Lefevre

Professionele elektricien uit Mater

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Lefevre

Lefevre is een professionele elektricien waar u terecht kan voor al uw elektriciteitswerken.
Adres
Weldenstraat 26,
9700 Mater
Telefoon
0477 44 05 13
E-mail
bvba.lefevre@telenet.be

Aantal medewerkers: Niet gekend

Zaakvoerder: Niet gekend

BTW: Niet gekend

Klanttevredenheid: 10/10 2

10
Klanttevredenheid
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Lefevre

Elektrische installatie in nieuwbouw
Elektrische installatie in renovatie
Uitbreiden bestaande installatie
Verlichting plaatsen
Databekabeling plaatsen
Parlofonie en/of videofonie
Domotica
Plaatsen van een werfkast
Plaatsen van een aarding
Vervangen van elektriciteitskast
Herstellingen
Keuring van de installatie
Oplossen mankementen keuringsverslag
Overige elektriciteitswerken
Alle 14 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw elektriciteitswerken?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle elektriciens in uw regio.
Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor elektriciteitswerken regio Oudenaarde

Soort werken: Elektrische installatie in renovatie

Start werken: Binnen het jaar

Projectbeschrijving:

De elektriciteit is niet meer comform.
De meterkast en Zekeringskast moeten vernieuwd worden + nieuwe bekabeling voor stopcontacten en lichtpunten. Is voor woning die gerenoveerd moet worden.
Offerteaanvraag uit Deinze

Soort werken: Elektrische installatie in renovatie

Start werken: Binnen de 6 maanden

Projectbeschrijving:

De elektriciteit is niet conform de wetgeving. We zijn op zoek naar een elektricien die de nodige werken kan uitvoeren. Daarnaast wensen we ook de verwarmingsketel te vernieuwen.
Offerteaanvraag uit Kortrijk

Zoekt u een andere elektricien in de regio rond Oudenaarde?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw elektriciteitswerken

  U wilt een elektrische installatie laten plaatsen, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw elektriciteitswerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare elektricien die actief is in uw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele elektriciens uit uw regio verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele elektriciens die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele elektriciens in uw regio. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw elektriciteitswerken, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele elektriciens die gelegen zijn in uw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven elektriciteitswerken.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde elektriciens uit uw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw elektriciteitswerken en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel elektriciens interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw elektriciteitswerken zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit uw regio.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw elektriciteitswerken zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de elektriciens uit uw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de elektriciteitswerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte elektricien in uw buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval elektricien, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw elektriciteitswerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw elektriciteitswerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele elektriciens uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Elektriciteitswerken Oudenaarde

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw elektriciteitswerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde elektriciens uit uw omgeving u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw elektriciteitswerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele elektriciens uit uw omgeving... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte elektricien uit uw regio door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
278 elektriciens rond Oudenaarde!

Vind de beste offerte voor uw Elektriciteitswerken

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...