Vind een elektricien in Wuustwezel

242 elektriciens vergelijken voor uw elektriciteitswerken

 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw elektriciteitswerken

  U wilt een elektrische installatie laten plaatsen of vernieuwen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw elektriciteitswerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare elektricien die actief is in de regio rond Wuustwezel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele elektriciens uit de regio rond Wuustwezel verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele elektriciens die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!
2299
Elektriciens
24
Opdrachten
per maand
40
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor elektriciteitswerken regio Wuustwezel

Soort werken: Uitbreiden bestaande installatie

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

We willen elektriciteit uitbreiden naar ongeschikte plaatsen en willen ook graag alle elektriciteit controleren en gereedmaken voor de doorgang van kering.
Arrow
Offerteaanvraag uit VOSSELAAR

Soort werken: Herstellingen

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Er is waarschijnlijk een stroomkabel kopotgebeten door een marter in de kruipruimte. Geen stroom meer in mijn achterbouw.
Arrow
Offerteaanvraag uit Beerse

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele bedrijven in de regio Wuustwezel. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele vakmensen die gelegen zijn in de regio Wuustwezel en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven opdracht.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmensen uit de regio Wuustwezel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw opdracht en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel bedrijven interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw opdracht zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Wuustwezel.

De bedrijven die interesse hebben in uw opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens uw contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3 is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die uw contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige uw contactgegevens zullen krijgen, en u bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de vakmensen uit de regio Wuustwezel. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de opdracht ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Zoekt u een specifieke elektricien in de regio Wuustwezel?

Vind een geschikte elektricien in de buurt van Wuustwezel

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval elektricien, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw elektriciteitswerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw elektriciteitswerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele elektriciens uit de regio Wuustwezel. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Elektriciteitswerken

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw elektriciteitswerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde elektriciens uit de omgeving van Wuustwezel u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw elektriciteitswerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele elektriciens uit de omgeving van Wuustwezel... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte elektricien uit Wuustwezel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Mogelijke soorten elektriciteitswerken

Nieuwe elektrische installatie

Nieuwe elektrische installatie

Het plaatsen van een elektrische installatie is een belangrijk onderdeel van elke nieuwbouw of het nu gaat om een huis of een appartement. Een ervaren elektricien uit de regio Wuustwezel bespaart u veel moeite en tijd en houdt rekening met al de aspecten van elektriciteit of verlichting die in een nieuwbouw voorkomen. Het inschatten van de juiste elektrische voorzieningen, het rendement van spaartarieven, voldoende verlichting, de hoeveelheid van stopcontacten en de apparatuur en de toestellen die u nodig heeft, vormen de basis van het plan dat u samen met uw elektricien overloopt. Extra comfort, zoals bijvoorbeeld domotica, parlofoons of alarminstallaties behoren tot de mogelijkheden binnen uw elektriciteitsnetwerk. Aangezien elektriciteitswerken veel materiaal en tijd vragen, loont het zeker de moeite om de prijzen van elektra te vergelijken en te kiezen voor de meest economische en duurzame oplossing. Overleg dus eerst uitgebreid de mogelijkheden met enkele elektriciens uit de regio Wuustwezel om zo een goed idee te krijgen van de duur en de bijhorende kost voor uw elektrische installatie.

Meer info over elektriciteit leggen
Domotica laten installeren

Domotica laten installeren

Alle technieken integreren in één automatisch systeem: dat is waar domotica voor staat. Zo beheert u comfortabel, energiebesparend en veilig uw eigendom. Domotica vormt een link naar de toekomst waarbij u zelf thuis of vanop afstand al uw elektronische toepassingen via een compact systeem kunt beheren. Via uw geautomatiseerde installatie bedient u via uw smartphone of tablet de sterkte van uw verlichting of muziek, regel je vanop afstand de temperatuur van je verwarming en activeer je de veiligheidscamera’s of de inbraakbeveiliging. Domoticatoepassingen maken het leven gemakkelijk en aangenaam. De mogelijkheden zijn onbeperkt maar de kostprijs ligt iets hoger dan bij een gewone elektrische installatie. Vraag vrijblijvend offerte van de elektriciens domotica uit de regio Wuustwezel. Zij kunnen u perfect adviseren en begeleiden naar wensen en prijs.

Meer info over domotica
Elektrische keuring laten uitvoeren

Elektrische keuring

Elke woning moet een verplichte elektriciteitskeuring laten uitvoeren en dit volgens de AREI (Algemeen reglement op de Elektrische Installaties) voorschriften van de Vlaamse regering. Deze elektrische keuring is voorzien voor elke ingebruikstelling, verzwaring, wijziging of uitbreiding van uw elektrisch netwerk of bij een verkoop van een eigendom. De elektriciteitskeuring moet elke 25 jaar vernieuwd worden en kan alleen uitgevoerd worden door erkende keurders. U kunt een professionele elektricien uit de regio Wuustwezel contacteren voor een nazicht van uw elektrisch netwerk en de elektriciteitskast. Indien gewenst kunnen de nodige aanpassingen voor de veiligheid uitgevoerd worden. Zo voorkomt u onaangename verrassingen!

