Wouters Ethel

Professionele interieurarchitect uit Geel

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Interieurarchitect(en): Wouters Ethel

Wouters Ethel is een professionele interieurarchitect uit Geel waar u terecht kan voor uw interieurinrichting.
Adres
Ossemeer 38,
2440 Geel
Telefoon
014 70 71 81
E-mail
ethel.wouters@telenet.be

Aantal medewerkers: Niet gekend

Zaakvoerder: Niet gekend

BTW: Niet gekend

Klanttevredenheid: 10/10 3

10
Klanttevredenheid
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Wouters Ethel

Binnenhuisarchitectuur
Totaalinrichting / Totaalrenovatie
Advies/Voorstel interieurdesign
Kleuradvies en Accessoires
Schilderwerken / Behangwerken
Plaatsen van gyprocwanden
Parket of Laminaat leggen
Vloerbekleding (vinyl, tapijt, ...)
Meubels (op maat)
Raamdecoratie en Gordijnen
Andere interieur werken
Alle 11 specialiteiten tonen

Wenst u offertes aan te vragen voor uw interieurinrichting?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle interieurarchitecten in de regio rond Geel. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van interieurarchitecten uit de regio Geel en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor interieurinrichting regio Geel

Soort interieur werken: Advies/Voorstel interieurdesign , Schilderwerken / Behangwerken , Meubels (op maat) , Raamdecoratie en Gordijnen

Soort project: Woning of Appartement

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

In de slaapkamers de juiste indeling en op maat gemaakte kasten en bureaus.
Offerteaanvraag uit Westerlo

Soort interieur werken: Schilderwerken / Behangwerken , Andere interieur werken

Soort project: Woning of Appartement

Start werken: Binnen de 3 maanden

Projectbeschrijving:

Is vloerverwarming laten plaatsen mogelijk?
Dient zeker te gebeuren: nieuwe lik verf in alle ruimtes+ nieuw interieur met eventueel meubilair op maat.
Offerteaanvraag uit Itegem

Zoekt u een andere interieurarchitect in de regio rond Geel?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw interieurinrichting

  U wilt uw interieur laten inrichten, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw interieurinrichting? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare interieurarchitect die actief is in de regio rond Geel, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele interieurarchitecten uit de regio rond Geel verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele interieurarchitecten die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele interieurarchitecten in de regio Geel. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw interieurinrichting, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele interieurarchitecten die gelegen zijn in de regio Geel en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven interieurinrichting.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde interieurarchitecten uit de regio Geel. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw interieurinrichting en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel interieurarchitecten interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw interieurinrichting zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Geel.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de interieurarchitecten uit de regio Geel. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de interieurinrichting ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte interieurarchitect in de buurt van Geel

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval interieurarchitect, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw interieur wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw interieurinrichting garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele interieurarchitecten uit de regio Geel. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Interieurinrichting Geel: uw interieur professioneel laten inrichten!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw interieur éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde interieurarchitecten uit de omgeving van Geel u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw interieurinrichting snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele interieurarchitecten uit de omgeving van Geel... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte interieurarchitect uit Geel door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
983 interieurarchitecten rond Geel!

Vind de beste offerte voor uw Interieurinrichting

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...