Omni-Roof

Professionele dakwerker uit Sint-Niklaas

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Dakwerker: Omni-Roof

Omni-Roof is een professionele dakwerker uit Sint-Niklaas waar u terecht kan voor al uw dakwerken.
Adres
Gustaaf De Ridderstraat 58,
9100 Sint-Niklaas
Telefoon
+32 03 7767629
E-mail
info@omniroof.be

Aantal medewerkers: 10 - 19

Zaakvoerder: Steve ROSSOU

BTW: BE0420292684

Klanttevredenheid: 9,2/10 2

9,2
Klanttevredenheid

Specialiteiten van Omni-Roof

Dak isolatie
Dak nieuw aanleggen
Dak reiniging
Dak reparatie
Dak vervangen
Dakgoot plaatsen
Dakgoot vervangen
Dakraam plaatsen
Dakkapel plaatsen
Groendak aanleggen
Zolderinrichting
Overige
Rieten dak aanleggen
Rieten dak reparatie

Offerte aanvragen bij Omni-Roof

Wenst u een offerte aan te vragen bij Omni-Roof? Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij Omni-Roof.

Overigens zorgen we er ook voor dat uw offerteaanvraag voorgesteld wordt aan andere dakwerkers in de regio rond Sint-Niklaas. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van dakwerkers uit de regio Sint-Niklaas en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor dakwerken regio Sint-Niklaas

Soort dakwerken: Dak vervangen

Type dak: Hellend dak

Type woning: Halfopen bebouwing

Projectbeschrijving:

Vernieuwen van een hellend dak +/- 80 m², en 2 kleinere platte daken +/- 10 m2. We opteren voor dakpannen en buitenisolatie. Alvast bedankt voor uw offerte.
Offerteaanvraag uit Lebbeke

Soort dakwerken: Dak reparatie

Type dak: Plat dak

Type woning: Halfopen bebouwing

Projectbeschrijving:

Bij de storm is een deel van de zinken daklijst losgekomen. Graag contact opnemen voor de reparatie hiervan. Alvast bedankt!
Offerteaanvraag uit Wilrijk

Zoekt u een andere dakwerker in de regio rond Sint-Niklaas?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw dakwerken

  U wilt uw dak laten vernieuwen, repareren of renoveren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw dakwerken? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare dakwerker die actief is in de regio rond Sint-Niklaas, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurd uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele dakwerkers uit de regio rond Sint-Niklaas verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele dakwerkers die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele dakwerkers uit de regio rond Sint-Niklaas. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw dakwerken, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele dakwerkers die gelegen zijn in de regio rond Sint-Niklaas en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven dakwerken.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde dakwerkers uit de regio rond Sint-Niklaas. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw dakwerken en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 5 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel dakwerkers interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 5. Daarom is het belangrijk uw dakwerken zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw dakwerken zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de dakwerkers uit de regio rond Sint-Niklaas. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de dakwerken ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte dakwerker in de buurt van Sint-Niklaas

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval dakwerker, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw dakwerken wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw dakwerken garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele dakwerkers uit uw regio. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Dakwerken Sint-Niklaas

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw dakwerken éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde dakwerkers uit de omgeving van Sint-Niklaas u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw dakwerken snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele dakwerkers uit de omgeving van Sint-Niklaas... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte dakwerker uit Sint-Niklaas door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
356 dakwerkers rond Sint-Niklaas!