren!

Composiet garagepoorten

Composiet garagepoorten

Naast de PVC poorten bestaan er ook kunststof poorten met een composiet afwerking. Composiet is een samengestelde kunststof van vezels, zoals bijvoorbeeld glasvezels, die de trek- en drukkracht van het materiaal verhogen. Garagepoorten van composiet zijn dan ook licht, sterk en duurzaam. Composiet kan bij de meeste garagepoorten gebruikt worden zoals sectionale poorten, schuifpoorten, kantelpoorten en draaipoorten. Vaak zijn composiet poorten samengesteld uit een metalen of aluminium draagconstructie en zijn de buitenpanelen gemaakt van composiet. Composiet poorten gaan levenslang mee en ze hebben een mooi en strak design. De panelen kunnen door de garagepoort installateur glad of gegroefd geplaatst worden en ze zijn in verschillende kleuren, glanzend of mat, leverbaar. Composiet garagepoorten hebben zo goed als geen onderhoud nodig. Indien u nog meer informatie wenst over composiet garagepoorten dan kunt u hier onze lokale erkende garagepoort installateurs uit Ingelmunster contacteren voor advies en prijzen!

Op zoek naar een professionele installateur uit Ingelmunster om een vrijblijvende offerte te maken voor uw garagepoort?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor garagepoorten?

Hoe wordt de prijs voor garagepoorten bepaald?

Wanneer u uw garagepoort laat plaatsen dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw garagepoort, en anderzijds is er de arbeidskost van de garagepoort installateur(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele installateurs uit de regio Ingelmunster.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-60 per uur.

Garagepoorten

Type garagepoort
Gemiddelde prijs
Houten draaipoort
van € 1500 tot € 4000
Automatische kantelpoort
van € 1000 tot € 2500
Automatische sectionale poort
van € 1500 tot € 4000
Automatische schuifpoort
van € 1500 tot € 4000
Automatische rolpoort aluminium
van € 1500 tot € 3000
Optie loopdeur
vanaf € 700
Op zoek naar een professionele installateur uit Ingelmunster om de prijs voor uw garagepoort te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
75 garagepoort installateurs rond Ingelmunster!