Devado

Professionele alarminstallateur uit Ertvelde

 • Eenvoudig offertes aanvragen
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Alarminstallateur: Devado

Devado is een professionele alarminstallateur uit Ertvelde waar u terecht kan voor alle mogelijke alarmsystemen.
Adres
Riemesteenweg 172,
9940 Ertvelde
Telefoon
0496 26 86 56
E-mail
devado@outlook.be

Aantal medewerkers: 0 - 1

Zaakvoerder: Niet gekend

BTW: BE0742468682

Klanttevredenheid: 10/10 2

10
Klanttevredenheid
Deze gegevens beheren of verwijderen?

Specialiteiten van Devado

Camerabewaking
Databekabeling plaatsen
Domotica
Elektrische installatie in nieuwbouw
Elektrische installatie in renovatie
Herstellingen
Keuring van de installatie
Oplossen mankementen keuringsverslag
Overige elektriciteitswerken
Parlofonie / Videofonie
Parlofonie en/of videofonie
Plaatsen van een aarding
Plaatsen van een werfkast
Uitbreiden bestaande installatie
Verlichting plaatsen
Vervangen van elektriciteitskast
Andere loodgieterij werken
Badkamer installatie
Badkamer renovatie
Boiler installeren of vervangen
Kranen installeren of vervangen
Plaatsen van toilet, douche, bad of lavabo
Waterleidingen en/of wateraansluiting plaatsen
Alle 23 specialiteiten tonen

Wenst u meerdere offertes aan te vragen voor uw alarmsysteem?

Vul dan hierboven het aanvraagformulier in, en wij zorgen dat uw aanvraag voorgesteld wordt bij alle installateurs in de regio rond Evergem. Op deze manier krijgt u geheel vrijblijvend meerdere offertes van alarminstallateurs uit de regio Evergem en kan u nadien vergelijken en de juiste beslissing nemen.

Veel succes met uw project!

 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist

Recente offerteaanvragen voor alarmsystemen regio Evergem

Soort alarmsysteem: Brandbeveiliging

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Beste,

Graag een offerte voor onze woning zodat we qua brandinstallatie in orde zijn met de (kamer) voorschriften in 9000 Gent.
Gelieve per email te contacteren.

Mvg,
Edwin
Offerteaanvraag uit Gent

Soort alarmsysteem: Camerabewaking , GSM / SMS module , Meldkamer service , Interventie na alarm , Meerpuntsloten

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Zo snel mogelijk

Projectbeschrijving:

Er is reeds een camara aanwezig met modem maar zou op gsm of via centrale moeten gaan en er is een alarm aanwezig ook maar niet aangesloten op een centrale.
Offerteaanvraag uit Eeklo

Zoekt u een andere alarminstallateur in de regio rond Evergem?

Hoe werkt OffertesOnline.be?

 • 1

  U zoekt de juiste vakman voor uw alarmsysteem

  U wilt een alarmsysteem laten installeren, maar waar vindt u de geschikte vakman voor uw alarminstallatie? Hoe vindt u een professionele en betrouwbare alarminstallateur die actief is in de regio rond Evergem, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
 • 2

  U verstuurt uw offerteaanvraag via OffertesOnline.be

  Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kan u uw offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit de regio rond Evergem verstuurd. Zo bespaart u veel tijd en moeite!
 • 3

  U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

  Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in uw opdracht zullen u een offerte toesturen, waarna u rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kan nemen!

Ervaringen van gebruikers

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be werkt samen met meer dan 90% van de professionele alarminstallateurs in de regio Evergem. Wanneer u dus uw offerteaanvraag indient voor uw alarmsysteem, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele alarminstallateurs die gelegen zijn in de regio Evergem en de juiste kwalificaties hebben voor de door u beschreven alarmsysteem.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde installateurs uit de regio Evergem. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kanidaat stellen voor uw alarmsysteem en contact met u opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens u alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven uw aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel installateurs interesse tonen in uw offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk uw alarmsysteem zo gedetaileerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven uit de regio Evergem.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden u aan om uw aanvraag zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de alarminstallateurs uit de regio Evergem. Naast de vooropgestelde vragen, en uw contactgegevens, is het belangrijk om uw beschrijving van de alarmsysteem ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte alarminstallateur in de buurt van Evergem

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer u niet over één nacht ijs wilt gaan betreffende het kiezen van een vakman waaraan u uw alarmsysteem wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te kunnen komen die u de beste prijs/kwaliteit voor uw alarmsysteem garandeerd.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit de regio Evergem. Daarna moet u hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van uw project, hopende dat zij u nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

Alarmsystemen Evergem: uw alarm professioneel laten installeren!

Via ons platform geeft u uw offerteaanvraag voor uw alarmsysteem éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit de omgeving van Evergem u contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor uw alarmsysteem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat u na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. U ontvangt de offertes, u vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan u om te beslissen of u tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heeft u niets te verliezen, in tegendeel... u kan er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog uw offertes aan bij alle professionele alarminstallateurs uit de omgeving van Evergem... Alvast veel succes met uw project!

Vind een geschikte alarminstallateur in Evergem door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
 • Snel de beste offerte
 • Gratis & Vrijblijvend
 • U vergelijkt en beslist
49 alarminstallateurs rond Evergem!

Vind de beste offerte voor uw Alarmsystemen

Na het ontvangen van deze offertes bent u tot niets verplicht, enkel beter ingelicht.

U heeft dus niets te verliezen...