Meer info over elektrische keuring
Elektriciteit laten aansluiten

Elektriciteit aansluiten

Elektriciteit aansluiten vergt enkele belangrijke voorbereidingen waaronder het voorzien van een goede aarding en een overzichtelijke zekeringkast, met differentieelschakelaars, die goed is aangesloten op de meterstand. De uitgevoerde elektriciteitswerken moeten voldoen aan de wettelijke verplichtingen zodat uw elektrische installatie beantwoordt aan de strengste normen. Een nieuwe elektriciteitsaansluiting dient u tijdig aan te vragen bij één van de erkende netbeheerders want zonder energiecontract krijgt u geen aansluiting. Indien u uw elektriciteitsinstallatie laat uitvoeren, hernieuwen of uitbreiden door een professionele elektricien uit de regio Wuustwezel dan zorgt deze ervoor dat uw installatie gebruiksklaar en gekeurd is voor de aansluiting op het elektriciteitsnet.

Elektriciteitskast installeren

Elektriciteitskast

Uw zekeringkast of elektriciteitskast is het kloppend hart van uw elektriciteitsinstallatie. Een goede voorbereiding van de indeling en de bedrading van uw zekeringkast bespaart u tijd en moeite wanneer u de geplande stroomkringen correct moet aansluiten. Verouderde zekering –of elektriciteitskasten zijn dikwijls het probleem voor het weigeren van een keuringsattest. Het ontbreken van het elektrische schema (eendraadschema of situatieschema) of het niet overeenkomen van de benamingen tussen de stroomkringen en het schema, kan leiden tot een negatief keuringsattest. Ook de aanwezigheid van een goede aarding en een hoofddifferentieelschakelaar zijn essentieel voor uw elektriciteitskast. Onze ervaren elektriciens uit de regio Wuustwezel kunnen u hierin met alle raad en daad verder helpen.

Meer info over elektriciteitskasten
Elektrische installatie herstellen

Herstellingen elektrische installaties

Kortsluiting, overbelasting, blikseminslag, tekort aan stopcontacten, vervanging van uw elektrische stroomkringen of zekeringkast? Welke uw dringende, onvoorziene of geplande elektrische herstelling ook kan zijn, voor elk van hen bestaan er gepaste oplossingen. Mits goede vergelijkingen tussen de offertes van de erkende elektriciens in uw omgeving kunt u ook voor elektra herstellingen een juiste planning en prijs bepalen. Door uw bestaand elektrisch netwerk uit te breiden of te verbeteringen voorkomt u bovendien vermijdbare pannes of extra kosten. Geen overbodige luxe in de snel evoluerende technische waaier van elektrische snufjes en toepassingen.

Elektriciteitsinstallatie uitbreiden

Elektriciteitsinstallatie uitbreiden

In een snel veranderende wereld worden de eisen op het vlak van informatica, entertainment en welfare technologie steeds hoger gesteld. Denken we maar aan warmtepompen, zonneboilers, domotica, surround systems, home cinema’s of elektrische wagens. Aangezien veel van deze technologische veranderingen de nodige elektronische ondersteuning vragen, dringt zich vaak een uitbreiding van het bestaande elektriciteitsnetwerk op.

Parlofoon of videofoon laten installeren

Parlofonie en videofonie

Veilig wonen vraagt een goede toegangscontrole. Via een parlofoon kan u van op afstand controleren wie er aan de voordeur of aan de oprit staat. Dit intercomsysteem geeft u de mogelijkheid om een bezoeker al dan niet binnen te laten in uw woning, appartement of bedrijf. Een parlofoon maakt gebruik van beeld en kan ook gecombineerd worden met een videofoon waarbij u ook beelden krijgt van de toegang. Bij een videofoon zit er in het intercomsysteem een ingebouwde camera waarbij u kan kiezen voor een kleurendisplay of een zwart-wit scherm. Zowel parlofonie of videofonie maken uw eigendom veiliger door geen toegang te verlenen aan onbekenden of deur aan deur verkopers.

Meer info over parlofonie
Databekabeling aanleggen

Databekabeling laten leggen

Een betrouwbaar en snel datanetwerk vormt één van de belangrijkste factoren voor de goede werking van uw firma of uw bedrijf. De databekabeling is hierbij een essentieel onderdeel om uw netwerk voldoende bandbreedte en veiligheid te bieden. Voor industriële databekabeling liggen de eisen nog hoger en maakt men gebruik van glasvezelkabels. De goed afgeschermde data netwerkkabels zijn bestand tegen vocht, extreme temperaturen, elektromagnetische stoorsignalen, elektriciteitspannes en tegen chemische dampen of vloeistoffen. Vragen over databekabeling? De professionele elektriciens in de regio Wuustwezel bespreken met u de mogelijkheden om uw data optimaal te beschermen en te installeren.

Verlichtingspunten installeren

Verlichting plaatsen

De ideale verlichting voor uw woning moet praktisch, spaarzaam en sfeervol zijn. Via een lichtplan dat je samen opstelt met de elektricien van uw keuze, bepaal je de sterkte en de hoeveelheid van uw lichtpunten en of je gebruik maakt van functionele verlichting of sfeerverlichting. U overloopt de mogelijkheden per ruimte en de keuzes om gebruik te maken van led verlichting, dimmers, lichtbalken, vloerverlichting of noodverlichting. Met een goed lichtplan kan u uw energiefactuur laag houden en een intelligente plaatsing van uw verlichtingsnetwerk bespaart u kostbare energie die niets tekort doet aan het lichtrendement.

Stopcontact laten plaatsen

Stopcontacten laten plaatsen

De keuze van het aantal stopcontacten is dikwijls een moeilijke opgave. U wenst immers een zo praktisch mogelijk gebruik van uw elektrisch netwerk waarbij u rekening houdt met de belasting op het net van al uw elektrische toepassingen. Uw elektrische stroomkringen moeten sterk genoeg zijn om de veelheid aan toestellen en machines te ondersteunen. En welke stopcontacten gaat u gebruiken? Kiest u voor stopcontacten met pinaarde en kinderveiligheid, stekkeradapter, contacten met afstandsbediening of overspanningsaanduiding? Laat u informeren en bijstaan door een ervaren elektricien uit de regio Wuustwezel. Hij zal u graag verder helpen.

Meer info over stopcontacten
Meterkast voor elektriciteit installeren

Meterkast en aarding plaatsen

De meterkast of compteurkast wordt geplaatst door de netbeheerder en ze moet voldoen aan bepaalde voorschriften. Zo mag de meterkast niet in conflict komen met de waterleiding of de gasleiding. De opstelling van de meterkast van je elektriciteitsinstallatie mag je dus niet vrij kiezen en vormt het begin van uw stroomplan. Gelukkig kent uw elektricien alle basisregels en voorbereidingen die u dient te nemen. Daarnaast is het plaatsen van een goede aarding is ook verplicht. Deze aarding zorgt voor een goede afvoer van een lekstroom binnen uw elektrische installatie of bij één van uw elektrische toestellen. Door middel van aardbeveiligers en verliesstroomschakelaars kan u de veiligheid van uw netwerk optimaliseren. Een elektricien uit uw regio kan u helpen zowel bij het voorbereiden en het plaatsen van uw meterkast als bij het installeren van de aarding. Aarzel niet om hem te contacteren.

Op zoek naar een professionele elektricien uit Wuustwezel om een vrijblijvende offerte te maken voor uw elektriciteitswerken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor elektriciteitswerken in de regio Wuustwezel?

Hoe wordt de prijs voor elektriciteitswerken bepaald?

Wanneer u elektriciteitswerken laat uitvoeren dan moet u rekening houden met 2 variabelen binnen de kostprijs. Enerzijds is er de kostprijs van de materialen die gebruikt zullen worden voor uw elektriciteitswerken, en anderzijds is er de arbeidskost van de elektricien(s) zelf.

Gezien de arbeidskost een groot deel van de totaalprijs bepaald, is het belangrijk dat u meerdere offertes opvraagt bij verschillende professionele elektriciens uit de regio Wuustwezel.

Wat de arbeidskosten betreft mag u rekenen op een kost van ongeveer € 30-50 per uur.

Elektriciteitswerken

Soort elektriciteitswerken
Gemiddelde prijs
Nieuwe elektrische installatie (nieuwbouw)
€ 5000 - € 7000
Technische keuring elektriciteit
€ 125 - € 200
Opmaak elektrisch plan
€ 30 per stuk
Gemiddeld uurtarief elektricien
€ 30 - € 50

Premies & Subsidies

Momenteel kan u profiteren van verschillende subsidies en premies waardoor de prijzen voor uw elektriciteitswerken fors lager kunnen uitkomen.
De Vlaamse overheid en de netbeheerders geven verschillende premies voor elektrische installaties:

 • De Vlaamse verbeteringspremie
 • De Vlaamse energielening
 • De aanpassingspremie
 • Verlaagd BTW tarief (6%)

Wanneer u wilt weten op welke premies u mogelijks recht heeft kan u altijd de premiezoeker van de Vlaamse Overheid raadplegen:

www.premiezoeker.be

Op zoek naar een professionele elektricien uit de regio Wuustwezel om de prijs voor uw elektriciteitswerken te ontdekken?
 • Ontvang tot 3 offertes
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
242 elektriciens rond Wuustwezel!